Astea pt camera mea, nu le stric pe soacra.. | ||
reyya Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:06 |
||
---|---|---|
..pereti reci...fiind un pleonasm....mai degraba...nuantele reci ar fi depresive...peretele e rece oricum si sa ti/o si arate in mod direct...zugraveala de pe el...nu stii cum sa iesi mai repede din camera....pe cand o nuanta calda te imbie la stat..in locul respectiv..sau cel putin mie asha mi se pare | ||
garbo055472 Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:06 |
||
pai albastrul - deci si azur - tine de culorile reci... reyya, da, frumos |
||
|
||
panty_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:07 |
||
sau culoarea cerului in lumina diminetii...sau culoarea ierbii gata crescute..acel verde ireal de crud..dar cel mai mult imi place culoarea caisei aproape coapte. | ||
reyya Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:10 |
||
De la: garbo055472, la data 2010-01-15 23:52:07..mama ce lume docta...nu pot sa ma abtin...ce nick interesant...catharsis...emotia artistica traita intens...aveam o adresa de e/mail demult ..cu parola asta...ma gandeam ca nimeni nu are in cap ..termenul asta....care nu e exprimare de strada..!!!- baiatule, nimeni nu ti-a cerut parera in privinta acestui nick. cum nimeni nu o sa critice daca te-ar chema Gheorghe ceea ce in greaca veche inseamna agricultor. ok? vezi de lumea si de craniul tau te rog frumos, sterge-te la nas, si apoi deschide gura, dar intai ia o periuta si invata sa o folosesti. si invata bunele maniere - nu te iei de numele cuiva sau de parerile sale decat daca esti intrebat. |
||
cattharsis Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:14 |
||
lasa-l , astia cred ca pe aici sunt doar pipite si proaste cu 4 clase care nu au citit pic de filosofie , psihologie , religie, etc..lasa-l , fiecare cu cat poate, dupa ,,posibilitati" , cum spunea Marx... | ||
reyya Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:19 |
||
ei da, si mie imi place, de exemplu, si culoarea sangerie cu care sorele, la apus, pateaza orizontul...si culoare verde-albastra a marii...dar astea sunt culori ale naturii...la zugravit... si imi mai place si "culoarea" zapezii proaspat asezate scanteind in lumina lunii |
||
panty_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:19 |
||
si 472...vezi ca nu se refera doar la emotia artistica traita intens...termenul are mult mai multe acceptiuni :-) | ||
reyya Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:21 |
||
poate ar trebui sa fim mai toleranti, noi, cei care avem capacitatea de a intelege... de unde nu e nici...stiti voi mai departe... |
||
panty_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:22 |
||
aveti dreptate si merci! dar mi se pare deplasat sa te iei de ceva simplu, fara nici o noima, doar ca sa iesi in evidenta ... dar aveti dreptate ... o noapte placuta va doresc si un weekend frumos | ||
cattharsis Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:30 |
||
noapte placuta si tie! we placut si grija mare: nu te incarca de balastul negativ al altuia - il avem fiecare pe al nostru |
||
panty_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:33 |
||
sa aveti vise senine! | ||
panty_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:35 |
||
sincer!eu as alege ceva mai serios de atat!si as vedea din alte unghiuri lucrurile! | ||
margelatu Postat pe 16 Ianuarie 2010 02:58 |
||
evident!!trebuie vazut din prisma,respect,multa tandrete,mangaiere cu intelegere si comunicare!!! va sarut1!! | ||
margelatu_68 Postat pe 16 Ianuarie 2010 03:02 |
||
stii tu oare cum s-a simtit sotia in toti acesti ani? eu am fost in rolul soriei am doi baietii gemeni pe care numai eu stiu cum i-am crescut.mie i-mi spunea ca sta intr-o baraca si se chinuie ,acasa nu prea veneau nici el nici bani.cind in sfirsit m-am prins ca are pe alta si i-am zis sa nu mai vine a incercat sa se sinucida.stii desteapto ce a reusit? sa obtina mila copiilor.acum baietii mei mi-au pus conditii...sa nu-l las altfel pleaca cu el ...eu am 40 el 48 de ani.de un an o tinem tot in cearta..nu e bine dar nici nu pot sa renunt la copii desi sunt mari au 21 de ani . sunt nefericita total | ||
garbo022095 Postat pe 16 Ianuarie 2010 03:29 |
||
Ea a vrut o consolare, nu ce faceti voi....... nu stiti cu e sa iubesti pe cine nu trebuie si sa nu poti face nimic. iubirea e ca o clepsidra, umple inima si goleste creierul... | ||
babybaby Postat pe 16 Ianuarie 2010 03:40 |
||
realitatea e simpla, pentru ca cel mai adesea luam ceea ce ni se ofera si gata. realitatea e complexa, datorita faptului ca la un moment dat ni se ia ceea ce am avut. combinatiile de genul asta sunt aproape inevitabile in practica, pentru ca situatia pare a ne impinge la anumite actiuni. finalurile sunt predictibile, din cauza ca apa curge, invariabil, la vale. stau si ma intreb in ce masura omul este suma reusitelor sau mai degraba a frustrarilor din trecut. sau poate a amandurora. cert este ca suferinta trebuie traita cu demnitate si mers inainte. |
||
anticenzura Postat pe 16 Ianuarie 2010 03:50 |
||
ma gandesc ca esti femeie...de fapt puteam sa vad de la o posta.imi place cum dati voi vina femeile mereu pe barbari..."ei m-au inselat"...uneori poti fi dezgustatoare | ||
alecssm3 Postat pe 16 Ianuarie 2010 04:02 |
||
Buna!greu de spus,dar rezolvabil;depinde si ce doreste el!!!!????sa continuati,sa vin el,pt ca momentan,nu ai cum;apoi se gasesc variante;vb | ||
tabircacosti_b Postat pe 16 Ianuarie 2010 04:08 |
||
Adulterul este o tradare a fidelitatii pe care si-o datoreaza sotul si sotia si este pacat. In adulter se comit urmatoarele pacate: pacat de necuratie (desfrau), pacat impotriva dreptatii si impotriva legaturii matrimoniale sacre. Casatoria este sfanta. Gresesc cei care considera casatoria ca un simplu contract facut pe baza unor acte. Casatoria este in primul rand un sacrament si un legamant sacru facut in fata lui Dumnezeu si a Bisericii. Nici un motiv nu da unei persoane dreptul moral sa comita adulter: nici impotenta sotului sau frigiditatea sotiei, nici alte disfunctii sexuale, nici vreo alta boala sau infirmitate a unuia dintre soti, nici absenta mai mult sau mai putin indelungata din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt si nici un alt motiv. Mai multe puteti citi si vedea pe blogul urmator : http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog gasiti: inregistrari video cu miracole; videoclipuri ; filme documentare ; legaturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele contin posturi TV on-line si posturi de radio); carti foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in calculator); articole; adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera servicii caritabile. Va rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe ca sa foloseasca si altora. |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 16 Ianuarie 2010 04:16 |
||
oamenii in general sint f rautaciosi nu-i lua in seama | ||
morrena36 Postat pe 16 Ianuarie 2010 04:39 |
||
Salutare tuturor!sunt sotie de 12 ani,nefericita tot de atat.De un an insa, am gasit fericirea.il iubesc si ma iubeste.este minunat,este tot ce am asteptat .este totul pentru mine.Te iubesc,dragostea mea! | ||
garbo077112 Postat pe 16 Ianuarie 2010 06:42 |
||
De la: liliana_lory, la data 2009-03-27 18:17:48Am avut o relatie de 7 ani cu un barbat casatorit, eu fiind vaduva.Detasat fiind cu serviciul pleca odata la doua saptamani acasa.Eu spalam eu calcam eu mancare eu saltea am trait impreuna zi de zi noapte de noapte un vis, eram o familie.Sotia nu a venit niciodata in toti acesti ani, vorbeau foarte mult la telefon.Acum a iesit la pensie si s-a dus acasa.Imi este naprasnic de greu, plAtesc pentru toata fericirea mea,MOR DE IUBIRE.Nu vreau sa se desparta, dar vreau sa fie si cu mine.Nu vrea sa fiu judecata, daca aveti ceva de spus bine daca e sa ma luati peste picior abtineti-va.Va multumesc.LILI TE INTELEG E GREU SA TE DESPARTI DE CINEVA .IAR LA CAPITOLUL GARBO CIND SE APUCA UNI SA FACA MISTO DE TINE RASPUNDEI REPLICA GARBO VA AJUNGE CA MIRC ,DACA NU NE DEBARASAM DE OAMENI NESERIOSI |
||
cobra_jimbolia Postat pe 16 Ianuarie 2010 06:46 |
||
asa, nea jimbla, ia problema-n dinti! | ||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 06:53 |
||
Renunta!Ai pierdut!Arunca tot ce iti aminteste de el.Adunate si mergi mai departe.Nu plange,a fost,a trecut,daca umbla dupa alta e clar nu are nevoie de tine.Sau poti sa-ti plangi de mila si tot nu rezolvi nimic. | ||
RIEN Postat pe 16 Ianuarie 2010 07:37 |
||
inis Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:06 |
||
ma pus pe ginduri si sotul meu ,este mai tot timpul plecat! | ||
inis Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:08 |
||
sotii se sacrifica pentru familie, isi sacrifica timpul liber, se dau peste cap, muncesc pana la epuizare, pleaca departe de familie, sau pentru timp mai indelungat, si sarmanii tot ei sunt banuiti de rautati, vai, vai... | ||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:11 |
||
fomeile astea...crudele mai sunt, dom'n pik | ||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:15 |
||
ale dreaq ele sa fie....of,of |
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Oara daca un barbart isi iubeste cu adevarat sotia....mai poate insela???? | 136 | De la: tutankhamon 14 Octombrie 2009 13:03 |
Infidelitate cu scopul de a-ti proteja partenera- e acceptabil? | 96 | De la: Mirela37 8 Septembrie 2011 16:50 |
toti imi spun k m-a inselat,ea-mi jura ca nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 29 | De la: Flo_Pa800 21 Decembrie 2013 01:24 |
|
||
mai meritam sau nu ....... | 6 | De la: narcysa 12 Decembrie 2010 06:20 |
Daca intr-o zi ar veni sotul/sotia si ti-ar marturisi ca s-a indragostit de altcineva cum ai proceda? | 85 | De la: printesa_jo 4 Noiembrie 2012 06:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural