amanta - sotie

MI-ADAT DUMNEZUEU BAIAT; SI SUNT MULTUMITA;CA AM SUFLETUL IMPACAT SI SUNT MULTUMITA; E FRUMOS SI MINDRU TARE ,SEAMANA CU MINE, BUJORELUL MAMI FLOARE SA AI GRIJA DE TINE; BAIATU MAMI FECIOR, SINGURUL MEU AJUTOR, CIND OI CRESTE VEI AFLA ,CIT TE-A DORIT MAMA TA.
c_costel18
Postat pe 22 Ianuarie 2010 19:39
sa-ti traiasca baiatul

dar cu tine, ce-i?
panty_C
Postat pe 22 Ianuarie 2010 19:44
Panteruta...ai spus totul in ultima partea a postarii... A sarit peste etapa cugetarii ..si a dat-o in versuri ..doar ca situatia e extrem de grava
reyya
Postat pe 22 Ianuarie 2010 19:53
asa mi se pare si mie - situatie foarte grava...
panty_C
Postat pe 22 Ianuarie 2010 19:55
bun�,si eu am o relatie de 4 ani cu un b�rbat insurat,e o iubire imp�rt�sit� cum nu multi sunt norocosi s� o tr�iasc�, povestea ar fi luuung�,o s� incerc pe scurt,ideea e c� el si-a iubit nevasta,a dat totul ca relatia s� mearg�,dar ea nu se stresa prea tare,ea mai fiind o dat� cas�torit� si avand un copil din acea c�s�torie, el l-a acceptat cu tot sufletul ca fiind al lui.au fost ceva divergente chiar la inceput si el a vrut s� plece,si f�r� s� pl�nuiasc� ea il anunt� c� e ins�rcinat�,desi cic� lua anticonceptionale.timpul a trecut,i-a oferit totul,tot ce ea a vrut,a f�cut-o s� se simt� iubit�,treb� in cas� nu mai trebuia s� fac� c� avea femeie,ii mergea f bine,dar cred c� i s-a urcat la cap.iar problema venea si de pe partea sexual�,el se tot ruga de ea de parc� ei nu i-ar fi pl�cut,c� avea niste orgasme... si el era ca mine,atunci cand dai totul,esti trup si suflet pt acea persoan� ai vrea s� si primesti inapoi,nu cu jum�t�ti de m�sur�, dar el tot de unul singur se lupta,ea numai boac�ne f�cea..si tot ea era cu gura mare..in fine..apoi d-zeu poate,a f�cut s� ne intalnim,s� ne cunoastem mai bine,s� ne respect�m reciproc si mai apoi s� ne d�m seama c� nu mai putem unul f�r� altul.eu sunt constient� c� nu e bine,in ceea ce priveste religia,dar cum s� facem,cu ea lucrurile nu mai merg si n-o s� mai fie niciodat� cum a fost pt c� nu a stiut s� pretuiasc� ce a avut.el vrea s� se despart� dar ii e fric� c� o s�-l judece copiii toat� viata,cel mare are deja 16 ani ,dar de cel mic ii e mai fric�,are 8 anisori si e o dulceat� de copil,gandeste ca un om mare.i-am zis c� nici asa cum a fost in ultimul timp numai certuri cu ea,nu e ok pt copil,asta nu e o solutie s� stai impreun� doar pt copii,ei au la randul lor viata lor si n-o s�-ti fac� nimeni statuie c� ai stat si ai fost nefericit.el stie toate astea dar nu stim cum s� facem,el ar vrea dac� se poate s� nu aib� nimeni de suferit si dac� s-ar mai putea s� se despart� de ea in bune conditii si cu intelegere,dar nu cred c� are cu cine..spuneti-mi si voi,dati-mi si mie un sfat..
garbo1183
Postat pe 23 Ianuarie 2010 00:29
In primul rand motivul pentru care nu se desparte de sotia lui este o MARE minciuna...nici un barbat nu invoca motivul asta "pe bune"...motivul ar fi ca-i este lene sa se desparta, sunt prea multe acte de facut, drumuri etc, si, daca tie iti convine aceasta situatie, de ce naiba sa se mai oboseasca Domnu'????

Incerc sa-mi revin in simtiri...ai spus 4 ani? 4 ani? nu luni? poate ai gresit !

In 4 ani el nu a divortat? Ai lalait-o cu el 4 ani????

iris_uby
Postat pe 23 Ianuarie 2010 05:52
Draga mea,
Nici n-o sa se desparta vreodata! nu mai spera...o sa ajungi sa imbatranesti asteptand sa se hotarasca. Daca erai marea iubire, o facea. In cazul tau, esti o relatie comoda...de ce ar strica echilibrul?
Ines
Postat pe 23 Ianuarie 2010 06:08
Multumesc ptr. grija voastra. Nu am sarit pests etapa cugetari,dar asa imi exprim mai bine sentimentele.
c_costel18
Postat pe 23 Ianuarie 2010 08:19
Tot ce incepe are si un sfarsit. Se spune ca problemele si dificultatile sunt uneori portite catre lucruri si situatii inimaginabil de bune, cu alte cuvinte ,tot raul spre bine.

garbo095472
Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:32
nu o judeca pe sotia lui! ai sa vezi tu pe pielea ta cind ai sa te casatoresti cu el daca te va lua ca viata intr-un cuplu nu ie numai mire si lapte sa te vad cind vin greutatiile cind nu ai ce sa le pui copiilor pe masa sau multe altele daca iti mai vine de marea iubire care crezi ca o ai acuma va disparea ! eu am avut o relatie cu sotul meu de 7 ani iar acuma suntem casatoriti de 5 (12 ani ) . a fost o poveste frumoasa dar odata cu trecerea timpului si aparitia problemelor abia ne ami luam in brate. pentru o mama prioritatea ei este fericirea copiilor restul nu mai conteaza. ( pentru aceelea care sunt mame adevarate ). si eu mias dorii sa fie ca in primi ani dar totul trece si ramii tinjind dupa acele momente .
ungardelia
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:46
nu sunt patita draga mea si nici nu fac parte din nici o secta si nici nu cred ca e vreun pacat sa crezi in dumnezeu ! el e singurul refugiu al unui om in suferinta . cred ca esti foarte tinara daca pui asemenea intrebari sau poate chiar tu iesti intr-o astfel de situatie (amanta ) ceea ce nu te-as sfatui. am o prietena foarte buna care a patit asa ceva are 2 copii si s-a dus la amanta la servici (aceasta lucrind la un magazin alimentar ) si a batuto pina sa saturat in vazul clientiilor . nu-ti povestesc ce ia iesit din gura in tot acest timp. asa ca atentie amantelor ca nu stiti peste ce fel de nevasta dati atunci cind sunteti amante . unele femei isi apara casnicia ca leoaicele. GRIJE MARE
ungardelia
Postat pe 23 Ianuarie 2010 17:01
Buna liliana!Am o singura intrebare pentru tine:de ce ai stat cu acel barbat???Tatal meu locuieste impreuna cu o doamna vaduva,de ceva ani buni,desi inca nu este divortat de mama mea.Vreau sa stiu de ce ar face o femeie asa ceva?Una e o aventura de o luna doua...Alta este sa te muti cu un barbat casatorit.Vreau sa stiu de ce o femeie matura nu se poate abtine...sa se dea la o parte daca afla ca barbatul este casatorit si mai are si copii pe deasupra.De ce nu va ganditi cata suferinta si nenorocire produceti????Acum e randul tau sa plangi,asa cum a plans sotia lui.Cine-si cauta de lucru,isi gaseste.Si tot ce faci bun sau rau,se intoarce inapoi la tine.
doruka2006
Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:59
pentru doruka2006...draga mea, nu doamna este de vina ci TATAL tau. incearca sa nu fii oarba si sa realizezi ca cel care greseste este cel care inseala. Doamna respectiva care l-a acceptat are partea ei de vina dar este infima fata de vina pe care o are tatal tau. Incearca sa fii obiectiva, desi este foarte greu pentru ca esti direct implicata. Daca el nu mai vrea sa stea cu mama ta...
iris_uby
Postat pe 24 Ianuarie 2010 07:28
Foarte bine ia facut BRAVO EI,sti vora -CATEAUA PIMA NU RIDICA COADA,CIINELE NU SE DA.-.Nu le iau apararea barbatilor,dar o parte de vina o au si[DOAMNELE]CARE SE INCURCA CU BARBATI INSURATI. Daca sar pune ,macar 5minute in locul nevestei,ce ar simti?iar place sa-si imparta barbatul cu o alta femeie?
c_costel18
Postat pe 24 Ianuarie 2010 08:23
LA MULTI ANI,BAIATUL MEU,SA RAMII TINAR MEREU, DE TIE GREU SAU DE TIE BINE ,SA STI MAMA-I LINGA TINE.TE-AM CRESCUT MAMA CRESCUT, CUM NU MAI EU AM STIUT,CU LACRIMI SI CU SUDOARE ,SI TRAI SA TE VAD MARE.ANI AU TRECUT IN ZBOR,SI MI-A NINS MAMA IN PAR,CU FULGI MARI SI GREI DE NEA,DAR SUNT MINDRA DE VIATA MEA,NAM INBATRINIT URIT ,SUNT MINDRA DE CE AM CRESCUT,CRESCUI FIRICEL DE CRIN,CU CHIP SI SUFLET SENIN. toate greutatile trec cind ai un sufletel linga tine.-pentru toate mamele
c_costel18
Postat pe 24 Ianuarie 2010 08:32
Daca aceste rinduri le citeste [o amanta],si daca ia ar avea un copil,ce iar raspunde la intrebarea-DE CE TATA NU MAI VINE ACASA SI A PLECAT CU ALTA MAMICA?.astept un raspuns
c_costel18
Postat pe 24 Ianuarie 2010 08:37
incetati cu patetismele astea... nu te mai vrea, nu te mai vrea, punct: ai un pic de mandrie ca nu esti catelul lui.
Daca ai ceva de aparat "ca leoaicele" apara-te pe tine, ca daca ai ajuns sa te faci pres in fata unuia care pur si simplu nu te vrea, chiar ai nevoie de aparare - tu, nu el, nu cuplul, nu familia.

Copilului ii spui pur si simplu ca mama si tata s-au hotarit sa stea fiecare acasa la el si ca in continuare amindoi il iubesc foarte mult si ii va vedea pe amindoi des. Este suficient.
Copilului noi ii impregnam senzatia ca e drept sau nedrept ce se intimpla: daca ii prezinti lucrurile cu detasare le va lua ca atare. Daca ii dai senzatia ca s-a intimplat vreo nenorocire, bineinteles ca si copilul va fi ingrozit. Stilul specific al femeilor de a face din copii arme in acest conflict.

quasaria
Postat pe 24 Ianuarie 2010 09:02
Cred ca nu sti ce inseamna sa fii MAMA---ESTI AMANTA---sunt 2lucruri diferite
c_costel18
Postat pe 25 Ianuarie 2010 09:33
Mai este o vorba din batrani : " Te inseala, nici o problema! Mai faci un copil si se intoarce. Cu 2-3 copii nu te va lasa niciodata!"
amalex
Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:14
nu te culca pe ideea asta ca nu te lasa cu 2-3 copii ca daca nu il duce capu si ii plac femeile te lasa si cu 10 copii.
ungardelia
Postat pe 25 Ianuarie 2010 16:15
si crezi ca daca ii plac barbatii sta acasa? sau se duce la o prajitura cu mircea solcanu?
anakin
Postat pe 25 Ianuarie 2010 16:22
nu te gandi ca daca faci copii,10 15 ,se intoarce tot pentru el nu pentru copii ,grija mare tot pe tine cade ,tu cresti copiii ,te sacrifici trece viata ta ,iar el se distreaza .Cine e mai castigat?
garbo062473
Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:52
pentru Bayby.Nu te condamn fiecare face ce vrea,dar eu nu sunt deacord ca o femeie sau barbat sa se incurce cu cinea casatorit.Crezi tot ce iti spune el?Eu nu .Mai pe scurt acum un an ,am trecut prin asa ceva doar ca eu sunt sotia,nu amanta.S-a mutat cu ea,in 10 ani m-a inselat de 3 ori am tacut am suportat ,erau momente in care nu stiam cum sa ma comport cu el,ma batea,si nu suporta sa i se spuna nimic.Iar acestei persoane de acum un an ia spus cuntrariul.Mai venea acasa din cand in cand si imi spunea ca da divort ,iam spus bine da divort .La scurt timp am cunoscut pe cineva si am intentat divort ,iar cand iam spus lucrul asta s-a intors la 190 de grade .A venit acasa ,a incercat sa ma indulceasca cu un buchet de flori sa-l iert.M-a obligat daca pot spune asa,sa fac dragoste cu el si am ramas insarcinata (eu nu iau anticonceptionale).El era foarte bucuros si-a mai dorit un copil ,eu nu stiam ce sa fac .Am mers la medic pentru a face avort si mi-a descoperit 2 nodule de natura canceroasa pe uter.Asa ca am ales in a-mi salva viata ,prin nasterea acestui copil si a oferi un fratior fetitei mele,doar atat.Acum spune-mi si mie de ce nu a divortat ,de ce s-a intors la mine cand era pe punctul de a ma pierde ,de ce ia dat papucii amantei ,pentru ca sunt eu nebuna ,si ca nu fac nimic ca relatia sa mearga?Asa ca draga mea nu te mai implica in relatii imposibile ca iti irosesti tineretea.Eu am vrut sa daudivort in adevaratul sens al cuvantului a inceput sa ma urmareasca sa faca scandal pe strada
garbo062473
Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:30
pentru anakin. aici era vorba ca ii plac femeile! si da daca ii placeau barbatii nici atunci nu cred ca statea cu sotia decit aceasta fiind acoperire.
ungardelia
Postat pe 26 Ianuarie 2010 16:12
pentru ungardelia.punct.decat aici ne acoperim unii pe altii,ca-i pe minus celsius afara si mai luam o shuba pe noi...
preciouss
Postat pe 26 Ianuarie 2010 21:35
473, habar n-ai ce vorbesti: daca aveai "noduli de natura canceroasa" (nu NODULE) nu-ti salvezi viata facind un copil... mai informeaza-te, macar sa minti convingator.
quasaria
Postat pe 26 Ianuarie 2010 23:55
Patetic. Cine nu a gresit sa arunce primul piatra.Tratati sotii si sotiile ca pe niste PROPRIETATI. El este numai al meu, ea este numai a mea. Gresit. Nu ne apartinem decit noua insine. Sintem liberi sa ne traim viata cum vrem. Daca cineva nu are educatia familiei, poti sa te dai cu capul de pereti, NU POTI TINE PE CINEVA CU TINE DACA NU VREA SA STEA. Fiecare sintem minati de instincte egoiste. Deci daca nu aveti alte argumente ca sa va tineti sotii sau sotiile acasa NU VA MAI PLINGETI ca sinteti inselati. Sinteti la fel de vinovati ca si cei ce pleaca de acasa. Copii nu sint armele voastre de a tine pe cineva, copii sint bucuria vietii, nu poveri (nu am ce sa pun pe masa )Cind i-am conceput trebuia sa stim ca sint o mare grija NU O MARE POVARA.
garbo075538
Postat pe 27 Ianuarie 2010 09:28
pt 5538,eu zic c� in mare parte ai mare dreptate,
garbo1183
Postat pe 27 Ianuarie 2010 15:40
esti cumva medic ,quasaria?Tu nu poti sti cum ma simnt eu ,sau esti cumva o amanta care a fost abandonata si ranita
garbo062473
Postat pe 27 Ianuarie 2010 15:54
pentru ungardelia. si daca se insura cu un barbat si ii placeau femeile, el cu ce se mai acoperea, care este?
anakin
Postat pe 27 Ianuarie 2010 16:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
no comment 39 De la: quasaria 1 Martie 2010 00:39
Doamnelor cat de open mind sunteti? 60 De la: Sassette 18 August 2014 17:48
Ce se ascunde aici ? 3 De la: eu_geminy 5 Decembrie 2011 00:37
To spy or not to spy? 6 De la: adela_baby2002 22 Septembrie 2009 15:40
Iubire peste ani 20 De la: helga0 18 Aprilie 2012 18:41
Setari Cookie-uri