da' ce-i cu incrancenarea asta,iris? ca doar ziceai ca nu esti si nici nu ai de gand sa te mariti?! |
||
preciouss Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:28 |
||
---|---|---|
De la: reyya, la data 2010-01-17 19:22:32iris, poate mama ta a gasit ceva convenabil in a accepta situatia, asta doar ea stie, altminteri miza e mult prea mare la fel si suferinta de-o viata. Nu draga mea: maica-mea a fost dintre acele femei pentru care copii sunt mai importanti, familia trebuie conservata si, sa nu uitam si educatia tipic taraneasca care iti cam interzice sau cam persecuta divortul...Ea a trait prin noi, copii, si a gasit o satisfactie imensa cand "ne-a pus pe linie dreapta", cu facultate, servicii..etc... |
||
iris_uby Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:29 |
||
De la: preciouss, la data 2010-01-17 19:28:35da' ce-i cu incrancenarea asta,iris? recunosc, cu mana pe inima, ca mi-e frica sa ma marit. Cui naiba nu-i este frica sa sufere? Cred ca trebuie sa minimalizam suferinta, sa...habar n-am...bat campii, stiu, dar m-a cam aprins subiectul... cum de exista femei care prefera sa fie amante...cum de exista femei care prefera sa fie sotii inselate...la naiba...imi schimb sexul si ma fac barbat si o sa fiu cel mai avantajat...si chiar cunosc niste femei tocmai bune ...unele de sotii, altele de amante....offff |
||
|
||
iris_uby Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:34 |
||
eu sunt de parere ca atunci cand nu mai exista ceva indeajuns de puternic care sa-i faca pe cei doi sa-si doreasca sa fie unul cu celalalt in continuare, pur si simplu nimik nu mai are sens: nimik nu trebuie sa-ti ubreasca chipul si dorinta de a trai frumos si fericit viata. Copiii cresc , pastreaza legatura cu tatal lor , dar femeia de langa acel barbat nu trebuie sa traiasca intr-o perpetua suferitna doar e dragul copiilor. In final , toti avem un drum individual, atat timp cat nu se mai doreste sa avem un drum , in sensul dorit de ambii parteneri. | ||
reyya Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:34 |
||
Adica,cum fetelor,imi dati barbatii vostri,sa fiu amanta,asa de galantoane sunteti,sau aveti fond de rezerva constituit,deja. | ||
scrichy Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:36 |
||
mie imi este frica sa....mor, ca nu mai am cu cine vorbi apoi | ||
yanyacharberet Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:36 |
||
in sfarsit cineva observa cat sunt de galantoana! | ||
preciouss Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:38 |
||
poi nu zicea cineva ca sunt mai multe femei decat barbati?? noi suntem suflete mari si impartim nu suntem igoiste |
||
eladaela Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:42 |
||
IRIS,multe femei accepta,sa ramana maritate,cu toate ca au un sot infidel,pentru copii,in special, daca e un tata bun,fie ca nu au unde sa se duca,sa creasca mai multi copii,singura,cu ce???,sau au fost crescute,cu mentalitatea,ca asa sunt barbatii,dar tot la ele se intorc,mai ales daca respectivul isi uibeste copiii.. | ||
scrichy Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:44 |
||
io sunt. nu dau nimic... |
||
garbo_C Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:44 |
||
bre da' e rea esti... io-l dau bre....ca n-are contor |
||
eladaela Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:46 |
||
foarte bine,nici sa nu dai! spala-te cu el pe cap,ca noi suntem satule de-ai nostrii! |
||
preciouss Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:46 |
||
PRECI, ,ma faci sa rad | ||
scrichy Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:47 |
||
cu intarziere,scrichy... altii rad de neshte luni bune si nu se mai opresc! |
||
preciouss Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:50 |
||
Azi noapte m-am uitat pe Garbo,ca nu aveam somn,am ras,fi sigura de asta,citind unele postari. | ||
scrichy Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:54 |
||
Toata lumea a sarit pe ea. Oare numai noi femeile suntem de vina pt tot ce se intampla? Barbatii nu au nici o vina? | ||
m2cryss Postat pe 17 Ianuarie 2010 20:02 |
||
nuop.... | ||
eladaela Postat pe 17 Ianuarie 2010 20:05 |
||
...soți noștri �s neprih�niți...izist� amante, dar nu izist� berbați porci... ...amantele fac greșeala s� cread� c� b�rbații pleac� de acas� pentru c� nu au tot ce le trebuie... ...deseori berbații se �ntorc la soție pentru c� �i las� juc�ria sau amanta și-a f�cut interesul material sau caut� un loc unde s�-și duc� b�tr�nețile cu bolile aferente... ...multe foste amante (mai ales cele ce nu au fost c�s�torite niciodat�), dup� o viaț� petrecut� �n așteptare, f�r� b�rbatul iubit al�turi la s�rb�tori și concedii, se trezesc la b�tr�nete f�r� un copil care s� le deschid� ușa, f�r� un partener care s� le țin� de ur�t... ...cred c�, la b�tr�nețe, nevasta este �n avantaj: chiar dac� a r�mas f�r� partener (presupun�nd c� acesta divorțeaz� și nu se mai re�ntoarce niciodat�), �i r�m�n copiii... |
||
daria_ Postat pe 17 Ianuarie 2010 20:41 |
||
Preciouss esti galanta, amabila, dar sunt convinsa ca daca nu ar fi un barbat nemanierat, burtos, usor petrecaret si microbist nu l-ai da cu atata usurinta asa ca .............fetelor daca este rebut, rebut sa fie. Deschidem o licitatie? Eu personal, as face doar contabilizarea licitatiei |
||
garbo070380 Postat pe 17 Ianuarie 2010 21:31 |
||
Sufletul omului este mai complicat decit orice ecuatie matematica.Nu poti sa judeci mai mult decit ai sau ai avut,sau ai dorit.Sa nu spui niciodata...niciodata.Daca te vrei judecat...sa sti ca fiecare te va judeca dupa tiparul propriu...limitele nu le pot depasi nici macar de dragul adevarului...pentru ca este o mare necunoscuta.Dragostea..este...sublima si de neinteles.Daca ai avut parte de o relatie minunata...pastreaza icoana ei in suflet.Vei gasi puterea de a merge mai departe chiar daca te vei hrani numai cu amintiri. | ||
garbo016012 Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:15 |
||
Buna, draga mea. Nu am inteles cati ani ai. Nu cred ca situatia e atat de disperata si sa nu poti gasi pe altcineva. Eu tocmai incerc sa ies dintr-o relatie de genul asta (relatie care dureaza de 2 ani si jumatate) pentru ca sunt constienta ca nu ajung nicaieri in felul asta, oricat de mult l-as iubi.Mi-e foarte greu, recunosc, dar trebuie sa ma gandesc la viitorul meu. Acelasi lucru te sfatuiesc sa-l faci si tu pentru ca totusi anii trec si ajungi intr-o zi sa te intrebi ce rost a avut totul. Stiu ca multa lume ne condamna, dar pentru noi e mult mai greu. E usor sa arunci cu piatra, dar fiecare dintre noi am avut motivele noastre pentru care am intrat in situatia asta.Trebuie sa fim constiente ca ei nu vor renunta niciodata la sotiile lor pentru amante. E bine pentru ei atata timp cat le pot pastra pe amandoua, dar daca sunt pusi in situatia de a alege, tu vei pierde in mod sigur. Asa ca lasa totul in urma, pastreaza amintirile frumoasa, ia-o ca pe o experienta de viata si mergi mai departe.Iti doresc multa bafta! | ||
garbo055072 Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:30 |
||
mie sincera sa fiu nu mi-ar fi placut sa traiesc cum ai trait tu!nu stiu cum ai rezistat atata timp sa stii k barbatul pe care il iubesti duce o viata dubla!ii spune cuvinte frumoase sotiei dar in acelasi timp si tie1mai bine renunta sauu fa-l sa decida cu cine vrea sa ramana ori cu tine ori cu ea pentru ca altfel nu merge!gandeste-te ca si u ai o viata si poti sa ti-o traiesti la randul tau nu sa-l astepti pe el...sunt atatia barbati pe lumea asta care pot fi alaturi de tine zi de zi,nu doar 2 saptamani pe luna sau ma rog cat statea el la tine!Traieste-ti viata... | ||
evelyn30 Postat pe 18 Ianuarie 2010 00:26 |
||
De la: garbo070380, la data 2010-01-17 21:31:01Preciouss esti galanta, amabila, dar sunt convinsa ca daca nu ar fi un barbat nemanierat, burtos, usor petrecaret si microbist nu l-ai da cu atata usurinta asa ca .............fetelor daca este rebut, rebut sa fie. Deschidem o licitatie? 380...esti pe Garbo..aici nu totul e atat de serios pe cat pare..Termenul de pamflet iti spune ceva?? :-) Daca ar fi un barbat similar cu cel din exemplul tau..evident si-ar face ceva cu mana lui seara de seara, nicio femeie oricat de proasta sau tampita pare :-) nu ar sta cu unul de gen ...Asa ca , trage tu concluziile..Ma tem ca nu prea o sa ai ce contabiliza la licitatia aia..sau am o idee: vezi ca-i gasesti prin berarii discutand cam ce fuckinguri au mai avut ei in ultima ,,saptamana" ( chit ca in ultimii 5 ani nu au avut nimik dar nu conteaza), ii mai gasesti pe Dorobanti privind ,,gales" spre vreo fatuca( alt VIP de carton , desigur :-)) afata in fata unui pahar cu ,,apa plata si lamaie" ..ii mai gasesti pe unde e toata snobimea, tiganeala, mascarada stradala..acolo unde se pot mangaia pe burta in fata unei beri si pot epata ,in acceptiunea lor desigur..epatarea se referea la nevoile aflate la baza piramidei lui Maslow . Daca tot doresti sa faci o contabilizare , apuca-te de o cercetare statistica si ai grija ca esantionul de populatie masculina sa fie eterogen..ca altfel ies rezultatele eronate. |
||
reyya Postat pe 18 Ianuarie 2010 00:43 |
||
toti spunem ce ne trece prin cap s-au spunem din experientele noastre, dar la urma urmei numai ei stiu adevaru adevarat,parerea me totusi este ca si sotia il insela daca pe ea nu a interesat-o unde sta ,cum sta,cine il ingrijeste....si a mai spus cineva....... | ||
feriana Postat pe 18 Ianuarie 2010 06:09 |
||
bravo.. asta imi place , vorba aceia -amanta in pat ,doamna pe strada | ||
c_costel18 Postat pe 18 Ianuarie 2010 07:03 |
||
Buna! Ai o poveste tare trista si greu de inteles (cu atat mai mult de acceptat de marea majoritate!) Insa tu esti singura care stii daca ceea ce ai trait in toti acei ani a fost frumos si sincer de ambele parti. Va fi greu (si nici nu trebuie de fapt)sa ii convingi pe unii ca si el te-a iubit si (probabil) te iubeste inca. Pastreaza-ti povestea in suflet. Frumos! Asa cum ati trait-o. Dorul n-o sa se stinga dar nici nu va fi inlocuit de resentimente. Ai spus la un moment dat ca de cand mai vorbiti la telefon iti e un pic mai bine. E o consolare sa stii ca cel drag e bine si ca il mai poti auzi cand si cand. Eu cred in dragostea voastra in ciuda deznodamantului. Bucura-te de ceea ce ai trait, de OMUL pe care l-ai cunoscut (la greu) si lasa-ti sufletul usor. Sunt trairi pe care nu trebuie sa ti le justifici sau explici... Sunt noua pe forumul acesta si nu prea stiu cum functioneaza. Probabil ca raspunsul meu este foarte intarziat dar am simtit nevoia sa il dau. |
||
matilda74 Postat pe 18 Ianuarie 2010 09:33 |
||
Draga mea, Nu as vrea sa te supar, dar ma gandesc ca "duritatea" cu care spun aceste lucruri, te va face sa mergi mai departe.Daca el in 7 ani nu a fost in stare sa aleaga intre tine si ea, iar in final la "batranete", a ales sa fie probabil un bunic sau un pensionar "model", inseamna ca nu a meritat dragostea ta.Da-l naibii (stiu ca e usor sa spun eu dinafara), dar fii tare si nu-ti distruge sanatatea. El e bine merci, probabil acolo unde e si tu suferi.Cauta curaj siforta in tine si stergel din amintirile tale,inlocuieste-l cu un caine/ o pisica, ce animal iti place tie. Nu vreau sa te supar cu ce am spus, dar iti faci rau si daca te imbolnavesti, nu o sa vina el sa aiba grija de tine. Iti doresc ca toate florile din lume sa-ti imbratiseze sufletu.Cu stima, Lumy. |
||
luminitatecuta Postat pe 18 Ianuarie 2010 10:37 |
||
anouk, stiu ca ai simtul umorului,altfel nu ti-as spune: rad aici de faza cu camasa.. de cum te-a taxat fleur ... a fost simpatica... valei...nu am ras de mult asa... asta mica e cam acida in ultimul timp,sa-i dam na-na?.... |
||
iasomia Postat pe 18 Ianuarie 2010 10:45 |
||
Buna ziua oameni buni...ca nu am voie sa va mai ...dragalesc,sa va mai spun..."dragi,draguti,si alte cele"...ca sa nu faceti diabet mi s-a spus... Iasomia,...Garda de mediu s-a sesizat?...e in actiune?...aoleu...cum corectam cele aiurite spuse...? |
||
DORI_ Postat pe 18 Ianuarie 2010 10:50 |
||
dari, nu corectam noi nimic ,fetita...e libertate... ce de pareri acilea,ia sa bag si eu o melodie... http://www.youtube.com/watch?v=IKQ077yICJU asta-i pt totusica.... |
||
iasomia Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce doare atat de mult tradarea? | 42 | De la: roby_cado 29 Martie 2011 21:45 |
Imi puteti da un sfat va rog | 16 | De la: quasaria 30 Decembrie 2011 15:29 |
SUCCESUL...ESTE SCOPUL VIETII ... | 40 | De la: ana02 20 Iulie 2009 09:41 |
|
||
A CRESCUT SEPTELUL | 1 | De la: garbo270271 19 Martie 2012 01:19 |
fata de topicul "persoana potrivita o cunoastem mult prea tarziu" | 4 | De la: garbo225639 14 Decembrie 2011 20:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural