ooooooo eu una nu as intra intr.o relatie ooo inka de 7 ani :))) caci stiu ca are pe cineva si suteti 3 tu ,ea ,el si unu termina suferind offffffffff lumea asta :((( | ||
nimikkk Postat pe 8 Februarie 2010 01:32 |
||
---|---|---|
ei vezi alexandra ca se poate si mai rau! | ||
Nicool Postat pe 8 Februarie 2010 01:38 |
||
Depinde de nivelul intelectual al fiecaruia si de ceea ce isi doreste fiecare in viata.Da, sotia ramine cu batrinelul dar amanta cu cine sau cu ce ramine.Amanta se trezeste dupa 3 zeci si ceva de ani ca a pierdut vremea degeaba.Nu tu copil, nu tu situatie, nu tu stabilitate de nici o culoare mai ales sentimentala.Eu nu condamn amantele doar am o mare mila pt ele.Sint naive si fraiere, se incred in vorbele unora care nu au nici macar bun simt.Daca nu mai ai nimic in comun cu sotia, ma intreb de ce nu divorteaza?Pt ca nu ar mai fi la fel de cocosi, la fel de grozavi etc.eu zic ca trebuie sa ai demnitate, ca esti femeie sau barbat trebuie sa ai o valoare si sa nu te cobori sub valoarea care ti-ai atribuit-o.Nu merita nimeni sa te ofilesti ani de zile intr-o relatie care nu promite.poti ramine tinara adica cu spiritul tinar si cu sufletul si demna, fericita.E intradevar chestie de principii dar si de mindrie personala.Eu una daca ar fi sa imi caut o alta persoana cu care sa imi consum dragostea sigur as alege un barbat singur.Nu as mai fi nevoita sa ascult povesti de genul:nevasta este mereu obosita, are migrene etc.Astea sint minciuni doar ca fraierele le cred de adevaruri. | ||
|
||
garbo054654 Postat pe 8 Februarie 2010 11:50 |
||
motanul meu Gourmet e f inteligent. la ora mesei lui motanesti, apare in preajma-mi si incepe sa ma priveasca insistent. inca nu scoate vreun sunet. daca il ignor vreo 10 minute, incepe sa dea ture, sa isi arcuiasca spinarea si sa isi ridice coada impozanta. daca nu primeste atentie inca vreo 30 de minute, se ghemuiste cu o figura umila pe undeva prin apropiere, inchide ochii si mustaceste imperceptibil aproape. asa am ajuns psihanalist de pisici. gourmet a invatat calea cea mai scurta catre crochete (grauntele speciale ptr pisici :) ), instinctul lui nu da gres. cand aude sunetul crochetelor in punga, se invioreza brusc si incepe sa maseze pardoseala cu labutele, ca si cum ar stoarce laptic de la mama lui. oamnii au acelasi instinct sanatos cand le miroase a ceva bun. doar ca la unii dintre noi s-a dezvoltat o functie suplimentara, numita ratiune sau cognitie sau gandire. doar ca la noi gandirea (ehe, ma bag si io la umani LOL) cedeaza cand vine vorba de crochete. sunt unii care cred ca gandirea lor e mai tare ca a altora. astia se numesc filosofi, si nu sunt bine vazuti de semenii lor, tocmai din pricina ca gandesc prea mult. cam atat am avut de spus. |
||
anticenzura Postat pe 8 Februarie 2010 16:38 |
||
Draga _ _654 da-mi voie sa te contrazic in unele privinte : 1. Nu asi fi atit de sigura ca depinde de niv.intelelectual al fiecaruia (vezi: politicienii, actorii si directorii de mari companii).Uiti ca in fiecare luna ni se spune (la tv.)ca a mai divortat cineva (sus pus)? 2. Amanta de obicei este smechera si isi asigura casa (in primul rind si ceva euroi in cont)! 3. Mila ar trebui sa-ti fie de sarmana lui nevasta caci atunci cind el era in putere se distra cu altele iar sarmana de ea crestea copii si astepta sa i se acorde si ei putina dragoste si tandrete. Acum cind e batrin vine tot la saraca de ea....sa-l ingrijeasca si sa-i fie alaturi cind incepe sa scirtaie din incheieturi(bietul mosulica). 4. Uneori cind un barbat casatorit are o amanta isi suporta nevasta mai usor atunci cind il cicaleste toata ziua.....nu crezi asta ? Personal cunosc citeva culpuri care se aflau pe marginea prapastiei cind sotul si-a gasit o amanta, acum sint impreuna cu copii lor si nu i-a mai parasit...trateaza mai superficial toate cicalelile nevestei ba chiar a ajuns sa zimbeasca cind ea incepe ploaia de cuvinte.....Ei ce spui... sau ce spuneti ? |
||
garbo086191 Postat pe 8 Februarie 2010 19:27 |
||
Poate fi politician sau vip ca nivelul de cultura e undeva jos de tot.astia sint cei mai putin scoliti si cred ca se simt bine si chiar da bine cind se zice de ei la TV: x si y s-au despartit pt ca y si-a gasit iubirea vietii.Cum poti spune ca ti-ai gasit iubirea vietii dupa o convietuire de nspe ani cu cineva?Eu zic ca asta se numeste naivitate si frustrare maxima deoarece daca te uiti peste o luna doua afli ca y s-a despartit de iubirea vietii si este cu altcineva.Vis-a-vis de amante da, unele se aleg cu ceva bani de pe urma traiului cu unul insurat dar cit la suta din ele?Eu zic undeva la 15 la suta din ele pt ca sa fim sinceri cite din ele traiesc cu barbati plini de bani?Eu as spune mai degraba ca mai toti barbatii sint naivi si cred ca tot ce zboara se maninca si cei mai multi se trezesc tirziu, altii deloc iar cind se trezesc vad ca nici macar propriul copil nu le mai raspunde la telefon.Si astia nu sint toti plini de bani, ba dimpotriva au bani de o prajiturica, un bax de apa un kg -2 de carne pe saptamina sa aiba amanta din ce gati, in rest se simt macho pe perioada in care au amanta ca dupa ce ramin fara din diferite motive arata ca niste mosulici terminati, asta pina redevin macho si isi gasesc alta fraiera. | ||
garbo054654 Postat pe 9 Februarie 2010 09:43 |
||
Buna fetelor.Nu am mai scris de ceva vreme.AU APARUT SUBIECTE NOI,dar vad ca tot la amante se rezuma.Casa intru in subiect,nu stiu ce gasesc feyele astea la barbati-batrini-.BANI?In viata nu se rezuma totul doar la bani,si daca ar fi vorba de placere,iubire,-ce placere ai cind linga tine se afla un barbat de o virsta cu tatal tau sau mai batrin?de iubire nici nu se mai pune problema.Eu cred ca aceste femei nu au deloc minte. | ||
c_costel18 Postat pe 9 Februarie 2010 16:12 |
||
eu cred ca ar trebui sa fii mai circumspecta in a pune etichete si a face aprecieri | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2010 16:24 |
||
costelino, o femeie DESTEAPTA e o femeie care e fericita. Pt ca daca e desteapta stie ce vrea - si stie si cum sa obtina. Pina la urma chestiile astea cu moral, etic, etc sint fluctuante in functie de context - iar parerea altora nu prea conteaza, nu iti afecteaza deloc calitatea vietii. Nevasta, amanta sau nici una nici alta, e important ca are ce isi doreste EA. Iar inteligenta e de apreciat intotdeauna. Ca nu e o miscare tocmai inteligenta sa vinzi morcovi la gradinar... asta e alta poveste. |
||
quasaria Postat pe 9 Februarie 2010 21:11 |
||
CADOURI SPECIALE PENTRU ZIUA INDRAGOSTITILOR http://www.bijunet.ro/?ref=1485 |
||
ryannik Postat pe 10 Februarie 2010 11:42 |
||
Buna tuturor, sa va spun un pic povestea mea:eu sotia alta amanta , e stia de mine , eu nu stiam de ea, banuiam dar nu stiam cert, pana cand i-am prins prima data (nu in casa ) in oras. am acceptat ideia si am ajuns sa ma paruiesc cu ea. eu il credeam cand imi spunea ca a terminat-o cu ea , dar auzeam pe cineva ca ia vazut.a continuat asa vro trei ani. au fost momente cand vroia sa renunte de tot la mine pentru ea, dupaia vroia sa fie cu mine ,cemai era nehotarat,pana cand tipa aramas insarcinata . vreau sa mentionez ca il iubeam enorm si nu puteam renunta la el, si el la mine chiar imi demonstra , tipa accepta sa il vada la bratul meu si se prefacea ca nu mai au nici o treaba unul cu altul . tipa insarcinata a crezut ca o sa fie cu el daca face copilul. dar nu a fost asa , sotul meu nu a recunoscut copilul , iar ea nu l-a dat in judecata , nu stiu de ce , sotul meu zice ca din cauza ca nu era al lui. de atunci am un sot care s-a schimbat si care s-a facut baiat de casa . asta e povestea vetii mele pe scurt si intro varianta diplomatica ca sigur intelegeti prin ce am trecut sa-l iert . | ||
oana2011 Postat pe 10 Februarie 2010 13:01 |
||
mai oana, cum naiba iubesti un astfel de om? asta nu pot pricepe. ce barbat e unul care minte? ce barbat e acela care nu-si recunoaste copilul? un smecher? posibil. insa, asta spune multe despre modul lui de a gandi |
||
si_totusi Postat pe 10 Februarie 2010 13:08 |
||
Oana eu stiu ce inseamna acest lucrusi credema eu nu pot sa uit .Si al meu pare a se fi facut om de casa dar vezi tu ma macina gandul ca ei totusi se mai intalnesc caci lucreaza in acelasi domeniu iar sotul meu face afaceri cu seful ei ,ce crezi? |
||
garbo062473 Postat pe 10 Februarie 2010 16:34 |
||
n-as vrea sa traiesc asa. Nu ma intereseaza pe cine alege, ma deranjeaza sa ma puna in balanta cu altcineva. Nu sintem la piata, sa cantarim relatii si suflete. Ti-ai pus problema care erau criteriile pentru care se tot sucea si invirtea? Care e mai grasa, mai frumoasa, mai laptoasa? Cu care am viata mai buna? Care uita si trece mai departe? Care are ochii mai albastri? Sanii uneia da' fundul alteia? Probabil am prea mult orgoliu pentru competitii din astea... i-as fi dat urgent un mare sut in cour. Sa castig vitzica de aur si sa ramin cu unul din asta n-ar fi fost decit o mare pierdere pt mine. Rebut.... |
||
quasaria Postat pe 10 Februarie 2010 20:45 |
||
Eu cred ca a profitat de tine draga mea, daca te iubea cu adevarat isi lasa nevasta si era acum cu tine, dar el si-a vazut linistit de familia lui. Trebuia sa-l lasi demult si sa-ti cauti unul neinsurat, poate exista si din astia, nu numai insurati. | ||
fania1972 Postat pe 11 Februarie 2010 10:58 |
||
daca nu-i insurat...nu-i interesant | ||
eladaela Postat pe 11 Februarie 2010 11:11 |
||
De la: oana2011, la data 2010-02-10 13:01:47Buna tuturor, sa va spun un pic povestea mea:eu sotia alta amanta , e stia de mine , eu nu stiam de ea, banuiam dar nu stiam cert, pana cand i-am prins prima data (nu in casa ) in oras. am acceptat ideia si am ajuns sa ma paruiesc cu ea. eu il credeam cand imi spunea ca a terminat-o cu ea , dar auzeam pe cineva ca ia vazut.a continuat asa vro trei ani. au fost momente cand vroia sa renunte de tot la mine pentru ea, dupaia vroia sa fie cu mine ,cemai era nehotarat,pana cand tipa aramas insarcinata . vreau sa mentionez ca il iubeam enorm si nu puteam renunta la el, si el la mine chiar imi demonstra , tipa accepta sa il vada la bratul meu si se prefacea ca nu mai au nici o treaba unul cu altul . tipa insarcinata a crezut ca o sa fie cu el daca face copilul. dar nu a fost asa , sotul meu nu a recunoscut copilul , iar ea nu l-a dat in judecata , nu stiu de ce , sotul meu zice ca din cauza ca nu era al lui. de atunci am un sot care s-a schimbat si care s-a facut baiat de casa . asta e povestea vetii mele pe scurt si intro varianta diplomatica ca sigur intelegeti prin ce am trecut sa-l iert . Eu tot nu inteleg de ce te-ai luat atunci de peruca ei si nu de a lui... Zici ca s-a facut baiat de casa dupa ce 3 ani a dus o viata dubla in urma careia a rezultat un copil de care s-a spalat pe maini.Baiat de casa pana cand,pana data viitoare? |
||
heaven2010 Postat pe 12 Februarie 2010 09:25 |
||
hai sa va zic ceva...poate unii ma vor judeca...am patit-o si eu...am aflat ca ma inseala...sotul meu e marinar...ea era din madagascar....el avea f multe voiajepe ruta Madagascar..oras Diego Soare...am aflat tarziu..stiti vb aia...afla tot satul....pana sa aflu ii tot spuneam sa schimbe compania de navigatie ca diurna ramasese aceeasi...iam tot zis ca salariile sau ridicat, sa plece de la compania respectiva undeva unde e mai bn..dar mereu motiva ca e vechi acolo..ca sa invatat ..cunoaste nava..in fine...intr-un tarziuam aflat si eu! Relatia lui cu respectiva dura de 2ani si jum...pai ganditiva ca nu aveam pe cine sa bat ...chiar daca vroiam...nu m-ar fi deranjat atat de tare ca ma inselat dak stiam ca face asta doar pt sex....numai ca era ceva mai mult...precizez ca am aflat din intamplare...semne nu am avut!!..o sa ziceti ca a stiut el sa joace bn!..nu!!!ma iubea..stiu asta...am facut in asa fel incat sa plece de la armatorul resp ..dar am avut grija so termine cu ea mai intai....am luptat mult...am reusit....dar eu stiu un lucru..si stiu de la el..., la o c.... te duci o singura data.....a doua oara...deja e prea mult.... | ||
sheika29 Postat pe 12 Februarie 2010 10:05 |
||
dintr-un singur punct de vedere ai dreptate: o relatie e relatie, nu aventura - si tocmai asta e problema... M-ar zgaria pe ... artera coronariana sa imi dau seama ca el era cu mine dar era disponibil afectiv. Si se simtea oricum liber ca pasarea cerului - deci n-a iubit si nu iubeste... Din cauza asta nici n-as putea sa continui: as avea certitudinea ca il doare in fund de tot ce e intre noi si tot acolo o sa il doara si daca mai petrecem 30 de ani impreuna. | ||
quasaria Postat pe 12 Februarie 2010 10:21 |
||
quasaria....i-ti tot urmaresc postarile se vede de la o posta ca esti scorpioanca,asa va invidiez pentru modul vostru de a gandi,pentru cat suntetzi de hotaratzi,si pt cat va iubiti,mi-as fi dorit sa fiu scorpion...subiectul cu amantele pt mine e clar,barbatii niste porci...pe care nu stiu de ce naiba ii toleram, nici nevasta, nici amanta nu inteleg cum poate sa-l imparta atatzia ani,3,7,deja e.....mult pt intelegerea mea,o aventura...poate i-o mai treci cu vederea dar...astea sunt deja relatii....si nu le judec pe aceste doamne pt ca nu le inteleg. | ||
Nicool Postat pe 12 Februarie 2010 17:09 |
||
De la: Nicool, la data 2010-02-12 17:09:36q...subiectul cu amantele pt mine e clar,barbatii niste porci...pe care nu stiu de ce naiba ii toleram pe bune, era deschisa poarta? |
||
anakin Postat pe 12 Februarie 2010 17:13 |
||
ba io cred ca stiu | ||
bluelight Postat pe 12 Februarie 2010 18:00 |
||
si io.... | ||
nazirra Postat pe 12 Februarie 2010 18:02 |
||
Buna oana2011 da-mi voie sa te felicit , ai avut mare curaj sa-ti ierti barbatu (chiar daca stiu ce este in sufletu tau crede-ma)dar femeile care sunt pe locu doi si aici ma refer la cele care se agata de barbati insurati nu merita nici o sansa si ma refer la cele tinere care nu stiu decat sa profite de pe urma ,,prostilor insurati "ca altfel nu merita caracterizati si cred ca lau prins pe dumnezeu de picioare .Mai ales daca au bani si masina cred ca au totu. 90 la suta din cazuri( ma refer la barbati )se intorc cu coada intre-picioare la neveste ,dar sa nu uitam ca roata se intoarce si niciodata nu e prea tarziu!!! Iti doresc toate cele bune si succes |
||
butterfly_01 Postat pe 12 Februarie 2010 18:13 |
||
scuze de repetarea cuvantului ,,ma refer" | ||
butterfly_01 Postat pe 12 Februarie 2010 18:15 |
||
daaaa...curaj mare sa-l ierte, domle' cat dreaq costa galeata aia cu vopsea blonda ????!!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2010 18:19 |
||
panty_C Postat pe 12 Februarie 2010 18:22 |
||
eu nu as lupta pentru un nene din asta care are relatii de 2 ani, nici picata cu ceara. de ce sa lupt? sa se intoarca musiu? pai, in conditiile astea. shushaua. adica, madagascarul ce castigi daca lupti ? praful de pe toba. il mai vrei, asa? ok. daca asta va doriti si asta e idealul vostru de viata, luptati, fetele! |
||
si_totusi Postat pe 12 Februarie 2010 20:05 |
||
Draga mea, m-a durut cand am citit prin ce-ai trecut. Acum s-a terminat, nu-ti mai face procese de constiinta, uita ce-a fost si mergi mai departe. UITA-L. Asta nu-i barbat serios si onest. Cum a fost posibil sa-si bata joc, nu de o femeie, ci chiar de doua? Cine-i ingaduie sa faca asa ceva, unde a invatat ca asa se traieste? O femeie care se respecta (adica tu) nu poate ierta asa ceva, este prea grav. Pur si simplu te-a intors pe dos, tu nu mai stii cine esti. Te rog eu, redescopera-ti personalitatea, redescopera-te pe tine, regaseste-ti visele pe care nu ti le-ai implinit din cauza lui si incepe sa le indeplinesti!!! Scutura-te de slabiciuni si de aminitiri, da-i inainte singura, fara ajutorul lui sau altui barbat. Ai incredere maxima in tine si in puterea ta. Exista o maxima foarte interesanta si inteleapta, cred ca este chinezeasca, care spune ca atunci cand ai nevoie de ajutor si putere, si nu le gasesti, imprumuta de la tine insati! Astept sa aud ca ai schimbat ceva in viata ta si ca te straduiesti SA-L UITI CA EXISTA!!! Ala nu-i om care sa merite atentia ta, clar. Iarta-mi fermitatea, si eu am suferit din cauza unui asemenea om. | ||
Floare_de_liliac Postat pe 13 Februarie 2010 10:18 |
||
oana eu am trecut prin asa ceva si te inteleg perfect .Eu am vorbit cu mine insa-mi si am ajuns la un acord ,daca se mai intampla o data ,i-mi iau copiii si ma descurc singura .Am inceput o afacere pe cont propriu si i-mi aduce un venit frumusel si daca e de rau pot sa-i dau cu piciorul repede,asa te sfatuiesc si pe tine ,trec anii cei mai frumosi si e pacat sa ne ofilim pentru niste porci pentru copii si pentru noi ar trebui sa vedem viata altfel | ||
garbo062473 Postat pe 13 Februarie 2010 10:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
TOPIK ANTI-FLORINUCA(irinuca24/florinel_c76/garbo...119....etc) | 36 | De la: Anouk 12 Ianuarie 2010 17:48 |
"Miros" femeile maritate cand cineva le da tarcoale ? | 348 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:00 |
care e calitatea optima pentru a fi amant bun? | 41 | De la: garbo_466560 26 Mai 2017 13:28 |
|
||
Inca o femeie inselata!! | 58 | De la: Luna_in_capricorn 21 Iulie 2011 17:01 |
de ce ma inselat? | 96 | De la: melania33 21 Mai 2011 21:10 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural