amanta - sotie

Draga mea raspunsul se afla dor la voi doi. Nu te judec , pe lumea asta exista doar instanta de judecata si o singura istanta e reala cea divina. Nu cred ca ar putea cineva sa te ajute, macar cu un sfat, pentru ca problema asta este doar intre voi doi, tu si acest barbat. De tine depinde, daca mergi inainte , de tine depinde daca te reintorci la ceea ce fost, sau traiesti in trecut. iti urez tot binele din lume. Nimic nu e simplu, si oamenii sunt cei mai complicati. Poate ceea ce a fost sau va fi intre voi doi depinde si de soarta. Si nu mi e usor sa scriu aceste randuri, nici sa ma transpun in vre un rol din acest triunghi. Numai bine, Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine, pe el, pe sotia lui, pe toti cei care va sunt dragi!
pogaci2002
Postat pe 17 Ianuarie 2010 14:45
salutare tuturor!
Sotie de 12 ani,amanta de un an.
viata este frumoasa cand iubesti fara sa ranesti pe cel de langa tine.numai ca ,vedeti voi,cand iubesti si o mai faci si patimas ...se vede...se simte.
iubirea invinge...ce pot face eu?
garbo077112
Postat pe 17 Ianuarie 2010 16:00
ia spune-i sotului sa vezi, il ranesti? Si la tine se spala si e ca noua?
Doara
Postat pe 17 Ianuarie 2010 16:01
parerea mea e ca fiecare are partea lui de vina in toata povestea asta , numai ca procentele sunt diferite,in primul rand sunt convisa ca sotia lui avea o alta relatie interesenta si de aici apare detasarea de el , nu ar fi lasat lucrurile asa daca ea mai era interesata de el , probabil ca si tipul cu care traia sotia lui era insurat, sa complacut in situatia asta pentru ca avea si ea mutarile ei pe tabla de sah.Ce sa iti spun imi pare rau ca suferi acum pentru un barbat care te-a hranit mereu cu iluzi ca te iubeste si va fi mereu alaturi de tine, se pare ca nu a fost sincer
in relatia voastra ci doar a simulat , nimic si nimeni nu il putea impiedica sa ramana cu tine.In alta situatie draga mea fi mai vigilenta si nu mai aprecia oameni dupa ceea ce spun ci dupa fapte e un principiu care nu da gresi nicidata, daca l-ai fi testat de mult aveai raspunsul si il scoteai din suflet la momentul oportun sau te foloseai de el cum si el sa folosit de tine , capul sus viata merge inainte gandeste-te ca el s-a intors la o relatie vestejita ,altfel ar fi stat mereu mereu cu ea , demonstreaza-i ca poate sa iti fie bine si fara el succes
diaconularisa
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:03
garbo070380...chiar ai senzatia ca am fost desteapta??? Stii la ce ma gandesc eu? Acum sunt nemaritata, n-am fost niciodata maritata si ...dupa cate aud pe-aici....ma indoiesc ca voi legaliza vreodata o relatie! ma jur ca mi-e frica...Am senzatia ca sotia nu exista decat ca trebuie sa existe o persoana care sa fie inselata, sa existe o persoana care sa aibe datoria sa faca menaj, sa incalzeasca patul etc...distractia se petrece in alte locuri cu alte persoane...din punctul asta de vedere...este 1-0 pentru amante...ele au parte de toata distractia...

Apropos de camasa neagra si parfum...am doar un cuvant: CASTRARE
iris_uby
Postat pe 17 Ianuarie 2010 18:16
iris,1-0 ptr amanta in prima repriza....
la sfarsit,e meci nul
nici fericirea amantei nu dureaza vesnic
are si ea saracuta supararile ei
eladaela
Postat pe 17 Ianuarie 2010 18:48
saracuta!!! Ai dreptate...perfecta dreptate...doar ca diferenta este ca ea se bucura 90% si sufera 10% iar sotia sufera 90% si se bucura 10%, si, de obicei, atunci cand ea se bucura este prea tarziu sa mai profite de pe urma relatiei cu el...sotiei ii revine sarcina sa puna prisnitele, sa spele pijamalele, sa faca ceaiul pentru batranelul care toata viata s-a distrat prin alte locuri....hai sa fim seriosi....cred ca amantele sunt cele avantajate, chiar daca sunt parasite!

iris_uby
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:00
drept,iriso...amantele e cele avantajate...

drept care,ia sa ne facem noi,cu toatele,amante!!!
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:02
iris,depinde e pune-n ceai
acum ca sa fim serioase....daca accepti situatia iti meriti soarta
se spune ca ce nu sti nu te afecteaza
dar cand ai aflat....pa si pu
eladaela
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:04
Chiar credeti ca renteaza?
Unele ,da,li se cumpara casa,renta viagera,sau macar pe durata relatiei,dar sunt putine,multe insa se indragostesc,de barbatul respectiv,ajung sa-l iubeasca,e cea mai nashpa situatie.
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:04
nu stim,da' hai sa-ncercam,ce dreaq?!

ca rata mortalitatii din chestia asta e,practic,nula!
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:06
sa ne facem amante??
pana nu incercam,nu avem de unde sa stim
preci,e?
eladaela
io ma gandeam sa incercam alternativ..amanta,sotie , amanta sotie si tot asa... , cand ne plicitsim schimbam ordinea
reyya

buna asta,cu ordinea!
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:08
ioaii sa ne facem amante? ioaii care esti pe invers
LILO
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:10
As dori sa fiu amanta sotului,sa vedem daca tine ,ce ziceti de asta fetelor
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:12
a carui sot,scrichy?

a lu' meu sau a lu' lilo?!
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:14
al cui sot?? daca e al tau e totul minunat..daca e al alteia e discutabil...
reyya
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:14
io am fost amanta sotului meu si a tinut...la el...dar mie nu mi-a placut rolul...si m-am lasat de amandoua...
sora_ilsi
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:15
scrichy, ma bagi in ceata... pai inca nu esti?
ce aveti voi acolo, relatie platonica?
garbo_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:16
daca vreti vi-l dau pe al meu ca de abia am scapat de el...
reyya
soro!

trage-ne o telenovea in varianta short!
preciouss
pretioaso bine "atintit"
LILO
nu-l vrei si p'al meu,reyo?

hai,ca-l dau ieftin....
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:17
Exact asta vreau si eu sa spun: daca accepti situatia, iti meriti soarta: daca esti amanta si accepti asta, atunci stii ca finalul este, in majoritatea cazurilor, nefavorabil tie....iar daca esti sotie si accepti ideea ca sotul tau are o amanta si nu faci nimic pentru asta...de ce naiba te plangi...? iti meriti soarta.

Sincera sa fiu, maica-mea a acceptat toata viata pe taica-miu care o insela (o insela pe ea, nu pe copii, pe noi mereu ne-a iubit si a reusit sa fie tata)...si, la final, cand a ramas batran, bolnav, satul de o viata depravata...cine credeti ca l-a ingrijit si a fost alaturi de el pana la final???? Maica-mea..... Ea a fost cea care l-a vazut in toata fazele vietii, fata de ea nu avea nici o jena, nicio rusine, niciun secret fizic...fata de amante mereu a trebuit sa fie un "armasar", dar n-a mai reusit sa aibe alte femei cu 10 ani inainte sa moara, caci era destul de batran si cred ca ...nu mai putea sa faca fata unor anumite cerinte. Dar cine a fost cea care a trebuit sa faca pe infirmiera, sa faca sufertasul cu mancare pentru spital???? proasta...nevasta...pai asta-i viata, fetelor?Credeti ca i se va ridica o statuie? sau ca va avea mai multe comori in ceruri???? Stiu doar ca ea este cea care se culca linistita ca a facut tot ce-a putut pentru el...dar ma intreb , unde naiba i s-au dus ei visele???
iris_uby
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:19
se vede ca este criza in plina desfasurare.se "vinde" orice
LILO
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:21
preci, mai scurta de-atat nu putui...da' am alta si mai si...o s-o bag pe topicul meu...
sora_ilsi
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:22
iris, poate mama ta a gasit ceva convenabil in a accepta situatia, asta doar ea stie, altminteri miza e mult prea mare la fel si suferinta de-o viata.
reyya
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:22
Sa fiu mai clara: votez pentru divortul imediat in cazul in care ai aflat de existenta certa a unei amante.....Infidelitatea este o boala care nu are vindecare...

cat despre amante: cat de proaste pot sa fie acele femei incat sa creada ca respectivul barbat nu le va face si lor exact ceea ce a facut sotiei?????
iris_uby
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:25
baga,soro...
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce se ascunde aici ? 3 De la: eu_geminy 5 Decembrie 2011 00:37
ce ne dorim de la viata? 43 De la: caleidoscop 13 Iulie 2012 15:04
ce ziceti de asta ? 13 De la: garbo_5723 19 August 2012 16:25
Relatii paralele 38 De la: garbo031138 24 Iulie 2009 16:22
Oara daca un barbart isi iubeste cu adevarat sotia....mai poate insela???? 136 De la: tutankhamon 14 Octombrie 2009 13:03
Setari Cookie-uri