De la: garbo000505, la data 2009-03-27 19:36:25ai avut!!? |
||
garbo001605 Postat pe 1 Octombrie 2009 18:11 |
||
---|---|---|
tu de fapt ce vrei de la el? daca 7 ani nu l-ai putut convinge sa fie numai cu tine inseamna ca ai acceptat din start jocul lui dublu.mutarea lui la nevasta ar trebui sa fie pt tine un raspuns destul de concludent:omul isi vede de familia lui iar tu ar trebui sa-ti gasesti un barbat adevarat care sa te vrea doar pe tine. | ||
mino2009 Postat pe 1 Octombrie 2009 20:19 |
||
oare ti-a trecut? Eu iubesc un tip casatorit de 4 ani,si cred ca o sa ramana pt toata viata in sufletul meu...........dar....fiecare cu sotii nostrii.......poate daca ne cunosteam mai devreme era mai bine si mai frumos.....sau?????????poate nu era ....... | ||
|
||
iubescun Postat pe 2 Octombrie 2009 23:57 |
||
Tipul e casatorit de 4 ani sau tu il iubesti de 4? Si ce va tine sa fiti impreuna? Divortul nu mai e o rusine in ziua de azi. Preferi sa te complaci in minciuna, prefacatorie decat sa spui lucrurilor pe nume. Tz. tz. Ce de lume slaba si limitata. | ||
Tiffany Postat pe 3 Octombrie 2009 08:01 |
||
e mai palpitant sa traiesti asa sa te intalnesti cu cineva pe ascuns |
||
irinuca_alintata Postat pe 3 Octombrie 2009 15:12 |
||
Pentru cine e dual si perfid, da. | ||
Tiffany Postat pe 3 Octombrie 2009 15:24 |
||
Este foarte usor sa judeci situatii atat de delicate... Celor care au fost atat de acizi le pun intrebarile : Chiar aveti curajul sa ridicati piatra ? Sunteti asa de imaculati ? Nici chiar cu gandul ? |
||
wan Postat pe 29 Octombrie 2009 14:38 |
||
asa ra!! sa vedem cine ridica piatra?? |
||
eladaela Postat pe 29 Octombrie 2009 14:51 |
||
io nu indraznesc da' fara d'astia insuratii |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 14:58 |
||
s-o ridic....sa n-o ridic?? (piatra bre) | ||
eladaela Postat pe 29 Octombrie 2009 15:01 |
||
buna sunt noua | ||
carla_99 Postat pe 29 Octombrie 2009 15:03 |
||
noua, ha??? elada, ridic-o, da nu la mine |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 15:07 |
||
zambiluto buna carla noua....99 |
||
eladaela Postat pe 29 Octombrie 2009 15:10 |
||
io nu ridic piatra la nimeni...fiecare face ce doreste, iar apoi suporta consecintele...asta-i viata! corect, nu? |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 15:12 |
||
dara cum nu zambilut...corect | ||
eladaela Postat pe 29 Octombrie 2009 15:14 |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 15:28 |
||
nici eu n-o ridic... spun doar ca am avut ocazia, dar n-am facut-o. am inca principii la care tin. cine o face, vorba zambilutzei, problema lui... |
||
garbo_C Postat pe 29 Octombrie 2009 15:37 |
||
eu sunt cu cineva de 5 luni ,amandoi suntem casat si e super cu el,simt ca as vrea sa traiesc toata viata mea cu el |
||
irinuca_alintata Postat pe 30 Octombrie 2009 16:47 |
||
....io am auzat ca o speli sa e ca noua...da cum pot, bre, dimineata sa te fufu cu unu si sara cu altu? | ||
daria_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:16 |
||
pai cu unu cand o faci, inchizi ochii...si zici ca ai visat......si nu ai remuscari...ce.....visele sunt realitate?? | ||
tutankhamon Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:19 |
||
...io propun sa iti mai cati inca un fraier, ca sa fie masa bogata: damineata, la pranz si sara..... ..ce parere ai avea daca ar fi invers? adeca sa aiba el o amanta? |
||
daria_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:21 |
||
daria...are u talking to me???? | ||
tutankhamon Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:32 |
||
...thut, crez ca intrabarea pentru alintata era da fapt: ce parere ai avea daca ar fi pe invers si te-ar insela si el cu unu? ..ce sa fac....am imbatranit si io si uit intrabarile, ca raspunsurile le-am invatat si dau pe dinafara... |
||
daria_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:39 |
||
mami...am inteles tot ce ai spus dar am crezut ca te referi la mine....ca io sunt deasupra ta la postare.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:44 |
||
..pai daca nu ma lasas sa ma termin cand eram in creatiune...io nu m asteptam sa te bagi in fata... | ||
daria_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:51 |
||
pai termenaseshi fataaaaa.....hai ma ca io-s mai blonda ashea..... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:57 |
||
....azi am fost sa-mi vizez de profesiune fara (somajul) si m-am intalnit cu o fosta colega de serviciu, actuala colega de profesiune ...bineinteles ca am fost impreuna la o cafea sa ne amintim de vremile trecute... ... sotul ei a fost mutat in urma cu 4-5 ani la Sibiu (este ofiter)...la data cand i-a venit lui numirea , fata lor era eleva de liceu...s-au mutat in Sibiu si am pierdut legatura.. ..acum mi-a spus ca el a ramas acola, iar ea s-a intors cu fata dupa aproape un an...tanara domnisoara a facut o depresie puternica din pricina mutarii (din cea mai buna eleva din clasa ajunsese sa planga atunci cand trebuia sa iasa din casa...a fost la psihiatru si acesta i-a sfatuit pe parintii sa o duca inapoi la scoala de unde a plecat)... |
||
daria_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:09 |
||
...in urma cu cateva luni sotul ei s-a pensionat si s-a reintors si el in sanul familiei...dar, la scurt timp, a inceput sa primeasca telefoane de la o femeie care sustine ca a fost ca si sotia lui in anii in care a fost singur la Sibiu.. ...cat timp a stat el plecat cu serviciu, nevasta-sa nu l-a vizitat niciodata (zicea ca locuieste la caminul de garnizoana cu doi colegi in camera si nu are unde sa o primeasca), venea odata la 45 de zile acasa (asa este regulamentul)intr-o permisie de 5 zile lucratoare (daca punem doua duminici si doua sambete=9 zile).... ....el se mutase de fapt la amanta, care stia foarte bine ca o familie il asteapta cuminte....dupa ce s-a pensionat si s-a reintors la familie, amanta s-a crezut indreptatita sa-i ceara socoteala sotiei si sa o faca vinovata de "atragerea in cursa a barbatului meu"... |
||
daria_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:10 |
||
...am sfatuit-o sa discute cu sotul ei si sa-l ierte (in tot timpul acesta nu a simtit niciodata tradarea lui - vorbeau la telefon la orice ora, fara nici un fel de retineri - deci si in prezenta amantei; aducea banii acasa; se purta exemplar in zilele cand era impreuna cu familia si nu vorbea cu nimeni la telefon - deci nici cu amanta; mergeau impreuna in concedii....) ...cineva pe forum, pe un alt topic a facut o afirmatie care m-a socat: si la wc merg sa-mi fac nevoile, dar nu am o relatie cu el...cu toata duritatea cuvintelor, cred ca se potriveste unor persoane...mi-am consolat fosta colega cu aceasta comparatie (probabil ca astea au fost sentimentele lui pentru amanta, daca nu a lasat niciodata impresia sotiei ca este infidel sau este nemultumit de relatia lor)...... |
||
daria_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:11 |
||
?????????????? | ||
nazirra Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femei...amante...iubite | 61 | De la: garbo_5596 21 Noiembrie 2012 20:27 |
ce parere aveti despre emigrare in canada ? | 30 | De la: garbo_489443 17 Mai 2018 11:03 |
Cat dureaza o relatie in afara casatoriei ? | 139 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:48 |
|
||
nu a fost niciodata fericit! | 26 | De la: ceachy 16 August 2012 11:30 |
asociere afacere | 1 | De la: marianadinubz_yahoo_com 13 Septembrie 2009 10:44 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural