Mmmmm nu gasesc vinovata cu nimic relatia asta....toti suntem oamnei si avem nevoie de afectiune,tandrete si dovezi de iubire...poate ca el a gasit toate astea lanag tine atat tp cat nevasta nu era langa el....barbatii sunt ca niste copii..cer continuu atentie...si se cuibaresc acolo unde o gasesc....si sunt aproape sigura k ti'a impartasit sentimentele...nu trebuie sa regreti nimic...ati petrecut niste momente deosebite impreuna...aminteste'ti de ele cu zambetul pe buze...stii o vb mare "in viata te indragostesti de multe ori dar o singura data iubesti"... | ||
Dany3la_elena Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:23 |
||
---|---|---|
,,mor de iubire,,-fii sigura ca nu o sa mori ,viata merge inainte,nu te mai gandi atat ,oricum el a profitat de iubirea ta,gandeste mai bine ca ai gresit ,acum platesti,puteai sa gasesti pe cineva fara obligatii,Ai fost pe post de amanta care numai in cazuri exceptionale poate lua cu adevarat locul unei sotii.Imi pare rau de tine ptr.ca ai irosit niste ani,dar cum spui tu ai fost fericita si asta compenseaza nefericirea ta de acum. EU ZIC SA MERGI INAINTE ,FARA SA TE MAI GANDESTI LA CE A FOST SI ITI VA FI MAI BINE .Spui ca esti vaduva,deci pe sotul tau l-ai putut uita ,atunci cu atat mai mult pe acesta care ,, saracul de el,,a vrut sa o duca si el bine in absenta nevestei .Numai ca tu nu vezi asa lucrurile cum sunt in realitate, |
||
garbo004519 Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:34 |
||
Foarte bine spus .Asa vad si eu lucrurile .Felicitari ptr. gandirea ta . | ||
|
||
garbo004519 Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:43 |
||
Nu exista dragoste adevarata !Nu stim inca,n-am invatat inca cum sa ne iubim�Ne mintim partenerii si mai avem si indecenta de a declara ca-i iubim cu tot sufletul(cand nici macar sufletul nu stim ce este cu adevarat).Folosim cuvinte(mereu aceleasi cuvinte de mii de ani) in virtutea inertiei,al caror inteles ne depaseste.Fiecare dintre noi a rostit macar o singura data in viata,,te iubesc�,ca mai apoi,mai devreme sau mai tarziu ,acest sentiment sa piarda din intensitate,ca-ntr-un final sa se stinga ca si cand n-ar fi existat,ba mai mult ,ajungem sa regretam sau sa ne ridiculizam propria dragoste�Numai Dumnezeu cunoaste acest sentiment,pt ca El ne iubeste pe toti la fel,cu aceeas intensitate de la inceput pana la sfarsit,neconditionat si desavarsit.Traim intr-o impresie de iubire,dar oricat de falsa ar fi , e atat de dulce,de minunata ,de inaltatoare�Ganditi-va daca nu stim ce inseamna cu adevarat iubirea si ne simtim ca niste ingeri cand o impartasim,cam cum ne-am simti cand am cunoaste-o pe cea desavarsita ? Sufletele identice(pereche)se cunosc de odinioara,din totdeauna,mai inainte de a se fi intalnit,iar atunci cand o fac se iubesc fara impotrivire,li se pare intalnindu-se ca s-au revazut dupa o despartire�Pastreza in ele o farama din dragostea Dumnezeiasca si de aceea se iubesc frumos,intens,pur�dar,pt ca intotdeauna trebuie sa existe un dar,amestecandu-se in aceasta mocirla pamanteana vor uita curand pt ce, dar mai ales DE UNDE au venit | ||
arteda_3d Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:44 |
||
dar din cel mai adanc mal,se inalta cei mai frumosi nuferi | ||
LILO Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:46 |
||
De la: arteda_3d, la data 2010-01-16 17:44:22Nu exista dragoste adevarata !Nu stim inca,n-am invatat inca cum sa ne iubim�Ne mintim partenerii si mai avem si indecenta de a declara ca-i iubim cu tot sufletul(cand nici macar sufletul nu stim ce este cu adevarat).Folosim cuvinte(mereu aceleasi cuvinte de mii de ani) in virtutea inertiei,al caror inteles ne depaseste.Fiecare dintre noi a rostit macar o singura data in viata,,te iubesc�,ca mai apoi,mai devreme sau mai tarziu ,acest sentiment sa piarda din intensitate,ca-ntr-un final sa se stinga ca si cand n-ar fi existat,ba mai mult ,ajungem sa regretam sau sa ne ridiculizam propria dragoste�Numai Dumnezeu cunoaste acest sentiment,pt ca El ne iubeste pe toti la fel,cu aceeas intensitate de la inceput pana la sfarsit,neconditionat si desavarsit.Traim intr-o impresie de iubire,dar oricat de falsa ar fi , e atat de dulce,de minunata ,de inaltatoare�Ganditi-va daca nu stim ce inseamna cu adevarat iubirea si ne simtim ca niste ingeri cand o impartasim,cam cum ne-am simti cand am cunoaste-o pe cea desavarsita ? Sufletele identice(pereche)se cunosc de odinioara,din totdeauna,mai inainte de a se fi intalnit,iar atunci cand o fac se iubesc fara impotrivire,li se pare intalnindu-se ca s-au revazut dupa o despartire�Pastreza in ele o farama din dragostea Dumnezeiasca si de aceea se iubesc frumos,intens,pur�dar,pt ca intotdeauna trebuie sa existe un dar,amestecandu-se in aceasta mocirla pamanteana vor uita curand pt ce, dar mai ales DE UNDE au venit IRINUCA? |
||
anticenzura Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:47 |
||
mai degraba aleha |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:48 |
||
tulai! | ||
bluelight Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:52 |
||
pretenu olici are un feeling, da' al meu e si mai si... | ||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:53 |
||
Pentru el ai fost o aventura si o menajera.isi iubea sotia, si a ramas cu ea. | ||
micky04 Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:55 |
||
da, da...isi iubea sotia...de-aia o-nsela, din dragoste, he, he, he... | ||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:56 |
||
astea deja is subtilitati, bre. oare arteda 3d e un nume de program , ori n-o mai avut chef de anagrama? |
||
bluelight Postat pe 16 Ianuarie 2010 17:59 |
||
blue, mi-e dor de tine...pe unde dreaq ai bantuit ? | ||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:01 |
||
De la: cristina192002, la data 2009-08-13 18:47:34Salutare! Eu zic ca judecati prea usor, si la prima vedere. Femeia aceasta nu isi poate expune toata relatia de 7 ani in 3 randuri. Cred ca in atatia ani isi dadea si ea seama dc omul ala simte ceva fata de ea sau nu. Sunt barbatii care sunt doar lasi si nu pot divorta, dar eu iti dau niste sfaturi: sa iei decizia care crezi ca este cea mai buna pentru tine, sa nu te intereseze de ce spun altii, si sa nu regreti niciodata ce ai facut. va pup felicitari cristina. sunt total de acord cuu tine. |
||
pauly91 Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:02 |
||
anouk , si mie. am multa treaba in ultimul timp. si la noapte plec departe. si ma pregatesc. |
||
bluelight Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:04 |
||
departe ? cat de departe ? jamaica ? sa-mi aduci un tip de-acolo |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:06 |
||
De la: micky04, la data 2010-01-16 17:55:19Pentru el ai fost o aventura si o menajera.isi iubea sotia, si a ramas cu ea. cred ca te-ai pus in locul sotiei inselate timp de 7 ani si...ti-a placut sa crezi ca asta simtea barbatul respectiv. |
||
pauly91 Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:06 |
||
De la: micky04, la data 2010-01-16 17:55:19Pentru el ai fost o aventura si o menajera.isi iubea sotia, si a ramas cu ea. eu cred ca e un las nenorocit... |
||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:08 |
||
in cehia. asa ca nu cred sa gasesc jamaicani. daca-ti plac pistruiatii pot sa te rezolv . |
||
bluelight Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:12 |
||
De la: Anouk, la data 2010-01-16 17:53:04pretenu olici are un feeling, da' al meu e si mai si... RECUNOSC! asa e! |
||
anticenzura Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:13 |
||
blue, io vreau unu' exotic... olici, ce faci mama ? |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:14 |
||
acum, depinde ce intelegi prin exotic ...ca eu nu cred ca trebuie sa fie musai un locuitor din anumite parti ale globului . pot gasi unul cu obiceiuri "exotice" | ||
bluelight Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:17 |
||
ce-s alea obiceiuri exotice? si cat de exotice? adica, vestimentatie d'aia "doua frunze"? |
||
garbo_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:21 |
||
daca ma intrebi pe mine, tot ce e neobisnuit si-ti lasa imaginatie sa zburde. e bine?? | ||
bluelight Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:23 |
||
Asteptam toamna sa pice frunza | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:24 |
||
Liliana,cred ca tu stii cel mai bine ce simti si ce e mai bine pentru tine...daca ai stiut de la inceput ca e insurat ti-ai asumat riscul de a ramane ,la un moment dat,singura.Insa din cate am inteles eu,tu vrei si acum sa fiti din cand in cand impreuna,insa el nu mai are motivatia care l-a adus la aceasta relatie.Ti-e teama ca te-a folosit?Se poate sa fi imbinat utilul cu placutul.Eu am o pritena ,vaduva ,care daca avea vreun proiect de realizat(lucru la gradina,zugravit)accepta ajutorul unui barbat si numai daca era singur si-l placea accepta o relatie cu el.Sunt curioasa daca te-ai pus vreo clipa in situatia sotiei lui? |
||
garbo068041 Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:25 |
||
Alt lup moralist | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:27 |
||
Mult prea mult 7 ani sa traiesti o situatie de compromis ...De cine tie teama ??de ce nu ai indraznit sa traiesti adevarat ??ca o fiinta libera !de ce nu incerci acum ??lasa trecutul !nu-ti poti construi fericirea pe nefericirea alteia ..cred ca asta face parte din mentalitatea transnisa de-a lungul generatiilor ..ma infior ..stiai adevarul si nu sufereai ?? e ca si cum ai fi incalcat deliberat atat legile oamenilor cat si pe cele ale lui DUMNEZEU !!! STIAI DE EXISTENTA ALEI PERSOANE IN VIATA LUI DAR SPERAI SA FIE AL TAU !NU SIMTEAI CA VREI SA FURI ?SCUZE NU SUNT NICI EU PERFECTA DAR EU NU AM PUTUT ADMITE SA TRAIESC COMPROMISUL ASTA ! MERGI MAI DEPARTE FII PUTERNICA CREDE IN TINE SI O SA-TI GASESTI PARTENERUL DORIT !NU UITA PUTEREA STA IN NOI ! | ||
garbo021211 Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:34 |
||
si zi asa, numai daca era singur si ii placea, accepta o relatie cu el, ha? da' mai intai il hamalea la camp [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/99/99451bs18x0lrtw.gif[/img][/url] |
||
ready_vivus Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:35 |
||
Cica nevasta e un animal domestic ce traieste pe langa casa omului...si se hraneste cu zilele lui | ||
lala_cri Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Genereaza gelozia o stare de nesiguranta sau nu? | 14 | De la: tutankhamon 19 Octombrie 2009 01:25 |
de ce sunteti ironici? | 78 | De la: fleurdelis 28 Februarie 2010 15:39 |
casatorita, pot sa ma intalnesc cu un barbat,vaduv, mai tanar cu 8 ani? | 313 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:48 |
|
||
O INTREBARE; | 22 | De la: sandy_bel 8 Octombrie 2012 15:34 |
FEMEILE SI RAZBUNAREA LOR... | 142 | De la: LILO 9 Septembrie 2009 06:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural