Auzi mamaie, esti cam pe langa.. de jignit nu te jigneste nimeni, io taman ce te aplaud ca pentru varsta ta, esti locvace.. Si mai lasa-ma cu munca onesta, ca tu stai si papi banii pe care eu si altii tineri de pe aici ii platim ca prostii statului pe impozite, si tu stai si astepti pensia sau somajul si mai ceri o berika sau un mic. .. asa ca scuteste-ma de moralisme ieftine, daca noi, tinerii, suntem nulitati, atunci voi, membrii de partid, ati fost subzerouri ... Mai ai carnetul rosu de partid in sertar, mamaie ?? |
||
anakin Postat pe 20 August 2009 18:41 |
||
---|---|---|
De la: LILO, la data 2009-08-20 18:37:08 anakine te facusi blooond(intre timp) poi io credeam ca intelegi ce scriu...sau ai "adulmecat" niscaiva palinca nu apucai, o halisei tu pe toata, ca sa iti ungi balamalele.. |
||
anakin Postat pe 20 August 2009 18:42 |
||
De la: Printz3s, la data 2009-08-20 18:21:22De la: LILO, la data 2009-08-20 18:20:02 printo,blondele ca blondele...atata stie atata poate printeso, nu era " unde esti tu, Stefan Doamne " ci, tepes doamne una la mana a doua la mana, vezi ce e cu sarbatoarea aceea comunista , ca nu e chiar asa cum zici. a treia la mana, n-ai face rau sa deschizi tu cartea de istorie |
||
|
||
si_totusi Postat pe 20 August 2009 18:43 |
||
Anakine baietel tinerel de numai 36 de ani, iar ai visat urit???? Ai lasat-o pe Persida si te-ai luat de Lilo? Mai, tie iti plac femeile matura bag sama.... De mama ta iti place? Ca nu cred sa fie vreo alta femeie prin preajma ta oricum. |
||
Aemulus Postat pe 20 August 2009 18:44 |
||
v-ati pierdut de tot in ceata....pacat de voi | ||
LILO Postat pe 20 August 2009 18:45 |
||
ma si miram sa nu apari si tu micabis pe aici... Ma intrebi daca te-am visat? nu prea cred! So, dispari, vis urat! De unde stii de sindromul oedipian, il practici cumva? |
||
anakin Postat pe 20 August 2009 18:46 |
||
Anakine dragalashule te pup si eu. Ti-a fost dor de mine deci....Simteam eu ca de asta esti asa agitat. |
||
Aemulus Postat pe 20 August 2009 18:48 |
||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 18:50 |
||
Exact, micabis, mi-ai prins punctul vulnerabil, chiar ma intrebam ce mai faci.... Eu bine.. Mamaie Lilo se indragosti de mine de azi-dimineata si o mananca in taste cu mesaje de amor. |
||
anakin Postat pe 20 August 2009 18:51 |
||
Anakin, tu stii ca eu am o slabiciune pentru tine si te urmaresc prin forum. Deci zici ca Lilo a prins drag de tine.Pai e normal dragalashule, eu nu la fel? Si nu uita ca o vorba dulce valoreaza mult si ca e mai bine sa oferi miere in loc de otet si ca femeile de virsta noastra mereu or sa rivneasca la pielea voastra tinara. In rest... fii tu cu tot ce implica asta! |
||
Aemulus Postat pe 20 August 2009 18:55 |
||
anakine, lasa ca nu platiti voi, tinerii , pensia. au cotizat ei o viata pentru mizeria asta de plata care nici nu asigura supravetuirea si daca tot a venit vorba de istorie, eu m-am saturat sa tot aud de cei membri de partid care au dus tara de rapa . membri aceia de partid poate au fost si parintii tai, rude, oameni care te-au ajutat. s-a preluat de la tembelizor acest mod de a gandi si vad ca prinde. credeam ca si-l insusesc doar cei fara multa carte. |
||
si_totusi Postat pe 20 August 2009 18:59 |
||
Mica, imi pare rau ca abia acuma imi confirmi dragalashenia ce mi-o porti. Sunt convins ca ma urmaresti peste tot, ca doar stiu ca iti sunt drag nevoie mare, dar tin sa va marturisesc ca nu ma pot hotarai pe care din voi sa o aleg... asa ca imi prefer nevasta, ca are pielea si mai tanara ca a mea.. (asta am spus-o la oftica, normal ).. Oricum, iti multumesc ca imi dai voie sa fiu eu, si iti nutresc aceleasi ganduri placute pe care le ai si tu fata de mine! |
||
anakin Postat pe 20 August 2009 19:00 |
||
Pe timpul ciuruitului se scria despre marele 23 August. Era declarata sarbatoare nationala si tot romanul, cu mic cu mare, iesea la defilarea �Omagiu tarii, conducatorului iubit�. Pupincuristii regimului comunist sunt azi deotologii lu� Peste, schimband dosul Celui mai iubit fiu al poporului, cu multe alte dosuri de la Centru. Pun pariu ca nici macar nu se simte diferenta. Brusc zilele de sarbatoare si liberele mult asteptate au fost uitate, impreuna cu semnificatia istorica, controversata de principiul dualist: ba ca a fost lovitura de stat, ba ca a fost lovitura comunistilor. Adevarul e atat de subiectiv incat nici macar nu mai intereseaza pe nimeni. Astazi este sarbatoare nationala in fiecare luna... somerului nu-i mai pasa oricum! Imediat dupa Revolutie una din primele griji a fost renuntarea si la Sarbatoarea Nationala a lui 23 august si inlocuirea cu 1 Decembrie. Si de aceasta sarbatoare cu frig, ni se prezinta, noua tinerilor: o turma in cautare de vin fiert cu scortisoara, cu palarii chicioase pe cap care se duc toti intr-un singur loc... la fel semnificatia se pierde, prea putini citesc istorie, prea putini sunt cei carora le pasa. Iar asta este si din cauza parintilor care nu mai vor sa aiba timp, sau prefera sa arunce educatia copiilor in carca profesorilor, uitand si de partea lor! Istoria se si explica nu se invata mot-a-mot! Iorga spunea �ca cine uita istoria, nu merita�. De parca am fi meritat vreodata ceva... Si_totusi: mea culpa.. Tzepes era! Inca imi mai place cartea, chiar daca "diploma de carton" a liceului valoareaza cat ceapa bunicii degerata! |
||
Printz3s Postat pe 20 August 2009 19:01 |
||
cum a degerat bunica ta??? | ||
pik_nik Postat pe 20 August 2009 19:03 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-08-20 18:59:22 membri aceia de partid poate au fost si parintii tai, rude, oameni care te-au ajutat. totusico, te apreciez prea mult si fara nici un fel de patima iti spun ca ai mei nu au fost membri de partid. In fapt, bunicul meu din partea tatalui a fost omorat la Canal, bunicul mamei mele, veteran in primul razboi mondial (au ramas la mine cele doua medalii obtinute!), a fost inchis in lagarul de la Pitesti, iar parintii mei au fost dati afara din facultati pentru ca erau copii de chiaburi. Deci te rog sa nu ii pui in aceeasi parte cu tortionarii sau delatorii, ori cu cei care se ascundeau pe la perdele ca sa nu ii ia pe ei! |
||
anakin Postat pe 20 August 2009 19:04 |
||
Anakin nu pot sa nu recunosc ca ...m-ai indurerat...casatorit... Sa-ti traiasca nevasta si sa se bucure de tine tot atit cit te bucuri tu de ea! |
||
Aemulus Postat pe 20 August 2009 19:04 |
||
Imi pare rau sa aud asta, micabis.. dac-as fi stiut, dac-as fi stiut..o sa imi reprosez asta toata viata. si tie sa iti traiasca copii si sa te bucuri cat mai mult de ei! |
||
anakin Postat pe 20 August 2009 19:07 |
||
Citesc si ma minunez... ce sunt astea, fratilor? Complimente, urari sau blesteme..? |
||
Ella34 Postat pe 20 August 2009 19:07 |
||
Anakin Ella, dar cine mai stie... Hey sis, te vad online.Baga o gluma, ceva! |
||
Aemulus Postat pe 20 August 2009 19:08 |
||
ella, s-a anuntat parca ceva cu luna - o fi fost furtuna pe undeva... | ||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 19:09 |
||
Ella, abia acum am descoperit ce compatibil sunt eu cu micabis.. prea tarziu , din pacate.. micabis, urarea mea a fost din inima. Nu stiu si nu ma intereseaza sa stiu despre cum a fost a ta. |
||
anakin Postat pe 20 August 2009 19:11 |
||
Mai, fugiti cu sinceritatea d'aci si nu stricati atmosfera... asta e valabila numai pe topicul ala cu caldurile, de-l deschise micabis... eu asa am citit... |
||
Ella34 Postat pe 20 August 2009 19:13 |
||
Valeuuu!!!.. a iesit macel crunt aici, insa ele si-au cautat-o. Oh, boy! inca rad... | ||
blairwitch Postat pe 20 August 2009 20:22 |
||
ioi,broder... d'apoi bine te-am lasat dimineata... hihihi... |
||
preciouss Postat pe 20 August 2009 21:28 |
||
Mamaaaa ce razboi aicea frateee!!!! Cu incercari de aliante... cu tot tacamul...! Unii ataca sub centura...! Altii mai pe fata...! Pazeaa! |
||
picaturaderoua Postat pe 20 August 2009 22:28 |
||
mda... | ||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 22:30 |
||
Eiii, dragilor, cine se tachineaza se iubeste ..... | ||
daria_ Postat pe 20 August 2009 22:44 |
||
dragule anakin.....daca toti de aici sunt spalatorese de veceuri, babe nevrozate, comunisti lichele si alte alea......si toti sunt sub nivelul tau de cultura si sunt atat de inferiori incat nu ii poti accepta pe langa tine, si vorbind cu tine sau incercand un dialog cu oricine....de ce mai intri, iubire, pe aici????recunosc.....mi-ai placut la inceput...imi placeau postarile tale pline de nuanta si adevar.....le urmaream.....dar acuma...cand vad ca pe unde treci, limbajul tau are multi termeni atat de grei la adresa celor care nu-ti convin, ma intristezi, dragul meu....nu doresc sa imi raspunzi si nici sa imi marturisesti iubire eterna....dar, te rog....daca te deranjeaza atata anumite persoane....cred ca e mai intelept din partea ta sa nu le mai acorzi deloc atentie si nici sa le mai raspunzi...ei??? ce zici??? | ||
tutankhamon Postat pe 20 August 2009 23:44 |
||
broder... aia cu "dac-as fi stiut,dac-as fi stiut"... e a lu' Caragiu,este?! |
||
preciouss Postat pe 20 August 2009 23:52 |
||
lasa-l totusoaico... o fi avut o zi grea... ca altminteri e baiat bun...cred.. |
||
preciouss Postat pe 20 August 2009 23:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum ar vrea femeile sa fie barbatul "aproape" ideal ? | 328 | De la: liaiedera 13 Aprilie 2010 08:34 |
Baietilor rai le plac tot fetele rele sau fetele bune ? | 14 | De la: Adrianne_83 26 Martie 2012 01:46 |
salutare tuturor! | 65 | De la: mia79x 14 Iulie 2009 18:16 |
|
||
relatie intre femeia capricorn si un peste | 6 | De la: vax 27 Octombrie 2009 09:33 |
De ce barbatilor le place sa insele??????????? | 1 | De la: garbo059815 12 Octombrie 2009 13:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară