amanta - sotie

panterutzo...nu ma lua tare, mami, ca ametesc.....chiar nu stiu de ce patanie cu camasa e vorba....pe bune....de ce nu ma crezi??? si vad ca in afara de explicatia ta ca se vorbeste de "ingerasii" cu amante, altcineva nu mi-a explicat si mie care e faza cu camasa...atat, pui...si am crezut ca am picat acuma ca musca in lapte - ca sa nu spun altundeva si am vrut sa ma retrag...
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:26
DECI,sa nu ne cumparam camasi.
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:27
pai daca se pune pe atatat ma retrag si eu...

nu ma mananca nimic - deci nu am nevoie sa fiu scarpinata

vad ca altii au anumite nevoi - nu ma amestec...

panty_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:27
E ceva legat de amante,TUTH,povestea aia
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:28
tuth, povestea anouk cum s-a intamplat cu fostul ei - l-a prins cu amanta care era imbracata cu camasa ei (a anoukai) neagra - asta ar fi pe scurt...
panty_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:28
Intrebare: Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?
Raspuns: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant.
Mirare: Credeam ca aceea este o femeie adultera?!
Raspuns: Femeia adultera are sot si mai multi amanti.
Intrebare: Bine, dar aceea nu este o femeie usoara?
Raspuns: Femeia usoara are doar amanti.
Intrebare: Bine, dar credeam ca aceea este o femeie pierduta.
Raspuns: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant.
Intrebare: Bine, dar credeam ca aceea este o femeie singura.
Raspuns: Femeia singura este aceea care are doar sot.
sora_ilsi
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:29
au.....anouk???? pe nenorocitul ala???? gata...am inteles acuma.....
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:29
De la: scrichy, la data 2010-01-17 00:27:07DECI,sa nu ne cumparam camasi.

niciodata! mai ales negre!
fleurdelis
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:30
Nasol moment,a fost,sa o vezi pe una imbracata cu camasa ta de noapte,cui i-ar cadea bine asa ceva,nimanui cred
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:31
mai, stiti vorba aia cu toate mi se-ntampla numai mie ?

ei iote ca am mai facut una...tocmai i-am spalat lu' G hanoracu' in care si-a uitat un telefon
Anouk
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:31
daca "biata" femeie nu avea pe acasa haine si o venit in courul gol la tantalaul ala....
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:32
...oau... ...c�t de pervers poți fi s�-ți �mbraci amanta �n c�mașa soției...bine c� i-ai dat papuci la mocofan...
daria_
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:36
Avea haine de strada,nu avea haine de pat,sau tipul ,gandindu-se la sotie ,a imbracat-o si a prestat in contul ei,ce minte si pe ala,de doi lei
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:37
acu' imi pica fisa ...anouk, daca omului ii era dor de tine?

a imbracat-o si parfumat-o cu ale tale ca, inchizand ochii, sa creada ca esti tu...ce zici de asta?
panty_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:38
de doi lei de0un ban...totul e sa ne amintim, nu?? sa pomenim zilnic istoria asta poate devenim mai culti si mai invatati
fleurdelis
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:39
Ce soc ,fetelor,pe Michelle,dar cica a fost,o doamna,nu s-a pierdut
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:40
cred ca ar fi momentul sa ma retrag...

noapte buna fetelor!
panty_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:42
Noapte buna,panterita
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:45
mai nene, curat holiud ce sa mai! astept cu nerabdare ziua de maine sa vad ce s-o mai intamplat
fleurdelis
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:45
...noapte buna tuturor
daria_
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:46
Somnoroase pasarele,noapte buna,
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 00:47
In viata aceasta existam sa invatam din geselile noastre, ale altora.
garbo065008
Postat pe 17 Ianuarie 2010 08:29
mi-ai adus zambetul pe fata>>>>>>>>>>>>
garbo065008
Postat pe 17 Ianuarie 2010 08:31
Buna dimineata...inca nu am terminat cafeaua, dar trebuie sa va salut. Cat despre nesimtiti...va spun una traita de mandea: am cunoscut baiatu' m-a curtat (si nu numai) vreo luna, timp in care la ORICE ora (mai putin intre 8-16 cand era la munca)venea la mine, statea peste week end cu mine, mergeam la munte etc...Relatie frumoasa, ce mai! Dupa vreo luna, dintr-un motiv bizar ne-am certat (era vina mea, partial) si m-am gandit ca-i frumos sa imi cam cer scuze si m-am dus la el la munca. Totul a fost foarte bine, ne-am impacat...dar dimineata urmatoare mi-a marturisit ca-i insurat si are si copil. Pesemne s-a speriat ca-i apar pe la usa apartamentului...baiatu' nu se astepta sa am atata sange in mine incat sa ma duc la el la munca (nu va imaginati ca am facut scandal sau ceva show...nu, am fost cuminte si l-am asteptat cand a iesit de la munca....)

Binenteles ca n-am continuat relatia, dar ma intreb...ce naiba ii spunea sotiei lui cand el lipsea la orice ora de acasa???? Cum se acoperea. Si nu a fost doar o zi sau o saptamana...nu fetelor...a fost o luna si mai bine, cu week end-uri la munte, nopti petrecute la mine acasa...etc.... Ce naiba o mintea pe nevasta-sa? Si ea ce zicea? Sunt tare curioasa.....
iris_uby
Postat pe 17 Ianuarie 2010 08:43
pai daca ai mai citit pe aici,ai vazut ca sunt si femei care accepta sa traiasca intr-un compromis,doar ptr a-si pastra statutul de sotie ca de,da bine in fata lumii.
ele zic ca o fac de obicei ptr copii,ptr ca s-au cununat la biserica pana cand "moartea ii va despartii"....
candva si eu credeam ca poti accepta multe "ptr copii"
acum nu mai cred,de fapt sunt sigura acum ca nu trebuie sa o faci si asta e doar o scuza ptr LASITATE.
si cu atat mai putin ar trebui sa accepti ca domnu' are o amanta,doua,noua.....si sa accepti sa ramai langa el indiferent ptr cine sau ptr ce
eladaela
Postat pe 17 Ianuarie 2010 09:19
Dezbateti acest subiect de multa vreme si nu a-ti ajuns la nici o concluzie. Personal, imi este greu sa cred ca el este un inger. Tare as dori ca acest fel de relatii sa fie pedepsite prin lege. C red totusi ca vina cea mai mare o are el. Vaduva, incerca sa isi umple timpul, sotia probabil este suficient de urata si comoda ca sa ii pese de ce aventuri are sotul sau si apoi, poate ea stia de aceasta relatie a lui si chiar se distrau copios discutand de aceasta relatie. De ce nu poate si ea la randul ei avea o relatie cu un barbat si tot asa............Pacat totusi ca exista astfel de intamplari.
garbo070380
Postat pe 17 Ianuarie 2010 09:57
Irys, acum am vazut mesajul tau. Este simplu, sotiei ii spunea ca este de serviciu si probabil mai este si un tip violent caruia nu ii plac intrebarile, probabil pe ea a redus-o demult la tacere si nu mai il intreaba demult unde pleaca, cand pleaca, cand vine , de unde vine si probabil ea este acolo doar pentru a face menaj, ma rog ....... sotie cand are el chef si pentru a stii lumea ca ei sunt o familie respectabila. Te felicit ca ai pus punct relatiei deoarece probabil ca mai tarziu ai fi suferit. Bravo, esti desteapta!
garbo070380
Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:04
L-am iubit si il iubesc f.mult dar el este orb si nu vede asta[sau nu vrea sa vada]. Acum mai nou am aflat ca pleaca la [FARMACIE],seara[dupa ora10].Spune ca ii sunt datoare.,ca si-a lasat sotia pentru mine,si sunt obligata sa ramin linga el.Mai e si sora lui care nu ma vrut linga el de la inceput[este mai rau decit o soacra]si ii baga in cap fel de fel[de cite ori vine de la ia ,numai ne certam si numai ma jigneste] aAAAA....am uitat sa iti spun.Cind am nascut baiatu[acum8ani]la-m internat la DEZALCOLIZAREde4ori.Acum nu mai bea dar se lasa influientat de cei din jur.Eu ma consider o femeie draguta 1,68 56kg bruneta ,ochi verzi,nu am iesit din vorba lui niciodata CE MAI VREA DE LA MINE...Am ajuns sa ma gindesc la lucruri mai rele [dar nici ca mor nu am curaj]ma gindesc la baiat.CE SA FAC? Astept un sfat
c_costel18
Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:08
Iti inchipui ca daca te imbolnavesti de cancer, Dumnezeu te pedepseste? Dar daca ai luat porcin si mori in trei zile ce mai e?
Cancerul de col uterin ,este o forma de cancer care o transmite barbatul...daca nu ar fi intretinut relatii sexuale cu el, nu ar fi facut forma asta de cancer...Dar sa inteleg cca, daca traieste aceasta doamna, a iertat-o Dumnezeu?
LiZaA
Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:31
-487,de ce va place sa pozati in rol de victima,viata e asa de scurta,incat ,nu se merita traita,asa,nu mai e ca la inceput,nu poti dialoga,pentru a restabili ceva,pune piciorul in prag,nu ai de ce sa-i fi datoare,s-a complacut in relatia cu tine,oricum nu mai mergea cea veche,sigur,asta este.
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 14:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
... raspunsul sotiei 97 De la: zambila 2 Decembrie 2010 09:56
ma simt ca naiba:-( 28 De la: Luna_in_capricorn 29 Septembrie 2010 19:04
nu a fost niciodata fericit! 26 De la: ceachy 16 August 2012 11:30
Dureri fizice și psihice anii la rand.. 26 De la: garbo_6129 19 Aprilie 2016 21:03
bebelusi 2 De la: tutankhamon 19 Octombrie 2009 01:21
Setari Cookie-uri