sindromu' victimei, fetelor | ||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:41 |
||
---|---|---|
da bre 614...intotdeauna cand barbatul insala,femeia e de vina mama ei de nenorocita care nu a stiut sa-si tina barbatul acasa nu e valabila si reciproca....NUUUUU femeia cand insala o face ca e courva hai ca ma enervati |
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:41 |
||
aham...si berbatii cand insala este porci doar se stie ca men oant pusi |
||
|
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:43 |
||
mai, as avea si eu o intrebare ca m-au zapacit fetele astea cat timp tre sa treaca ca o femeie sa nu mai fie considerata amanta ci, nevasta favorita? daca un nene are timp de septe ani o iubita, apoi acolo e harem, frate nu relatii de amantalac. e clar. omul are doi neveste |
||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:43 |
||
nu te poate intelege decat cineva care a trecut sau trece prin asta....restul condamna fara sa inteleaga..eu am o relatie de 5 ani cu un barbat insurat si la fel il iubesc de mor.....nu vreau sa se desparta din vina mea insa in acelasi timp il vreau numai pt mine..am incercat sa-mi gasesc pe cineva liber...insa relatia noastra continua...este coltul nostru de rai...o evadare din cotidian...ceva doar al nostru... parerea mea este sa continui daca asta iti doresti...este vorba de linistea ta...daca nu te gandesti tu la tine nu se gandeste nimeni.... |
||
garboALEX88 Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:44 |
||
pierdut scara de valori...gasitorului, recompensa | ||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:45 |
||
Scumpo, ai pus o intrebare, noi va raspundem: 10 ani. Ati ascultat: "De vorba cu ascultatorii" |
||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:46 |
||
o evadare din cotidian si care ar fi cotidianul cela? |
||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:46 |
||
Blonde sau nu,femeile sunt cele care isi creeaza aceste complicatii pentru ca,mai apoi sa pozeze in victime.Sunt si eu femeie si stiu ca sotul a mai "calcat stramb",dar am fost totdeauna cu "garda ridicata".A trebuit sa-mi apar casnicia,sa-mi cresc copiii in liniste,in familie completa,sa asigur o viata linistita chiar si sotului meu,care ,dupa fiecare aventura,s-a intors acasa,ne-a respectat si acum,dupa 38 de ani ne simtim bine unul in prezenta celuilalt.Eu nu am crezut ca trebuie sa-i raspund cu aceeasi moneda pentru ca cineva trebuia sa asigure stabilitate.Ma intreb si va intreb:daca nu ar exista acest libertinaj nu credeti ca lumea ar fi mai putin stresata ?"Cauta femeia!" | ||
garbo091611 Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:50 |
||
Asta e lasitate de ambele parti...sau comoditate...nu au curaj sa ia viata de piept | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:50 |
||
hai mai, vivus ! 10 ani? eu stiu ca dragostea tine maxim 3 . pan' la 10, cred ca e lupta cu rutina si da-i si lupta, si chinui-te sa rezisti..! groaznic. de asta ma gandesc ca, bietul om e in prag de sinucidere . 2 rutini si 2 neveste . pai, sa nu-ti cauti alinarea la iubita 3 care va deveni nevasta, cand gasesti iubita 4? da ce te faci cand, toate asteapta sa le lase pe celelalte toate? |
||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:52 |
||
De la: garbo091611, la data 2010-01-16 10:50:26Blonde sau nu,femeile sunt cele care isi creeaza aceste complicatii pentru ca,mai apoi sa pozeze in victime.Sunt si eu femeie si stiu ca sotul a mai "calcat stramb",dar am fost totdeauna cu "garda ridicata".A trebuit sa-mi apar casnicia,sa-mi cresc copiii in liniste,in familie completa,sa asigur o viata linistita chiar si sotului meu,care ,dupa fiecare aventura,s-a intors acasa,ne-a respectat si acum,dupa 38 de ani ne simtim bine unul in prezenta celuilalt.Eu nu am crezut ca trebuie sa-i raspund cu aceeasi moneda pentru ca cineva trebuia sa asigure stabilitate.Ma intreb si va intreb:daca nu ar exista acest libertinaj nu credeti ca lumea ar fi mai putin stresata ?"Cauta femeia!" Asta e adulter doar...nu are treaba cu stresul... |
||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:53 |
||
De la: garbo091611, la data 2010-01-16 10:50:26Blonde sau nu,femeile sunt cele care isi creeaza aceste complicatii pentru ca,mai apoi sa pozeze in victime.Sunt si eu femeie si stiu ca sotul a mai "calcat stramb",dar am fost totdeauna cu "garda ridicata".A trebuit sa-mi apar casnicia,sa-mi cresc copiii in liniste,in familie completa,sa asigur o viata linistita chiar si sotului meu,care ,dupa fiecare aventura,s-a intors acasa,ne-a respectat si acum,dupa 38 de ani ne simtim bine unul in prezenta celuilalt.Eu nu am crezut ca trebuie sa-i raspund cu aceeasi moneda pentru ca cineva trebuia sa asigure stabilitate.Ma intreb si va intreb:daca nu ar exista acest libertinaj nu credeti ca lumea ar fi mai putin stresata ?"Cauta femeia!" Asta e adulter doar...nu are treaba cu stresul... |
||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:53 |
||
Vivus draga...pedeapsa lor e ca au mai multe soacre... | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:54 |
||
bre 611, ma leshi ? ce libertinaj ? ce femei care sunt de vina ? ce garda ? ce tot zici cherchez la femme ? pai tu crezi ca e de vina aia cu care a calcat el stramb ? pai aia a jurat la biserica fidelitate, sau barbatu' ? |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:54 |
||
Nu pot, sa stau cumintica ....sa nu-mi ,,exprim" ,,parerili"...la asa subiect .....cotidian.. Nu pot sa condamn , pe nimeni...pentru simplul fapt , ca are ,,statut" de amanta ! Cred ca este cumplit de greu , sa te afli in aceasta situatie...si mai ales sa-ti dai seama ca este ceva nou pentru tine : il iubesti ! Stiu viata ne pune la incercare in diferite moduri , situatii , stari...si deseori iti scoate in drum , omul care nu-i potrivit pentru tine... Dar ce ne facem cand inima , are legile ei ,cand inimii nu-i poti comanda , oricat ai fi de cerebral , este atat de des intalnita , discordanta dintre inima si creier !!! Si atunci ce faci....???...Accepti un barbat cu ,,jumatate de norma" ???...sau te lupti cu propria-ti inima ? Cred eu , ca este usor sa dam sfaturi, sa punem la zid , sa condamnam ....! Zic eu ca nu-i bine sa osandim ceea ce nu intelegem...ceea ce n-am incercat pe propria ,,epiderma" !!!! | ||
annnna Postat pe 16 Ianuarie 2010 10:55 |
||
stii ce? cand te apropii de foc, te gandesti ca cea epiderma poate fi parlita. asa ca, ai de ales. numeni nu se indragosteste "instant". e nevoie tatonari, intalniri, schimb de priviri galese, etc nu cred femeile care spun ca "li s-a intamplat". nu se intampla nimic ,daca nu provoci cea intamplare.asa ca, nu mai gasiti motivatii. ati ales un mod de viata, ok. sa fiti sanatoase insa, nu o faceti pe nevinovatele |
||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:00 |
||
Lalo, asa e mami! Si e destul una singura, iti spui io din proprie experienta Ba chiar si aia e prea mult uneori |
||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:00 |
||
cine vrea soacra? GRATIS!! | ||
LILO Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:02 |
||
viata de zi cu zi..stress-ul...omul de langa tine care e plictisit de absolut tot...si care nu mai stie sau nu mai are timp sa te asculta si sa iti ofere o managaiere...sincer cati dintre voi nu va repeziti uneori partenerul pt k pur si simplu nu aveti chef in momentul acela....asta e cotidianul....iar cei care pun la zid ar fi bine sa se uite putin in oglinda sa se intrebe dak sunt pe deplin fericiti si multumiti...si dak nu cumva refuza gandul ca ar putea gasi liniste in bratele altuia/alteia doar pt k le este teama | ||
garboALEX88 Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:03 |
||
si v-ati gasit voi suflete miloase si intelegatoare. corect | ||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:05 |
||
Iti inteleg sentimentele , cred ca va trebui sa te obisnuiesti cu ideea si sa gasesti un mijloc pt a uita relatia , desi este greu.. Daca in 7 ani el nu a luat hotararea sa fie doar cu tine nu o va face nici acum... | ||
garbo004752 Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:06 |
||
Eu nu judec pe nimeni imi exprim o parere personala...viata e prea complicata uneori..si o poti lua prea usor pe un drum gresit...Eu personal nu as suporta sa fiu amanta si nici sotia inselata... Chiar daca m-ar pali dragostea in moalele capului pt.un barbat insurat...nu as face nimic sa distrug o familie pt.ca e groaznic sa desparti un tata de copiii lui...indiferent ce problelme au in famile...astea-s doar scuze penibile...as face doar un dus cu apa rece atat |
||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:07 |
||
totusico....gand la gand eu la astea li i-as da acasa,sa faca bors cu ei si sa vad atunci daca ii mai vor bre...da noroc ca mai sunt si astfel de "suflete" miloase ar muri draq barbatii de atata stres |
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:08 |
||
Pierdut soacra in Gara de Nord...cine o gaseste sa o pastreze... | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:10 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-11-30 23:47:26119, daca si pe viitor pastrezi trendul ultimelor doua postari, voi incepe sa cred ca ai inceput si tu sa intelegi ca nu a fost ok comportamentul tau de pana acum si ca ti-ai revenit la normal. |
||
ungardelia Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:10 |
||
bre scumpo, ca tot te-am prins acilishea, ian asculta aici la moshu': 1. nu mai suport. e un fapt. o realitate. 2. nu am curaj sa ii dau papucii, nu are tupeu sa imi dea un sut. e al doilea fapt. tot real. 3. desi nu-l/n-o mai suport, cu toate ca el/ea imi provoaca sila si dispret, ca sa nu spun oroare, raman totusi un/o las/a si gasesc motivul absolut: copilasii. sa nu care cumva sa sufere, dragii de ei! ca pe ei, pe copilasi, ii doare fix in cour atata timp cat babacii decarteaza in continuare scobindu-si buzunarele, e partea a doua, de fapt e o alta realitate pe care noi nu vrem sa o acceptam. date fiind cele expuse, ce imi ramane de facut? a. ma arunc de pe pod. daca se poate, jos sa fie o cale ferata pe care tocmai se apropie in mare viteza personalul de Buzau. b. nu ma arunc, pentru ca popa mi-a zis ca e pacat de moarte sa te sinucizi. asa ca imi gasesc un/o amant/a. e si asta un pacat, dar mi-l pot rascumpara atata timp cat traiesc. doar doamne-doamne iarta tot, nu? si iote asa, sunt si cu aia-n dorsala da' si cu sufletul in rai. uite d-aia eu unul prefer divortul, oricare ar fi consecintele pe toate planurile. nu imi place decat cu sufletul in rai, cu prima parte a expresiei nu ma prea impac partea frumoasa este ca, atata timp cat exista o pereche oficiala, poti scapa oricand de amant/a pentru a il/o inlocui cu altul/a. ii bagi aluia/ aleia vechi motivul ca vrei sa iti revii, sa iti "pui ordine in viata", sa te regasesti si alte bla-bla-uri din astea. |
||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:20 |
||
PS: si nici macar nu trebuie sa te chinui mai mult de o luna, hai, maxim doua, cu amantul/ amanta. bagi motivul revenirii, il/ o lasi si treci la altul/ alta | ||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:23 |
||
Draga Lory, eu nu pot sa spun decat ca tu singura ti-ai facut-o. Ar trbui sa te judec pentru ca eu am trait admosfera familiala impusa de o femeie "timbru" ca tine, nu ca sotie ci ca fiica. Nici nu-ti poti imagina ce trauma poate trai un copil care stie ca exista si o "a doua mamica" binevoitoare care calca, spala, face dragoste oricand ........... Sincer nu-mi pare rau de tine. Ma bucur ca exista plata aici pe pamant pentru cele ca tine. Ma simt ca si cum ar fi razbunata mama mea. Sper sa gasesti un barbat care sa-ti faca si tie acelasi lucru, adica sa-si gaseasca una care sa-l spele............ Sper sa dispari ca specie. Si apropos, sa nu-ti imaginezi ca sotia nu si-a dat seama in toti acesti 7 ani. Insa a fost o doamna si te-a lasat sa-ti mananci viata cu unul care tot la ea s-a intors. Felicitari ei. O adevarata diplomata. Iar tu te-ai ales cu sapte ani la contorul vietii. | ||
anigusatu Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:31 |
||
Vivus draga e greu sa ai amanta...trebe sa te ascunzi mereu...sa duci viata dubla si la un moment dat devine obositor... | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Infidel>titulara&infidel>secundara@sex in the city -Bucuresti | 22 | De la: amarezza 7 Ianuarie 2010 20:36 |
studiile sunt importante intr o relatie? | 43 | De la: LILO 27 Mai 2010 15:26 |
Dragoste cu tragedii! | 44 | De la: Rotty 27 Ianuarie 2013 21:15 |
|
||
Am nevoie de sfaturi | 5 | De la: quasaria 25 Iulie 2011 13:45 |
buna | 39 | De la: quasaria 14 Ianuarie 2011 23:08 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural