garbo028005 Postat pe 18 Iulie 2009 16:07 |
||
---|---|---|
De la: zambila, la data 2009-04-10 13:10:07iaso... , esti belea! intuitie feminina ar zice unii oricum i s-ar spune, de fiecare data simtim ce face partenerul oricat s-ar ascunde sa fie bine, sa fie rau... .. |
||
amarezza Postat pe 27 Iulie 2009 10:18 |
||
Adulterul este o tr�dare a fidelit��ii pe care �i-o datoreaz� so�ul �i so�ia �i este p�cat mare. �n adulter se comit urm�toarele p�cate: p�cat de necur��ie (desfr�u), p�cat �mpotriva drept��ii �i �mpotriva leg�turii matrimoniale sacre. C�s�toria este sf�nt�. C�s�toria nu este un simplu contract f�cut pe baza unor acte. C�s�toria este �n primul r�nd un sacrament �i un leg�m�nt sacru f�cut �n fa�a lui Dumnezeu �i a Bisericii. Nici un motiv nu d� unei persoane dreptul moral s� comit� adulter: nici impoten�a so�ului sau frigiditatea so�iei, nici alte disfunc�ii sexuale, nici vreo alt� boal� sau infirmitate a unuia dintre so�i, nici absen�a mai mult sau mai pu�in �ndelungat� din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt �i nici un alt motiv. Mai multe pute�i citi �i vedea pe blogul urm�tor : http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog g�si�i: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri ; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in posturi TV on-line �i posturi de radio); c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator); articole; adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofer� servicii caritative, etc. V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. Chiar merit�. |
||
|
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 5 August 2009 01:32 |
||
cezar ne lesi frate:cum ssa mai traiesti cu femeia de linga tine daca o enervezi in fiecare zi?si simti raceala ei.ca avem o hartie la mana asta inseamna ca trebuie sa mi traiesc viata cu cine nu mi place.sa traiesc alaturi de cineva care ma neglijeaza din toate punctele de vedere si o enervez in fiecare zi?asta crezi tu?si eu cand mai traiesc daca tin cont de a?o hartie? e stupid frate...esti fericit atunci cand cei doi se iubesc, ce facem acum tinem cont de hartii si traima cum?e stupid.dar fiecare cum gandeste... | ||
garbo010939 Postat pe 6 August 2009 18:48 |
||
bre, garbolino 939, cine dreaq ti-a spus tie ca vieru gandeste, ha? da' vaz ce esti noua in postari asa ca te scuz de data asta... sa stii de la moshu': maimutele invata mecanic sa faca un lucru si il repeta pe ala la nesfarsit. cazul asta: maimuta noastra a invatat sa faca copy/ paste si ii tot da inainte. |
||
Thor Postat pe 6 August 2009 18:55 |
||
10939, adevarat doar in cazul in care ea s-a schimbat dintr-o floricica intr-un monstru. dar daca era din start monstru - ce scuza exista pentru intocmirea hartiei? ce-mi "plac" omuletii astia care se trezesc dupa un timp ca ei - de fapt - nu au vrut sa faca alegerea cu pricina... foooaaaartee "frumos"! |
||
gianiblue Postat pe 6 August 2009 19:11 |
||
ei, giani, lumea mai greseste...important e sa-i zica si ei ca s-a saturat, inainte sa-i zica "da" alteia | ||
zambila Postat pe 7 August 2009 15:37 |
||
De la: garbo010939, la data 2009-08-06 18:48:57cezar ne lesi frate:cum ssa mai traiesti cu femeia de linga tine daca o enervezi in fiecare zi?si simti raceala ei.ca avem o hartie la mana asta inseamna ca trebuie sa mi traiesc viata cu cine nu mi place.sa traiesc alaturi de cineva care ma neglijeaza din toate punctele de vedere si o enervez in fiecare zi?asta crezi tu?si eu cand mai traiesc daca tin cont de a?o hartie? e stupid frate...esti fericit atunci cand cei doi se iubesc, ce facem acum tinem cont de hartii si traima cum?e stupid.dar fiecare cum gandeste... Pentru garbo010939 C�s�toria este sf�nt�, nu este un simplu contract f�cut pe baza unor acte. C�s�toria este �n primul r�nd un sacrament �i un leg�m�nt sacru f�cut �n fa�a lui Dumnezeu �i a Bisericii. Adulterul este o tr�dare a fidelit��ii pe care �i-o datoreaz� so�ul �i so�ia �i este p�cat mare. �n adulter se comit urm�toarele p�cate: p�cat de necur��ie (desfr�u), p�cat �mpotriva drept��ii �i �mpotriva leg�turii matrimoniale sacre. Nici un motiv nu d� unei persoane dreptul moral s� comit� adulter: nici impoten�a so�ului sau frigiditatea so�iei, nici alte disfunc�ii sexuale, nici vreo alt� boal� sau infirmitate a unuia dintre so�i, nici absen�a mai mult sau mai pu�in �ndelungat� din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt �i nici un alt motiv. �i rec�s�torirea dup� divor�, c�t timp tr�ie�te so�ul / so�ia, este acela�i lucru cu adulterul. C�s�toria este sf�nt� �i indisolubil�. Divor�ul este o mare dezordine �i o v�t�mare a c�s�toriei. Domnul Cristos a spus: �� Deci, ceea ce Dumnezeu a unit, omul s� nu despart�. � �n cas�, ucenicii L-au �ntrebat iar�i despre aceasta. �i El le-a zis: � Oricine �i va l�sa so�ia �i se va c�s�tori cu alta, comite adulter �mpotriva ei; �i dac� o femeie �i las� so�ul �i se c�s�tore�te cu un altul, comite adulter. �� (Marcu, 10,9-12). �n prima scrisoare a Sf�ntului Apostol Pavel c�tre Corinteni, citim: �Celor c�s�tori�i nu eu le poruncesc, ci Domnul, ca so�ia s� nu se despart� de so�. Dac� este desp�r�it�, s� r�m�n� nec�s�torit� sau s� se �mpace cu so�ul ei. �i nici so�ul s� nu-�i lase so�ia.� (1Cor. 7,10-11). Iar �n scrisoarea c�tre Romani citim: �C�ci femeia m�ritat� este legat� prin lege de so�ul ei c�t timp tr�ie�te el; dar dac�-i moare so�ul, este dezlegat� de legea so�ului ei. Dac�, deci, c�nd �i tr�ie�te so�ul, ea este a altuia, se va numi adulter�; dar dac�-i moare so�ul, este dezlegat� de lege, a�a c� nu mai este adulter�, dac� este a altuia (dac� se c�s�tore�te cu altul � n. n.).� (Rom. 7, 2-3). Deci refuzul rec�s�toririi dup� divor� c�t timp tr�ie�te so�ul / so�ia nu este un capriciu al Bisericii Catolice, ci, dup� cum am exemplificat, este bazat pe Cuv�ntul lui Dumnezeu. Pentru cazuri grave, Biserica Catolic� poate �ng�dui celor c�s�tori�i s� tr�iasc� desp�r�i�i (o a�a numit� �separare de la pat �i mas�), dar ei r�m�n tot c�s�tori�i �i nici unul dintre ei nu se poate c�s�tori din nou c�t� vreme tr�ie�te cel�lalt so� (numai dup� trecerea so�ului / so�iei la cele ve�nice). Nici Biserica Ortodox� nu consider� a doua oar� ca fiind c�s�torie, ci un fel de "pogor�m�nt", adic� un fel de binecuv�ntare, cu alte cuvinte, tot �n dezordine sunt cei care fac aceste "pogor�minte", crez�nd �n mod gre�it c� prin acestea ar fi �n ordine. Dezordinea provocat� de divor� aduce dup� sine prejudicii grave: pentru cel�lalt so�, care se vede p�r�sit �i pentru copii, traumatiza�i de desp�r�irea p�rin�ilor �i adesea tra�i de ambele p�r�i. Exist� un refren al unui c�ntec: �Sunt copii neferici�i, / Inima �i doare/ C�-s p�rin�ii desp�r�i�i / N-au �n cas� soare.� Iata un articol interesant despre indisolubilitatea casatoriei: http://lumea.catholica.ro/2009/05/pentru-o-pastoratie-a-casatoriei-indisolubile/ Pe acest site puteti gasi si multe alte articole interesante. Mai multe pute�i citi �i vedea pe blogul urm�tor : http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog g�si�i: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri ; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in posturi TV on-line �i posturi de radio); c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator); articole; adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofer� servicii caritative, etc. V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. Chiar merit�. |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 8 August 2009 15:17 |
||
lady_corina Postat pe 8 August 2009 15:19 |
||
"Da doamne sa moara ex-ul ca sa-mi pot gasi si eu un barbat cu care sa-mi alin bolile si batranetile fara sa cad in pacatul adulterului" E bine vierule sau trebuie sa mai adaug ceva? |
||
daria_ Postat pe 10 August 2009 21:30 |
||
Vezi ca frazele de mai sus le-ai scris pe toate topicele posibile. Schimba copy/past-ul ca ne-ai inebunit. Indiferent de subiect - hop si tu cu adulterul |
||
daria_ Postat pe 10 August 2009 21:32 |
||
el chiar crede ca sta cineva sa citeasca toate aberatiile.... daria, ai grija ce-ti doresti, ca sti vorba aia.... |
||
zambila Postat pe 11 August 2009 15:26 |
||
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-08-08 15:17:20 |
||
garbo019364 Postat pe 11 August 2009 23:32 |
||
zambila, mama, intrebarea era retorica pt.alde vieru ca ne-a inebunit pe toti cu copy/past-ul lui de pe toate topicele, indiferent de subiect | ||
daria_ Postat pe 12 August 2009 23:06 |
||
bravo | ||
garbo010939 Postat pe 13 August 2009 10:03 |
||
bravo mosulica si ms ptr scuzele acordate dar domnul cezar nu-l inteleg dc insista atat de mult cu carticelele lui minune.asa traieste el viata dupa carticele si stasuri?ma intreb cand iubeste o femeie, tot dupa stasuri o face si fraze binecuvantate? hai te salut cu respect mosulica. |
||
garbo010939 Postat pe 13 August 2009 10:12 |
||
liliana,eu sunt impotriva acestor relatii,intocmai,pt ca nu au viitor si provoaca doar suferinta.te cred ca ai fost fericita,dar aqm poti da sfaturi fetelor kre vor sa fak aceiasi greseala,nu pune suflet intr-o rel q amantul,pt ca nu isi va lasa nevasta.poate va iesii si la tine soarele si iti vei gasii fericirea!bafta | ||
pisiMic Postat pe 13 August 2009 18:09 |
||
usurel,ai dreptate .dak stai sa te gandesti sotia si-a faqt o gramada de ganduri.de ce o inseala ,q ce a gresit. si DA ROATA E ROTUNDA | ||
pisiMic Postat pe 13 August 2009 18:29 |
||
Salutare! Eu zic ca judecati prea usor, si la prima vedere. Femeia aceasta nu isi poate expune toata relatia de 7 ani in 3 randuri. Cred ca in atatia ani isi dadea si ea seama dc omul ala simte ceva fata de ea sau nu. Sunt barbatii care sunt doar lasi si nu pot divorta, dar eu iti dau niste sfaturi: sa iei decizia care crezi ca este cea mai buna pentru tine, sa nu te intereseze de ce spun altii, si sa nu regreti niciodata ce ai facut. va pup | ||
cristina192002 Postat pe 13 August 2009 18:47 |
||
daria eu nu cred ca marisa avea nevoie de sfaturile noastre ca sa ia o decizie, stie ea mai bine ce si cum vrea, nu? |
||
zambila Postat pe 14 August 2009 12:21 |
||
ups, am incurcat topicul, stiti voi care.... dar oriucm, ideea ramane valabila! |
||
zambila Postat pe 14 August 2009 12:22 |
||
cred si eu zambilico . Doar se vorbeste cam acelasi lucru peste tot... | ||
blanca Postat pe 14 August 2009 12:29 |
||
numai topicuri de amante si soti(in brate) inselate, dar altceva nu se poate vorbi despre barbat, crezi ca femeile sunt sfinte, iete paula marioara, ele daca nu inseala cu barbat inseala cu femeie adica sunt lesbi si tot a draq sunt si femelele , nu toate , asa ca....si femeile sun ..... | ||
yanyacharberet Postat pe 14 August 2009 12:35 |
||
pe asta n-am prins-o...care era ideea, yanya?? |
||
zambila Postat pe 14 August 2009 12:40 |
||
oitzo, ne pupacim acilea, la amanti? na bine, fie |
||
zambila Postat pe 14 August 2009 12:56 |
||
Sincer imi pare rau ptr ce ai patit.Stiu k ti-e greu.Dar gandeste-te k ai stiut k va venii clipa asta de la inceput.Stiai k nu va fii niciodata al tau,sau k nu va renunta la nevasta lui.Aceeptand sa-i fii amanta,asta este pretul nescris pe care trebuie sa-l platesti!Va trebuii sa te resemnezi si sa mergi inainte,sa multumesti ptr clipele frumoase pe care le-ai petrecut impreuna cu el si atat.Atat a fost sa fie povestea voastra.S-a incheiat acest capitol in viata ta si trebuie sa incepi altul.O femeie e puternica!!!Ai incredere in tine.Plangi,consuma-te,si totul va trece. |
||
christine21 Postat pe 30 August 2009 09:18 |
||
De la: liliana_lory, la data 2009-03-27 18:17:48Am avut o relatie de 7 ani cu un barbat casatorit, eu fiind vaduva.Detasat fiind cu serviciul pleca odata la doua saptamani acasa.Eu spalam eu calcam eu mancare eu saltea am trait impreuna zi de zi noapte de noapte un vis, eram o familie.Sotia nu a venit niciodata in toti acesti ani, vorbeau foarte mult la telefon.Acum a iesit la pensie si s-a dus acasa.Imi este naprasnic de greu, plAtesc pentru toata fericirea mea,MOR DE IUBIRE.Nu vreau sa se desparta, dar vreau sa fie si cu mine.Nu vrea sa fiu judecata, daca aveti ceva de spus bine daca e sa ma luati peste picior abtineti-va.Va multumesc. Ori in carutza ori in telegutza.Vrei sa fie si cu tine si cu nevasta? Cat tupeu ai si cat de naiva poti fi la varsta asta? N-ai auzit ca numai 1% dintre barbati isi lasa nevestele pentru amante?Fericirea furata alteia si cladita pe nefericirea alteia se plateste. |
||
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:09 |
||
scorpio are dreptate ,si eu sunt de parere ca ce e furat se intoarce la cel de la kre e furat,e adevarat ca iubirea e oarba,dar barbatii kre isi lasa nevasta pt amanta sunt jalnici,iar femeile kre spera sa desparta o ksa nu merita nimic.parerea mea pt restul fetelor,vreti o rel kutati pe unul singur,te indragostesti de unul insurat lasa-l in pace ,dak e sa se desp de sotia lui nu te baga,dak o lasa pe ea asa te poate lasa si pe tine pt alta mai tanara | ||
pisiMic Postat pe 2 Septembrie 2009 19:27 |
||
nu vreau sa te judec nu ii poti comanda inimi de cine sa te indragostesti si de cine nu.tu erai constienta de faptul k nu este al tau decat temporar ..doar cu imprumut.tu sti cat e de dureros sa afli ca sotul te inseala??nu iti doresc sa afli vreodata...lasa trecutul in spate. traieste prezentul si fa-ti planuri de viitor alaturi de un barbat care sa iti apartina in totalitate....bafta | ||
dropit Postat pe 3 Septembrie 2009 15:38 |
||
De la: carmen_criss2003, la data 2009-06-18 16:06:32de ce toat� lumea o condamn� pe ea. de ce femeia intotdeauna plate�te? de ce barbatul nu plate�te cu nimic? el a stat 7 ani �i a dus-o bine �i acum o duce in continuare la fel de bine, poate mai sta 7 ani pe undeva. Pai pe cine ai vrea tu sa invinuiasca cei care-si dau cu parerea?... Nu ea a acceptat statutul asta? Desi sunt reprezentanta sexului feminin, consider ca femeile pot face multe...si bune si rele...Si eu am avut statutul sotiei inselate, si m-am dus si la cremenal-sectia divorturi, avand si un copil acasa. Deh...dragoste cu forta nu se poate...daca s-a terminat...S-a terminat !!! ca la magazin, pe rafturi...gata!!! Personal, eu cred ca mosulica ala, a fost chiar franc. I-a zis vaduvei cum sta treaba, si ea a zis: "Bine...works for me!!!"ca si asa se saturase de singuratate si acuma...O DOARE SUFLETUL DE IUBIRE...si pe el nu-l doare nik... Fereasca D-zeu !!! |
||
garbo025622 Postat pe 3 Septembrie 2009 19:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce sa fac sa divotez sau sa lupt in continuare | 57 | De la: garbo337236 13 Septembrie 2015 19:01 |
bebelusi | 2 | De la: tutankhamon 19 Octombrie 2009 01:21 |
tradarea | 89 | De la: Melanie 4 Noiembrie 2009 18:05 |
|
||
Am fost parasit. | 10 | De la: Popa_Catalin_Andrei_1 12 Iunie 2016 18:39 |
infidelitate | 82 | De la: quark_said 25 Septembrie 2010 00:14 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice