vivusache, nu asta tot ganguresc si eu pe aici? acu, bine ca a spus-o un barbat. poate inteleg si nevestele astea care tot se intreaba "de ce, cum, cand, unde am gresit"ca asta e. de fapt, ca nu mai e. s-a dus.ete asa. dragostea nu se mai exista si degeaba stai lipitoare pe capul lui nenea |
||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:33 |
||
---|---|---|
lala, pai aici e. nu se mai ascund. ii doare si anume cot daca afla. oricum nu are curajul sa ia o hotarare. se va lega de motivul "copiii". vivus zice bine | ||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:36 |
||
ei, lasa scumpo, ca multe nu stau chiar "degeaba" lipitori pe capul berbatilor ian s-o iei pe una d-asta mai la bani marunti, asa cum stii matale, sa vezi cate iti afli si ce motive de stat matza-n coada auzi |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:36 |
||
De la: anigusatu, la data 2010-01-16 11:31:15Draga Lory, eu nu pot sa spun decat ca tu singura ti-ai facut-o. Ar trbui sa te judec pentru ca eu am trait admosfera familiala impusa de o femeie "timbru" ca tine, nu ca sotie ci ca fiica. Nici nu-ti poti imagina ce trauma poate trai un copil care stie ca exista si o "a doua mamica" binevoitoare care calca, spala, face dragoste oricand ........... Sincer nu-mi pare rau de tine. Ma bucur ca exista plata aici pe pamant pentru cele ca tine. Ma simt ca si cum ar fi razbunata mama mea. Sper sa gasesti un barbat care sa-ti faca si tie acelasi lucru, adica sa-si gaseasca una care sa-l spele............ Sper sa dispari ca specie. Si apropos, sa nu-ti imaginezi ca sotia nu si-a dat seama in toti acesti 7 ani. Insa a fost o doamna si te-a lasat sa-ti mananci viata cu unul care tot la ea s-a intors. Felicitari ei. O adevarata diplomata. Iar tu te-ai ales cu sapte ani la contorul vietii. Nu fi rea...oare tatal tau nu are si el vina lui... |
||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:39 |
||
Lalo, vezi de ce ma inteleg io bine cu totusica? Ti-a raspuns ea cam ce ti-as fi spus si eu Principiul e urmatorul: "Ma doare fix la unshpe metri in spate daca afla de legatura extraconjugala. Ce-o sa faca?" Adulterul nu mai exista ca infractiune Ca sa nu iti mai spun ca si cand exista, era aproape imposibil sa il probezi |
||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:40 |
||
Vivus ai dreptate a fi parazit e mai usor decat sa muncesti... | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:41 |
||
intr-adevar asta e realitatea insa sunt unele doamne,domni,domnisoare care nu inteleg aceasta realitate si prefera se se chinuie si sa fie fericiti doar de fatada si sa isi iroseasca singura viata pe care o au.... | ||
garboALEX88 Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:41 |
||
Mama mea la 55 ani a fost inlocuita de una de 18 ani...oricum nu putea concura cu ea...dar pedeapsa a fost ca a stat cu el doar pana i s-au terminat banii...si mama s-a eliberat de un astfel de om...isi duce acum linistita batranetele alaturi de copii... | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:45 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-01-16 11:36:40lala, pai aici e. nu se mai ascund. ii doare si anume cot daca afla. oricum nu are curajul sa ia o hotarare. se va lega de motivul "copiii". vivus zice bine Ai dreptate! Sunt lasi...etc... |
||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:47 |
||
lala, mama ta la 55 de ani, nu-i batrana. nu o incurajati in a ramane singura. copiii au viata lor. | ||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:48 |
||
bre, problema este ca voi prea le generalizati pe aici... si-a gasit amanta? si ce daca? daca totusi amanta aia e tocmai cea pe care trebuia sa si-o gaseasca? si voi, sotiilor, ati fost doar niste simbioti care trebuia sa ii indrumati, cu sau fara voie, constient sau nu, catre gasirea acelei amante? normal, acelasi lucru e valabil si la barbatii asa zisi incornorati. a, ca de multe ori amanta aia se adevereste a nu fi cea care trebuie sa ramana, e altceva. |
||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:50 |
||
....Intotdeauna este mai usor sa vedem greselile , defectele , altora !!...tot timpul pregatiti , sa aratam cu degetul indreptat spre altul..niciodata dispusi sa privim ,,barna" ,infipta in retina proprie !!!!! ...Asta spune mult despre o persoana !!! Am observat ca multi de aici (si de obicei, aceeasi) .. sunteti niste critici inversunati...Nu sunteti de acord cu nimeni si cu nimic ..MDA...!!!....si asta-i o ,,calitate"...!Cred ca unele pareri se pot spune si cu un anumit grad de diplomatie , rafinament ...Dar ,,asta-i"...alt capitol...dezbatut intr-un cod al bunelor maniere sau definit de ,,buna crestere".... | ||
annnna Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:51 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-01-16 11:48:42lala, mama ta la 55 de ani, nu-i batrana. nu o incurajati in a ramane singura. copiii au viata lor. Nu mai are curaj...viata ei a fost o adevarata telenovela...eu m-as bucura sa fie fericita si ea dar nu mai vrea... |
||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:53 |
||
Anna spune concret de cine vorbesti...nu ne lasa in ceata... | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:54 |
||
yeap... sa ne lumineze sau, in caz contrar, sa taca pe vecie, vorba popilor americanesti cand doi fraieri se nenorocesc punandu-si pirostriile pe cap | ||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:58 |
||
Mai fetelor ce tot judecati femeia? Acuma sincer... pe lumea asta oricum sunt mai multe femei decat barbati...asta este... unele devenim sotii altele amante.Unde mai pui ca pe langa faptul ca sunt mai putini barbati, o parte dintre ei mai sunt si gay...pai pe bune acuma vibratorul satisface dar nu te mangaie si nici nu iti vorbeste.Uitati-va la musulmani...ei au mai multe neveste...legal....oare ma intreb daca si in Romania bigamia ar fi acceptata statutul de "cealalta" ar mai fi asa de grav?Cate dintre voi nevestelor nu ati spus macar o data "ce bine de amanta! "...putine, foarte putine....Daca mai multe femei ar sti sa fie si sotia si amanta sotului...nu ati mai avea atatea frustrari... rautaile spuse la adresa altora sunt propriile voastre frustrari.Oare cate dintre sotii nu au devenit sotii din interes? Cel putin femeia asta a iubit si a dorit sa fie iubita si i-a iesit...chiar daca doar pentru 7 ani insa de voi cele maritate din interes imi este mila...pentru ca sunteti singure in doi... | ||
VEVERITZA Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:00 |
||
mai VEVERITO, aici spunem ce e frumos sa citeasca ceilalti, ce e socialmente si moral corect, nu ce facem si numai noi stim sper ca m-ai inteles |
||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:04 |
||
ihi...bre nevestelor,nu mai fiti egoiste si lasati si pe altele sa fie fericite cu barbatii vostri daca voi ati avut "privilegiul"sa fiti luate de neveste,de ce rapiti dreptul la fericire al altora? daca barbati liberi nu mai sunt ele ce sa faca? ca vibratorul nu vorbeste eeee....egoistelor |
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:04 |
||
pik nik vad ca esti campioana ...13.495 mesaje intr-un timp foarte scurt....ma uimesti....deci comentezi la greu nu te incurci... eu propun un topic....noi cele de comentam la subiectul asta...sub alt nik sa spune ceea ce facem noi si nu stie nimeni...dar ptr asta trebuie curaj nu gluma....oare cate au curajul asta? | ||
VEVERITZA Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:10 |
||
vad ca ni se face educatie. nimeni nu judeca pe nimeni. nu ne cunoastem intre noi deci... inainte de a emite judecati intrebati-va voi, femeile care sunteti deranjate de postarile topicului, intelegeti ce cititi? a exista divergente de opinii, nu inseamna ca am "judecat" pe lenuta, maria sau vasilica cea reala ci, ne-am spus parerea asupra unui fapt de viata luati personal niste postari si chiar ca nu-si are rostul annna, in ce priveste diplomatia, rafinamentul ,etc dam dovada de asta. sunt useri care discuta elegant. nu inteleg de ce faci apel la codul bunelor maniere. a-ti spune parerea nu e o dovada de proasta crestere daca eu am o parere vis a vis de un anumit subiect ( retine SUBIECT nu persoana) si incep a scrie invers decat cred, dau dovada de diplomatie si rafinament? |
||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:12 |
||
eventual...campion |
||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:12 |
||
iooiii, pikule! numa' invidii starnesti cu numarul ala de postari! ian sa iau io legatura cu andra, poate-poate o vrajesc sa-ti rada contu' asta ca sa-ti faci altul mai virgin, mai curat si mai uscat, datator de linisti celor ofuscati de numarul ala de postari |
||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:15 |
||
piku, sa apari sa-ti iei coronita. e din flori nemuritoare. | ||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:16 |
||
nu m-as supara nici daca ar sterge contorul ala era sa uit un n |
||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:16 |
||
coerct, vivus incepand din momentul asta, il reclam pe motive de vipuiala neloiala | ||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:17 |
||
achiesez ian sa il taie si pe el de la postari, ca astia cu impozitele pe averi! poi ce-nseamna asta, ha? intra utilizatoarea noua, angelica si suava pe aici, vrea sa zica si ea o vorba-doua si imediat se intimideaza in fata ditamai numarului de postari a lu' piku! cam ca in fazele cu asiaticii si caucazienii care se simt complexati cand vad un negru la dush!... |
||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:23 |
||
mai, si nici macar nu-s campion ati uitat-o pe tuth |
||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:26 |
||
si eu traiesc o iubire ïmposibila si te inteleg.... ma doare sufletul cand ma gandesc ca o sa se termine odata si odata dar incerc sa traiesc acum la maxim.... incerc sa nu ma gandesc la ce va fi dupa pentru ca oricum nu am multe optiuni... il iubesc prea mult | ||
garbo014825 Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:27 |
||
draga mea,tot ceea ce ai facut a fost sa iubesti sincer!!! sa nu te intereseze decat fericirea ta si a celui pe care il iubesti.nu e vina nimanui daca o persoana poate darui mai mult decat o alta.toti ne casatorim sperand ca e persona justa...dar cu timpul ne dam seama ca nu e asa....si probabil neavand curajul de a rupe o legatura mergem mai departe chiar daca asta inseamna a renunta la fericire!!!eu in persoana am o relatie foarte frumoasa cu o persoana casatorita,ne iubim extraordinar de mult,eu sant divortata ,el nu ...a facut mii de kilometri ptr a sta impreuna,acum....chiar in momentul de fata scriu dintr-o camera de hotel din dublin unde santem in vacanta.povestea noastra a inceput intr-o vacanta acum un an in italia...ne-am promis iubire eterna in catedrala s.patrick din dublin....urmeaza divortul sau si casatoria noastra in toamna.eu nu cred ca e ceva rau daca te iubesti cu adevarat.stam foarte putin impreuna acum dar ne iubim mult mai mult decat o pot face 2 soti.tot ceea ce iti doresc e sa simti si sa ai momentele de fericire pe care la traiesc eu....si sa fiti impreuna FOREVER | ||
genna2 Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:35 |
||
nu fi rea...inca nu ti-a venit si tie randul.....poate vei avea ocazia de a vedea si simti pe propria ta piele ca inima nu o poti controla.....dragostea nu te intreaba sau nu te avertizeaza ATENTIE CASATORIT! iti spune doar IUBESTE!!!!!! | ||
genna2 Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum sa-l recuperez? | 143 | De la: gia85 29 Mai 2010 14:30 |
prea multa durere | 164 | De la: badbadkitty 14 August 2010 21:44 |
amanta - sotie | 1098 | De la: garbo108099 21 Martie 2010 17:31 |
|
||
care e calitatea optima pentru a fi amant bun? | 41 | De la: garbo_466560 26 Mai 2017 13:28 |
Dupa 20 de aflu si eu ca are un amant. | 166 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:59 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural