amanta - sotie

nu i-am reprosat niciodata nimic. Am facut numai ce a vrut el,din aceasta cauza ma cam luat de proasta. Casa nu ne certam am rabdat mulet,asta sa fie vina mea?
c_costel18
Postat pe 20 Ianuarie 2010 09:31
ai socrii"exemplu" poate chiar ei il sustin in noua relatie si poate e chiar monotonia care se instaleaza in toate cuplurile iar barbatii sunt intotdeauna mai indrazneti ca noi femeile. noi raminem cu ale noastre mai conservatoare din fire dam 100 de sanse unei relatii de mult pierdute .ne lipseste curajul de a vedea realitatea pentru ca din moment ce are o amanta dragoste nu mai exista in acel cuplu . asa ca punct si de la capat.
ungardelia
Postat pe 20 Ianuarie 2010 12:29
De la: patricia_eu2002, la data 2010-01-16 15:50:47da asa e niciodata nu sti de unde explodeaza iubirea...
daca am sti parca vad cum am fugi toti...
dar asa ramai frumos surprins....
ungardelia
Postat pe 20 Ianuarie 2010 13:34
De la: ungardelia, la data 2010-01-20 13:34:35
De la: patricia_eu2002, la data 2010-01-16 15:50:47da asa e niciodata nu sti de unde explodeaza iubirea...
daca am sti parca vad cum am fugi toti...
dar asa ramai frumos surprins....
ungardelia
Postat pe 20 Ianuarie 2010 13:35
eu am 33 de ani si nu cred in iubire nebuna pe care nu o poti controla .Iar in viata conteaza firea omului trebuie sa fii o fire egoista sa nu te gindesti la raul care il faci atunci cind intervi intr-o relatie {casnicie} si mai ales daca exista si copii in acea casnicie .Eu una as prefera sa fug daca as intilni un barbat care ma atrage asa tare {pe primul loc sunt copii si familia mea dragostea nebuna am lasato la 16 ani }
ungardelia
Postat pe 20 Ianuarie 2010 13:41
care a fost perioada cea mai lunga in care ai fost singura, sa nu ai cu cine sa-ti urezi un LA MULTI ANI, sa nu ai pe cine tine de mina, sa plingi la filmele romantice gindindu-te ca nu ai "omorit" pe nimeni sa duci povara singuratatii? nu este vb de egoism ci de constientizarea ca si tu ai tot o viata de trait, si in fond nu ai luat pe nimeni cu forta, nu i-ai pus pistolul la timpla sa fie cu tine. E asa de rau sa tii la tine insuti din cind in cind ?
garbo075538
Postat pe 20 Ianuarie 2010 17:11
ai dat un sfat aiurea...in ce secta esti?sau esti patita si tu?
brn_laura
Postat pe 20 Ianuarie 2010 17:29
sint maritata de 13 ani am un baietel de 9 ani si sotul meu este fff curvar are o groaza de nenorocite care accepta relatii asa si chiar simt ca am o familie frumoasa si fericita deoarece sotul meu vine acasa si ma face sa ma simt femeie dar nu inteleg de ce ai acceptat una ca asta punete in locul femeii aleia erai constienta de tot chiar si cind vb la tlf cu ea nu mai spera multe de la viata daca esty genul de femeie sa pui monopol pe viata unui barbat insurat scz dar asta cred eu iti doresc ca d_zeu saty dea minte si saty intemeiezi o familie
garbo070402
Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:21
bv tie ca esty fff cultivata asa da rasp dar pt asa femei nu conteaza la rindul lor o sa vada ce inseamna sa intre altcineva in viata personala oricum sotul sa intors tot la nevasta lui indiferent de virsta si de timpil petrecut asta e o aventura bagabonteasca nu dragoste cum o considera ea complimente bv tie saty deschida mintea d_zeu si sa fii iubita de sot
garbo070402
Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:29
402...tu observi ce scrii : ,,sotul meu este fff curvar are o groaza de nenorocite care accepta relatii asa si chiar simt ca am o familie frumoasa si fericita deoarece sotul meu vine acasa si ma face sa ma simt femeie"
Daca tu crezi ca asa arata familia fericita cred ca ai mari probleme atat la capitolul evaluare personala cat si la capitolul expectanta, asteptarile tale de la partenerul de viata sunt extrem de mici , nu stiu cum reusesti sa tolerezi genul asta de om langa tine , mai mult decat atat , gasindu-i si circumstante atenuante pt comportamentul pe care il are. Cred ca te-ai obisnuit pur si simplu, dar asta nu inseamna ca il iubesti , te iubeste sau ca aveti o familie fericita.
reyya
Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:31
,,sotul se intoarce tot la nevasta" mda..iar ea , bucuroasa il primeste..chestiune de orgoliu sau mai degraba lipsa lui :-)
reyya
Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:33
402, ti-as sugera sa intri pe topicul ,,il iubesc si nu renunt la el" ,...in dragoste nu functioneaza VOINTA de a iubi sau de a fi iubit. Cat a mers ..a mers dar atunci cand unul dintre cei doi alege sa fie (si)cu altcineva , indiferent de ,,adancimea" sentimentala existenta in acea relatie, as crede ca e timpul sa-i spui adio.Fara regrete (chiar)!
reyya
Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:48
Am32ani si am fost singura din momentul cind am nascut. Locuim impreuna dar ma simt mai singura decit daca as locui intr-o padure.Crezi ca nu l-as lasa? nu am unde sa ma duc,cu un copil dupa mine.,fara servici,fara casa.Astept sa adoarma baiatul ca sa pot sa ma descarc[pling],seara de seara.I-mi iubesc copilul mai mult decit viata mea[toata dragostea pe care am avuto ptr.tatasu iam dato lui ]nu pot respira fara baiat,el este alinarea mea.Daca as pleca de la el as ramine pe strada ,nu am unde sa ma duc.,el stie si cred ca din cauza asta profita de mine.Daca eram singura,plecam de mult,dar nu pot umbla pe strazi cu un copil dupa mine .[daca esti mama ,ma intelegi].CE POT SA FAC?
c_costel18
Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:50
pentru c_ Costel
Eu m-as muta la soacra-mea. I-as spune fain, frumos, ca fiiu-sau nu ma mai iubeste, nu ma mai respecta, nu ma mai suporta, deci nu mai putem imparti acelasi acoperis, fapt pentru care ma mut cu ei, pentru ca cineva trebuie sa ma ajute si pe mine cu copilul, just?
ia incearca...
garbo_C
Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:57
lala_cri
Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:59
io l-as trimite pe el la soacra'mea
bine, mai ramane varianta cu apa fiarta...
zambila
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:02
neeee.... e prea simplu asa.
il trimit la maica-sa ca sa-l cocoloseasca in continuare, iar eu sa ma chinuiesc singura cu copilul?
n-ai sa vezi!
decat sa planga mama, mai bine...
garbo_C
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:06
am vrut sa-ti dau un raspuns, dar nu-l meriti, tu ai nevoie de minte si ca sa se stie nu fac parte din nicio secta
garbo075538
Postat pe 21 Ianuarie 2010 14:13
buna idea.,dar nu am voie sa merg la maicasa fara el. Ar mai fi varianta cu apa fiarta,buna,dar in acelas timp ma nenorocesc si eu dar mai ales baiatu. Mia ramas doar sa renunt la viata,dar ma gindesc ca-mi ramine baiatul singur. Ce sa fac?
c_costel18
Postat pe 21 Ianuarie 2010 19:00
Nu vreau sa va plictisesc cu problemele mele,dar ma simt mai bine cind vorbesc cu voi.La psiholog nu mai am bani sa continui,mi-ati ramas doar voi.MULTUMESC
c_costel18
Postat pe 21 Ianuarie 2010 19:04
pt costel 18 capul sus........baietelul tau are nevoie de o mama sanatoasa! parinti nu ai?eu cred ca te-ar ajuta cu draga inima daca ti-ar cunoaste problemele!
Angel_1966
Postat pe 21 Ianuarie 2010 19:38
asa este pentru copii rabdam multe
ungardelia
Postat pe 21 Ianuarie 2010 20:16
costel18..NU TE LASA!!!LUPTA.de dragul copilului.sa stii ca merita!
LILO
Postat pe 21 Ianuarie 2010 20:20
Nn sinteti de criticat,ati trait opoveste de dragoste frumoasa si atit daca elnu va cauta uitati-l si gasiti-va un om cara sa va merite si sa va iubeasca,e greu sa suferi din dragoste nu se merita va doresc liniste sufleteasca si un barbat care va merita si apreciaza!!!!!!!!!!!!!
garbo061190
Postat pe 21 Ianuarie 2010 21:51
Imi pare rau de tine ...dar trebuia sa te gandesti atunci cand el na divortat de nevasta-sa , ca nu va ramane cu tine .
Toti barbatii vor aventuri si amante, dar tot la neveste se intorc(in unele cazuri) si in legatura cu sotia care nu te-a cautat in 7 ani ,fii sigura ca te-a vazut dar nu ai prezentat un pericol pt ia.
Pacat de anii pierduti din tineretea ta.
butterfly_01
Postat pe 22 Ianuarie 2010 08:39
De la: c_costel18, la data 2010-01-21 09:50:24Am32ani si am fost singura din momentul cind am nascut. Locuim impreuna dar ma simt mai singura decit daca as locui intr-o padure.Crezi ca nu l-as lasa? nu am unde sa ma duc,cu un copil dupa mine.,fara servici,fara casa.Astept sa adoarma baiatul ca sa pot sa ma descarc[pling],seara de seara.I-mi iubesc copilul mai mult decit viata mea[toata dragostea pe care am avuto ptr.tatasu iam dato lui ]nu pot respira fara baiat,el este alinarea mea.Daca as pleca de la el as ramine pe strada ,nu am unde sa ma duc.,el stie si cred ca din cauza asta profita de mine.Daca eram singura,plecam de mult,dar nu pot umbla pe strazi cu un copil dupa mine .[daca esti mama ,ma intelegi].CE POT SA FAC?
ungardelia
Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:40
am trecut si eu printro perioada la fel ca tine dar asta a fost acum 14 ani am suferit mult si abia am scapat de nenorocit . eu am avut noroc cu mama mea am avuto alaturi. acum sunt la a doua casatorie si am un baietel de 1 an si 10 luni si chiar sunt alaturi de tine si imi trec prin fata toate zilele dintr-un an si 13 zile cit am stat cu un animal care acuma traieste in spania bine mersi fara sa se gindeasca la fiica lui de 14 ani pe care el o vroia "pina a venit pe lume ". eu iti doresc multa sanatate sa poti sa le infrunti toate greutatiile vietii.
ungardelia
Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:47
Aveti dreptate,dar mama nu vrea sa stau la ia cu baiatu,imi tot repeta ca eu l-am vrut acum sa sufer.PARINTI mei nu au vrut sa nasc acest copil[nu la vrut nici taicasu].Eu m-am dorit f.f.f.mult acest copil si as vrea sa fiu puternica ptr.el dar nu cred ca mai am putere.
c_costel18
Postat pe 22 Ianuarie 2010 17:39
De la: c_costel18, la data 2010-01-21 09:50:24Am32ani si am fost singura din momentul cind am nascut. Locuim impreuna dar ma simt mai singura decit daca as locui intr-o padure.Crezi ca nu l-as lasa? nu am unde sa ma duc,cu un copil dupa mine.,fara servici,fara casa.Astept sa adoarma baiatul ca sa pot sa ma descarc[pling],seara de seara.I-mi iubesc copilul mai mult decit viata mea[toata dragostea pe care am avuto ptr.tatasu iam dato lui ]nu pot respira fara baiat,el este alinarea mea.Daca as pleca de la el as ramine pe strada ,nu am unde sa ma duc.,el stie si cred ca din cauza asta profita de mine.Daca eram singura,plecam de mult,dar nu pot umbla pe strazi cu un copil dupa mine .[daca esti mama ,ma intelegi].CE POT SA FAC?

Pentru fiecare moment de fericire LUPTAM, nu te complace in aceasta situatie , LUPTA pentru a iesi din ea, mai exact gaseste-ti un job..incearca sa detasezi cat mai mult de relatia in care te aflii , incearca sa te muti in alta parte si nu-i da ocazia sa vada ca te simti si crezi ca esti neajutorata, Nimeni nu e neajutorat pe lumea asta , trebuie doar sa VREI SA LUPTI pt fericirea si multumirea ta , la modul incisiv chiar.Si nu trai doar pentru copil , traieste si pt tine , nu uita ca viata ti-a fost data sa o traiesti frumos , si e posibil sa nu fie decat una :-) Succes!
reyya
Postat pe 22 Ianuarie 2010 17:49
Am avut servici pina acum 4luni,dar cistigam f.putinsi din bani cistigati aveam grija sa nu-ilipseasca nimic la baiat.Am renuntat la mine de cind am nascut,am trait doar ptr. copil. A m un copil f.bun
c_costel18
Postat pe 22 Ianuarie 2010 19:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutatima 5 De la: garbo248890 12 Martie 2012 18:27
Doi barbati si eu la mijloc????? 132 De la: ungardelia 28 Ianuarie 2010 20:06
Aceeasi poveste (?) 18 De la: unu964 23 Iulie 2014 22:27
infidelitate??? 131 De la: marinbosse 30 Ianuarie 2010 03:26
Cat de mult poate sa minta o femeie pe cel cu care este? 15 De la: O_K 12 Iulie 2011 15:00
Setari Cookie-uri