CE TE FACE FERICIT */* FERICITA

Oricum, initial, atarna !
Nathaly_Albu
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:02
ca sa respecte ordinea fireasca a lucrurilor
pik_nik
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:04
Nathaly! atarna???
susidallyama
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:04
piiiik....saracu...atirna zici....atunci.....amin!~!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:05
Valeu, ce tarziu e ! As mai sta cu voi, ca-mi place, da tre sa ies... Mancati fara mine ! Pupici !
Nathaly_Albu
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:07
am o surpriza!...va poftesc pe toti la galushte cu prune...repede!...sunt calde!
Ines
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:09
De la: susiyama, la data 2009-09-24 17:04:49Nathaly! atarna???

Iubito. era vb. de niste jeleu sub forma de viermi mari si rosii, si eu ii ziceam lui Pik ca tre sa fie tare haios sa halesti asa ceva, ca, volens-nolens, la inceput, pana-l halesti jeleul ala atarna din gura Nu era vb. de nimic licentios, sa stii ...PIK E NEVINOVAT !
Nathaly_Albu
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:10
io prima!
ana02
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:11
pik_nik
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:12
Va pup pe toti si va doresc o dupa-amiaza SUPERBA !
Nathaly_Albu
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:13
Da Nathy, ai dreptate, Pik e un inger nevinovat... doar aureola ii lipseste...
susidallyama
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:13
deci sa-ntelegem ca... nu atarna???
ca daca atarna,adio fericire
eladaela
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:14
amin!!!!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:15
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-09-24 17:13:28 Va pup pe toti si va doresc o dupa-amiaza SUPERBA !

si noi pe tine!
ana02
pik_nik
si ...apropos de fericire:

Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani, sot, tata, bunic, strabunic. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia: sotia, toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti.Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune:

-Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate: masini bune, femei frumoase, multi prieteni si un cont mare in banca. Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor, ca sa am o famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa pe patul mortii...
Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical. In loc sa merg la discoteca cu femei... stateam acasa si ma uitam la seriale, cu sotia...
Masina o foloseam doar ca sa duc si aduc copiii de la scoala si sa mergem impreuna in concediu, la mare. Toti bani din banca s-au dus pe scolile voastre.
Zilele frumoase si libertatea mea... le-a luat vantul! Si acum cand stau intins si astept la moarte stiti ce e cel mai rau din toate?

-Ce, dragul noastru tata? il intreaba cu totii.

-Nu mi-e sete!
Ines
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:17
si pe tine...si pe noi....si pe voi....si toti pe pik!!!!!
nazirra
o seara frumoasa si tie Nathaly
susidallyama
O floare,un zambet,un cuvant dulce...
Intelepciune, respect,incredere si multa iubire...
anisoaraf
Postat pe 14 Noiembrie 2009 09:40
Abia dupa ce o varsta s-a spulberat incepem sa-i pretuim adevarata valoare.Traim sub semnul lui "prea tarziu".Oamenii nu ajung sa patrunda intelesurile unor etape, decat atunci cand nu mai este nimic de facut, cand anii s-au rostogolit luand cu ei sensuri pe care nu le-am apreciat atunci cand ar fi trebuit.Copilaria nu devine un timp luminos decat privita prin ochii celui matur.Mitul fericirii din primii ani de viata e inventat de adultii care pastreaza inca, undeva, intr-un strafund de suflet, gustul proaspat al varstei rasfatate.Dar cei mici nu stiu sa se bucure de minunile lumii lor.Ingraditi de parinti, pedepsiti uneori fara noima, copii abia asteapta sa se faca mari si sa aiba dreptul de a decide ei singuri, de a avea proprii copii carora sa le dea ordine.Doar parintii cred ca inteleg miracolul existentei fara griji a odraslelor lor, uitand ca acum 20 de ani au asteptat cu disperare varsta adulta.Traim prima iubire cu graba celui care mai are multe
si mai insemnate lucruri de facut.E nevoie sa treaca ani, sa simtim gustul searbad al rutinei care nu se mai lasa alungata, pt a pricepe ca prima noastra iubire, aceea pe care nu am gasit puterea de a o opri langa noi ramane reperul langa care sufletul nostru ingenuncheaza in momentele de maxima sinceritate. Oamenii sunt defecti din fabricatie, o hiba de constructie genetica ii tine departe de o fericire care pare usor de atins, dar care nu-i multumeste niciodata.Fiecare varsta are stralucirea ei, doar ca iluminarea are loc prea tarziu.Octogenarii tanjesc sa mai fie o data sexagenari, femeile care s-au ofilit deja ar da orice sa mai aibe nu 17, ci 40 de ani ca sa rastoarne lumea pe dos si sa mai fie iubite iarasi cu foc.Intelepciunea indemnului de a-ti trai clipa coboara asupra noastra prea tarziu.Nu stim sa ne bucuram de ceea ce ne e dat.Nu vrem ceea ce avem, clipa de fata ne pare o palida si nedorita etapa.Fericirile mari vor incepe sa curga mai
tarziu, spunem cu totii, fara sa pricepem ca nu avem, de fapt, decat prezentul.Restul e doar o iluzie.

garbo047081
Postat pe 1 Februarie 2010 15:22
De la: garbo047081, la data 2010-02-01 15:22:01Abia dupa ce o varsta s-a spulberat incepem sa-i pretuim adevarata valoare.Traim sub semnul lui "prea tarziu".Oamenii nu ajung sa patrunda intelesurile unor etape, decat atunci cand nu mai este nimic de facut, cand anii s-au rostogolit luand cu ei sensuri pe care nu le-am apreciat atunci cand ar fi trebuit.Copilaria nu devine un timp luminos decat privita prin ochii celui matur.Mitul fericirii din primii ani de viata e inventat de adultii care pastreaza inca, undeva, intr-un strafund de suflet, gustul proaspat al varstei rasfatate.Dar cei mici nu stiu sa se bucure de minunile lumii lor.Ingraditi de parinti, pedepsiti uneori fara noima, copii abia asteapta sa se faca mari si sa aiba dreptul de a decide ei singuri, de a avea proprii copii carora sa le dea ordine.Doar parintii cred ca inteleg miracolul existentei fara griji a odraslelor lor, uitand ca acum 20 de ani au asteptat cu disperare varsta adulta.Traim prima iubire cu graba celui care mai are multe
si mai insemnate lucruri de facut.E nevoie sa treaca ani, sa simtim gustul searbad al rutinei care nu se mai lasa alungata, pt a pricepe ca prima noastra iubire, aceea pe care nu am gasit puterea de a o opri langa noi ramane reperul langa care sufletul nostru ingenuncheaza in momentele de maxima sinceritate. Oamenii sunt defecti din fabricatie, o hiba de constructie genetica ii tine departe de o fericire care pare usor de atins, dar care nu-i multumeste niciodata.Fiecare varsta are stralucirea ei, doar ca iluminarea are loc prea tarziu.Octogenarii tanjesc sa mai fie o data sexagenari, femeile care s-au ofilit deja ar da orice sa mai aibe nu 17, ci 40 de ani ca sa rastoarne lumea pe dos si sa mai fie iubite iarasi cu foc.Intelepciunea indemnului de a-ti trai clipa coboara asupra noastra prea tarziu.Nu stim sa ne bucuram de ceea ce ne e dat.Nu vrem ceea ce avem, clipa de fata ne pare o palida si nedorita etapa.Fericirile mari vor incepe sa curga mai
tarziu, spunem cu totii, fara sa pricepem ca nu avem, de fapt, decat prezentul.Restul e doar o iluzie.

Mai bine de atat nu o puteam spune nici eu! Din pacate este dureros de adevarat...
Lidiaolteanu
Postat pe 1 Februarie 2010 17:58
O floare, zambetul celor dragi , un parfum cu miros de frezie si o cafea aromata dimineata alaturi de un crin alb :-)
reyya
Postat pe 17 Februarie 2010 02:04
De la: anca_53, la data 2009-06-27 11:52:16Cand visele tale se implinesc esti fericit. De tine depinde cat dureaza fericirea.
Viseaza. Indeplinesteti visele si vei fi fericit/fericita.
Dar nimic nu se realizeaza usor. Ai incredere in fortele tale.

Subscriu.
reyya
Postat pe 17 Februarie 2010 02:07
azi,as fi foarte,foarte..etc fericita, daca as avea conturile doldora de "portocale" si alte bunatati exotice

BUNA DIMINEATA!(lume)
LILO
Postat pe 17 Februarie 2010 04:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Povestea mea de dragoste :( 205 De la: oanas_2004 19 Iulie 2011 16:32
impreuna sau fiecare cu viata lui?? 279 De la: georgy86 1 Iunie 2013 20:31
Povestea mea 34 De la: Black_Sea 28 Iulie 2011 11:59
Femei VS Barbati - Iubire VS Compromis -Viata VS Moarte 15 De la: dor72_ 16 Septembrie 2011 20:39
Nu a fost sa fie :( 4 De la: garbo_489332 23 Iunie 2018 14:35
Setari Cookie-uri