You Don't Know Jack http://www.imdb.com/title/tt1132623/ inegalabil Al Pacino din nou. un film cu un subiect care te pune pe ganduri clar. Mi-a placut, m-a bruscat oarecum, mi-a adus in fata o realitate pe care mintea umana cred ca o ignora in mod voit si ii permite accesul numai in momentul X |
||
cristi_iordache Postat pe 28 Aprilie 2011 17:01 |
||
---|---|---|
cristache... m-ai facut curioasa,bagai un trailer,musai tre' sa-l vad.... of,Doamne, cum trec anii... |
||
iasomia Postat pe 28 Aprilie 2011 17:19 |
||
e misto, nitel prea reliast parca. | ||
|
||
cristi_iordache Postat pe 2 Mai 2011 12:36 |
||
THOR N-am mai vazut de mult un film in care personajul pozitiv este blond cu ochi albastri. Maaama si ce blond!!! Fetelor, nu ratati filmul Thor! |
||
Ciresica Postat pe 6 Mai 2011 19:25 |
||
mersi, sis e o autobiografie, mai romantata un pic, e drept |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 19:31 |
||
hihihihi fratelo, you wish! Adicatelea ai vazut ce body language are baiatul ala minca-l-ar mama pe el? Si ce ochi si ce.....ce-o mai avea el acolo... |
||
Ciresica Postat pe 6 Mai 2011 19:34 |
||
habar n-ai, sis, cat timp mi-am pierdut aiurea prin lumea larga, pana am gasit unu' care sa corespunda cat de cat cu realitatea! adica sa aibe mufa aproape ca a mea. pan' la urma a trebuit sa ma multumesc cu sfrijitu' aista |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 19:38 |
||
ciresico, zici ca-i blond ? piei, drace ! |
||
Freya__ Postat pe 6 Mai 2011 19:47 |
||
adevarul e ca daca tu acum la 118 ani arati asa bine, ce sa mai spunem de cum aratai acu.....200 de ani???? Nu mai face lumea frumuseti de astea apuse fratelo asa ca tre' sa zici merci si pentru ceva mai modest. hihihi, am acasa 2 ciocane de ale lui Thor (ca imparteau astia la intrarea la film postere si ciocanele si cind zic ciocan, ma refer la acel metalic instrument cu care maritul Thor "aranja" lucrurile. |
||
Ciresica Postat pe 6 Mai 2011 19:50 |
||
n-auzi ca n-a gasit unul care sa-i semene???? s-a multumit si el cu unul blond si frumos si....Freya trebuie sa vezi filmul, adica trebuie sa vezi un real Thor!!!!!! if you know what I mean ia baga un ochisor aici: http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=190450470991163&set=pu.113589202010624&type=1&theater |
||
Ciresica Postat pe 6 Mai 2011 19:52 |
||
il cat ! not bad at all ! |
||
Freya__ Postat pe 6 Mai 2011 19:54 |
||
am vazut un trailer alaltaieri parca, il dadu zambilu la cestiune... oricum, eu tot nu sunt multumit de sosia pe care mi-or gasit-o |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 19:56 |
||
parca ierea o poanta despre barbatii care au o parere prea buna despre ei.... mi-am amintit! cica dupa o partida,un Adonis isi admira de zor in oglinda sifonierului patratelele din dotare... se tot foia,se tot invartea,se tot pipaia... si o intreaba pe ilustra ramasa intre cearceafurile post orgasmice: - ti-ar place sa fii barbat? la care ea,laconic: - dar tie? nu dadea,thorele! |
||
precizilla Postat pe 6 Mai 2011 22:03 |
||
in sfarshiiit, ai aparut, diavole! incepe shou'... |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 22:11 |
||
unde? unde? | ||
precizilla Postat pe 6 Mai 2011 22:16 |
||
eu il stiam pe ala cu ardeleanu' in noaptea nuntii care se tot admira in oglinda si-si spune la un moment dat: "mindru-s fu....m-as" |
||
Ciresica Postat pe 6 Mai 2011 22:32 |
||
A secret affair ce-am mai plins...de romantic ce a fost! |
||
Ciresica Postat pe 11 Mai 2011 22:07 |
||
Mercury rising actiune cu Bruce Willis |
||
Ciresica Postat pe 13 Mai 2011 05:24 |
||
sunt multe versiuni la poanta ceea , preci alt 'adonis' isi admira 'dotarea' in oglinda: "2 cm in plus, si eram un zeu!" ea raspunde: "2 cm in minus si erai o zeita!" |
||
ufishor Postat pe 13 Mai 2011 15:33 |
||
ufulico.. de unde te cunoaste tetea pe tine,ai? |
||
precizilla Postat pe 13 Mai 2011 21:58 |
||
din reviste, preci si eu pe tine, din filme | ||
ufishor Postat pe 14 Mai 2011 10:41 |
||
Ai vazut daca tragi pisicuta de codita? Spune tot. | ||
garbo172845 Postat pe 14 Mai 2011 10:51 |
||
Heartbreak Ridge cu Clint Eastwood!!!!! |
||
Ciresica Postat pe 15 Mai 2011 20:58 |
||
Black Swan. UAU. foarte foarte complex. dar trebuie sa fi trecut printr-un curs de filosofia artei sau macar critica literara si putin Freud ca sa intelegi subtilitatile. s-a terminat, insa, cam devreme si cu un dramatism usor ieftin. in rest.. despre ultimii "Pirati" ce stiti? eu am citit undeva ca Depp era cam dezamagit de scenariu si ca a semnat fara sa citeasca inainte, altminteri nu ar fi facut-o. chiar asa? |
||
ileana_damian Postat pe 31 Mai 2011 23:04 |
||
Eu am vazut Black Swan si sunt departe de a fi de acord cu tine. Ba mai mult, mi s-a parut un film de o inutilitate extrema, in care doar explorarile propriei sexualitati a personajului interpretat de N.Portman excedau din firesc. Iar asa zisa concurenta cu fata care sosise decurand in trupa lor de balet a fost insuficient exploatata - adica, eu inteleg ca fetita aia cuminte era in pragul alienarii, constituindu-si o personalitate malefica pentru a putea sari mai usor in rol, insa in acest caz intrebarea care se pune este daca experienta lesbiana a avut-o cu sine sau cu Lily?.. uite, asta tema freudiana. Cat despre filosofia artei, ma scuzi, dar folosirea termenului este inadecvat, si probabil tine de pretiozitate, mai ales ca nu regasesc contextul in care sa o incadrez. |
||
anakin Postat pe 31 Mai 2011 23:24 |
||
Black Swan a vrut sa fie un film sofisticat dar la urma a iesit ceva usurel de tot | ||
mugure_alb Postat pe 1 Iunie 2011 00:19 |
||
Piratii #$ nu merita. e asa de lesinat ca am adormit dupa primle 15 min. In schimb am vazut Bourne Supremacy, ei asta da actiune!!!! |
||
Ciresica Postat pe 1 Iunie 2011 04:16 |
||
ma uitam aseara la tom cruise ,in interviu cu un vampir,cred ca-i cel mai reusit rol al lui...da,da... | ||
iasomia Postat pe 17 Iunie 2011 21:47 |
||
Alien vs.Predator: Requiem. Pentru amatorii de senzatii tari, dar si pentru cei care seria "alien" constituie cea mai buna serie science-fiction ever. | ||
anakin Postat pe 24 Iunie 2011 01:08 |
||
cea mai buna serie sf fu Star Wars,fratele meu... Aliensii au efecte speciale si cam atat,dupa parerea mea... na-ti o comedie beton : Hall Pass facuta special pt barbati! si un muvie de machomeni : True Grit faine,dom'le,amandoua |
||
precizilla Postat pe 3 Iulie 2011 11:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Filmul anului 2008? | 39 | De la: PetricaFi 7 Ianuarie 2010 13:08 |
Care se anunta a fi cele mai bune filme ale anului 2009? | 23 | De la: preciouss 25 Ianuarie 2010 21:26 |
Ce filme va plac? | 9 | De la: AnonimSbS 13 Septembrie 2017 09:58 |
|
||
Va castiga Brad Pitt Oscarul? | 6 | De la: pik_nik 27 Iunie 2009 15:18 |
Jurnalele Terorii/Chernobyl Diaries | 4 | De la: garbo_1895 6 Iulie 2012 09:47 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn