aceeasi problema si eu... nu fac nimika de un an, astept sa pub cateva kg pe mine si degeaba astept.. mai rau am slabit si muchii sunt varza:((( | ||
barbaritza Postat pe 17 Decembrie 2009 02:23 |
||
---|---|---|
buna ! daca vrei sa te ingrasi si esti ffff hotarata te pot ajuta eu....cu produsele Herbalife care fac minuni...sunt 100 % naturale si te pot ajuta sa te ingrasi si sa te mentii apoi....pt ca aceste produse te ajuta sa-ti schimbi metabolismul....si sa pui masa musculara ...nu strat adipos....nu cred ca asta vrei...oare cum ar arata...o persoana slaba si cu o burta ciudata...: ) Adriana : [email protected], tel 0745523304 |
||
garbo050735 Postat pe 17 Decembrie 2009 09:12 |
||
Buna ! Sunt consultant de nutritie si te pot ajuta sa-ti schimbi aspectul fizic si nu numai...punand pe tine cateva kg , schimbandu-ti metabolismul in cateva luni.... Adriana : [email protected] , tel 0745523304 |
||
|
||
garbo050735 Postat pe 17 Decembrie 2009 09:18 |
||
nu prea ma pricep la mailuri si alte chestii... daca ai o reteta pune-o aici poate vor mai vedea si alte fete care au aceeasi probema cu a mea.. ms mult! | ||
barbaritza Postat pe 17 Decembrie 2009 15:39 |
||
de unde aicumparat acest tratament herbalife? | ||
barbaritza Postat pe 17 Decembrie 2009 15:52 |
||
pt cura d ingrasare ? cel mai sanatos ..si cred k indicat mod in care s t ingrasi ,ar fi acela sa mananci in permanenta pey cn n ar vrea sa se ingrase numai eu nu eu nu stiu cum sa ma mentin ..sau cel putin s mai dau un kg jos cred k ai un metabolism ft accelerat si de asta se consuma ft rpd caloriile acumulate .Evita sa depui mult efort consuma alimente bogate in grasimi si cu vointa ,vei reusi. | ||
Roxana14 Postat pe 30 Decembrie 2009 17:41 |
||
in nici un caz cu Herbalife sau alte produse din acestea care iti fac "bine" pe o parte si rau pe 10 parti...incearca ceva natural...o dieta sanatoasa...consulta un medic | ||
sora_ilsi Postat pe 30 Decembrie 2009 17:51 |
||
..mancand!! | ||
garbo055472 Postat pe 31 Decembrie 2009 18:07 |
||
De la: barbaritza, la data 2009-12-17 15:39:32nu prea ma pricep la mailuri si alte chestii... daca ai o reteta pune-o aici poate vor mai vedea si alte fete care au aceeasi probema cu a mea.. ms mult! Ea n-are o reteta, in schimb vinde niste produse scumpe, cu care spera sa te imbarlige sa pui botul ca salte ea potul. N-am gasit alta rima. |
||
Doara Postat pe 31 Decembrie 2009 18:12 |
||
gagici, voi de sport ati auzit ? cum draq sa nu-ti caza muschii, daca nu misti un desht`... | ||
Tinkerbell_ Postat pe 31 Decembrie 2009 18:18 |
||
chiar esti glumeata si eu incerc de vreo 10 ani dar nu se prea vede nimic probabil si tu iubesti la fel de mult ca si mine de aceea nu ne ingrasam sfatul meu nu mai iubi si poate se vede ceva daca da rezultat spunemi si mie ca sa incerc si eu | ||
klaus77 Postat pe 18 Ianuarie 2010 20:22 |
||
yanyacharberet Postat pe 18 Ianuarie 2010 20:27 |
||
indiferent ca vrei sa te ingrasi sau sa slabesti.... cele mai bune programe nutritionale facute de CEI MAI BUNI OAMENI DE STIINTA... UNIIIIICCCCCCCCCC... pt va da mai multe detalii si informatii [email protected] 0757 986 986 | ||
FMeg Postat pe 21 Ianuarie 2010 19:52 |
||
presupun ca esti repreentant la aceasta firma astfel nu inteleg cum poti sa afirmi asemenea lucruri te poti ingrasa sau slabii f usor Presupun ca ai dat informatii si despre costuri ce preturi se practica si la ce curs si ca nu are nici un efect |
||
PANTHERA_IS_BORN_TO_BE_WILD_ Postat pe 21 Ianuarie 2010 20:01 |
||
Buna! Si eu am avut aceeasi problema, eram foarte slaba, am avut si sub 40 kg. Anul trecut am inceput sa mai pun pe mine ceva kilograme... am mancat foarte multe spaghetti, zilnic Snickers si inghetata si am baut sucuri. |
||
Astoria Postat pe 23 Ianuarie 2010 18:31 |
||
cea mai buna modalitate sa te ingrasi este sa ai un program sa mananci in fiecare zi la aceeasi ora sa te odihnesti la aceeasi ora si daca nu dormi dupa-amaiaza sa incerci acest lucru si reusesti sa te ingrasi fara prea mare bataie de cap eu am reusit | ||
marytza_angel Postat pe 4 Martie 2010 00:45 |
||
Buna ziua daca doresti sa sti mai multe despre cum sa iei in greutate s au sa te metntii ,poti sa mi trimiti un mail la [email protected] si o sa te contactez cu drag. Daniela P |
||
garbo100661 Postat pe 4 Martie 2010 10:22 |
||
De la: garbo100661, la data 2010-03-04 10:22:20Buna ziua daca doresti sa sti mai multe despre cum sa iei in greutate s au sa te metntii ,poti sa mi trimiti un mail la [email protected] si o sa te contactez cu drag. |
||
garbo100661 Postat pe 4 Martie 2010 10:28 |
||
adopta un stil de viata opus celui recomandat celor care vor sa slabesca... si, poti incepe cu: cina sanatoasa inainte de culcare , apoi poti continua cu toate combinatiile nerecomandate de alimente..... dar, trebuie sa fi sigura ca asta iti doresti (si anume...kilograme in plus), pt ca apoi e mult mai greu sa revi si mai ales sa te mentii la greutatea anterioara...iti spun din experienta personala.... mult succes!!! | ||
dragulescuelena Postat pe 4 Martie 2010 12:45 |
||
In primul rand esti o norocoasa pentru ca poti sa mananci ce doresti si sa nu iti pui problema maine dimineaza unde ma duc sa alerg,sunt studenta la medicina si mai stiu cate ceva despre nutritie,si daca alimentatia o poti schimba metabolismul nu,desi cu varsta iti mai inceteaza activitatea si kg vin singure si nedorite.Consider ca o dieta de ingrasare necesita mult timp incerca sa mananci multi carbohidrati sa ai multe mese si important este sa mananci cu pofta si ce iti place ...era proverbul mananc ca sa traiesc; la tine ar trebui... traiesc ca sa mananc.Mult succes | ||
A_Elena Postat pe 10 Martie 2010 09:29 |
||
De la: garbo100661, la data 2010-03-04 10:28:59Salut. Vreau si euuuuuuuu!!!...am33 de ani46kg si 1,60 inaltime....am incercat tratam...au dat rez doar pe moment....trat. recomandate de endocrinolog....ca apoi sa imi zica, ca arderile ...bla,bla....sunt mai puternice ca la altii.....am mai cerut parerea pe forum....si am fost trimisa la psiholoooooog....cica sunt bine la varsta mea.....eu nu ma vad asa....poate pt unele femei e un lucru bun sa fie confundate cu niste pustoaice....eu ...ufffff...m-am saturat!!!!!!la sedinta cu parintii a unui nepot de al meu ,am fost eu....la iesire fluierau dracii dupa mine....m-am simtit prost......nu e falsa modestie crede-ma...sotul meu a avut ce rade 1 sapt de la ultima intamplare de genu' asta.... te rog, astept sfatul tau. Multumesc.De la: garbo100661, la data 2010-03-04 10:22:20Buna ziua daca doresti sa sti mai multe despre cum sa iei in greutate s au sa te metntii ,poti sa mi trimiti un mail la [email protected] si o sa te contactez cu drag. |
||
sheika29 Postat pe 13 Martie 2010 12:39 |
||
Buna,in primul rand esti o norocoasa daca mananci o masa mai consistenta nu trebuie sa te gandesti maine dimineaza unde ma duc sa alerg?Sunt studenta la medicina asa ca mai stiu unele altele despre nutritie,si daca alimentatia si-o poti schimba ,metabolismul nu.Metabolismul iti mai reduce activitatea odata cu varsta,dar totodata vin si kg singure si nedorite.Asa ca draga mea nu te stresa inutil,desi daca vrei numai decat sa te ingrasi incerca sa mananci alimente bogate in carbohidrati,sa manaci cu pofta si sa incerci seara sa ai multe mese.Mult succes | ||
A_Elena Postat pe 13 Martie 2010 16:11 |
||
am facut si asta...analiz sunt bune...am mai zis..nu mergeeeeee...am sa fol anticonceptionale...adev ca iei in greutate de la ele??? | ||
sheika29 Postat pe 14 Martie 2010 16:37 |
||
curade ingrasare??nici o sansa.daca ai parte de un metabolism ca al meu...care arde repede tot ce prinde astfel incat mai mult de 45 de kile. in ciuda cantitatii(industriale)de mancare pe care o aleg in functie de cat de muleeeeeeee calorii contine | ||
garbo106072 Postat pe 16 Martie 2010 18:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Extensii gene permanente fir cu fir... | 1 | De la: merycamerzan 9 August 2011 01:20 |
Epilare Definitva | 11 | De la: garbo259656 14 Ianuarie 2012 16:27 |
Electroliza | 2 | De la: garbo_409166 15 Septembrie 2016 10:01 |
|
||
ZAZU Beauty | 1 | De la: zazubeauty 9 Septembrie 2010 12:34 |
tratament ten | 6 | De la: garbo_483116 21 Februarie 2018 09:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară