doar el e cel care poate lua o decizie cu privire la relatia voastra. mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se intample si asta,era inevitabil.Ori tu ori ea......la nesfarsit nu o sa te poti multumi cu statutul de amanta. Daca il iubesti cu adevarat si crezi ca merita atunci lupta pentru el...... | ||
ella_alyna Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:43 |
||
---|---|---|
ei, ideal ar fi sa-si gaseasca si ea un fraier s-o ia de nevasta, si sa-si pastreze amantul | ||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:45 |
||
si da-i si lupta.....si da-i si lupta | ||
|
||
eladaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:45 |
||
Nu stiu daca ar trebui sa iti spuna cineva o vorba buna sau dimpotriva....stiu doar ca mai devreme sau mai tarziu cine intra intr un asemenea cerc are de suferit...uneori sotia, de multe ori amanta...imi pare sincer rau, poate daca te a iubit se va intoarce, dar dupa cum spui... vorbea foarte mult la telefon cu sotia ... drept dovada o iubea...inima nu stie sa deosebeasca, ea iubeste si gata...e posibil sa nu iti treaca niciodata sau e posibil sa iti revii intalnind o alta iubire, aici e frumusetea in dragoste....acum esti trist si in cateva secunde iti construiesti viitorul cu o persoana necunoscuta...important este sa stim ce vrem....poti fi si o sotie fericita atat timp cat spui lucrurilor pe nume sau poti fi o amanta fericita cu un barbat care nu va sti niciodata ce vrea...pentru mine acest subiect este doar o lectie, o lectie pe care am trait o si eu din ambele balicade....important este sa stii ce vrei si atunci realitatea e mult mai frumoasa insa si riscanta...cand pui punctul pe ''i'' te poti trezi si singur/a. | ||
KIKI2933 Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:21 |
||
Doamne mare ti-e gradina...care mai de care cu cate o idee...pfuuu mah voi a-ti uitat ce a scris femeia aia...ca e vaduva...deci candva a fost si ea sotie asa ca nu va mai gasiti voi sa o puneti la zid ca nu stie ce inseamna o sotie, cat sufera , ssmdp... | ||
VEVERITZA Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:44 |
||
Te inteleg f.bine si sunt alaturi de tine, eu am o relatie de 3 ani, e despartit dar stau in aceeasi casa pt.fata. Asta e!!!! |
||
mosu_mihaela Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:14 |
||
De la: pisi08, la data 2009-04-12 14:16:19Ce n am inteles eu toata viata mea, e cum se poate ca cu buna stiinta, o femeiusca sa stea, sa continuie cu un barbat insurat?? Voi oameni de pe acest forum, de pe acest topic, aveti la randul vostru MAME! cum v ati simti daca a ti stii ca mama voastra sufera in tacere din cauza unei trfe care i a furat barbatul? sau nu furat, pur si simplu tatal vostru a dorit sa aibe o relatie cu ea, spunandu i si avertizand o totusi ca e insurat, ca are o familie! iar doamna amanta ii spune "nici o problema dragule sotia nu trebuie sa afle, eu te iubesc de mor fara tine nu traiesc! Deci... chiar nu ma pot abtine imi cer scuze daca unora nu le a placut coment meu dar asa este din pacate! si nu cred ca din moment ce te freci cu barbatul alteia, sau cu mai multi in paralel te simti jignita cand iti spun pe numele adevarat ce se numeste tr...fa! Pisi draga, nu pot intelege un lucru...de ce mereu femeia este de vina, de ce mereu din cauza ei barbatul calca stramb, hai sa o lasam balta, nu suntem noi in masura sa judecam pe nimeni si nici sa terfelim femeia, scuze dar poate inca nu ai trecut prin viata si nici nu poti sa te gandesti ce iti rezerva viata... Hai sa nu judecam ci sa ne dam cu parerea ca doar asta dorea prietena noastra, nu? De ce femeia este tarfa, scuze asa te simti? |
||
lau Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:25 |
||
Dragele mele, Nu am decat 24 de ani dar ieri alaltaieri o doamna de vreo 40 de ani casatorita imi marsturisea: " un barbat nu pleaca niciodata deagaba de acasa!" asa ca dragale mele, sa nu uitam sa le oferim sotilor/partenerilor nostri: afectiune, iubire si tot ceea ce au nevoie de la noi. Sa nu ezitam insa niciodata sa le cerem ca ei sa ne impartaseasca acelasi lucru. toate cele bune! |
||
zaya2009 Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:52 |
||
asa, zaya! da' tot nu-i suficient |
||
pik_nik Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:55 |
||
draga mosu_mihaela: mesaj de la barbatu-meu: el (relatia de 3 ani) TE PACALESTE! | ||
clippy Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:56 |
||
zaya, probabil femeia aceea isi insusise parerea barbatului ei, ca asta e parere tipic masculina...parerea mea e ca daca e sa plece, poti sa-i dai acasa orice, ca tot pleaca... |
||
sora_ilsi Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:58 |
||
Stimata D-na.Nu are dreptul nimeni sa va judece.In primul rand a-ti facut un bine d-voastra,acestui domn,chiar si sotiei lui.Sa ai grija de sotul altei femei si sa-l iubesti asa cum a-ti facut-o atatia ani,mai rar se intampla.Tot ce-i greu pt.d-voastra este ca,a-ti ramas din nou singura si s-a reintors la sotie.Daca v-a iubit cu adevarat,sigur se v-a intoarce la d-voastra.Insa,daca altfel stau lucrurile,mai bine va luati gandul si va continuati viata,asa cum va este mai bine.Va apreciez pt.ce a-ti facut si m-asi bucura sa se reintoarca la d-voastra.Va urez mult noroc si sper ca intr-o zi sa reflecteze dansul,tot ce a-ti facut pt.el.Multa bafta si numai bine. | ||
garbo068020 Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:23 |
||
mai, ma tampesc io sau lumea se duce de-a dura ? cum adica amanta i-a facut un bine sotiei ca a avut grija de el si l-a iubit ? 020, mie mi-ar displace profund sa aiba o muiere "grija " de barbatu' meu asa...in mod sigur l-as trimite la ea sa-l ingrijeasca forever |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:34 |
||
lasa ca stiu eu un caz in care sotia terminase scoala si era insarcinata, in ultimele luni, acasa iar sotul, inca student, sportiv, isi gasise o amanta la care se mutase - in alta localitate fiind la scoala...- iar soacra isi "consola" nora cu: "lasa mama, sterge-ti lacrimile si bucura-te ca s-a gasit una sa-l spele si sa-l hraneasca in acest timp ca dupa aia tot la tine si la copil vine - si tu trebuie sa-l ierti ca-i barbatul tau!" | ||
panty_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:40 |
||
aham...si aia ce-a facut ? l-a primit inapoi ? | ||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:41 |
||
De la: garbo068020, la data 2010-01-16 23:23:24Stimata D-na.Nu are dreptul nimeni sa va judece.In primul rand a-ti facut un bine d-voastra,acestui domn,chiar si sotiei lui.Sa ai grija de sotul altei femei si sa-l iubesti asa cum a-ti facut-o atatia ani,mai rar se intampla.Tot ce-i greu pt.d-voastra este ca,a-ti ramas din nou singura si s-a reintors la sotie.Daca v-a iubit cu adevarat,sigur se v-a intoarce la d-voastra.Insa,daca altfel stau lucrurile,mai bine va luati gandul si va continuati viata,asa cum va este mai bine.Va apreciez pt.ce a-ti facut si m-asi bucura sa se reintoarca la d-voastra.Va urez mult noroc si sper ca intr-o zi sa reflecteze dansul,tot ce a-ti facut pt.el.Multa bafta si numai bine. Stimata ,,doamna 020" ( daca se poate spune ca sunteti o doamna, dar la cum ganditi am mari indoieli) as dori sa va expun o povestioara ,,relativ banala" traita pe pielea mea: Eu fosta sportiva de performanta am plecat intr-un cantonament, fostul meu sot..a fost ,,ingrijit cu devotament " de o mandruta..Ce credeti ,,stimata doamna " ca am facut la aflarea vestii ca tipa la ingrijit cu devotament...?? :-) L-am pus pe liberla numai 3 zile de la aflarea vestii ..cerand divortul dupa 4 ani de relatie absolut perfecta. Asa ca..trageti Dv concluziile :-) |
||
reyya Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:47 |
||
probabil ca soacra il pasase norei, iar nora acum amantei...ca, deh, sa-l mai ingrijeasca si altii pa bietul handicapat care nu era in stare sa se spele si hraneasca singur, parerea mea... | ||
sora_ilsi Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:48 |
||
ilsi, era si handicapat "iemotional" na, ca am uitat sa pun ghilimelele mai, o sa fac un toapic in care sa zic povestea cu camesha...sa vaza lumetu' ce mishto e sa-ti gasesti barbatu' in pat cu una asta ca sa nu le mai aud cum abereaza ilsi, io am o problema cu adulteru', este ? |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:50 |
||
l-a primit, ba i-a adus si amanta in casa de Revelion - cica "saracuta colega sportiva nu are unde merge de sarbatori" - ea nu o cunoastea... pe urma a adus amanta dupa el la repartitie (amanta era din alta zona a tarii) si traia in paralel cu amandoua - ii gasise amantei gazda peste drum de apartamentul in care statea cu sotia... amanta stia de sotie si de copil, sotia nu stia pana nu l-a urmarit...a stat in genunchi in fata lui...rezultatul - a plecat cu amanta si nu i-a mai pasat de sotie sau copil...ani de zile...ea a dat divort pentru pararsire de domiciliu... |
||
panty_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:52 |
||
mai, are irinuca dreptate...berbatii este porci si bagabonti si fomeile fraiere si zici ca s-a asezat in genunchi in fata lui ? aferim !!! |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:54 |
||
si tot el s-a dat "lovit" - cica nu se astepta din partea sotiei sa dea divortul... | ||
panty_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:54 |
||
...bre, 20, ai și mata �grij�, din �nt�mplare, de un handi desta? ...de ce nu mai are, bre, m�ini? i-or r�mas la nevast�? |
||
daria_ Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:55 |
||
oh da...asta e replica standard "cum sa ma parasesti pe mine, darul lui dumnezeu pe pamant ? " |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:55 |
||
ma io daca mai aud de povestea aia cu camesa cred o fac sincer cu nervii capului! mi-o ajuns destul aia cu hartia igienica! alta nu mai ai?? |
||
fleurdelis Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:56 |
||
da...asta este... omul cica e alcoolic acum si singur (ca l-a parasit amanta dupa 8 ani in care l-a secat de bani...si de atunci nu s-a mai legat nimic...aventuri de cateva luni - niciuna nu-l suporta mai mult) din cauza femeilor... |
||
panty_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:56 |
||
am familie am copil si nu stiu cum as reactiona sa aflu ca o cotoharla are grija de sotul meu . asta nu inseamna ca eu l-as absolvi pe el de vina care o are s-au nu mi-as face mea culpa cu ce am gresit si ce ia lipsit .(doar distractie?)nu cred ca acest tip ar dori ca sotia lui sa se distreze la fel ca el su mai rau sa-si gaseasca un tip pt ca el era plecat daca ma gandesc bine aceasta femeie stia ca are familie si singurica si-a asumat rolul de amanta.si ca orice amanta in cele mai multe din cazuri e folosita si aruncata. ar fi fost mai bine sa gaseasca un tip divortat sau vaduv. si ar mai fi multe de spus dar numai sa-si planga de mila nu .. ca este soarta care sia ales-o singurica | ||
garbo074997 Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:57 |
||
fleur, probleme ? ignora-ma, ca nu ma conversam cu tine |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:57 |
||
...Corinuța, �ntotdeauna cel care �nșeal� se d� lovit...e victim�, seracu | ||
daria_ Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:58 |
||
hai ca asta-i tare...deci nici cu amanta nu a ramas... nu-i bai...s-a intors la mamica lui... stiti ceva, io zic ca amantele astea sunt bune si ele la ceva, asta daca descoperi tarasenia la timp te lamuresti mai repede cu ce fel de tip te-auimaritat si daca esti fata desteapta, scapi de el urgent |
||
Anouk Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:58 |
||
da ia vezi, poate mai gasesti alta! ca p'aia am mestecat=o deja! | ||
fleurdelis Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Te pot insela simturile de barbat cu privire la o femeie? | 17 | De la: dor72 31 Iulie 2011 21:07 |
Dilema.... | 14 | De la: alfheim 2 Septembrie 2011 16:56 |
accept realitatea ma sacrific pt copilasul meu ca alta solutie nu este | 128 | De la: garbo107781 20 Martie 2010 18:51 |
|
||
ce sa mai cred | 7 | De la: Anilus 9 Mai 2010 05:35 |
Sunteti fidela? | 80 | De la: garbo015979 21 Ianuarie 2010 19:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural