amanta - sotie

...o sarutare si-o imbratisare...nu,nu e pacat...
DORI_
Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:38
daca tot nu cad capete ...tot dijaba.... sa-i pedepsim pe cei care taxeaza!!
tutankhamon
Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:51
dari,

no,ca am gresit topicul,da' se gaseste ea...

pt tine...
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:54
Floricico...
DORI_
Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:59
Buna ziua,
Nu stiu daca veti mai citi acest mesaj, eu acum am avut ocazia sa-l vad. Nu este nimic de batjocura sau de luat in ris. Va impartasesc intr-u totul suferinta cu atit mai mult cu cit si eu sint cam in aceeasi situatie. Din pacate stiu ca va veni si ziua aceea cind el se va intoarce linga familie si eu voi ramine si mai singura si mai pustiita decit eram cind am inceput relatia. Dar , nu am altceva de facut decit sa ma bucur din plin de clipele pe care le petrecem impreuna, si sa sper ca voi supravitui despartirii. Vine o zi cind nu mai vrei sau nu mai ai putere sa o iei de la inceput. Oare de ce femei care nu au nevoie de acesti barbati , ii tin totusi linga ele ? Numai ca sa aibe o hirtie si sa pozeze in femei casatorite? Eu, sincer nu am nevoie de aceasta hirtie, am fost casatorita si stiu cint de putin inseamna ea atunci cind nu mai exista dragoste.
Sper ca veti citi aceste rinduri.Daca nu, atunci cele care vor citi sa invete din experientele noastre si daca nu se pot rupe din relatie, atunci sa se bucure cit mai mult de ea. Pentru ca din pacate ca orice lucru bun si frumos se va termina intr-o zi.
garbo075538
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:56
38, tu crezi ca femeile ii tin ? fals. ei se complac in starea asta. daca ar vrea sa plece, cine poate sa-i impiedice?

de ce oare nevasta gaseste mereu vinovata pe amanta si amanta pe nevasta? nenea e cheia si lacata

el a ales sa aiba o alta relatie deci, el si numai el e cel care are vina de a-si trada sotia cum ,tot el e cel care alege sa stea sau nu cu amanta. nu-l tine nevasta cu forta. stati linistite. e motivul pe care-l invoaca musiu, ca sa nu se lege la cap
si_totusi
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:45
corect thotusico.....
nazirra
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:48
nu am pretins ca sotiile ii tin. E clar ca acesti barbati nu fac decit ce le place . Dar ea ca sotie, sa nu meri niciodata la sotul tau care lucreaza departe, si sa stai in continuare linga el numai ptr ca el nu poate divorta din cauza copiilor ? De asta ce zici?
Nu-i asa ca ea tine la nenorocitul de statut de femee casatorita?
garbo075538
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:57
buna logica
adica, nevestele astea, mama lor, care nu-i lasa in pace odata pe bietii nehotarati
si se complac asa in situatie si stau langa sotul lor
asa ceva nu se poate!!

iar amantele, bietele victime, care iubesc de nu mai pot, si i-ar tine in puf de nefericitii aia de-si inseala nevestele
dap, sigur!
ele n-au stiut de la inceput in ce se baga!
ale naibi lanturi, cum ii tin ele pe barbati legati de pat, de aia nu divorteaza sa fie cu amanta
ma lesi?
zambila
Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:18
saracii....ca sa faca si ei.....ala nacaz sa ai doua si sa nu stii pe care s o alegi....adica ciocolata cu lamiie,sou ciocolata cu crema?????ce sa faca????
nazirra
Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:20
Nu va suparati pe mine,da...???
Eu nu fac decat sa relatez ce am vazut/auzit...da???

Amantele,acelea de care eu stiu,adica fetele pricepute/dotate/super-tralala sunt deseori marfa sezoniera...si de cele mai multe ori...marfa de schimb...pentru ca ..."dragalasii nehotarati"...de multe ori le prezinta..."in secret"...tuturor...cu filmulete,inregistrari,poze,etc....

pentru ca de aia sunt..."amante"...ca sa se "incununeze","laude"...cu ele...
si nu de putine ori auzi pe la colturi :..."uite ce face,ce drege,ce stie,vezi ca a aflat a mea...si ti-o pasez...e libera...din data de...incearca-ti norocul..."
DORI_
Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:33

nashpa
zambila
Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:37
uuuuu.....ingrozitor....adica le schimba intre ei?????????deci ii criza!!!!!!!
nazirra
Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:41
o fii si criza...dar fetele..."bune"...trebuiesc promovate...
DORI_
Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:43
aha...si le da din mina in mina......
nazirra
Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:45
deci, da!
nazi, ii asa criza, ca mai nou se schimba si nevestele

trebe sa plec!
v-am pupat!
zambila
Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:54
draga mea imi pare rau sa-ti spun dar ai primit ce-ai meritat.nu puteai sa-ti gasesti un barbat singur?prin faptul ca i-ai spalat sau ce ai mai spus ca faceai ,nu ai facut decat sa te amagesti .traiesc de 11 ani cu un barbat pe care-l iubesc ca la inceput ,barbat de care stiu ca are amante.el nu a recunoscut niciodata,am aflat din alte surse.stii de ce m-am facut ca nu stiu ?pentru ca am tot ce-mi doresc pe plan financiar ,iar cand intra in casa este barbatul care ma face sa ma simt femeie .ma iubeste in felul lui ,nu ma neglijeaza ,nu=mi da de inteles ca ar avea pe altcineva .pur si simplu eu nu vreau sa-mi stric familia .si nu sunt proasta sau nu ma intereseaza .sufar foarte mult uneori ,dar nu vreau sa dau satisfactie la toate tutele.scuze.trebuia sa te gandesti ca nu va incerca sa se desparta niciodata ,cred ca nici nu ti-a spus asta vreodata ,tu te-ai agatat de ceva ce nu exista.de ce sa sufere de foame,de frig,nu avea o proasta care sa-i faca toate poftele?stii cum se zice...alearga dupacaruta care te astepta,nu dupa trenul care fuge.vezi-ti de treaba si nu-l mai suna.spuneai ca nu vrei sa faci rau nimanui.da ce faci?vreun bine?
garbo020255
Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:55
38,nu e asa. hai sa analizam :

1. tipul se ducea des acasa. deci, nu trebuia sa vina la el nevasta. cine stie ce-i spunea? ca nu are unde sta, ca e ocupat, ca sunt cheltuieli cu drumul, etc

2. el nu a stat din cauza copiilor. asta e cel mai mincinos motiv. statea pur si simplu ca-i placea familia lui

3.nu tine sotia la acest nenorocit de statut. tocmai, el a tinut. faptul ca vorbeau mult la telefon si ca se ducea acasa, nu spune ceva? sunt sigura ca sotia nici macar nu a banuit ca el avea iubita

4. omul a ales sa plece la nevasta . de ce? pentru ca amanta nu a insemnat decat o viata comoda si nimic mai mult.

daca se indragostea de amanta, fii sigura ca divorta .
si_totusi
Postat pe 18 Ianuarie 2010 15:04
uita-l
mykk3bea
Postat pe 18 Ianuarie 2010 15:46
unde??????
nazirra
Postat pe 18 Ianuarie 2010 15:48
In autobuz....

http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/2932/Portretul-unui-gentleman-Pentru-ca-la-orice-IA-exista-si-un-IEL.html

..."rupt" din viata articolul asta,l-ati citit ?
DORI_
Postat pe 18 Ianuarie 2010 16:33
matefiluca
Postat pe 18 Ianuarie 2010 18:19
mda, ai dreptate
dar stii, cind esti prins , nu vezi lucrurile asa .
Sa zicem ca esti constienta de adevar, ce faci ? te desparti ca , oricum, se va intimpla ? sau ramii ancorat in relatie, sperind ca tie nu ti se vor intimpla toate astea "relele"?
Eu cred ca aici este vb de o persoana care nu a gasit pe altcineva , necasatorit. Cea care a pus intrebarea, probabil ca nu stie ca dincolo de gard, "ofertele " sint aproape de zero. Daca ai depasit 35 de ani, si mai ai si un copil, nu fac barbatii necasatoriti "coada" la usa ta. Eu am stat ani de zile singura.Am ales o relatie de genul asta , pentru a trai si eu umila mea viata alaturi de cei care au tot. Si casa si sot si bani si copil.Fiecare avem un destin, si vrem sau nu el se implineste.
garbo075538
Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:09
Patreaza clipele placute petrecute cu tipul acela, daca te iubea cu adevarat ramanea cu tine, nu cu sotia, eu cred ca s-a folosit de tine. Cauta-ti un barbat singur fara nevasta, e mult mai bine. Succes!
fania1972
Postat pe 19 Ianuarie 2010 10:28
La asta te-ai gandit?
"Prin contact sexual, virusul este preluat de b�rbat de la o femeie infectat� �i, �n lipsa unei igiene stricte a organelor sale genitale, �n special a glandului, este transmis altei femei. Contaminarea se realizeaz�, mai ales, �n perioada de activitate sexual� maxim�, �n timpul tinere�ii, iar virusul se manifest� �i poate s� fie activ chiar �i dup� ani de zile de la infectare."
Naspa rau de tot.
kytykyty
Postat pe 19 Ianuarie 2010 10:59
care virus, bre"?
si_totusi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:27
A1N1
pik_nik
Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:29
ala porcin...
eladaela
Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:31

joci sah, piku?. asta-i rocada mica?
si_totusi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:31
nuuu...io fost foame l o minacat pe h.....
nazirra
Postat pe 19 Ianuarie 2010 12:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat de mult poate sa minta o femeie pe cel cu care este? 15 De la: O_K 12 Iulie 2011 15:00
imaginatia- cum o dezvoltam? 31 De la: iasomia 12 Octombrie 2009 17:33
De ce exista amantele?? 376 De la: KNIGHT_31 18 Septembrie 2010 00:32
Iubirea ca o marfa ! La mezat ! 45 De la: dor72_ 12 Mai 2012 11:25
Am nevoie de liniste si de un sfat 14 De la: garbo_410646 20 Iunie 2015 09:29
Setari Cookie-uri