beyby le vazusi,mama tu,de zici dinnastea ? "de parc� ei nu i-ar fi pl�cut,c� avea niste orgasme... si el era ca mine,atunci cand dai totul,esti trup si suflet pt acea persoan� ai vrea s� si primesti inapoi,nu cu jum�t�ti de m�sur�, dar el tot de unul singur se lupta" Si el vroia si el la fel! Aha! |
||
garb Postat pe 27 Ianuarie 2010 16:01 |
||
---|---|---|
In mare parte sunt de acord cu tine,dar ri[barbati]au dreptul sa se foloseasca de copii ptr.a manipula o mama? | ||
c_costel18 Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:01 |
||
De la: garbo062473, la data 2010-01-27 15:54:02esti cumva medic ,quasaria?Tu nu poti sti cum ma simnt eu ,sau esti cumva o amanta care a fost abandonata si ranita Oauasaria doar te-a facut atenta in a nu posta tampenii , tu ai citit in viata o carte de medicina? la ce scrii in postarea de dinainte se pare ca nu...In ceea ce priveste problema intoarcerii sotului tau...probabil in falsitatea lui a avut un moment de asumare, dar nu cred ca o sa-l tina mult..oricum tu habar nu ai ce e ala orgoliu si independenta..motiv pt care e posibil sa te simti ,,abandonata si ranita" si in viitor..Si inca ceva : inainte sa postezi ceva macar informeaza-te pe tema medicala respectiva..surse ai , trebuie sa si vrei. |
||
|
||
reyya Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:14 |
||
iubirea si comunicarea sunt cheia unui cuplu fericit, dar e necesar sa fie din belsug respect, incredere si... multe altele, mie-mi plac surprizele, florile, cuvintele frumoase si in timp am reusit sa fim pe aceiasi lungime de unda-ne trezim de multe ori ca rostim amandoi acelas cuvant sau ne gandim concomitent la o problema oarecare - viata in doi este frumoasa, dar e nevoie de eforturile ambilor parteneri |
||
anisoaraf Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:27 |
||
De la: beyby, la data 2010-01-23 00:29:31bun�,si eu am o relatie de 4 ani cu un b�rbat insurat,e o iubire imp�rt�sit� cum nu multi sunt norocosi s� o tr�iasc�, povestea ar fi luuung�,o s� incerc pe scurt,ideea e c� el si-a iubit nevasta,a dat totul ca relatia s� mearg�,dar ea nu se stresa prea tare,ea mai fiind o dat� cas�torit� si avand un copil din acea c�s�torie, el l-a acceptat cu tot sufletul ca fiind al lui.au fost ceva divergente chiar la inceput si el a vrut s� plece,si f�r� s� pl�nuiasc� ea il anunt� c� e ins�rcinat�,desi cic� lua anticonceptionale.timpul a trecut,i-a oferit totul,tot ce ea a vrut,a f�cut-o s� se simt� iubit�,treb� in cas� nu mai trebuia s� fac� c� avea femeie,ii mergea f bine,dar cred c� i s-a urcat la cap.iar problema venea si de pe partea sexual�,el se tot ruga de ea de parc� ei nu i-ar fi pl�cut,c� avea niste orgasme... si el era ca mine,atunci cand dai totul,esti trup si suflet pt acea persoan� ai vrea s� si primesti inapoi,nu cu jum�t�ti de m�sur�, dar el tot de unul singur se lupta,ea numai boac�ne f�cea..si tot ea era cu gura mare..in fine..apoi d-zeu poate,a f�cut s� ne intalnim,s� ne cunoastem mai bine,s� ne respect�m reciproc si mai apoi s� ne d�m seama c� nu mai putem unul f�r� altul.eu sunt constient� c� nu e bine,in ceea ce priveste religia,dar cum s� facem,cu ea lucrurile nu mai merg si n-o s� mai fie niciodat� cum a fost pt c� nu a stiut s� pretuiasc� ce a avut.el vrea s� se despart� dar ii e fric� c� o s�-l judece copiii toat� viata,cel mare are deja 16 ani ,dar de cel mic ii e mai fric�,are 8 anisori si e o dulceat� de copil,gandeste ca un om mare.i-am zis c� nici asa cum a fost in ultimul timp numai certuri cu ea,nu e ok pt copil,asta nu e o solutie s� stai impreun� doar pt copii,ei au la randul lor viata lor si n-o s�-ti fac� nimeni statuie c� ai stat si ai fost nefericit.el stie toate astea dar nu stim cum s� facem,el ar vrea dac� se poate s� nu aib� nimeni de suferit si dac� s-ar mai putea s� se despart� de ea in bune conditii si cu intelegere,dar nu cred c� are cu cine..spuneti-mi si voi,dati-mi si mie un sfat.. ce fata,,buna " are mama!! Beyby...tu probabil ca scrii aici ce te minte ala frumos cu privire la casnicia lui nefericita...cand mai vor si prin alta parti , genul asta , fara exceptie pomenesc de ,,casnicii nefericite". Eu te-as intreba : tu o cunosti personal pe sotia lui sa judeci in cunostinta de cauza??Cunosti viata lor , cunosti modul cum ea se manifesta in pat..cunosti atat de bine ,,culisele" casniciei aluia..?? Esti sigura ca ceea ce scrii corespunde adevarului sau doar asa te minte el si tu il crezi? :-) ce stie ea ,,mititica" cum i s-a urcat sotiei la cap Mai asteapta o vreme : INVARIABIL isi va gasi pe o alta..si nu uita un lucru: in acceptiunea unoara,oricine poate fi inlocuit..eu as sugera sa nu te ambalezi asa tare , traieste-ti aventura..oricum amandoua sunteti mintite ,,frumos" atat tu cat si sotia..in ceea ce priveste partea legata de ,,suferinta" eu una daca as fi in locul cuiva implicat in ,,ecuatie" , garantat nu as suferi dupa un asemenea exemplar, ba mai mult chiar as incerca din timp sa ma scap de el..l-as trimite unde ar dori inimioara lui cu papion la gat , cu conditia sa fiu siguta ca dispare pt totdeauna. Succes in iubire!!( urmatoarea, speram sa nu fie asta) |
||
reyya Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:32 |
||
pentru preciosso . ce sa facem si noi pe criza asta scoatem subele de la naftalina ca bani de gaz din parti. | ||
ungardelia Postat pe 27 Ianuarie 2010 19:03 |
||
anakinnnnn ma zapacesti cu intorsaturile tale. am un var gay si nu ii plac femeile . sper acuma sa nu ma intrebi ceva de bisexuali . |
||
ungardelia Postat pe 27 Ianuarie 2010 19:06 |
||
De la: reyya, la data 2010-01-27 17:14:48De la: garbo062473, la data 2010-01-27 15:54:02esti cumva medic ,quasaria?Tu nu poti sti cum ma simnt eu ,sau esti cumva o amanta care a fost abandonata si ranita 473..esti varza!! |
||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:04 |
||
De la: garbo062473, la data 2010-01-27 15:54:02esti cumva medic ,quasaria?Tu nu poti sti cum ma simnt eu ,sau esti cumva o amanta care a fost abandonata si ranita cind bagi din top cite un diagnostic de cancer, nu este vorba de "stii cum ma simt eu". Depresiva rau trebuie sa te simti, daca esti in stare sa spui asemenea timpenii: ca i-ai facut un copil lui barbatu-tau pentru ca aveai tumori maligne si mureai altfel. . Mai lsa-le dreak de telenovele. |
||
quasaria Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:05 |
||
femeia habar nu are pic de anatomie.. | ||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:09 |
||
iti dai seama ca inventeaza la greu.... | ||
quasaria Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:12 |
||
mai, crudele mai sunteti | ||
Anouk_Aimee Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:15 |
||
De la: reyya, la data 2010-01-27 17:32:29De la: beyby, la data 2010-01-23 00:29:31bun�,si eu am o relatie de 4 ani cu un b�rbat insurat,e o iubire imp�rt�sit� cum nu multi sunt norocosi s� o tr�iasc�, povestea ar fi luuung�,o s� incerc pe scurt,ideea e c� el si-a iubit nevasta,a dat totul ca relatia s� mearg�,dar ea nu se stresa prea tare,ea mai fiind o dat� cas�torit� si avand un copil din acea c�s�torie, el l-a acceptat cu tot sufletul ca fiind al lui.au fost ceva divergente chiar la inceput si el a vrut s� plece,si f�r� s� pl�nuiasc� ea il anunt� c� e ins�rcinat�,desi cic� lua anticonceptionale.timpul a trecut,i-a oferit totul,tot ce ea a vrut,a f�cut-o s� se simt� iubit�,treb� in cas� nu mai trebuia s� fac� c� avea femeie,ii mergea f bine,dar cred c� i s-a urcat la cap.iar problema venea si de pe partea sexual�,el se tot ruga de ea de parc� ei nu i-ar fi pl�cut,c� avea niste orgasme... si el era ca mine,atunci cand dai totul,esti trup si suflet pt acea persoan� ai vrea s� si primesti inapoi,nu cu jum�t�ti de m�sur�, dar el tot de unul singur se lupta,ea numai boac�ne f�cea..si tot ea era cu gura mare..in fine..apoi d-zeu poate,a f�cut s� ne intalnim,s� ne cunoastem mai bine,s� ne respect�m reciproc si mai apoi s� ne d�m seama c� nu mai putem unul f�r� altul.eu sunt constient� c� nu e bine,in ceea ce priveste religia,dar cum s� facem,cu ea lucrurile nu mai merg si n-o s� mai fie niciodat� cum a fost pt c� nu a stiut s� pretuiasc� ce a avut.el vrea s� se despart� dar ii e fric� c� o s�-l judece copiii toat� viata,cel mare are deja 16 ani ,dar de cel mic ii e mai fric�,are 8 anisori si e o dulceat� de copil,gandeste ca un om mare.i-am zis c� nici asa cum a fost in ultimul timp numai certuri cu ea,nu e ok pt copil,asta nu e o solutie s� stai impreun� doar pt copii,ei au la randul lor viata lor si n-o s�-ti fac� nimeni statuie c� ai stat si ai fost nefericit.el stie toate astea dar nu stim cum s� facem,el ar vrea dac� se poate s� nu aib� nimeni de suferit si dac� s-ar mai putea s� se despart� de ea in bune conditii si cu intelegere,dar nu cred c� are cu cine..spuneti-mi si voi,dati-mi si mie un sfat.. Beyby..,,noroc" ca al tau mai rar |
||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:19 |
||
reyya, eu cred ca nici barbatul ala insusi n-ar putea baga mina in foc despre cum se simte nevasta-sa in pat.... Asta daca nu cumva n-or fi jucat in echipa. |
||
quasaria Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:38 |
||
eh, ai spus-o asa frumos ! | ||
garbo075538 Postat pe 28 Ianuarie 2010 15:23 |
||
sunteti foarte rautacioase ,eu nu vreau sa ma creada nimeni ,povestesc doar ceea ce m-i s-a intamplat,daca a-ti fi trecut prin asa ceva a-ti fi inteles .Cand consulti un medi si i-ti spune ca doar prin nasterea acestui copil tewpoti vindeca ,mai mergi la alti doi si t-i se confirma acelasi lucru oi ce a-ti face ? | ||
garbo062473 Postat pe 28 Ianuarie 2010 15:29 |
||
Aici ai dreptate. O cunostinta de a mea a patit la fel. A ramas gravida,a facut avort si dupa aceia a aflatca are cancer ovarian.A mers la Bucuresti sa se opereze si medici de acolo iau spus ca daca mai dadea nastere [mai are un copil]la un copil i se regenera organizmul si poate nu mai ajungea la operatie. Ia mai voia un copil dar medici dinBraila ca nu o sa traiasca ca mama are RH-negativ.La Bucuresti au spus ca e o mare prostie.Eu nu stiu cit este de adevarat dar nu mai poti avea incredere nici in doctori. | ||
c_costel18 Postat pe 28 Ianuarie 2010 17:26 |
||
da e adev�rat,am locuit 3 ani cu ei in aceeasi cas� plus un sofer de-al lor cu sotia si copilul,era o cas� cu etaj.am analizat la rece si de la distant� relatia lor,f�r� s� m� bag si f�r� ca m�car s� indraznesc s� sper la ceva mai mult decat sex.la un moment dat voiam s� plec inapoi la p�rintii mei,v�zand c� se tot ceart� intr-una,iar motivele erau diferite, dar lucrurile au luat o intors�tur� neasteptat�.mi-a m�rturisit c� s-a indr�gostit de mine mai mult decat ar fi crezut si c� isi doreste un bebit� cu mine. de cand s-au c�s�torit ea a f�cut niste greseli urate,si tot timpul a iertat-o iar ea a profitat de iubirea lui,credea c� poate s�-l invart� cum ea vrea,si el a tot incercat,s-o fac� s� se schimbe un pic,in sensul bun,si vorbea tot timpul f.frumoscu ea, degeaba,vorba aia,din caine nu faci sl�nin� niciodat�.si surorii lui i-a aruncat plicul ce continea un contract de munc� pe un an in germania,ce-o fi avand ea de castigat din asta nu stiu,doar pt faptul c� nu voia s� locuiasc� pt scurt timp cu ei.iar dup� ce a f�cut-o de oaie nici n-a recunoscut abia dup� un timp.iar el iar a iertat-o.nu incerc s-o pun intr-o lumin� proast� dar asta e realitatea,si mai sunt multe...tot ce spun e sincer,astfel n-as fi scris deloc,la ce folos atunci...v� doresc o zi pl�cut�.. | ||
garbo1183 Postat pe 28 Ianuarie 2010 18:01 |
||
De la: Anouk_Aimee, la data 2010-01-28 00:15:53mai, crudele mai sunteti Michelle??? Iar schimbarea la fata? |
||
Romeo_Ex Postat pe 28 Ianuarie 2010 20:02 |
||
De la: Anouk_Aimee, la data 2010-01-28 00:15:53mai, crudele mai sunteti crude,crude,mami... intra unghia-n noi ca-n pepeni,ce mai?! |
||
preciouss Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:04 |
||
Mmmm, pepeni = vara = cald = Vreau in Congoooo |
||
Romeo_Ex Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:08 |
||
romica,tu vrei la pepeni,recunoaste! | ||
preciouss Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:09 |
||
sa spun si io ce vreau?! | ||
sora_ilsi Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:11 |
||
Daaa... un 90 cupa C ar fi numai buni acuma... Dar renunt bucuros la micile placeri ale vietii pentru niste grade in plus pe calorifer |
||
Romeo_Ex Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:12 |
||
bre,da C-ul ala are la gradeeeee...oalio! stii cum te incalzeste? de zici ca esti la ecuator! zici p'orma : "calorifer? ce-i ala?!" ilsi,zi,mami,ca-i slobod! |
||
preciouss Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:14 |
||
mai bine va las pe voi sa va "giugiuliti" pe-aici, pe la virtuale...ca io mi-s pesimista la ora asta... | ||
sora_ilsi Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:16 |
||
De la: garbo062473, la data 2010-01-28 15:29:05sunteti foarte rautacioase ,eu nu vreau sa ma creada nimeni ,povestesc doar ceea ce m-i s-a intamplat,daca a-ti fi trecut prin asa ceva a-ti fi inteles .Cand consulti un medi si i-ti spune ca doar prin nasterea acestui copil tewpoti vindeca ,mai mergi la alti doi si t-i se confirma acelasi lucru oi ce a-ti face ? am spune ca e cazul sa punem drakului pana pe o carte de gramatica ca e dureros... |
||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:18 |
||
am mai spune ca afirmatiile pe care le faci nu au pic de sustinere din punct de vedere medical | ||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:19 |
||
Dupa cum ma stiu, niciodata nu am mers bine cu 2 de bine de-o data. Las amorul pt caldura caloriferului, pe bune! Cand o veni vara... imi atrag pe langa mine si cupe C, de 90 musai! |
||
Romeo_Ex Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:19 |
||
ce patisi iar,soro?! din cauza la astia agramati de zise reya de ei?! |
||
preciouss Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce ma inselat? | 96 | De la: melania33 21 Mai 2011 21:10 |
trasaturile barbatului infidel | 52 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:55 |
Cum iti dai seama ca te insala?? | 69 | De la: garbo_1474 31 August 2015 21:16 |
|
||
Cum facem alegerea potrivita? (persoana alaturi de noi) | 17 | De la: elisabeta_boia 17 Septembrie 2011 18:30 |
friica | 6 | De la: Celleste_ 20 Februarie 2010 10:20 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural