De la: gianiblue, la data 2009-07-25 10:11:00tutanka, iubita, fii mai flexibila. a fost doar o shueta. la marea intalnire te luam pe sus din cabinet. e ok asa? nu pot sa fiu flexibila geanina...si am rezervele mele...te rog.....nu ma supara si tu....incearca sa ma intelegi...daca vrei...daca nu....asta e....nu pot pentru ca atata m-a frecat fiinta asta cand sa ne intalnim si a fost initial de acord cu sambata.....din 7 zile, 5 am stiut ca ramane batuta in cuie sambata, pentru ca in a 6 a zi sa se rasuceasca si sa o puna intr-a 7 a zi....e chestie de pricipiu....nu inteleg de ce m-a asasinat in privat in mesaje si de ce am vb pe mess...nu inteleg....eu asta nu pricep....oi fi mai grea de cap..... |
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 10:13 |
||
---|---|---|
tutanka, accepti sa ne intalnim noi doua - pentru inceput? de restu' gastii ma ocup eu. prietena, iubita! cinezee nu poate in week-end. a stat si s-a framantat si a realizat ca - totusi - nu poate in week-end. nu se putea strecura.... pare ca este esential pentru ea sa nu-si piarda activitatea de week-end, sa nu o pericliteze, DACA INTELEGI CE ZIC.... fii mai toleranta, please. asa ca... ne-am shuetat cu ea atunci, ne vom shueta altii in week-end si tot asa... |
||
gianiblue Postat pe 25 Iulie 2009 10:23 |
||
bun gianina.....da-mi atunci tu raspuns la intrebare si nu mai sunt capoasa....nu stia de la bun inceput ca nu poate sambata???? si-a adus aminte pe parcurs?????ca 4-5 zile a tinut-o pe sambata....eu asta nu inteleg....si-a adus aminte brusc instantaneu si deodata ca nu poate sambata???? cine are ceva batut in cuie intr-o zi stie cu o saptamana inainte...si mai ales daca acel program include niste puiuti sau o femeie in varsta si bolnava....na .... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 10:27 |
||
si da.....m-am enervat si am uitat.....vreau din tot sufletul sa ma intalnesc cu tine....mai am eu niste febleti pe aici...dar acuma am ce am cu tine....mi s-a pus pata pe tine....stabilim in privat, dupa ce ma intorc de la piata ......ma duc cu tzoanca la vaccin si la piata sa iau o ratza......verzituri sa pastem... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 10:29 |
||
bre gagici... va avertiza iasomica cum e cu intalnirile astea in real, da' voi nu si nu... iete-o proba acilea... |
||
zambil Postat pe 25 Iulie 2009 10:29 |
||
uite, mamica....poastarea ei.... cinezee 912 mesaje Membru din: 21/11/2007 Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 23:47 Citeaza Raspunde Bun atunci daca multe dintre voi sunt plecate in concedii atunci , sa o facem in saptamana asta sambata sau mai bine in luna august poate atunci aveti mai mult timp cumva ? prima postare legata de intalnire...ea singura a propus ziua de sambata....nu a silit-o nimeni.... |
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 10:31 |
||
tutanka, ai perfecta dreptate cu faptul ca era cazul sa stie din start. s-o fi schimbat ceva in programul ei, nu mi-a spus. dar te asigur ca nu este o subversiva, cinezee. sigur ca te-ai iritat. dar repet: NU VEI LIPSI DE LA MAREA INTALNIRE. te iau eu personal, te "umflu" de oriunde ai fi. esti reper foarte important pe Garbo. |
||
gianiblue Postat pe 25 Iulie 2009 10:31 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-25 10:29:56bre gagici... zambile, cu tot respectul ce ti-l port...nu te baga....nu vreau sa las lucrurile asa....am mai lasat si eu am fost cea care a iesit prost.....ca si cum eu nu as fi vrut sa vin la intalnire.....si acuma chiar ca am picat eu de proasta si de fraiera......ca nu am plecat de la job sa ma intalnesc cu ele....ca daca vroiam plecam....dar e foarte usor sa acuzi pe altul atunci cand nu cunosti toate datele problemei.... |
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 10:32 |
||
tutanko, lasa, bebe, pe toti sa-si dea cu parerea. hai sa nu fim incrancenate. sa-ti spun cinstit? eu am fost cooptata pe ultima suta de metri. nu m-am simtit lezata, m-am bucurat ca am prins momentul, ca nu am avut alt program. nu conteaza, bebe decat rezultatul. si vom avea unul mai mare si mai frumos -pe rau in jos. sa-ti aduci catelul la intalnire. o aduc si eu pe Candy. poate facem gratar pe undeva. mai avem doua luni calduroase in fata.... |
||
gianiblue Postat pe 25 Iulie 2009 10:34 |
||
tutanko... pai nu ma bag, mami... mancam si eu o samntza p-acilea, pe margine... |
||
zambil Postat pe 25 Iulie 2009 10:36 |
||
Salut!!!,eu una prefer sambata,in cursul saptaminii,cam greu pentru mine.ca daca ma cheama la job,de oriunde,tebuie sa iau de urgenta un taxi,ca altfel sa te ti discutii si oricum am in fiecare zi program si dupa masa,asta este. | ||
scrichy Postat pe 25 Iulie 2009 11:22 |
||
scrichy, daca te cheama la job, mergem toti sa-ti dam o mana de ajutor. lasa, urmatoarea va fi sambata/duminica si gata. | ||
gianiblue Postat pe 25 Iulie 2009 11:48 |
||
facem asa ,daca tutancanici e multumita ...eu ma retrag frumos de pe forum ...poate asa se simte mai bine si imi vad de drumu meu o zi buna tuturor ...sa fiti sanatosi ...se pare ca am suparat rau de toot lumea , iar unde vad ca deranjez lumea ma retrag ... ma bucur ca v-am cunoscut ce e frumos e bine sa pastrezi asa , ce nu e dorit nu e bine de lungit cu asta am incheiat discutia si nici nu mai calc in acest subiect DAca nu ai inteles Tutan ca totusi am si eu o nunta nu a cuiva ci a mea si e normal cu 2 luni inainte sa numai pot sambetele , atunci e alegerea ta , accept si te inteelg foarte bine dar se poate face ORICAND SI CU ORICINE in alta sambata dorita de TINE SI DE TOTI FARA MINE , foarte simplu si matur , punct si gata ca o lungim asa tot timpu si nu are rost |
||
cinezee Postat pe 25 Iulie 2009 12:07 |
||
ati putea sa va intalniti la mine si sa veniti chiar pe rand. asa nu mai apar discutii | ||
pik_nik Postat pe 25 Iulie 2009 12:11 |
||
Fara polemici,va rog, ,ar fi mai bine asa ce ziceti | ||
scrichy Postat pe 25 Iulie 2009 12:17 |
||
ok. fara polemici. incheiem subiectul consumat. pik, nesatulule! |
||
gianiblue Postat pe 25 Iulie 2009 12:24 |
||
helooo, heloo, ce e aici?? de ce se cearta lumea?? cinezee, sa iti fie de bine! si sa fie'ntr'un ceas BUN! si cu norok! ei las'k ne mai putem noi intalni si alta dataa! nu fiti suparaciosi! |
||
fleur_de_lis Postat pe 25 Iulie 2009 15:46 |
||
Nu inteleg ce atata suparare? Se intalneste si lumea cand poate. Ca o fi cu unul in plus sau in minus care e baiul? N-o sa se poata niciodata sa se intalneasca chiar toata lumea la o anumita data si o anumita ora. Data viitoare vor veni altii si nu vor putea altii sa vina. Uite eu m-am suparat rau ca v-ati intalnit pe la spatele meu fara ca eu sa intru pe forum si sa vad. Giani, as dori sa ma impaci si pe mine. | ||
Micass Postat pe 25 Iulie 2009 17:16 |
||
bai..terminati cu dicutiile astea.....ca chiar ca plec eu de aici de tot numai sa nu va mai certati... NU E VORBA CA V-ATI INTALNIT.....CI CUM AM FOST DUSA DE NAS, CAND DOMNISOARA STIA FOARTE BINE CA ARE NUNTA SI NU POATE SAMBATA...DE CE A TREBUIT SA MA MINTA????PUTEA FOARTE BINE DE LA INCEPUT SA IMI SPUNA PE PRIVAT CA NU POATE SAMBATA CA ARE O BUBA IN FUND...NU SE SUPARA NIMENI....DAR M-A TINUT ASA CATEVA ZILE DUPA CARE A SCHIMBAT-O BRUSC....SI MAI ARE SI TUPEUL EXTRAORDINAR SA SUTINA CA DACA AS FI VRUT SA VIN, AS FI VENIT.....E CEA MAI MARE GROSOLANIE.....SPRE INFORMAREA TA, CINEZEE....AM AJUNS ACASA LA 10 FARA UN SFERT NOAPTEA, PENTRU CA SEFUL MEU M-A PREFERAT LA O SLEFUIRE...AM MANA MAI BUNA DECAT A COLEGEI MELE...E CLAR????CA VROIAM SA VA FAC O SURPRIZA SI SA VIN..... DAR DACA MA ANUNTI CU O ZI INAINTE NU MAI AM CUM SA-MI ARANJEZ NIMIC....ASTA M-A DERANJAT.....SI NU FAPTUL CA V-ATI INTALNIT....BATAIA DE JOC SI DUSUL CU ZAHARELUL.... SI CU ASTA BASTA....EU MA RETRAG DE PE ACEST FORUM.....IMI PARE RAU...STIU SIGUR CA MULTI SE CVOR BUCURA CA AU SCAPAT DE MINE...SA VA FIE NUMAI BINE DE ACUM INAINTE...VA DORESC NUMAI BINE LA TOATA LUMEA... |
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 17:31 |
||
chinezoaico,tuto... hai..impacare,impacare fara nicio suparare! terminati,ca va iau acu' si va dau cap in cap! tuto, am inteles ca asta mica..china..se marita,e agitata fata,e cald... tu esti medic,fii tu mai intelegatoare,am pretentii...acu' doua zile ii multumeai cuiva ca ti-a aratat ce prieteni buni ai. gata? disparura? si tu chinezoaico! lasa coada aia mai jos,o vezi ca s-a atacat ca nu ai nimerit-o intr-o zi cand putea si ea. fetelor! cum stati cu sexu'?. io zic ca d-aia aveti draci si sunteti usor ofensabile. ia uniti-va voi doua acusica si luati-ma la daravele,cam asa se intampla cand vrei sa impaci doi oameni... d-acu'..fara cearta in we,ok?..... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2009 18:45 |
||
si da... zambilu' are dreptate,eu v-am spus parerea mea despre activitatea pe un forum si intalnirile in real.... se cam alege praful,stati asa... sa vedeti cand o sa incepeti sa va stiti secretele...ehe,he,he...... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2009 18:51 |
||
bai, va bat. dar mai intai, va bag cu capul in ligheanul cu aghiazma. ce aveti? de dimineata va sfaditi sa niste vrabii cine si daca a fost ce conteaza ?nu a putut acum, vine altadata |
||
si_totusi Postat pe 25 Iulie 2009 19:03 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-25 12:11:21ati putea sa va intalniti la mine si sa veniti chiar pe rand. asa nu mai apar discutiipik-ule daca venim asa pe rand.....ahm ...tu ce dai, |
||
yanyacharberet Postat pe 25 Iulie 2009 20:02 |
||
De la: iasomia, la data 2009-07-25 18:51:16si da... Intr-un fel ai dreptate. In alt fel nu. Am avut si surprize placute si ne. Dar pentru cele placute a meritat intalnirea. Asta e. Nu poate fi toata lumea la fel. O mai si iei cateodata. Dar macar stii cum sa te feresti data viitoare. E o experienta oricum. |
||
Micass Postat pe 25 Iulie 2009 20:39 |
||
micass, mai fetita, eu va doresc cu sinceritate,sa cimentati prietenii durabile.... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2009 21:48 |
||
hai ca va bat si eu, ca nu-i pe bani! | ||
Thor Postat pe 25 Iulie 2009 21:56 |
||
batuti merita sau deschisi ochii cu scobitori nu e treaba mea, insa o intalnire la nivel forum, cu potentiali utilizatori-participanti din toata tara, nu poate sa depinda de nunta unuia dintre participanti. chiar si asa, o femeie a participat impreuna cu sotul. mireasa se temea cumva sa nu-si piarda mirele? asa, si de cand stiu eu de asemenea intalniri, ca nu sunteti voi primii, mereu s-au organizat in weekend. cand se schimba socoteala de la o zi la alta, e clar ca te gandesti imediat la manevrele care au deranjat-o pe tutankhamon. zic si io, nu dau cu paru' |
||
pik_nik Postat pe 25 Iulie 2009 22:40 |
||
Asa e. Teoria conspiratiilor. | ||
Micass Postat pe 25 Iulie 2009 22:44 |
||
i-as spune doar lipsa de fair play. vazut cu ochii chibitzului | ||
pik_nik Postat pe 25 Iulie 2009 22:56 |
||
Posibil. Nu cred totusi ca cineva a vrut voit sa excluda pe altcineva. Si asta e doar parerea mea de chibitz (sau chibitza) | ||
Micass Postat pe 25 Iulie 2009 23:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fisuri anale!! | 5 | De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41 |
salut prietenilor de pe acest site | 6 | De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55 |
multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
|
||
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' | 1 | De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33 |
imi prinde bine un sfat | 253 | De la: ancanca 24 August 2009 19:13 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural