Cafenea de primavara

De la: tutankhamon, la data 2009-03-27 09:59:06neata fetele.......o cafeluta mai este si pentru mine????? o prajiturica primesc si eu?????? .......sau ma desfiintati si voi ca si iasomia??????....vera pupicei pentru sefuletu tau......la multi ani si bucurii...

Tutan, noi te iubim fata...

Veruta..fa-i paguba !
gabitzza
Postat pe 27 Martie 2009 20:08
Buna seara,lume draga!!!Ce linste profunda e aici...oare toata lumea o fi virusata???!!!!
walkiria
Postat pe 27 Martie 2009 21:49
in linistea asta...nici nu-ti dai seama ce se coace!!
ceva...ce seamana a party!!
ovidiu42
Postat pe 27 Martie 2009 22:04
ovidele...de party ne arde noua??!!!

Desi...nu ar strica
walkiria
Postat pe 27 Martie 2009 22:20

Party...????

Vin si eu..! Stati sa-mi iau batistele si va ajung de la urma...

Ella34
Postat pe 27 Martie 2009 22:24
Oare fug virusii de Jack ??
gabitzza
Postat pe 27 Martie 2009 22:26
batistele...sau...pastilele?
hai sa crea mutanti...in ce prveste virushii!!
ovidiu42
Postat pe 27 Martie 2009 22:26
La mine pastile..

Ovidele..ce mutanti vericule, ai vazut Alien?? E, d-aia am!!

Ca m-am tinut de pereti azi la job, se-nvartea cu mine tot, si-ai dreaq..unu` nu m-a trimis acasa, cica-s buna de munca.

Da` nu-i prind io?? Le-o coc!!
gabitzza
Postat pe 27 Martie 2009 22:31

Gabitzule, puteai sa dai din pleoape..? Atunci avea dreptate sefu', erai buna de munca...

Hai cu Jack-ul ala sa facem dezinfectia..!
Ella34
Postat pe 27 Martie 2009 22:43
O ocheada, doua mai aruncam, e drept

Auzi text.."poti mai mult". pai de unde viata mea? Mai da` nu-l prind io.. . Ma-ntreba la misto " Auzi, cu tuica fiarta ai incercat?

Tine sticla, toarna Jack-ul, Walki!! adunarea acilea, fura-i lamaia lui Ovi si s-o dam in branza de raceala
gabitzza
Postat pe 27 Martie 2009 22:49
Ok! Daca nu se ofera nimeni si tre' sa stam aci cu gaturile uscate, dau eu un Jak, WK,si guinness.
E bine?
Dar hai sa inceapa distractia odata ca e weekend.
Iiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiii, Iii
persidadamian
Postat pe 27 Martie 2009 22:53

Gabitzule, hai ca poti mai mult..!

Vrei sa auzi una si mai draguta ? eu maine muncesc.. la fel ca in fiecare sambata ...

Offf! viata mea...
Persi, ce minuni ai gasit prin barul ala? Adu tot aici, amestecam si vedem ce iese..
Ella34
Postat pe 27 Martie 2009 23:07

Vulturu' cheama pinguiciu...receptie...
Ella34
Postat pe 27 Martie 2009 23:09
De la: gabitzza11, la data 2009-03-27 22:31:43La mine pastile..

Ca m-am tinut de pereti azi la job, se-nvartea cu mine tot, si-ai dreaq..unu` nu m-a trimis acasa, cica-s buna de munca.

gabitza...sincer te inteleg...
stiu cum e...ca si eu ma chinuiesc cu asa ceva...
d`aia n-am ai trecut si...pe bune...cred ca e ceva...
tare mi-e ca...o dau pe baute...d`adevaratelea...
ce nu beau eu...dar...cred ca...ma bag intr-o coma!!
sa scap...poate!!
ovidiu42
Postat pe 27 Martie 2009 23:44
am adus...o lada de lamai...ca vad ca e nevoie...!!
va pupez...chiar daca facem mutantzi...si...sa o dampe party!!
ce ziceti?
hai ca...si asa...e aiurea cu molima asta!!
ovidiu42
Postat pe 27 Martie 2009 23:46
iote ce se zice prin lume!!!

Lenea lungeste viata!Persoanele care nu prea se inghesuie sa munceasca si care au oroare de exercitiile fizice banuiau de multa vreme acest lucru, dar acum a fost confirmat de oamenii de stiinta: lenea prelungeste viata.
Doi cercetatori germani, dr. Peter Axt si fiica sa, dr. Michaela Axt-Gadermann, au publicat o carte ("Bucuria Lenii: Cum s-o lasi mai moale si sa traiesti mai mult") in care explica pe larg faptul ca toti oamenii poseda o cantitate limitata de "energie vitala" si ca viteza cu care este consumata, determina precis speranta de viata a fiecarei persoane.
.
Cei doi mai spun ca activitatile care sunt mari consumatoare de energie, precum "trasul de fiare" intr-o sala de forta, accelereaza imbatranirea si fac organismul mai susceptibil la imbolnavire.
"Un stil de viata mai relaxat este important pentru sanatate.
Daca ai o viata stresanta si faci exercitii fizice in exces, organismul produce hormoni care determina instalarea hipertensiunii", afirma Axt-Gadermann.

Ea a adaugat ca una dintre diferentele-cheie intre oamenii mai lenesi si cei hiperactivi este ca organismele mai active produc mai multi "radicali liberi" -
molecule instabile de oxigen despre care se crede ca ar accelera imbatranirea.
Mai mult, "lenea este, de asemenea, importanta pentru un sistem imunitar sanatos pentru ca celulele specializate in apararea organismului sunt mai puternice in conditii de relaxare decat in situatii de stres".
Iar in timpul relaxarii si metabolismul este mai lent, producandu-se mai putini radicali liberi.
.
Atat Axt-Gadermann, 34 de ani, cat si tatal sau, in varsta de 65 de ani, au fost alergatori de cursa lunga, ceea ce le permite sa sustina ca vorbesc in cunostinta de cauza.
Totodata, ei afirma ca rasul este o alternativa mai sanatoasa decat alergarea sau exercitiile fizice.
In carte, cei doi cercetatori mai spun ca lenea este foarte buna si pentru creier.
Asta pentru ca exercitiile fizice sau stresul duc la producerea unui excedent de cortisol, un hormon care vatama neuronii si provoaca pierderi de memorie si senilitate prematura.
O zi relaxa(n)ta tuturor !!
ovidiu42
Postat pe 27 Martie 2009 23:48
De la: ovidiu42, la data 2009-03-27 23:46:53am adus...o lada de lamai...ca vad ca e nevoie...!!
va pupez...chiar daca facem mutantzi...si...sa o dampe party!!
ce ziceti?
hai ca...si asa...e aiurea cu molima asta!!

Hai Ovi noroc. Tu ai adus lamaia eu gheata.
Daca doreste cineva sa ni se alature e binevenit.
persidadamian
Postat pe 28 Martie 2009 00:15
"Persi, ce minuni ai gasit prin barul ala? Adu tot aici, amestecam si vedem ce iese.. "
Dureri de cap Ella.

persidadamian
Postat pe 28 Martie 2009 00:18
ok!...hai sa vedem ce iese...
poate...iese de-un party!!
deci...incercam!!...ce ziceti?
ovidiu42
Postat pe 28 Martie 2009 00:19
Ok! Eu sunt prezenta, mai ales la party.
Primul pahar se bea tot fara oprire.
persidadamian
Postat pe 28 Martie 2009 00:25
Avem nevoie si de un DJ. E party nu?
Nu prea merge fara muzica.
persidadamian
Postat pe 28 Martie 2009 00:38
Deci nu a vrut nimeni sa vina la petrcere..........boooooon

O sa tin tot pentru maine seara.
Noapte buna, vise placute si sa fiti fericite.
persidadamian
Postat pe 28 Martie 2009 01:25
De la: gabitzza11, la data 2009-03-27 20:08:22
De la: tutankhamon, la data 2009-03-27 09:59:06neata fetele.......o cafeluta mai este si pentru mine????? o prajiturica primesc si eu?????? .......sau ma desfiintati si voi ca si iasomia??????....vera pupicei pentru sefuletu tau......la multi ani si bucurii...

Tutan, noi te iubim fata...

Veruta..fa-i paguba !

multumesc duamna....pupez la duamna...stiam eu........ca prietenii mei sunt de calitate.....
tutankhamon
Postat pe 28 Martie 2009 02:38
De la: gabitzza11, la data 2009-03-27 22:31:43La mine pastile..

nu te plangeaaaaaa....asa e la romanica.....
tutankhamon
Postat pe 28 Martie 2009 02:41
De la: Ella34, la data 2009-03-27 23:09:33
Vulturu' cheama pinguiciu...receptie...

pinguiciu.....cheama vulturu'....imi pare rau dar nu fusei acasa......sorryyyyyyy......veni un prieten de-a lui flo cu sotia si iesiram la club...am uitat si lapul deschis..... ooooooffffff....am pierdut si petrecerea...eiii...dar ma bucur ca v-ati distrat si voi....ca noi am facut-o lata.....nu am baut mult dar am ras cu lacrimi......
tutankhamon
Postat pe 28 Martie 2009 02:50
noa, vaz ca pana la urma ati lasat-o moarta...offfff...rau ii cu voi fetelor.....nu tineti la beutura....va e frica de ea....ok.....veniti la fata ca va invata ea sa beti si nu aveti nici pe dracu.......ceai de anghinare(ella, e bleah, intr-adevar), cu miere si lamaie.....traiasca.....anghinarea!!!!...da si cand m-oi face maaare!!!!....rad toooot....hai va pupez pe toti...noapte buna......sa nu sughitati in somn.......ella spor la munci...sa treaca repede si sa fugi acasa....
tutankhamon
Postat pe 28 Martie 2009 02:56

'Neata...!!!!

Cafeaua e gata! Eu mi-am luat o cana si ma pregatesc sa urc pe baricade.
La munca tovarasi, la munca...!!! .....
Ella34
Postat pe 28 Martie 2009 08:14
buna dimineata.
te rog, nu aduce in discutie cuvinte precum , munca, in aceasta frumoasa zi!
garbo000505
Postat pe 28 Martie 2009 08:29
Doare, ha...?

Stiu, dar ce sa fac? Simteam si eu nevoia sa-mi impart suferinta cu prietenii...
Ella34
Postat pe 28 Martie 2009 09:01
De la: Ella34, la data 2009-03-28 08:14:04
'Neata...!!!!

Cafeaua e gata! Eu mi-am luat o cana si ma pregatesc sa urc pe baricade.
La munca tovarasi, la munca...!!! .....

Ellutza...esti harnicutza ca de obicei!!!Io te sustin moral...inchipuieti ca as fi la munca!!!

Cafeaua e super buna!!!Si azi cred ca nu am nevoie de lamaie!!!
O zi frumoasa tuturor!!!
walkiria
Postat pe 28 Martie 2009 09:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! 74 De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49
ce parere aveti despre pilulele alli 11 De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu 13 De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? 74 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII 31 De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20
Setari Cookie-uri