Si barbatii..plang.... (?)

barbatii plang de cate ori sunt pe cale sa devina presedinti, atunci cand se duc taaaman la dracu in praznic, in afganistan si irak, dupa voturi pentru aia mica, sa devina europarlamentar sa manance si gura ei o coaja de paine cu 3 chile de miez.
cand au motive serioase.
tulipe
Postat pe 28 Iunie 2009 19:54
am mai avut noi o rodicuta pe forum...o fii numele asta predestinat...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Iunie 2009 19:55
iezact la asta se gandea si creierele meu......aia cu unghiutzele.....
tutankhamon
Postat pe 28 Iunie 2009 19:56
dap...alta victima pe altarul casniciei...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Iunie 2009 19:57
cand sunt pusi pe scaun la stomatologie, te intreaba daca detartrajul se face cu anestezie si daca maseaua fara nerv mai doare.......se fac mici-mici in scaun si ....ah!.....ce sentiment am atunci asupra barbatilor.......i'm the queen of the univers!!!!!!!!
tutankhamon
Postat pe 28 Iunie 2009 19:58
Nu mai spune , faraoana mica
aia se intampla cand esti copilandru , nu barbat
poate mai sunt oamni care poarta scutece pt adulti , dar asta e alta treaba
dar in cazul vostru , atunci cand adoptati pozitia misionarului sau "bitchy" ...de la ce va dau lacrimile pe obrajori , de la fericire sau de prea mult bine..
cred ca nu trebuia sa o trag de par asa tare , ultima data
DaMarkus09
Postat pe 29 Iunie 2009 13:32
markus, esti ca gripa porcina. parol. intri pe toate topicurile si faci raaaauuuu... si te daaaaai maaareeee.... expliiiciiit sau impliciiiitttt. ne pare rau ca pricepem ce-i intre si printre randuri.
am si eu o curiozitate: cand termini cu Circus Globus?!
gianiblue
Postat pe 29 Iunie 2009 13:55
De la: tulipe, la data 2009-06-28 19:54:38barbatii plang de cate ori sunt pe cale sa devina presedinti, atunci cand se duc taaaman la dracu in praznic, in afganistan si irak, dupa voturi pentru aia mica, sa devina europarlamentar sa manance si gura ei o coaja de paine cu 3 chile de miez.
cand au motive serioase.

tulipo... ashe m-ai atins la inimioaraaa...

iooiii, ce-mi vine sa plang!!!
aid' la moshu sa te pup parinteste, pe frunte, tulipo!
Thor
Postat pe 29 Iunie 2009 14:00
De la: viopysy4u, la data 2009-06-14 12:23:01si baietii plang cateodata.si nu doaar cand sunt beti.

asa e!
mai plang si cand se trezesc din betie, unii pentru ca resimt vanataile lasate de nevasta de cu seara, altii pentru ca vad langa cine s-au trezit...
Thor
Postat pe 29 Iunie 2009 14:04
De la: Shy, la data 2009-04-05 20:13:53Ma intreb daca barbatii sunt atat de duri pe cat vor sa para...? Unii dintre noi am zice ca sunt superficiali...ca nu stiu sa iubeasca,,,ca nu sufera...E adevarat ?

plang mai rau ca o femeie.....
o fac rar dar .......plang

Postat pe 30 Iunie 2009 11:46
De la: DaMarkus09, la data 2009-06-29 13:32:43 Nu mai spune , faraoana mica
aia se intampla cand esti copilandru , nu barbat
poate mai sunt oamni care poarta scutece pt adulti , dar asta e alta treaba
dar in cazul vostru , atunci cand adoptati pozitia misionarului sau "bitchy" ...de la ce va dau lacrimile pe obrajori , de la fericire sau de prea mult bine..
cred ca nu trebuia sa o trag de par asa tare , ultima data

buey...ma enervezi....am parte de ratardati din astia fricosi cate doi pe zi...asa ca ciocul mic si joc de glezne.....iar la pozitia misionarului ne dau lacrimile ca va pute gura ca nu ati avut bunul simt sa va clatiti gura dupa berica de aseara....ia incearca tu sa o tragi mai tare de par si apoi ea sa-ti faca un sex oral sa vedem cine e eroul...tu cu parul ei in mana sau ea cu bucatica muscata in gura????
tutankhamon
Postat pe 1 Iulie 2009 00:35
Draga Stolo, si barbatii plang cate odata, mai ales daca sunt presedinti si le dau reflectoarele in ochi. Chestia e sa avem batistute de unica folosinta, sa nu ne molipsim de gripa porcina.
daria_
Postat pe 6 Iulie 2009 19:00
Markus,tu da c esti masculul alfa...acum ti-o rezolvi ca un ciine batrin?(sta in cour si-si linge capatina)
valentino
Postat pe 6 Iulie 2009 19:12
DA SI BARBATI AU MOMENTE CIND PLING.MAI ALES DACA IUBESC CU ADEVARAT.CIND ITI DAI SEAMA CAI STAT APROAPE O VIATA LINGA UN OM SI DUPA ATITA TIMP TE DISPRETUIESTE TE DOARE SI DE FIER SA FII SA NU PLINGI UN PIK
garbo017185
Postat pe 10 Iulie 2009 17:50
fata draga, manca-ti-as funduletul tau, nu ma plange inca, n-am depasit suta...
pik_nik
Postat pe 10 Iulie 2009 17:51
atunci cand si-a dat seama ca m-a pierdut da a plans ca un copil .Cred ca se prefac ca sunt duri
nana12
Postat pe 10 Iulie 2009 18:19
eu ii propun sa planga cel putin 3 piki. se obisnuieste si i se va parea mai usor cand mai apar alti piki...
gianiblue
Postat pe 10 Iulie 2009 18:25
Lasa draga, k nu trebuie sa planga neaparat la dentist sau neaparat cu lacrimi. (Se)Plang tot timpul k sunt neajutorati sau usor retardati, lasi si tristi, cea mai mica problema ii doboara, are dimensiuni cosmice, sfarsitul lumii, ce mai!
garbo011350
Postat pe 10 Iulie 2009 23:48
fraierii plang pentru ca sunt prea baietei ca sa vada realitatea....nu ii duce capul.....
tutankhamon
Postat pe 11 Iulie 2009 00:42
Stimate.....mumie !!!
Multi nu pot vedea realitatea,si atunci sunt.....DURI !,dar in realitate,le lipseste ceva,......caldura sufleteasca,si un sentiment numit .....DRAGOSTE !.....ceva intalnit destul de rar in ziua de azi...........
Daca iubesti cu adevarat,plingi,.......plangi de bucurie,alaturi de femeia iubita,.......sau poti plange de suparare,......din cauza ei,.........si asta inseamna sa fii BARBAT !!!..........fraier este cel care nu stie sau nu poate ..IUBI !!
TEODORRD
Postat pe 11 Iulie 2009 04:32
De la: TEODORRD, la data 2009-07-11 04:32:17Stimate.....mumie !!!
Multi nu pot vedea realitatea,si atunci sunt.....DURI !,dar in realitate,le lipseste ceva,......caldura sufleteasca,si un sentiment numit .....DRAGOSTE !.....ceva intalnit destul de rar in ziua de azi...........
Daca iubesti cu adevarat,plingi,.......plangi de bucurie,alaturi de femeia iubita,.......sau poti plange de suparare,......din cauza ei,.........si asta inseamna sa fii BARBAT !!!..........fraier este cel care nu stie sau nu poate ..IUBI !!

"nu poate..... IUBI"....cooorect...ai dreptate....esti tare, frate!!....si tu....te simti cumva lezat de ceea ce am scris mai devreme???? daca nu, atunci de ce te ataci????unde e problema???
tutankhamon
Postat pe 11 Iulie 2009 04:36
Problema este la cei,,docti'',cei ce dau verdicte ,si speculeaza micile greseli ortografice,...sti proverbul cu ,,barna si paiul..."
In rest,nu se pune problema lezarii,ci mai ...discutam si noi,....nu toti barbatii ,,este ca tine,nemuritor de mii de ani!''!
TEODORRD
Postat pe 11 Iulie 2009 06:39
Teo, tu esti ruda cu Alex?

Ce aveti fratilor de va sare asa mustiucul cind vi se spune ca ati gresit o exprimare? Va doare orgoliul atit de tare?
Eu cind sunt corectata zic "merci madame" si mai invat ceva dar voi dragi paranoici ce spune-ti :"iote al Dracu desteapta se da mare ca stie" nu-i asa?
Am intilnit oameni cu numai 7 clase care stiu mai multa gramatica decit multi de pe forum dar ce-i drept au si mult mai mult bun simt.

Greselile ortografice nu sunt speculate, ele pur si simplu sar in ochiul cui le recunoaste. Nu sta nimeni sa le vineze, ele (greselile) sar in fata pustii.
Aemulus
Postat pe 11 Iulie 2009 07:25
De la: pik_nik, la data 2009-07-10 17:51:51fata draga, manca-ti-as funduletul tau, nu ma plange inca, n-am depasit suta...

Bleah!!
Micass
Postat pe 11 Iulie 2009 08:32
Off...pana acum am vazut vreo 2-3 barbatii plangand, dar doar atat! Si eu ma intreb de multe ori lucrul asta, daca stiu sa planga, sa sufere.
garbo004809
Postat pe 11 Iulie 2009 10:34
micass, nu scoate postarea din context, nu mai are nici un farmec
pik_nik
Postat pe 11 Iulie 2009 10:39
Lassa-ma. Nu vezi ce ditamai fundul ai de mancat? Vai mama ta. Mi-e mila de tine.
Micass
Postat pe 11 Iulie 2009 10:47
ei, vezi? acum intelegi si tonul postarii!
pik_nik
Postat pe 11 Iulie 2009 10:48
Tocmai asta e. Mi te imaginam incercand sa musti din fundul ala mare. Nestiind din ce parte sa incepi. Putin speriat de ce ai de facut si ingrijorat ca n-ai sa termini. Si oricum e bleah!
Micass
Postat pe 11 Iulie 2009 10:52
stiam io ca nu ma lasi la greu, da' nu ma intreba sa si explic ce-am zis
pik_nik
Postat pe 11 Iulie 2009 10:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CEL MAI TICALOS BARBAT PE CARE L-ATI INTALNIT PANA ACUM.?...SI EVIDENT SI "DE CE" S-A DOVEDIT A FI ASA! 115 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 23:39
dragostea barbatilor la 35-40 ani 12 De la: tutankhamon 6 Iulie 2009 22:15
"burlacul"2 266 De la: preci 28 Iulie 2010 00:16
Help, ceva idei 33 De la: AdrianaR 18 Februarie 2010 10:49
Cum arat? 5 De la: Michaels_David_1 8 Martie 2016 19:45
Setari Cookie-uri