nu ai ce sa le faci... dar putem incerca asta: http://www.youtube.com/watch?v=9DAyfJOhCC0 |
||
Romeo_Ex Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:23 |
||
---|---|---|
De la: beyby, la data 2010-01-28 18:01:59da e adev�rat,am locuit 3 ani cu ei in aceeasi cas� plus un sofer de-al lor cu sotia si copilul,era o cas� cu etaj.am analizat la rece si de la distant� relatia lor,f�r� s� m� bag si f�r� ca m�car s� indraznesc s� sper la ceva mai mult decat sex.la un moment dat voiam s� plec inapoi la p�rintii mei,v�zand c� se tot ceart� intr-una,iar motivele erau diferite, dar lucrurile au luat o intors�tur� neasteptat�.mi-a m�rturisit c� s-a indr�gostit de mine mai mult decat ar fi crezut si c� isi doreste un bebit� cu mine. de cand s-au c�s�torit ea a f�cut niste greseli urate,si tot timpul a iertat-o iar ea a profitat de iubirea lui,credea c� poate s�-l invart� cum ea vrea,si el a tot incercat,s-o fac� s� se schimbe un pic,in sensul bun,si vorbea tot timpul f.frumoscu ea, degeaba,vorba aia,din caine nu faci sl�nin� niciodat�.si surorii lui i-a aruncat plicul ce continea un contract de munc� pe un an in germania,ce-o fi avand ea de castigat din asta nu stiu,doar pt faptul c� nu voia s� locuiasc� pt scurt timp cu ei.iar dup� ce a f�cut-o de oaie nici n-a recunoscut abia dup� un timp.iar el iar a iertat-o.nu incerc s-o pun intr-o lumin� proast� dar asta e realitatea,si mai sunt multe...tot ce spun e sincer,astfel n-as fi scris deloc,la ce folos atunci...v� doresc o zi pl�cut�.. Tu lucrai la aia doi in casa..si sotul aleia s-a ,,indragostit" spui de tine...lasadu-si drakului nevasta balta..tu, desigur , ,,draga de tine" nu ai vrut sa se intample asta dar..s-a intamplat ...un sut in ,,c-o-a-i-e "( figurativ, desigur) bine plasat in relatia alora mda....si ala si-a pus pe tava toata viata lui si a sotiei sau cum?? mey , ,,mare om mare caracter".. Dar vezi ca exista si ,,efectul de bumerang" daca ai auzit vreodata de el.. |
||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:32 |
||
nu,preci,ca imi duc viata printre agramati de-astia si sunt obisnuita...io ma lupt sa-mi educ fetele care iubesc mai mult computerul decat pe mine si nu ma incalzeste cu nimic ca mai toti copiii din ziua de azi sunt asa... nu sunt nici amanta nici sotie...amanta n-o sa fiu niciodata pentru ca imi place sa cant numai vioara intai...sotie nu stiu daca as mai putea suporta...sunt doar o mama singura care face si pe mama si pe tata in familia ei si care vrea sa para cea mai tare, sa nu-si planga de mila niciodata, ca doar ea a vrut sa-si asume rolul...dar, uneori, ma simt depasita de situatie... |
||
|
||
sora_ilsi Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:37 |
||
Beyby .. iubiri" de gen intalnim la tot pasul...se stie Sa-ti urez succes si in urmatoarele? | ||
reyya Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:39 |
||
ilsi, te inteleg asa de bine... | ||
quasaria Postat pe 28 Ianuarie 2010 22:37 |
||
hai, ca m-am remontat...ca tocmai am vorbit cu iubi la telefon care ma incurajeaza intotdeauna... | ||
sora_ilsi Postat pe 28 Ianuarie 2010 22:40 |
||
fleurdelis Postat pe 28 Ianuarie 2010 22:44 |
||
o zi frumoasa cu realizari deosebite ! felicitari pentru femeile care au coloana vertebrala si stiu sa-si creasca copiii oferindu-le o educatie aleasa si o viata linistita si sa aveti noroc intr-o buna zi sa va intalniti cu cel ce merita cu adevarat iubirea voastra |
||
anisoaraf Postat pe 29 Ianuarie 2010 07:33 |
||
iubirea e mare dar trebuie sa avem grija pe cine punem ochii.trebuia de la inceput sa te gandesti ca vei suferi foarte mult dupa el, pentru ca mai devreme sau mai tarziu el tot va pleca de laga tine sa mearga la sotia lui.imi pare rau pentru tine,poate iti vei gasi pe cineva singur sa-ti petreci restul vieti alaturi de el.gandestete ca viata trebuie sa mearga mai departe ca nu poate sa se termine la el.mult noroc si sanatate. | ||
dea Postat pe 2 Februarie 2010 12:24 |
||
so, ajuns io mai pe la andropauza :D (btw, o sa prezint, cand am timp, de ce povestea asta cu andropauza e un mit urban), incepui sa concluzionez (asa, in faza de inceput) ca relatia sotie - amanta ar putea fi explicata si altfel. tributar poate paradigmei psihanalitice, uite ca experienta a inceput sa confirme din ce in ce mai mult, cred ca cel mai mare rol in alegerea unui barbat de a cultiva pe termen lung o relatie extra-conjugala, dar si alegerea femeii de a se complace in rolul de amanta, are radacini vechi, prin educatia din copilarie, mai precis in modelul familial. o mentiune: de regula, femeia amanta incepe prin a pretinde ca ea nu vrea sa ii ia locul sotiei, insa - prietenii stiu adevarul - intotdeauna ea pleaca manata de acaasta dorinta. asa ca, daca amanta a ramas pe dinafara, este din pricina ca nu a fost destul de abila LOL sa il aduca 100 % in tabara ei pe mascul, desi a avut toate atuurile. un barbat multumit de relatia cu sotia sa nu se va implica in extra-relatii la un nivel atat de profund. cam asta e parerea mea azi. maine poate voi avea alta :D depinde de amanta LOL |
||
anticenzura Postat pe 2 Februarie 2010 16:08 |
||
Esti aberanta fetito! Ce-i prostia asta cu " cand ai facut cancer". Stii ca acest cancer poate lovi pe oricine. Sa te fereasca Dumnezeu sau soarta de asa ceva. Exprima-ti opiniile atunci cand te mai maturizezi. |
||
Savu Postat pe 3 Februarie 2010 22:51 |
||
asculta draga daca sa indragostit de (tine ) este pe moment are nevoie de prospatura ca saraca nevasta-sa e,,invechita"si tu esti ( noua)ai grija ca te va folosi si pe tine pana apare alta prospatura si vei fii invechita . E plina lumea de barbati ..eu nu stiu de ce va plac cei casatoriti ca nu ai numai de suferit si de plans intr-un colt .Anii trec scumpa si nu te vei alege numai cu suferinta ca se va folosii de tine.Nu tot ce zboara se mananca |
||
butterfly_01 Postat pe 4 Februarie 2010 15:38 |
||
barbatu' nu pleaca dupa prospatura, ca femeia nu-i leguma (ci poate mai curand ca vinul...); motivatia, cel mai adesea, e negativa, in sensul ca pleaca in cautarea a ceea ce nu are acasa. adica el are, dar nu ce ar vrea. oamenii se mai schimba, elementele constituante (asa se zice in romana? bleah, nu mai stiu) se reconfigureaza, asa ca managementul unei relatii este de natura dinamica. insa, asa cum am precizat, daca el asa l-a vazut/ simtit pe tati, sau daca familia lui a fost dezorganizata, va face si el la fel. in fond, fiecare cauta - in mod inconstient - sa recreeze acel "teatru" al copilariei, care il facea sa se simta bine. daca mama a fost cicalitoare, el nu va aprecia o femeie educata, ci una care sa il toace toata ziua. asta ii va (re-)da simtamantul de apartenenta. |
||
anticenzura Postat pe 4 Februarie 2010 16:20 |
||
De la: reyya, la data 2010-01-28 21:32:56De la: beyby, la data 2010-01-28 18:01:59da e adev�rat,am locuit 3 ani cu ei in aceeasi cas� plus un sofer de-al lor cu sotia si copilul,era o cas� cu etaj.am analizat la rece si de la distant� relatia lor,f�r� s� m� bag si f�r� ca m�car s� indraznesc s� sper la ceva mai mult decat sex.la un moment dat voiam s� plec inapoi la p�rintii mei,v�zand c� se tot ceart� intr-una,iar motivele erau diferite, dar lucrurile au luat o intors�tur� neasteptat�.mi-a m�rturisit c� s-a indr�gostit de mine mai mult decat ar fi crezut si c� isi doreste un bebit� cu mine. de cand s-au c�s�torit ea a f�cut niste greseli urate,si tot timpul a iertat-o iar ea a profitat de iubirea lui,credea c� poate s�-l invart� cum ea vrea,si el a tot incercat,s-o fac� s� se schimbe un pic,in sensul bun,si vorbea tot timpul f.frumoscu ea, degeaba,vorba aia,din caine nu faci sl�nin� niciodat�.si surorii lui i-a aruncat plicul ce continea un contract de munc� pe un an in germania,ce-o fi avand ea de castigat din asta nu stiu,doar pt faptul c� nu voia s� locuiasc� pt scurt timp cu ei.iar dup� ce a f�cut-o de oaie nici n-a recunoscut abia dup� un timp.iar el iar a iertat-o.nu incerc s-o pun intr-o lumin� proast� dar asta e realitatea,si mai sunt multe...tot ce spun e sincer,astfel n-as fi scris deloc,la ce folos atunci...v� doresc o zi pl�cut�.. so...?? :-) Ai descoperit cum e cu ,,efectul de bumerang" ?? |
||
reyya Postat pe 4 Februarie 2010 16:30 |
||
oliciule,manca-te-ar mama de psihanalist mic! |
||
preciouss Postat pe 5 Februarie 2010 00:07 |
||
reyya Postat pe 5 Februarie 2010 00:16 |
||
Te cred ca si eu am trecut prin asa ceva si inca trec. aceeasi poveste ca si a ta dar vreau sa spun ca lupt si voi lupta cat este nevoia sa-l am langa mine pentru ca datorita lui am recuperat fericirea dupa o relatie de 5 ani care am trait un cosmar. lam cunoscut exact dupa 2 ani de singuratate si sunt multumita de el, asa ca daca-l vrei cu adevarat langa tine lupta pentru el si pentru fericirea ta, daca nu uital si incepe o noua viata | ||
garbo057419 Postat pe 5 Februarie 2010 01:37 |
||
nu vreau sa fiu rea,dar nu e bine sa furi barbatul alteia,pt ca la fel qm a mai zis cineva mai sus e efectul bumerang,ce-i furat de la cine e furat se intoarce, | ||
pisiMic Postat pe 5 Februarie 2010 08:30 |
||
asa s-o intampla si cu masinile furate?? si cum ai putea sa furi un om, impotriva vointei lui?? eventual sa-l rapesti |
||
zambila Postat pe 5 Februarie 2010 08:55 |
||
pai, cu doua picioare de broasca, fierte in zeama de cucuta si apoi afumate cu iarba fiarelor. dupa ce le papa, e lemn. poti sa-l furi. | ||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2010 08:58 |
||
sincer te compatimesc dar fi tare,se vafacelumina si pestrada ta de vina este EL dar nu_mi permit niciun comentariupentru ca si eu sunt unEL sa auzim numai de bine. | ||
garbo028005 Postat pe 5 Februarie 2010 11:21 |
||
Preci, draguta ca intotdeauna :) cam abscons ce zisei io acolo, insa nici macar io nu mai stiu care era ideea, dar - daca ma oncentrez un pic - inteleg ceva :D | ||
anticenzura Postat pe 6 Februarie 2010 15:29 |
||
le-ai bagat din sinergia faptelor si meandrele concretului, 'otzule... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2010 15:54 |
||
De la: beyby, la data 2010-01-28 18:01:59da e adev�rat,am locuit 3 ani cu ei in aceeasi cas� plus un sofer de-al lor cu sotia si copilul,era o cas� cu etaj.am analizat la rece si de la distant� relatia lor,f�r� s� m� bag si f�r� ca m�car s� indraznesc s� sper la ceva mai mult decat sex.la un moment dat voiam s� plec inapoi la p�rintii mei,v�zand c� se tot ceart� intr-una,iar motivele erau diferite, dar lucrurile au luat o intors�tur� neasteptat�.mi-a m�rturisit c� s-a indr�gostit de mine mai mult decat ar fi crezut si c� isi doreste un bebit� cu mine. de cand s-au c�s�torit ea a f�cut niste greseli urate,si tot timpul a iertat-o iar ea a profitat de iubirea lui,credea c� poate s�-l invart� cum ea vrea,si el a tot incercat,s-o fac� s� se schimbe un pic,in sensul bun,si vorbea tot timpul f.frumoscu ea, degeaba,vorba aia,din caine nu faci sl�nin� niciodat�.si surorii lui i-a aruncat plicul ce continea un contract de munc� pe un an in germania,ce-o fi avand ea de castigat din asta nu stiu,doar pt faptul c� nu voia s� locuiasc� pt scurt timp cu ei.iar dup� ce a f�cut-o de oaie nici n-a recunoscut abia dup� un timp.iar el iar a iertat-o.nu incerc s-o pun intr-o lumin� proast� dar asta e realitatea,si mai sunt multe...tot ce spun e sincer,astfel n-as fi scris deloc,la ce folos atunci...v� doresc o zi pl�cut�.. Pai de ce nu i-ai facut o educatie sotiei lui? Sa stie cum sa se comporte atunci cand ii intra cumnata in casa. hmmmm DAr oricum tu esti fata buna si educata si, ii arati cum sa-si trateze sotul in pat. E bine, e bine, bravo Ce sa-i faci? probabil ca nici pe tine nu te-a tratat prea bine cat ai stat la ea in casa, bineinteles, nu asa de bine ca sotul dansei. |
||
persidadamian Postat pe 6 Februarie 2010 18:43 |
||
wifo, tu stii ca astea e grele ;) | ||
anticenzura Postat pe 7 Februarie 2010 02:59 |
||
Las-o balta! Curata pentru ca spala? | ||
antonetastoica Postat pe 7 Februarie 2010 08:06 |
||
In nordul Nepalului, o fenmeie are mai multi barbati | ||
antonetastoica Postat pe 7 Februarie 2010 08:59 |
||
de ce toata lumea o critica numai pe ea????!daca voi era in situatia ei si pateati acelasi lucru voi cum va simteati daca era sa fiti criticate?poate ea astiut de la bun inceput in ce se baga si a tot sperat in astia 7 ani ca,el va lua o decizie buna in ceea ce priveste relatia lor dar nu cred ca,se gandea vreodata ca el se va intoarce la nevasta ea era prea orbita de dragoste si nu vroia sa vada dincolo de ea,nu accepta ideea caci realitatea e de fapt cu totul altceva...a trait cu speranta 7ani si alasat doar inima sa judece,nu s-a gandit o clipa ca lucrurie vor lua alta intorsatura...sau poate nu se putea impaca cu gandul ca va venii o zi cand totul se va termina... e greu sa accepti realitatea asa cum e ea atunci cand esti pur si simplu orbita de iubire...si eu o inteleg..nu o condamn pentu caci stiu ca amandoi au avut partea lor de vina,dar ceea ce nu inteleg eu este k.voi o condamniti numai pe ea si de el nu prea suneti nimik...el a fost absent in relatia asta sau ce??!el e barbat si vai acum lasa sa lasam barbatii asa cum sunt ei (sa ne insele,sa ne minta,dar totusi sa ne-o mai si traga din cand in cand..nu?ca doar ei sunt buricul pamantului si sunt zmei) k tot consideranti ca merita criticati ganditiva inainte ca oricui i se poate intampla si puneti-va in locul lor..cum o sa va simtiti voi cand sunteti in pielea lor si atnci mai stam de vorba.. | ||
oana_rebecca Postat pe 7 Februarie 2010 14:14 |
||
24, in afara de propria persoana, nimeni nu-i vinovat ca-ti faci sperante false si in loc sa vezi omul real, vezi doar proiectia ta. Sa fii matur inseamna ca atunci cand iei decizii, sa-ti asumi si consecintele, oricare ar fi ele. Ala ? o molusca care a facut cum a fost mai bine pentru el, fara sa-i pese de altii. |
||
ex_ Postat pe 7 Februarie 2010 14:21 |
||
...ai iubit numai tu ....el nu altfel nu te parasea....capul sus si mergi mai departe....viata e frumoasa...numai bine.... | ||
garbo086601 Postat pe 7 Februarie 2010 23:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ma simt ca naiba:-( | 28 | De la: Luna_in_capricorn 29 Septembrie 2010 19:04 |
Infidelitate pe internet | 36 | De la: Vidar 24 Iunie 2009 12:56 |
reactie normală sau nu | 9 | De la: garbo_430358 13 Februarie 2016 15:52 |
|
||
amanta-sotie | 190 | De la: christine21 8 Noiembrie 2013 08:45 |
dilema... | 5 | De la: garbo_5850 13 August 2012 02:09 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural