o intrebare adresata mai mult barbatilor...Ce cred ei ca este dragostea?

-Ce-ti doresti de la un barbat?
-Sosetele si pantalonii.Sa le bag la spalat.
Ioana007
Postat pe 5 Aprilie 2009 10:43
eu vreau si cravata. la propriu si la figurat... mai ales la figurat...
gianiblue
Postat pe 5 Aprilie 2009 10:47
Uneori vrei atat de multe, ca nu mai stii ce vrei.
Ioana007
Postat pe 5 Aprilie 2009 10:52
nu e cazul meu.
gianiblue
Postat pe 5 Aprilie 2009 10:56
Dar care este cazul tau?
Ioana007
Postat pe 5 Aprilie 2009 13:49
cazul meu: stiu ce vreau numa' ca nu exista in timpurile noastre. deci nu mai vreau nimic de la timpurile noastre.
gianiblue
Postat pe 5 Aprilie 2009 14:01
De la: mielutza, la data 2009-04-04 15:21:10E... am inteles intrebarea nu te gandi ! Dar . Raspund si eu cu o intrebare : Te simti iubita ? Ca esti casatorita sau nu . Daca da ai incredere sa vorbesti cate-n luna si in stele cu omul pe care-l iubesti ? Stii ce-ti doresti de la el ? El stie ? E important ? Faceti planuri pt voi .....El se simte iubit ?E cate-ar fii.
Eu una nu cred ca e bine sa pui oamenii in tipare . E bine sa stii de la omul care te intereseaza ce-si doreste el si cum .Si sa compari cu visul tau. Poate se potriveste,poate nu . Pt ca eu cred ca in principiu toti ne dorim cam aceleasi lucuri de la viata . Diferenta e in ce ordine le punem si in ce culori le vedem .

immm...greuu, tare greu de raspuns la asta, ce sa zik...
fleur_de_lis
Postat pe 5 Aprilie 2009 15:16
Love@ Pai daca-i greu trebuie sa limpezesti cateva chestii ... pun pariu ca unele raspunsuri le stii dar nu vrei sa te uiti "in ochii lor ".
blanca
Postat pe 6 Aprilie 2009 17:36
sentimentul de dragoste adevarata se cunoaste in timp,trebuie sa cunosti persoana respectiva destul de bine ,eu nu cred in dragoste la prima vedere aia nu e dragoste aia e atractie fizica(orinta de sex)
florinradu80
Postat pe 9 Aprilie 2009 19:24
love...sa stii ca barbatii chiar iubesc...nu vad femeia doar ca pe o anexa...

mielushel are dreptate...problema e ce simti tu...te simti iubita ? el se simte iubit?

comunicati ? ca si asta e o mare problema...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Aprilie 2009 20:00
De la: mielutza, la data 2009-04-06 17:36:53Love@ Pai daca-i greu trebuie sa limpezesti cateva chestii ... pun pariu ca unele raspunsuri le stii dar nu vrei sa te uiti "in ochii lor ".

immm nu stiu ce sa raspund...viata ne transforma, si cd ne ramane a timp, si ne oprim sa mai aruncam o privire in noi insine...se intampla sa nu ne mai regasim, pe noi cei care staim k suntem dar nici pe cei de alaturi..cei care ii stiam ca sunt, cum sunt..si practim ne intrebam daca ceea ce descoperim mai e iubire sau nu...
fleur_de_lis
Postat pe 10 Aprilie 2009 19:42
Depinde in ce culori vezi tu iubirea . Viata ,da, ne transforma si nu suntem mereu cu fluturasii la purtator dar sunt atatea alte etape frumoase .Trist e sa constati ca numai tu le vezi si n-ai cum le imparti la doi .
blanca
Postat pe 11 Aprilie 2009 19:12
Nu cumva va complicati din cauza filozofiei?
Ioana007
Postat pe 11 Aprilie 2009 19:38
De la: loveactually, la data 2009-03-30 11:59:23de multa vreme imi pun aceasta intrebare: ce este de fapt sentimentul de dragoste?? este suma clipelor in care ai stat inlantuit cu o persoana? te poti indragosti si inainte de a face dragoste cu aceasta, sau e suma tuturor actiunilor legate de acea fiinta? ma intreb ....

Mi se pare corect sa facem distinctie intre dragostea divina si cea umana:cea divina e complet dezinteresata si se distribuie in mod egal la toti,cea umana e exact opusul...Apoi mai trebuie facuta distinctia intre un foc de paie si unul de carbune:cel de paie,mai nu-ti dai seama cind se aprinde,te-a ars si s-a si stins,cel de carbune se aprinde greu,dar si cind crezi ca nu mai e nimic sub cenusa,nu poti risca sa o iei cu mina...Nu e neaparat interes material,interesul uman,dar cind alegi o persoana sa corespunda exigentelor TALE,sa fie potrivita caracterului TAU,sa TE inteleaga, sa TE iubeasca,etc,e tot un interes.Apoi e si egoista :sa fie numai al TAU.Iti dai seama ca iubesti sau te iubeste o persoana,nu atunci cind te-a privit insistent sau ti-a adresat un compliment-scris sau verbal-,nici kiar cind ai ajuns destul de repede la pat si te-ai potrivit super...nu.Atunci cind tu stai rau,cind ai vreo problema,cind,pt a te ajuta,face orice sacrificiu,si tu la fel...Atunci da,aceea se poate numi DRAGOSTE.Cred ca pt a gasi o astfel de persoana,trebuie sa avem noi ,intai,acest sentiment si,cu siguranta,va veni si persoana potrivita.Unul din barbati,subsemnatul,gindeste asa.
daniel_m67
Postat pe 11 Aprilie 2009 19:46
Aferim! Pacat ca esti insurat Daniele..

Mai gagici, nu gasim noi o cale sa-i clonam p-astia OK?
gabitzza
Postat pe 11 Aprilie 2009 21:06
De la: gabitzza, la data 2009-04-11 21:06:16Aferim! Pacat ca esti insurat Daniele..

Mai gagici, nu gasim noi o cale sa-i clonam p-astia OK?
Multumesc de aprecieri,dar sa stii ca singurul meu merit e doar ca mi-am dorit mult o astfel de viata,nu m-am nascut asa...S-apoi...OK...trebuie vazut daca in practica sint tot ok ca in teorie...
daniel_m67
Postat pe 11 Aprilie 2009 21:22
Aoleu..
gabitzza
Postat pe 11 Aprilie 2009 22:13
Miscandu-ne in virtual, este normal ca si dorintele noastre sa fie virtuale.Dar in momentul cand ai fixat niste repere dorintelor tale, aceea nu mai este dragoste ci interes.
Ioana007
Postat pe 12 Aprilie 2009 07:05
De la: Ioana007, la data 2009-04-12 07:05:32Miscandu-ne in virtual, este normal ca si dorintele noastre sa fie virtuale.Dar in momentul cand ai fixat niste repere dorintelor tale, aceea nu mai este dragoste ci interes.
Imi pare ca toate subiectele discutate in virtual vin din si sint pt- viata reala.Intrebarea pusa,tine tot de real.Aici cred ca toti aduc o nedumerire,o sugestie din real.Nu cred ca se poate confunda nici pe departe interesul din plan material,ori de ce tip ar fi,cu dragostea umana care,cum am spus ,e egoista si interesata.In plus,dreptul sacru al exprimarii,poate aduce la iveala perle de intelepciune,asa ca...
daniel_m67
Postat pe 12 Aprilie 2009 21:00
gabitzo...cum a zis si za wife...astia buni sunt luati...si nu vrem sa fim clonati
prometeus_969
Postat pe 12 Aprilie 2009 21:52
Raule!!!
gabitzza
Postat pe 12 Aprilie 2009 21:54
nah si ?

giani a zis de mine ca ar trebui sa fiu clonat...si-am luat-o de buna

si stii ceva? eu is mandru de mine...am o sotie absolut superba, cea mai frumoasa si mai desteapta din lume...si o iubesc "la nemurire"

si sunt si fidel...chiar si cu gandul

cui ii mai trebuie amante cu o nevasta ca a mea?
prometeus_969
Postat pe 12 Aprilie 2009 21:58
Pupate-as!!

Sa nu te schimbi, ca te bat!
gabitzza
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:03
nu ma schimb gabitza...ca za wife e unica...

imi scoate sufletul cu pretentiile ei de curatenie, ca peste tot vede numai celule moarte si bacterii ...dar o iubesc

si un tip special si modest ca mine nu poate iubi o femeie banala...imi pare rau ca ea nu se vede cu ochii mei, altfel nu ar mai avea o parere atat de proasta despre ea

prometeus_969
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:13
Modestu` lu` mama

N-are parere proasta, doar un simt al ironiei si umorului foarte dezvoltat.

Daca nu era asa construita, la istoria de viata personala, murea de cand avea unghiile moi, ca sa zic ashea...
gabitzza
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:20
michelle e o luptatoare, asta e clar

eu cu fiica ei am fost coleg de clasa, si in timp mi-a devenit cea mai buna prietena, mai ceva ca o sora

intotdeauna am invidiat-o ca are o asemenea mama, care se lupta cu dintii pentru ea

pentru mine, asa ceva era de domeniul fantasticului, ca eu a trebuit sa lucru de la 13 ani, si sa ma intretin singur in liceu si facultate

doar ca michelle a fost crunt dezamagita, si dincolo de duritatea pe care o afiseaza, e mai vulnerabila decat un copil de 5 ani

prometeus_969
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:26
Ioana e o copila norocoasa. Si tu un barbat destept.

Eu si michelle ne asemanam extraordinar de mult.

Sper ca pana ies la pensie sa gasesc si io un Pro..
gabitzza
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:32
nu am fost destept intotdeauna

si nici acum nu sunt intotdeauna

dar ea ma iubeste asa cum sunt

e singura persoana din lumea asta care nu se "sperie" de nebunia mea, de cum scriu, de cum gandesc

inainte, mi-era frica sa spun ca scriu, ca simt altfel. ea face sa fie totul usor. e singura care nu ma judeca si ma accepta asa cum sunt. ca si eu am defecte. sunt posesiv, nu vreau s-o impart cu nimeni, o sufoc cu dragostea, chiar si cand e preocupata de altceva mai important

tot ma chinui sa o fac sa inteleaga ca si ea e importanta. doar ca uneori mai gresesc si eu.
prometeus_969
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:38
Toata lumea greseste. Tot ce poti face e ca data viitoare sa gresesti mai putin, tot mai putin.

Pro, poate e in compensare pentru ce n-a primit atata timp. Si ce n-ai primit si tu atata timp. Nu exista relatie perfecta, doar relatie.
O relatie dinamica, vie, are suisuri si coborasuri, respira. Si se regleaza prin vointa celor doi.
gabitzza
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:45
hi, hi. o intrebare adresata mai mult barbatilor si raspund mai mult femeile. prietenii stiu de ce?
si_totusi
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hit Golf with Good Clubs 1 De la: jiaopi111 21 Octombrie 2010 11:34
Hai sa marim lista de prieteni toti cei care ne place litoralul Romanesc 28 De la: garbo_396644 3 Aprilie 2014 10:06
Poate sa-mi spuna cineva din experienta cum se poate aborda cu succes barbatul macho? 77 De la: Sassette 14 August 2016 15:11
ce urasc barbatii la noi femeile 116 De la: MONIKA112511 16 Martie 2015 12:25
cum se cuceresc barbatii? 893 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:52
Setari Cookie-uri