fostul meu sot a fost invatat de taicasu sa nu plinga,si de la 12 ani el nu a mai dat nici o lacrima,uite cind i-am zis ca il parasec a inceput sa plinga ptr toti anii din trecut,si mi-a spus; voi plinge de acum, nu o sa mai fiu asa rece..,barbatii care se abtin vor sa se arate ca sint COCO, dar uite ca nu exista asa ceva toti trebuie sa plingem,e un fel de-a ne racori. | ||
garbo005675 Postat pe 3 Iunie 2009 10:22 |
||
---|---|---|
l-ai racorit bine i-ai dat omului o veste buna . |
||
si_totusi Postat pe 3 Iunie 2009 11:23 |
||
COCO ??? | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 11:42 |
||
,,ti-am lezat sensibiitatea ? nu e nevoie de studiu indelungat pt asa o concluzie, doar de putina experienta de viata... nu sufar de misandrie. iubesc barbatii, dar..." ...si mai mult cind sint legati,inofensivi si ...PLING. |
||
valentino Postat pe 3 Iunie 2009 12:04 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-06-03 11:42:37COCO ??? ..chanel |
||
blanca Postat pe 3 Iunie 2009 12:06 |
||
ticaloasa mica...ce te iubesc... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 12:44 |
||
De la: garbo005675, la data 2009-06-03 10:22:03fostul meu sot a fost invatat de taicasu sa nu plinga,si de la 12 ani el nu a mai dat nici o lacrima,uite cind i-am zis ca il parasec a inceput sa plinga ptr toti anii din trecut,si mi-a spus; voi plinge de acum, nu o sa mai fiu asa rece..,barbatii care se abtin vor sa se arate ca sint COCO, dar uite ca nu exista asa ceva toti trebuie sa plingem,e un fel de-a ne racori. Pai daca nu se mai putea ,,racori" alt fel... |
||
valentino Postat pe 3 Iunie 2009 13:29 |
||
pai, cica dupa ce iei un putregai de ranga si-i dai omului una-n cap, de-i sar COCOiele - pardon, cucuiele - ca broastele-n apa, mirata, te uiti la el si-l intrebi: te doare? plangi? hai, plangi, racoreste-te draga ! optional, poate fi pupat. nu din alt motiv ci, sa-i treaca |
||
si_totusi Postat pe 3 Iunie 2009 14:08 |
||
Me2 Michelle. | ||
blanca Postat pe 3 Iunie 2009 14:12 |
||
avem amandoua un simt al umorului mai ciudat, iubito... interesant rationamentul totusicai... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 14:18 |
||
Totusico , mi-ai inseninat ziua!! |
||
blanca Postat pe 3 Iunie 2009 14:18 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-06-03 14:18:12avem amandoua un simt al umorului mai ciudat, iubito... sec (umorul) . M-a data gata! E teribila . Am ras cu lacrimi. |
||
blanca Postat pe 3 Iunie 2009 14:20 |
||
he...he...si de ea mi-e drag... mielushel...vino in cafenea, ca nu poci sa impietez topicul asta cu problemu de ma roade acu' |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 14:21 |
||
fetele, nu-i mai bine cand radem. asa ar trebui reintitulat topicul " si barbatii rad" | ||
si_totusi Postat pe 3 Iunie 2009 14:28 |
||
si sa facem unu' care sa se cheme "si femeile si barbatii spun lucruri traznite" | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 14:30 |
||
Ba cum sa nu fie mai bine !? Da mie-mi place ce citesc printre randuri ... | ||
blanca Postat pe 3 Iunie 2009 14:37 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-06-03 14:28:45fetele, nu-i mai bine cand radem. asa ar trebui reintitulat topicul " si barbatii rad" Sa radem plangand si sa plangem razand. Ar fi interesant. |
||
Delo Postat pe 3 Iunie 2009 15:31 |
||
sincer nu stiu de ce se tot dezbate subiectul asta.dar ei nu sunt oameni?n-au suflete?se manifesta diferit decat femeile,dar sufera si plang si ei.e ceva normal pentru o persoana normala.daca nu sunt ca noi femeile sa se jeleasca din orice si pe unde apuca,asta nu inseamna ca nu sunt sensibili si n-au sentimente ca si noi.si nu mai inteleg ceva.de ce trebuie sa vorbim atat de fac si ce nu fac barbatii?oare ce avem cu ei?cred ca ei sunt ca un drog ,iar noi suntem dependente de acest drog.fac parte din viata noastra si cred ca trebuiesc acceptati,respectati,intelesi si iubiti,la fel cum si noi avem nevoiede toate astea.nu-i mai atacati atat,mai bine bucurati-va de ei. |
||
deuta Postat pe 3 Iunie 2009 16:01 |
||
vai de mine.ori nu mai stiu sa citesc,ori femeile au o problema,si eu sunt femeie si n-am nimic cu barbatii.sunt suflete la fel ca si noi.unele femei se plang ca se intampla sa mai fie troznite,dar ajung sa cred ca merita.lasati-i sa traiasca si ei.au si ei sentimente si cred ca daca stii sa accepti,sa intelegi,sa alinti,sa sustii si sa iubesti un barbat,atunci e bine.dar cred ca pentru unele dintre noi e cam greu.decat sa-i catalogam ca drept fiind animale neinblanzite,de ce nu mai bine ii iubim si totusi sa facem un efort sa-i intelegem si pe ei.noi cerem de toate si ce oferim? de-aia n-o sa fie niciodata bine pentru femei,ca ne preocupam mai mult sa schimbam barbatii dupa bunul nostru plac,in loc sa facem un efort si sa-i intelegem.lasati-i in pace si iubiti-i,ca fara ei......hai sa ne iutam si in gradina noastra.sunt subiecte �frumoase� fara numar de discutat. |
||
deuta Postat pe 3 Iunie 2009 16:09 |
||
Clar ca plan si is tari doar in fata altora iar in sine mor de dor,iubire..... | ||
marina_stela20 Postat pe 3 Iunie 2009 20:00 |
||
bine ca nu in spatele altora | ||
si_totusi Postat pe 3 Iunie 2009 20:50 |
||
Deci cum e chestia aia cu COCO? Eu am avut un papagal pe care il chema COCO.De la mine s-o fi inspirat fata asta cu COCO? Cred ca am ajuns KOO-KOO. |
||
Aemulus Postat pe 4 Iunie 2009 04:43 |
||
iarta-mi interventia....e drept ca barbatii ..chipurile sunt niste duri dar sa nu-i catalogam pe toti la fel....sunt si barbati care plang nu la bautura ci la lucruri serioase...adica....cand iubesc ...crede-ma ...sunt....si nu 1 sau 2...multi sunt si barbati care au suflet...poate inca nu ai dat de vreo unul cu bun simt si care sa stie sa iubeasca din toata inima. Sper ca nu am fost obraznic cu raspunsul asta...iar daca DA....te rog sa ma ierti...sunt un barbat si imi place sa fiu sincer !!! | ||
epsilon_13 Postat pe 4 Iunie 2009 09:16 |
||
Barbatii plang oameni buni,barbatii sufera mult mai intens decat femeile si iubesc mult mai intens decat noi.singura diferenta e ca ei au puterea sa planga in cochilia lor fara sa fie vazuti sau daca sunt vazuti sunt accidental.asta este singura diferenta.aaa,,,,barbatii beti plang dar atunci mint si sunt falsi se pot controla foarte bine in sensul asta:) |
||
eth Postat pe 4 Iunie 2009 14:15 |
||
adevarul e ca eu am intalnit unul care plangea numai cand voia sa se lingusasca sau sa fie iertat dupa ce a umilit si jignit in mod grosolan femeia care i-a fost alaturi si i-a oferit totul dar in schimb el i-a dat numai vorbe grele cat de multe a putut,asa ca nu-i credeti pe barbatii care plang sunt niste lingusitori cu interese | ||
garbo003632 Postat pe 4 Iunie 2009 17:48 |
||
si crezi tu ca unu' de-asta intareste regula ? hmmm... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 17:50 |
||
PW, ai aflat ce este COCO? | ||
Aemulus Postat pe 4 Iunie 2009 18:37 |
||
omuleti, mie mi-e clar. si ei plang. si mai departe nu conteaza. caci tema se opreste aici. nu cere si motivele sau demonstratii de sinceritate. | ||
gianiblue Postat pe 4 Iunie 2009 18:37 |
||
Buna Valentino, Ce mai faci? Tu chiar iubesti barbatii? ..... Parca erai barbat...? Sau ...intre timp, ai facut schimbare ....de sex? |
||
gavril Postat pe 7 Iunie 2009 19:30 |
||
De la: gavril, la data 2009-06-07 19:30:50 Buna Valentino, E cineva herma aici? |
||
strumfitoaia Postat pe 9 Iunie 2009 21:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
credetzi ca o relatzie de distatza are viitor? | 233 | De la: anca_anka 26 Aprilie 2010 12:51 |
DACA ARE SI NEVASTA SI AMANTA, DE LA MINE CE VREA? | 741 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:47 |
BARBATII...II IUBIM,II URAM SI NU NE SUNT INDIFERENTI | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:52 |
|
||
indemnizatie dupa indemnizatie | 1 | De la: garbo265515 22 Februarie 2012 12:43 |
intrebare | 9 | De la: garbo_11804 4 Aprilie 2013 11:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară