cei care te judeca inseamna ca nu au iubit cel putin eu asa cred...cateodata asta e iubirea inseamna suferinta...si aproape intotdauna marile iubiri sunt imposibile din pacate .....bafta mai departe |
||
garbo096571 Postat pe 13 Februarie 2010 21:57 |
||
---|---|---|
Buna fetelor , vad ca discutia contina si va spuneti oful pe forum , eu incerc sa va dau un sfat:chiar daca aveti 35 -50 de ani nu merita sa suportati umilintele unui barbat ...daca credeti ca nu va descurcati singure fara ei ...suportati dar sfatu meu este ca o femeie este de 100 de ori mai desteapta decat un barbat.Incercati sa va gasiti un job sau un al doile job sa treceti peste tot nu va uitati ca sunteti mame copii cresc si nu va vor da dreptate chiar daca va-ti sacrificat pt ei.eu va dau un sfat ...viata e una singura si nu merita sa ne batem joc de ea .Fiti puternice si treceti mai departe Va pup si aveti incredere in voi |
||
butterfly_01 Postat pe 14 Februarie 2010 11:40 |
||
Faceti-va timp mergeti la cosmetica ,coafor ...aranjati-va si nu lasati sa se vada ca suferiti ...asta e cea mai mare injosire din partea unei femei ...sa se simta folosita.Mult curaj si va pup. | ||
|
||
butterfly_01 Postat pe 14 Februarie 2010 11:44 |
||
Pt c_costel 18 ....draga mea iti spun sa te gandesi de 1000 de ori inainte de a face o nebunie ,ai 32 de ani o varsta foarte frumoasa si chiar daca ai trecut prin greutati si ai un baietel nu fii lasa si nu te gandi numai la tine gandestete la copilasu tau care nu e vinovat de deceptiile tale . Crestel daca lai adus pe lume si nu te mai gandii sa-ti iei zilele , treci peste toate debaraseazate de barbatu care te chinuie si demonstreaza-i ca esti o femeie desteapta si nu ai nevoie de el. | ||
butterfly_01 Postat pe 14 Februarie 2010 11:56 |
||
MULTUMESC PENTRU INCURAJARE. | ||
c_costel18 Postat pe 15 Februarie 2010 10:00 |
||
AMANTA NEVASTA? ACEASTA INTREBARE ar trebuii sa dispara,din vokbularul nostru,pt ca o femeie se marita din dragoste si respect fata de boul de langa ea,si dupa ce ca o mai supara si el,mai apare si fufa si ii face sange rau |
||
pisiMic Postat pe 22 Februarie 2010 17:49 |
||
bou ????!!! fufa ???!!! nice...incep sa nu ma mai intreb de ce-si cauta barbatii amante |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Februarie 2010 17:53 |
||
da uite ma ca il iubeste si il respecta pe bou asta chiar e respect nene nu gluma | ||
nelly05 Postat pe 22 Februarie 2010 18:44 |
||
Cum v-am mai spus..si eu am trecut printr-o relatie de 5 ani cu un barbat insurat....esti teribil de greu...teribil..... . E adevarat ca ne alegem singure drumul asta ...si e adevarat ca poate meritam intr-o anumita masura.....insa vb f serios ca nu doresc sa vi se intample nici uneia din voi sa va indragostiti de cn nu trebuie...Nici nu iti dai seama cand se intampla...si e greu...Acum mi-a trecut...stiu ce limite trebuie sa impun pt a-mi fi mie bine.... Stai linistita ca daca te iubeste va sti ce are de facut......Daca nu stie inseamna k nu a meritat tot efortul tau |
||
garboALEX88 Postat pe 23 Februarie 2010 08:28 |
||
De la: pisiMic, la data 2010-02-22 17:49:41AMANTA NEVASTA? tu te-ai uitat prea mult la Vacanta Mare cred Si te mai miri de ce a plecat ala departe de tine ... |
||
reyya Postat pe 24 Februarie 2010 16:44 |
||
De la: quasaria, la data 2010-02-10 20:45:54n-as vrea sa traiesc asa. Nu ma intereseaza pe cine alege, ma deranjeaza sa ma puna in balanta cu altcineva. Nu sintem la piata, sa cantarim relatii si suflete. Ti-ai pus problema care erau criteriile pentru care se tot sucea si invirtea? Care e mai grasa, mai frumoasa, mai laptoasa? Cu care am viata mai buna? Care uita si trece mai departe? Care are ochii mai albastri? Sanii uneia da' fundul alteia? Cata dreptate ai! Subscriu!! Daca ti-ai pierdut orgoliu in iubire, esti pierdut ...accepti posibilele mizerii pe care ti le poate face celalalt si acest lucru chiar nu trebuie trecut cu vederea. |
||
reyya Postat pe 24 Februarie 2010 16:51 |
||
reya, unele sunt prea orgolioase,fetita... toleranta este una din calitatile de baza de care partenerii au nevoie... eu te inteleg pe tine,tu pe mine...o mana spala pe alta,amandoua spala obrazul... totul este relativ.. |
||
iasomia Postat pe 24 Februarie 2010 17:38 |
||
c costel 18 spune-mi te rog ce decizie ai luat in legatura cu barbatu din viata ta ? astept sa-mi raspunzi daca te pot ajuta cu un sfat . Curaj si mult succes |
||
butterfly_01 Postat pe 26 Februarie 2010 15:54 |
||
Se pare ca si acum prezinta interes topicul meu.Multumesc celor care au raspuns ca mi-au luat aparare ca m-au criticat pup si multumesc.Nu vreti noutati?Ei bine nu am murit , sunt mai frumoasa si mai puternica ,am o relatie cu un barbat mai tanar decat mine cu doi ani si vaduv de 9 ani.Cu ''bunicul pensionar'' mai vorbim la telefon, are cinci caini un nepotel de un an si cateva luni, o sotie obeza si o fata obosita.Ma doare in caisa de ce se petrece cu el.Am realizat ca nu eu am pierdut.Va doresc fericire si poate ne intalnim pe alte topicesau topicuri? | ||
liliana_lory Postat pe 3 Martie 2010 17:55 |
||
Pai daca femeeia lucreaza si este obosita.Normal ca nu mai are chef de sex atunci cand muschii barbatului cei odihniti vor sex..Ca daca barbatul ar munci cat munceste o femeie sigur nu i-ar m-ai sta gandul doar la sex...Asa ca mai bine isi ia amanta si ii da bani la amanta.Si pe nevasta o tine de friaera,,la cratita,,sa munceasca....mai mult ca el,ca doar femeia este masinarie de sex... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 3 Martie 2010 17:58 |
||
hai k mi-a placut...unde ai zis k te doare! | ||
fleurdelis Postat pe 3 Martie 2010 17:58 |
||
liliano, brava ! | ||
ex_ Postat pe 3 Martie 2010 17:58 |
||
asta scrie numai in reluare | ||
si_totusi Postat pe 3 Martie 2010 17:59 |
||
boala care se ia...si eu sunt amanta,sunt fericita | ||
piciulina32 Postat pe 4 Martie 2010 12:12 |
||
m-am referit la luptatoare. ca sa nu fie dubii | ||
si_totusi Postat pe 4 Martie 2010 14:42 |
||
De la: piciulina32, la data 2010-03-04 12:12:46boala care se ia...si eu sunt amanta,sunt fericita ma intreb pana cand |
||
reyya Postat pe 4 Martie 2010 14:46 |
||
oare ce a insemnat "ma doare in caisa"? n-am inteles |
||
butterfly_01 Postat pe 4 Martie 2010 16:52 |
||
Nu ai inteles luptatoare curajoasa, sotia lui nu mai muceste de ani buni data fiind obezitatea ei morbida, daca face mancare sta pe scaun.Atat si nimic mai mult, de sex nici nu e vorba.Asa ca nu mai fi rautacioasa.Fleurdelis esti o draguta, multumesc si tie Ex si tie Si totusi .La toate fetele care au urmarit topicul meu va urez de 8 martie sa fiti sanatoase,iubite si sa aveti prosperitate financiara.Piculina 32 traiesteti momentul ca nu se stie pana cand vei fi fericita, eu iti doresc sa fii.La multi ani dragele mele! | ||
liliana_lory Postat pe 7 Martie 2010 14:56 |
||
Imi pare rau ca trebuie sa fiu rautacioasa , dar pt mine toate amantele sunt niste femei frustrate,care nu si-au gasit jumatatea decat numai barbati insurati ...saci fara fund ...pana la un moment dat cand si sacu ramane fara petec ...gasiti-va si voi adevarati barbati ,pt voi daca aveti caracter si va doriti o familie adevarata daca nu .......veti gasi ceea ce meritati adica veti fii pe locu doi., si nu mai cereti sfaturi ca niste femei nevinovate!!!! ca sunte-ti foarte vinovate...asta meritati. | ||
butterfly_01 Postat pe 7 Martie 2010 18:32 |
||
raspunsu este pt liliana lory , ca prea stie sa-si bata joc de saraca femeie ...auzi la ea ca este prea grasa ,,dar nu si-a pus intrebarea ca poate fii pe baza de stres " adica sa fie hipotiroidism, daca stie ce inseamna? rusineeeeeee | ||
butterfly_01 Postat pe 7 Martie 2010 18:38 |
||
vreau sa vad ce mai ai de comentat | ||
butterfly_01 Postat pe 7 Martie 2010 18:39 |
||
singura solutie este sa incepi o alta relatie cu un barbat care sa fii sigura ca nul pierzi si nu mai accepta barbat isurat esty constienta ca ssuferi cind esti cu barbat care este si a doua persoana pt iel asa ca fii cu capul pe umeri | ||
garbo070402 Postat pe 9 Martie 2010 00:47 |
||
De la: diavolul_roz, la data 2009-03-30 15:04:15De la: Ioana007, la data 2009-03-30 14:41:51-Ce stii sa faci Suzuki? |
||
garbo072724 Postat pe 9 Martie 2010 07:14 |
||
macar de prostia pe care o facem pierzand timpul cu asemenea bancuri, si tot putem rade | ||
pik_nik Postat pe 9 Martie 2010 07:21 |
||
AI FOST REA , TE-AI GANDIT NUMAI LA TINE. NIMIC NU A CONTAT PENTRU TINE DOAR SATISFACTIA TA RAUTACIOSA DE A LUA BARBATUL ALTEI FEMEI. ACUM VIATA S-A RAZBUNAT. DESPRE ACEL BARBAT LAS DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE NU AM DECAT LEHAMITE.S-A GANDIT NUMAI SA-I FIE LUI BINE CU DOUA FEMEI ; UNA O INSELA SI O MINTEA SI PE TINE IDEM.UN LAS CARE VOIA SA SE SIMTA NUMAI EL BINE. AR TREBUI SA INVETI CEVA DIN ACEASTA LECTIE DE VIATA , SA MERGI SA TE SPOVEDESTI SI SA TRAIESTI IN CURATIE SA-L LASI IN PACE PE ACEL BARBAT , MACAR ACUM SA SE LINISTESCA SI EL SI NEVASTA LUI SA SE BUCURE DE EL. DACA NU FACI TOATE ASTEA SI MAI MULT RAU O SA-TI FIE SI BOALA O SA REVINA.ADUNA-TE , LINISTESTE-TE SI INCEARCA CU MAI MULTA INTELEPCIUNE SA TRECI SI POATE DACA E DE LA DUMNEZEU O SA-TI GASESTI UN BARBAT AL TAU. DUMNEZEU SA TE AJUTE! |
||
d_g_ Postat pe 9 Martie 2010 10:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum sa-l recuperez? | 143 | De la: gia85 29 Mai 2010 14:30 |
ciclu neregulatt...ovare anovulatoare | 1 | De la: garbo_482131 31 Ianuarie 2018 10:34 |
Infidel>titulara&infidel>secundara@sex in the city -Bucuresti | 22 | De la: amarezza 7 Ianuarie 2010 20:36 |
|
||
Masturbare... | 148 | De la: MelissaMarr 2 Aprilie 2020 16:24 |
Panarama de langa tine! | 80 | De la: dor72 25 Mai 2011 00:31 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural