dap... | ||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:17 |
||
---|---|---|
hmmm... ...ceva nu-i in regula... prea imi dati dreptate... |
||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:19 |
||
ne-am facut lobotomie... ori nu ne-am baut inca a doua cana de cafa |
||
|
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:20 |
||
eu una azi sunt zen imediat plec la munca |
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:20 |
||
oalio, adelo...ai toata compasiunea mea, fetitza... | ||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:21 |
||
si cand te gandesti, helado, ca trebuia sa fii in concediu... las' ca tu iei leafa cu camionul! |
||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:23 |
||
multam anouk.... poti sa dai si a doua cana de cafa pe prima am baut-o deja |
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:23 |
||
pikule,sa n-ai tu parte de leafa mea in vecii vecilor.... da' daca vrei,putem face schimb nu incerca sa ma enervezi |
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:26 |
||
normal, cine a mai pomenit femeie sa-si incredinteze leafa pentru administrare unui barbat??? las' ca ma chinui cumva si ma descurc cu leafa mea, desi nu ajunge mai departe de cateva mii de euro |
||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:29 |
||
da' io as putea sa o administrez pe-a ta.... la asta ma pricep |
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:32 |
||
da, sunt convins d'aia va tot plangeti pentru bani si zici ca mergi la job tocmai azi, de sarbatoare??? |
||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:35 |
||
ce sarbatoare?? | ||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:38 |
||
a 22-a zi de craciun, mai! | ||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:41 |
||
care se mai sacrifica azi pe altarul muncii? lasa, ela, ca or sa ne faca astia statuie post-mortem si sa vezi ce de flori vom primi... macar atunci... |
||
garbo_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:56 |
||
Ti-ai asumat relatia!Faptul ca nu a renuntat la nevasta spune multe!Oricum,el a dus-o imparateste!Nu trebuia sa vina nevasta sa faca scandal,la ce bun?!Tu esti o tipa care te-ai gandit(in sinea ta)si la nevasta,dar nu cu parere de rau ,ci cu teama:stiai ca va veni ziua cand se va intoarce la ea!si poate,te gandeai ce naspa ar fi daca ai fi in locul ei!Viata merge mai departe si e plina lumea de egoisti! | ||
cesege Postat pe 16 Ianuarie 2010 09:00 |
||
Si eu am fost in aceiasi situatie. Numai ca sotia umbla cu un alt barbat in tot acest timp.sa aflat si au divortat.Acum traiesc cu el de13ani si avem un copil. Platesc pentru pacatul meu cu virvsi indesat pentru ca este un om f.rau si f.avar[cind l-am cunoscut nu era sas]. Acum stau si ma intreb daca nu sunt blestemele sotiei | ||
c_costel18 Postat pe 16 Ianuarie 2010 09:03 |
||
f bn asa si trebuie da ca nus fideli nui frumos si tot odata nu au picde ratiune sa ai o relatie si sa alergi dupa altele este jenant pentru partenerete cred si te apreciez ai facut corect nicu din buc | ||
vaduva_nicu_yahoo_com Postat pe 16 Ianuarie 2010 09:05 |
||
nicu din buc, poti sa dai si o traducere pe scurt? | ||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 09:07 |
||
Fata mea, daca e rau si avar de ce ai stat 13 ani cu el? Ura si la gara. E clar ca ti-a placut mult daca l-ai si luat dupa ce l-a lasat nevasta. Desteapta fata nevasta. De ce ar fi vrut sa te blesteme? Doar a scapat de o pacoste. In cel mai bun caz iti multumeste. | ||
Doara Postat pe 16 Ianuarie 2010 09:10 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-01-08 13:24:59motivele sunt cu totul altele si , zic eu, exclud dragostea. se gandeste ca pierde un anumit statut in fata lumii, ca-l vor judeca copii, ca va trebui sa inceapa o viata noua ( si asta il sperie) ca va trebui sa imparta bunurile, etc Dar pana la urma, ce altceva inseamna dragostea decat starea de armonie cu cei care ti-au fost alaturi si langa care ai cladit viata pe care o ai la un moment dat? Asa zisa "dragoste" pentru amanta, este in realitate, pasiune, adica ceva intens dar care nu are profunzime. Este ca prajitura pe care o mananci cu sentimentul de vinovatie...pentru va stii ca ingrasa.... |
||
Liloo Postat pe 16 Ianuarie 2010 09:13 |
||
buna!!!!!referitor la cazul tau,eu cred ca ai un suflet deosebit si te admir,e greu cand iubesti si persoana iubita nu e langa tine,chiar nu se poate sa fitii mpreuna????ar fii pacat dupa tot ce a fost!asa cred eu!!oricum iti doresc ca totul pana la urma sa fie cum iti doresti! | ||
garbo065124 Postat pe 16 Ianuarie 2010 09:46 |
||
eu sunt sotie iar sotul meu are o amanta si sunt de 7 ani impreuna..... si nu se stie citi vor mai fi eu stiu asta insa ma fac ca nu vad merg mai departe alaturi de copii mei ei conteaza pt mn intr-o zi syiu ca pe ea o va lasa si eu voi fi pe primul loc poate asa a fost si la ei | ||
cristyna38 Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:27 |
||
Salve,m-am gandit sa-mi dau si eu cu parerea la acest subiect,,,Scumpa doamna,nu ai nici o scuza in aceasta situatie,chiar daca erai vaduva ,aveai un creier sa gandesti mai bine cum stau lucrurile,nu te indragostestio asa ca o fetiscana de 18 ani,nu accepti o relatie cu un barbat insurat(fie el si la distanta),erau pe lumea asta destui barbati singuri,tu daca erai pe post de sotie si alta ti-l lua asa fara reszerve ,cum te simteai?????????intotdeauna trebuie sa ne asezam in locul celuilalt ,in orice situatie,sa lasam egoismul la op parte si sa procedam cum este mai onest posibil...Se spune ca ce semanam ,culegem...asa s-a intamplat si cu tine draga mea,nu te supara pe mine,sper ca ai invatat ceva din lectia asta de viata...Acum sa-ti spun si de mine pe scurt..am divortat acum 22 de ani ,de atunci nu m-am m-ai casatorit,dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa accept o relatie cu un barbat ocupat,macar din orgoliu si pe urma din constiinta,nu spun ca am fost mai fericita,dar macar dorm linistita pe perna si in fata lui Dumnezeu sunt curata,asa ca mai reflecteaza si incearca sa-ti vezi de sanatatea ta...bafta si multa sanatate , | ||
kiramocanu Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:32 |
||
pana atunci multumeste-te cu ce ramane de la amanta doamne mare ti-e gradina |
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:32 |
||
dap, in speranta ca se plictiseste ala, si se intoarce la ea si o pune pe primu' plan aham...si mos craciun exista |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:35 |
||
Amin! | ||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:37 |
||
Nu ai fost nici tu usa de biserica altfel nu se duceau in alta parte ai avut si tu partea ta de vina asa ca nu te mai plinge atita si vezi unde ai gresit si nu mai face in viitor asemenea gafe. | ||
garbo020614 Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:39 |
||
hai, bro... mai, io am impresia ca tu nu vrei sa ma contrazici azi, este ? |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:39 |
||
si pe copii ii aduce barza auzi si tu....de 7 ani si cine stie cati vor mai fi dar intr-o zi se va plictisi de ea.... si poate o sa isi ia alta ce bine ca nu doare....unele ar urla |
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:39 |
||
Sau atunci cand nu mai are servitoare s-ar putea intoarce la ea...patetic... | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Oara daca un barbart isi iubeste cu adevarat sotia....mai poate insela???? | 136 | De la: tutankhamon 14 Octombrie 2009 13:03 |
CASATORIA MAI ESTE CA PE VREMURI? MAI DUREAZA O VESNICIE? Ne putem baza pe faptul ca vom imbatrani langa sotul, sotia de langa noi? | 260 | De la: tutankhamon 18 Decembrie 2009 22:33 |
femei...amante...iubite | 61 | De la: garbo_5596 21 Noiembrie 2012 20:27 |
|
||
eu casatorita..el singur | 108 | De la: eu_NADINE29 2 Aprilie 2015 19:17 |
IUBIREA BAT-O VINA!!!- | 162 | De la: garbo071325 3 Iulie 2010 17:47 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural