cand a spus ca are familie si ai acceptat sa mergeti mai departe,inseamna ca ti-ai asumat responsabilitatea de a sta cu un barbat insurat, NU DIVORTAT asa ca nu te inteleg de ce te plingi. Si apoi ai avut destul timp ca sa hotarati ce sa faceti cu relatia voastra. Cred ca te-ai imbatat cu apa rece crezand ca tu esti prima in viata lui dar ai fost tot timpul pe locul doi. DESCHIDE OCHI poate a venit vremea sa fi in locul celeilalte. |
||
VASI_2010 Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:41 |
||
---|---|---|
Cum spui tu dar erau destui barbati singuri in lumea asta mare.Probabil ca are si copii cu nevasta lui, te-ai gandit si la ce au suferit ei cand le-ai luat tatal.(trbuia sa te pui si in locul lor nu mai zic si in locul sotiei). | ||
VASI_2010 Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:49 |
||
corect inima spune dar mintea controleaza nu? Imi pare rau nu sunt de partea ta |
||
|
||
VASI_2010 Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:51 |
||
nu este vorba de luat peste picior. este vorba de....crunta realitate. Mi se intampla acest lucru, deci, stiu foarte bine ce se petrece in sufletul tau. Eu sunt indragostita de un barbat casatorit, nu am ajuns atat de departe ca tine si totusi ...nu este comod. M-am ghidat toata viata dupa niste principii. Unul dintre ele era tocmai acesta: nici o relatie cu un barbat casatorit.Eu ma lupt acum cu mine tocmai pentru ca nu vreau sa sufar.Nu pot sa-ti dau sfaturi.Insa pot sa iti spun prieteneste ca, stiai ca va veni si ziua aceasta. Asa ca, impaca-te cu ideea. Daca sotia lui nu a stiut in tot acest timp de relatia voastra inseamna ca el si-a protejat familia si nu a intentionat nici un moment sa ramana definitiv cu tine. I-a convenit de minune situatia. era mai comod asa. La prima vedere , vei spune ca sunt rea. Dar stai, analizeaza cu atentie si vei vedea ca am dreptate. Si ca, vine o zi cand platim un pret pentru toate faptele noastre fie bune fie.... | ||
pirania_1960 Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:55 |
||
oalio...e complicate, nene... mai, poate ar trebui sa le povestesc istoria cu camesha neagra la fetele astea de fac apologia adulterului |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 13:04 |
||
ce frumoasa era camasa ta...matase naturala... si n-ai mai gasit alta ca ea... |
||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 13:10 |
||
asa-ti trebe daca n-ai stiut sa fii si sotie si amanta, ca sa nu mai zic ca n-ai stiut sa-l fericesti, sa-l intelegi, sa-l tii iote asa. ai pierdut camesa. na . in loc sa se arunce sub personalul de buzau - intre noi, fie vorba. intepenea asteptand sinuciderea pana aparea trenul- asa ca, omul a ales sa o imbrace pe aia . adica sa fie fericit. invidioaso |
||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 13:11 |
||
da mai, da' macar i-a zis saru'mana | ||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 13:13 |
||
exact !!! da' am gasit un corset...o minune bre pik...io nu inteleg o chestie, is blonda...doh... cum de reusesc fetele astea sa dea peste de-astia insurati si pe urma sa spuna : "io nu am vrut, pur si simplu s-a intamplat, si sufar, da' el ma iubeste"... dap...saru'mana si tanti |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 13:13 |
||
dau peste ei, indiferent de starea lor civila. numa' ca daca nu-s insurati, nu se transforma in poveste de garbo | ||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 13:15 |
||
da, i-a zis. respectoasa duduia | ||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 13:15 |
||
uite, io nu m-am intrebat cum am dat peste femei maritate, da' nici nu m-am plans | ||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 13:16 |
||
pik, da, nici nu le-ai imbrcat in camese negre wif, auzi. am o curiozitate. nu l-ai intrebat, totusi, de ce a imbracat-o pe aia? la ce faceau ei, nu cred ca trebuia sa fie incotosmanati. nu vad logica |
||
si_totusi Postat pe 16 Ianuarie 2010 13:22 |
||
a imbracat-o de-un capritz, de-un pamplezir, totushel...sa fie erotismu' mai intens, crez... nu ca io imi cumparasem camesha ca sa ma secsuiesc cu el, ca erau ani decand renuntasem la sportu' de camera acu' ca s-o zic p-aia dreapta, nu ca se secsuia m-a deranjat, ca nah...daca io eram lipsa din peisaj, trebuia nenea sa isi rezolve cumva problemu m-a deranjat lipsa de gust de a o aduce in casa, intelegi ? si m-a deranjat ca mi-au scotocit prin camera mea, si si-a pus aia camesha, bratara de argint, ba s-a dat si cu parfumu' meu... ah ! c-am uitat...in timp ce el o imbraca si-o dezbraca p-aia, io trageam ca vita in italia ca sa imi ajut fata cu facultatea. care fata si ea lucra full time...partea nostima e ca el nu mai lucra de 20 de ani, he, he, he...era "casnica" |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 13:27 |
||
ESTE O SITUATIE CAT SE POATE DE TRISTA PIGMENTATA CU INSULE DE FERICIRE PE FURIS!!! E O OPTIUNE PE CARE AI FACUT-O LA UN MOMENT DAT SI A CAREI CONSECINTE TREBUIA SA TI LE ASUMI SAU CEL PUTIN SA TE ASTEPTI !!!! EL ESTE UN SUPEREGOIST PROFITOR SI FARA CARACTER , DE CE SPUN ASTA:::??? SIMPLU , PENTRU CA IN TIMP CE EL AVEA UN PAT CALDUTZ SI CURAT IN AMBELE PARTI E CLAR CA AR FI RENUNTAT LA NICI UNA DINTRE VOI,,,,,,, NEVOILE LUI ERAU SATISFACUTE DI AMBELE PARTI NORMAL CA II CONVENEA SI NU A RENUNTAT LA NICI UNA, PACAT INSA CA SE INTAMPLA SA IUBIM ASEMENEA BARBATI CARE DE CELE MAI MULTE ORI SUNT CHARMANTI SI DAU DEPENDENTA............ TE INTELEG , NU VREAU SA TE ACUZ , PACAT DE ATATA TIMP IROSIT ALATURI DE UN OM CARE TI-A OFERIT DOAR UN SFERT DE BUCURIE M IN LOC CA IN ACELASI TIMP SA LASI UN OM CARE TI-AR FII OFERIT TOTUL SI CARE AR FI FOST SI ACUM LANGA TINE!!! CUNOSC PERSONAL CAZURI SIMILARE M NU ESTI NICI PRIMA NICI ULTIMA M AM FOST SI EU INDRAGOSTITA DE UN BARBAT CASATORIT , EL A DIVORTAT INSA EU NU AM PUTUT SA-L MAI ACCEPT GANDINDU-MA CA ISTORIA SE POATE REPETA SI NU-MI DOREAM SA FIU NICI IN PIELEA SOTIEI DE FATADA,ASA CA CU TOATE INSISTENTELE LUI AM FACUT IN ASA FEL INCAT SA NU MA MAI CAUTE !!!! SI IL IUBEAM FOARTE TARE !!! EU ITI DORESC SANATATE MULTA SI NU RENUNTA LA FERICIRE. BARBATUL CARE TE MERITA POATE CA E CHIAR SUB NASUL TAU!!! CU OPTIMISM INNAINTE!!! |
||
MERUT Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:22 |
||
ma bucur pt tine,pt ce ai trait,dar imi pare rau prin ce treci daca vrei cu adevarat,fa ceva sa iti fie inapoi bine decizia iti apartine |
||
eu666 Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:30 |
||
389 , de ce nu i-ai spus de la inceput ca nu-l vrei de sot ?recunosteai ca era mai bine sa fiti doar amant , iar el ramanea si sotia si cu tine ! offffffffff ! ce greu este ! |
||
eu_vio Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:36 |
||
DACA NU E LANGA TINE NU TE MERITA!!!!!!!!!!!!!! |
||
garbo092481 Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:47 |
||
lenus_72 Postat pe 16 Ianuarie 2010 15:26 |
||
LA INCEPUT L=AM DORIT SI DE SOT!!!! INSA DUPA CE FEL DE PURTARE A AFISAT IN MOMENTELE DIVORTULUI FATA DE FOSTA , AM DESCOPERIT O FATA PE CARE EU NU O CUNOSTEAM SI CARE MI-A DEZVALUIT UN OM IN CARE NU AS MAI FI PUTUT AVEA INCREDERE, MAI MULT DECAT ATAT DE FOSTA ORICUM SE DESPARTEA, NU ERAM EU CAUZA DIVORTULUI CI DOAR EFECTUL,POATE, IN PLUS INTOTDEAUNA CAUZA E IN INTERIORUL RELATIEI NICIDECUM INAFARA EI............EI AVEAU PROBLEME INNAINTE DE A INTRA IN CASNICIE IAR EL FUSESE PRIETENUL MEU INNAINTE DE A O LUA PE EA DE NEVASTA,....... ORICUM COMPLICATE SUNT CAILE DOMNULUI............ SI MINTILE BARBATILOR......... | ||
MERUT Postat pe 16 Ianuarie 2010 15:29 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-01-08 13:24:59amanta apare cand o casnicie e pe duca. cand un barbat are o aventura e altceva. e doar varful aisbergului. |
||
ungardelia Postat pe 16 Ianuarie 2010 15:45 |
||
...cand ai inceput aceasta relatie trebuia sa te gandesti de 10 ori si doar pe urma sa hotarasti ce vrei, trebuia sa te gandesti ca el oricum daca te iubea la fel evident te punea pe tine si pe sotie intr-o balanta sa vada care este mai buna in toate, si pe urma alegea, deci a ramas la sotie, tu ai restul timpului la dispozitie sa te reindragostesti si sa iubesti.... in iubirea sunt cele mai multe sacrificii... niciodata sa nu fugi dupa un barbat...las sa fuga el dupa tine... daca te iubeste el oricum te va cauta in continuare... dupa cum am mai citit trebuia sa se intample asta ca sa urmeze o alta schimbare in viata ta, sa iubesti din nou.... fi tare si iubeste viata, nu dispera.... bafta in continuare!!!! |
||
patricia_eu2002 Postat pe 16 Ianuarie 2010 15:46 |
||
daca ai demnitate nu te incurci cu un om insurat si mai devreme sau mai tirziu toti platim pentru greselile noastre iar aceasta cred ca e o gresala majora sa intervii in ce a unit dumnezeu | ||
ungardelia Postat pe 16 Ianuarie 2010 15:48 |
||
da asa e niciodata nu sti de unde explodeaza iubirea... daca am sti parca vad cum am fugi toti... dar asa ramai frumos surprins.... |
||
patricia_eu2002 Postat pe 16 Ianuarie 2010 15:50 |
||
mie imi placu ce zise Totushica:De la: totushica, la data whenevervad ca ni se face educatie. nimeni nu judeca pe nimeni. nu ne cunoastem intre noi deci... de parca stam la un pupitru si dictam: "acu' ma'ndragostesc, acu' nu". ei da, dragostea nu e o fatalitate, asa o sa ziceti, huh? |
||
anticenzura Postat pe 16 Ianuarie 2010 15:59 |
||
Of, of cata teorie si cati sunt buni la ea...la practica...corigentza.Cate de pe acest site au curajul sa recunoasca ca au amant sau au avut macar o data in viatza?daca un barbat iubeste mai multe femei este numit crai dar daca o femeie iubeste mai mult de un barbat nu este numita craiasa ci .urva... | ||
VEVERITZA Postat pe 16 Ianuarie 2010 16:36 |
||
nu ai pierdut nimic scumpo lasal acolo unde este daca il si l ai iubit. daca te iubeste si s a simtit bine cu tine vine el singur dar nu il forta. dragoste cu sila nu merge oricat l ai iubi tu. | ||
garbo065737 Postat pe 16 Ianuarie 2010 16:52 |
||
nu gandi asa ea nu a luat nimic de la el si familie. ea a dat lui. el a gresit cand si a facut amanta .nu cred ca era minor | ||
garbo065737 Postat pe 16 Ianuarie 2010 16:57 |
||
Renunta-daca era sa fie al tau ar fi luat aceasta decizie mai demult | ||
garbo017417 Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:00 |
||
u u ika ghici ce am zis |
||
LILO Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
infidelitate | 82 | De la: quark_said 25 Septembrie 2010 00:14 |
Dragoste cu tragedii! | 44 | De la: Rotty 27 Ianuarie 2013 21:15 |
ajutatima | 5 | De la: garbo248890 12 Martie 2012 18:27 |
|
||
friica | 6 | De la: Celleste_ 20 Februarie 2010 10:20 |
De ce doare atat de mult tradarea? | 42 | De la: roby_cado 29 Martie 2011 21:45 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural