amanta - sotie

si ca veni vorba de handicap...barbat de peste 45 de ani, il hraneste, il spala, ii face curat si ii plateste "darile" mamica - soacra care-si consola nora...
panty_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:00
fetelor, nici doamnele nu sunt mai breze, nu doar berbantii! doar ca ele sunt mai discrete sau barbatii lor sunt fraieri si cred ca ele nu sunt in stare si au incredere.
cattharsis
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:01
fleur, discuta cineva cu tine ? nu-ti place, cauta-ti alt topic

nu ma pune tu pe mine la punct, ok ?

catar, da' nimeni n-a zis ca femeile sunt perfecte...cu cine crezi ca isi inseala barbatii nevestele ?
Anouk
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:02
of, viata asta, melodrama curata la unii...

Anouk, si io am aceeasi problema cu adulterinii...l-am prins pe unul cu care vroiam sa ma marit cu dublura in casa lui, nu in fapt, dar era evident ca petrecusera noaptea impreuna...le-am urat sa fie fericiti ca se merita unul pe altul...ala se milogea sa nu-l parasesc, aia imi multumea ca i-am aratat cine e cu adevarat cel care ne mintise pe amndoua si ca nu-l mai vrea nici ea... si omul a ramas sa se consoleze cu sticla...tot pe aia( sticla) o tine in brate si azi...
sora_ilsi
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:02
pai vedeti ? amantele sunt bune

ilsi, curios...exu agreea din cale-afara sticla inca de cand era insurat cu mine...

ilsi, nu pot sa cred...ti-a multumit femeia ?
Anouk
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:04
Ei na bine...va spun eu alta poveste...
El...trei copii acasa...de la doua neveste..."innamorat pana peste cap"...de o fata aproape de varsta primului baiat...bate cand la o poarta,cand la alta...mai des la cea tanara bineinteles....
Amandoua stiu care e si cum sta treaba...nici una nu renunta...la el...
DORI_
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:05
...ilsi, cremenal� mic�...el te iubea și nu i-a f�cut nimicuța....z�ceau și ei c� e mama cu tata

...din p�cate, sunt femei care tolereaz� asta �n speranța c� ei se �ntorc acas�...eu am așteptat 5 ani s�-i vin� mintea la cap (m� �ncuraja soacra - las�, mam�, c� aveți copii și tot la tine se intoarce)
daria_
bai da io vreau s-o aud pe aia cu camesa, de ce sa nu?? te rooog mai spune-o!
fleurdelis
cum ? cum ?

pai e bigam ? sau e despartit de amandoua si se baladeaza pe la toate trei ?

fleur, ai chef de cearta, sau ce ? nu ma scoate din pepeni

nu am discutat nimic cu tine, nu ti-am adresat cuvantul, daca vrei sa intrii in discutie fa-o da' nu te mai lega de couru' meu, ok ?
Anouk
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:06
poci sa stii, daria...
sora_ilsi
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:07
mie nu mi se pare ca pune nimeni pe nimeni la punct.....doar ca eu, personal....nu stiu despre ce camesa e vorba....deci...ma lamureste cineva???...cred ca am lipsist cam mult de pe aici....
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:07
Anouk...nu e bigam...ca nu le-a luat cu acte pe amandoua in acelasi timp...pe rand...si acum a venit randul si amantei "oficiale"...si ...si... D-zeu mai stie cui...
DORI_
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:10
mai, eu stiu o familie in care sotia e aia care il trimite la amanta...cum zic, s-a intors lumea cu fundu' in sus...

cica o "streseaza" cu prea multe pretentii

dari, in mod normal, un barbat abia se descurca cu o singura femeie...cum reuseste asta sa jongleze cu 3 ?
Anouk
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:11
tuth, vorbeam de "ingerasii" de barbati - nu zic ca nu sunt si femei "bune" - in fond, in unele cazuri, ca cel povestit de mine, mama care-si creste baiatul in acest fel poarta cea mai mare vina!

asta pot sa lamuresc eu...
panty_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:11
.. .dari, normal c� le-a luat pe rand, c� doar are doar un rand
daria_
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:12
si mie imi spunea soacra, daria, fa copii ca asta o sa va consolideze relatia...a fost super consolidata, cand avea cea mica 4 luni ne-am despartit...fufele incepusera sa-mi dea telefoane, sa-mi bata la usa...iar dobitocul sa-mi ceara sa le primesc frumos, ca eu sunt o duamna...
sora_ilsi
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:13
io nu crez ca l-a invatat mama-sa sa-si insele nevasta

in definitiv si mama aia e tot femeie, nu ?

ilsi, curat telenovea si la tine
Anouk
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:14
...anuk, soția �l trimite la amant� ?
...�nseamn� c� �n triunghiul soție-soț-amant� nici unul nu e pe creanga lui..
daria_
Eu cand imi amintesc de camesa Anukai...ma ia cu tensiune oscilanta de aia...ma tot gandesc cum o faceam latz in jurul gatului...dar nu sunt sigura...ei sau lui...???
Cu toate ca intr-o situatie asemanatoare...am zis si eu "pa"...si am plecat...
dar i-am zis pe urma dupa ce am judecat la rece tot...multe pe care nu cred ca le-a uitat usor...
DORI_
panteruto...si care e treaba cu camasa???? ca ma uit ca curca-n lemne....e vorba cumva de camasa celor 7 ani de acasa????
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:15
dari, in astfel de situatii, care sunt teribil de umilitoare, cel mai bine e sa incerci sa mai salvezi un ultim dram de demnitate, parerea mea...

scandalul oricum nu rezolva situatia, cel mult te murdareste si pe tine

plus ca io nu as oferi unui barbat satisfactia sa ii paruiesc amanta, nici sa mor...
Anouk
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:17
...nu este vorba de �nv�țat, ci de tolerat, de ascuns, chiar de admirat (ceva de genul: uite ce b�iat frumos și c�utat am)...dac� b�iețelul ei calc� str�mb - nu-i bai...dar nu ar avea aceeași atitudine faț� de nor�...
daria_
ma rog...vad ca sunt iarasi in plus...nu ma lamureste nimeni care e faza cu camasa....
tutankhamon
tuth, ne povestea anouk despre patania ei acum cateva zile...altceva nu stiu...

anouk, nu i-o fi zis direct sa insele dar l-a invatat sa-i dea totul pe tava si ca ii este permis si iertat orice...acum ea trage - femeie batrana vine cu sufertasul cu mancare la ditamai galiganul si de multe ori, mort de beat fiind in casa, nu-i deschide usa...
panty_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:19
...thut,io nu știu ce c�meșe am lipsit la faza asta..

...corinuța, b�tr�na o s� țin� p�n� moare cu �copilașul�ei...dac� era invers...nici nu vreau s�-mi iaginez ce p�țea nora...
daria_
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:19
TUUUUUUUUUUUUUUTH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
panty_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:20
panterutzo, dariutzo...io stiu de faza cu hartia igienica......cu vanataia.....am citit pe aici...dar cu camesa.....nope......e adevarat ca de o saptamana intru sporadic....ca o anumita atitudine si lipsa de respect m-a scarbit enorm....
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:21
fetele, e doipshce noaptea...ma duc sa-mi scot rufele din masina si sa il intreb pe G de sanatate, ca ma boscorodeste ca stau pe garbo, hehehe...

o noapte frumoasa sa aveti

mai !!! cori, asta e patania mea de acu' 4 ani, nu de-acu cateva zile

crezi ca mai eram cu G daca imi facea asa ceva ?

gata, fug...m-asteapta rufele
Anouk
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:22
nutzi fa pb tuth, deschide anuk un topik sa afle toata tara ce-i cu c...aia! ca se vede k nu stie inca toata lumea@
fleurdelis
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:24
ziceam, anouk, ca ai povestit acum cateva zile - nu ca ai fi patit-o - sorry daca s-a inteles altceva
panty_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum poate iubi o femeie 2 barbati in acelas timp??????????? 333 De la: garbo162012 19 Aprilie 2012 21:17
Sunteti fidela? 80 De la: garbo015979 21 Ianuarie 2010 19:00
ce sa ,mai fac....m-a inselat so iert sau sa o las in pace.... 80 De la: bellamy 11 Martie 2011 06:12
Ai iertat-o,dar cum te convingi sa mai ai incredere in ea? 328 De la: garbo090878 22 Decembrie 2016 20:54
buna 39 De la: quasaria 14 Ianuarie 2011 23:08
Setari Cookie-uri