anakin ii mahmur,bre! altfel,ii baiat ok | ||
LILO Postat pe 20 August 2009 12:47 |
||
---|---|---|
si cine stie sa citeasca printre rinduri...o , da! baietii(unii dintre ei) o , da !! pling dupa cite o sticluta gooooaaalaaaa!!! | ||
LILO Postat pe 20 August 2009 12:51 |
||
"Si baietii plang cateodata Cand nu-i vede nimenea." |
||
|
||
picaturaderoua Postat pe 20 August 2009 12:59 |
||
fata de unele scatofage care au fost concepute dupa o sticluta goala ... | ||
anakin Postat pe 20 August 2009 13:02 |
||
Anakine... Acid esti maica! |
||
picaturaderoua Postat pe 20 August 2009 13:34 |
||
Ce-i aici? | ||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 13:43 |
||
Nebunie Cory! Fiecare cu ce-l taie capu'! |
||
picaturaderoua Postat pe 20 August 2009 13:45 |
||
of, of, grea-i viata si "la toti ne e greu" | ||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 13:47 |
||
Picaturico, depinde de parte ma apuci, maica... | ||
anakin Postat pe 20 August 2009 14:25 |
||
De la: anakin, la data 2009-08-20 09:12:57barvos, persi.. ce sa spun, m-ai lasat lat cu linsul popourilor ajutoarelor in stanga si dreapta, doar ca sa iti maschezi incultura. Nu iti mai inventezi o noua boala, ca mai creezi un curent de compasiune, nu mai afli pe bancheta taxiului ca barbatul te inseala? Ia asculta aicea Anakin... Tu esti normal la cap? Nu cumva vrei sa-ti trimit tie prin fax fisa mea medicala? Daca indraznesti sa te mai legi de mine in ceea ce priveste statutul meu medical o sa ai de furca cu mine sa stii. Si faptul ca pui problema ( ca si probabilitate) ca as spala veceurile din Dublin si pentru asta merit ca tu sa mi te adresezi in felul in care o faci, spune mult despre calitatile tale de om. |
||
persidadamian Postat pe 20 August 2009 14:27 |
||
he he...anakine,sa mai turnam putin gaz pe foc? io cred ca faci parte dintr-o zodie de foc...sau s-ar putea sa fi balanta?(cui ce ii pasa? ) | ||
LILO Postat pe 20 August 2009 14:29 |
||
AMELYY Postat pe 20 August 2009 14:30 |
||
Persi, chiar nu ma intereseaza fisa ta medicala (poate pe barbatu-tau), vad ca o dai in diverse cand iti spune cineva ca nu ai cultura generala, si in schizoidie cand iti imaginezi ca cineva ar avea ceva cu tine. Nu ma intereseaza daca cureti sau nu veceuri in oricare parte a lumii.. din partea mea poti sa o faci, e munca ta si basta! dar nu iti permiti sa ma corectezi tu pe mine, care esti o profana sadea, si apoi sa iti permiti sa denaturezi ceea ce scriu doar ca sa dai bine pe site si sa pozezi in victima... vrei sa cotrobaim in cufarul cu texte? |
||
anakin Postat pe 20 August 2009 14:40 |
||
"barvos, persi.. ce sa spun, m-ai lasat lat cu linsul popourilor ajutoarelor in stanga si dreapta, doar ca sa iti maschezi incultura." Si acum daca vrei totusi sa-ti raspund, ti-am inteles mesajul am bagat la cap ceea ce ai zis, nu trebuie sa devii irational si sa te legi de fumuri grii si sa jignesti ca asa vrei tu. Era normal ca eu sa nu inteleg legatura dintre plansul femeilor si cosoul lui Moceanu daca cartea am citit-o pe sarite iar filmul l-am vizionat cu cate un ochi. Daca tu aveai bunavointa sa-mi explici legatura fara sa te bravezi atata, dialogul continua altfel. Au fost cateva faze care nu mi-au placut si am categorisit filmul ca fiind dezgustator, ai dreptate nu trebuia sa-l etichetez. Mesajului cu subpuncte, nu vreau sa-ti mai raspund pentru ca vreau sa pun punct aici acestui dialog. |
||
persidadamian Postat pe 20 August 2009 14:55 |
||
Anakine, Persi? Ce aveti maica? Lasati-o naibii de cearta, ca, zau nu merita sa va enenrvati! Si asa e viata asta scarboasa! Mai plusati si voi? Va rog io! |
||
picaturaderoua Postat pe 20 August 2009 14:56 |
||
:*:*: | ||
Dalilla Postat pe 20 August 2009 14:58 |
||
io cred ca intre persi si anakin se leaga o idila..stiti voi QUI s,aime se taquine!!!!!! n'est ce pas monsieur anakine? | ||
LILO Postat pe 20 August 2009 15:00 |
||
care vrea bataie aici? | ||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 15:01 |
||
or gresit topikul!!! or gresit topikul!!! | ||
LILO Postat pe 20 August 2009 15:02 |
||
dau si eu | ||
eladaela Postat pe 20 August 2009 15:03 |
||
De la: anakin, la data 2009-08-20 14:40:06Persi, chiar nu ma intereseaza fisa ta medicala (poate pe barbatu-tau), vad ca o dai in diverse cand iti spune cineva ca nu ai cultura generala, si in schizoidie cand iti imaginezi ca cineva ar avea ceva cu tine. Nu te intereseaza fisa mea medicala dar o dai intr-una cu boala mea, iar un dialog inseamna sa-ti spui parerea fie ea si proasta, fie ca spui o gluma legata de acea discutie purtata in dialogul respectiv fie o intrebare, asta nu inseamna ca te corectez intr-un anumit fel sau altul. Trebuie sa accepti si cuvantul altora, pentru ca daca nu, ar insemna ca-ti place sa vorbesti singur, si nu stiu zau.. cum ar arata pe fisa ta medica. Deci afirmi ca pe tine nu te intereseaza de fisa mea medicala ori de cultura mea generala, dar te tot legi de ele si ma tot iei tu pe mine la rost cu chestii legate de viata mea personala care sunt total eronate, iar apoi te astepti ca eu sa nu reactionez in nici un fel, deci ori te contrazici singur ori iti place sa vorbesti ca televizorul. Din doua una. Ma consideri sub nivelul tau, foarte bine, incearca sa-ti gasti oameni cu care sa porti un dialog la nivelul tau. Nu mai incerca sa ma tot prinzi in discutiile tale, ca dupa aceea sa spui ca ma dau victima, ca spal veceurile de prin Dublin, ca sunt o proasta, etc, etc, etc, Indiferent daca sunt sub nivelul tau sau nu, eu nu sunt obligata sa-ti suport tie aerele. Cauta pe cineva de teapa ta si arata-ti aerele dialogand cu acel/acea cineva nu cu mine. Nu tu ai dat gaura la macaroane si nici nu ai inventat mersul pe jos..........ori poate ca asa fost, nu stiu, trebuie sa ma documentez din istorie, sa stiu si eu cu cine stau de vorba, sa nu ma fac de ras. |
||
persidadamian Postat pe 20 August 2009 15:17 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-08-20 15:01:18care vrea bataie aici? Corina draga eu nu, este si asta tot un fel de a dialoga, inchideti si voi ochii |
||
persidadamian Postat pe 20 August 2009 15:25 |
||
gata, s-a facut | ||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 15:28 |
||
Multumesc | ||
persidadamian Postat pe 20 August 2009 15:29 |
||
numa' sa nu va bata Tuth |
||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 15:31 |
||
tuty ii inchide in piramide pe vre zeci da mii da ani.he he he | ||
LILO Postat pe 20 August 2009 15:36 |
||
O sa vorbesc si cu Tuta sa ne ierte de data asta. | ||
persidadamian Postat pe 20 August 2009 15:37 |
||
pe tine.siguuur ca te iarta tuty,dar pe adversarul tau nu pre cred | ||
LILO Postat pe 20 August 2009 15:46 |
||
Nuu, Lilo, hai sa nu o amestecam pe Tuta aici, ca saraca nu are nici o vina. Sssssssttttttttttt, sa vorbim in soapta, ca poate poate apare ca vantul, nici nu stii de unde si ce forma ia, ne face proaste si ne trimite la scoala in clasa a II-a sau a III-a. Mi se face pielea gaina, eeeeeeeee ce zici? asta da film de groaza. Asa ssssssttttttttttt in liniste sa nu ne auda. |
||
persidadamian Postat pe 20 August 2009 16:10 |
||
noh,,ok persi..las ca tropai io p'aci sa-ti fac un pustiu de bineee | ||
LILO Postat pe 20 August 2009 16:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mi-e dor de el........ | 39 | De la: garbo232526 3 Februarie 2020 15:49 |
Oare ma place?! | 69 | De la: garbo_467177 7 Octombrie 2017 19:30 |
Si barbatii..plang.... (?) | 1724 | De la: gmpa 26 Aprilie 2010 02:27 |
|
||
secretul meu murdar | 63 | De la: mielutza 17 Iulie 2009 12:16 |
Ajutooor :)) | 9 | De la: Sky 5 Octombrie 2009 07:12 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară