corinuto,eu zic ca este loc ptr toata lumea. nuputem fi "iubiti" si nu putem "iubi" pe toata lumea,insa putem sa ne respectam(dar asta nu se cere si nu se poate impune,indiferent de cultura si IQ).inainte de a fi oricine si orice suntem oameni. mi-am impus sa nu mai scriu nici un comment pe acest topik ptr ca nu mi-a placut deloc ce am citit. cred ca discutiile au degenerat nejustificat,s-au facut afirmatii care nu isi au locul nici aici si nici in alta parte. |
||
eladaela Postat pe 21 August 2009 13:21 |
||
---|---|---|
Nu stiu, Lilo, si nici nu ma priveste care-i scopul sau intentia - pe mine ma deranjeaza atata manie mocnita si generalizari care ma ating o anumita categorie in grup. De ce? Nu este loc pentru toata lumea? Nu avem cu totii dreptul la viata? Si este cu atat mai deranjant cu cat vine de la cineva de la care nu te steptai...daca era o persoana cu mai putina "glagorie", era de inteles si... dar asa... |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 13:23 |
||
o,ba da1 daca ne consideram oameni civilizati,si cu pretentii de mari cunoscatori a lucrurilor"absconse" AVEM DATORIA SA FIM POLITICOSI! acest lucru tine de civilizatie | ||
|
||
LILO Postat pe 21 August 2009 13:25 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-08-21 13:23:17Nu stiu, Lilo, si nici nu ma priveste care-i scopul sau intentia - pe mine ma deranjeaza atata manie mocnita si generalizari care ma ating o anumita categorie in grup. De ce? Nu este loc pentru toata lumea? Nu avem cu totii dreptul la viata?Fiecare are cate o zi ,sau mai multe proaste,asa ca trebuie sa mai trecem cu vederea...poate k uneori,in graba nu intelegem prea bine fiind luati si de gandurile ce ne inunda mintea. |
||
Dalimi Postat pe 21 August 2009 13:28 |
||
Da, Mielutzo, de aia nici n-am zis nimic pana acum... Oricum, acum mi-am zis si eu parerea - ca sa nu par a fi lasa care chibiteaza de pe margine, sunt doar toleranta si nu ma angajez in dispute interminabile - a ceda aici nu mai inseamna a fi las sau a te considera invins... Astea fiind zise - din punctul meu de vedere, acest subiect este INCHIS! Elado, Si ziceti ca barbatii plang sau nu plang? |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 13:28 |
||
din pacate,uneori,si cei mai apropiati amici dezamagesc cat despre cei din lumea virtuala...e si mai discutabil...unele persoane folosesc expresii nemaipomenite,dar dc le dezbracam de aura de suprafata descoperim...of,doamne!uritenia intruchipata... | ||
LILO Postat pe 21 August 2009 13:30 |
||
Dalimi Mai are cineva o cafea si pentru mine ca mi-e un sooooooomn si am treaba? |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 13:30 |
||
Lilo, nu la tine ma referam, dai o cafea? | ||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 13:33 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-08-21 13:30:23Dalimifac un canceu...ce zici? crezi ca ajunge pentru toata lumea?poate asa revine distractia. |
||
Dalimi Postat pe 21 August 2009 13:33 |
||
sigur | ||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 13:34 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-08-21 13:33:10Lilo, nu la tine ma referam, dai o cafea? daca nu da ea dau eu ca fierbe acusica... |
||
Dalimi Postat pe 21 August 2009 13:35 |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 13:39 |
||
la mine cafeaua este zi si noapte..pt toata lumea in primul rind pt prietene si PRIETENIE ura!!!!cu dedicatie pt lady corina | ||
LILO Postat pe 21 August 2009 13:45 |
||
tuta ,vezi ,toti au in familie,cate o tragedie,lasata "mostenire" de regimul comunist.asta nu ne face nici mai viteji,nici mai intelepti.ne face in schimb mai umani.desi am trecut prin acele evenimente,multumesc pt intelegerea ,acelor momente ce cu greu le uiti.in afara de o problema ,marcanta la coloana,sunt bine si ma ma bucur de un suflet tanar,care mi-a pastrat,trasaturile copilaroase,indiferent ca am trecut mereu,prin experiente triste. dar precum se spune:ce nu te-a omorat,te-a facut puternic,asa si eu azi,am invatat din greselile si experientele mele.desi as fi vrut,precum inteleptu sa invat mai degraba din greselile altora. asa imi doresc din tot sufletul,ca generatiile care vin sa invete din greselile noastre.ei au un mare avantaj fata de noi atunci: LIBERTATEA. |
||
allexanndrra Postat pe 21 August 2009 13:45 |
||
De la: LILO, la data 2009-08-21 13:45:14 la mine cafeaua este zi si noapte..pt toata lumea in primul rind pt prietene si PRIETENIE ura!!!!cu dedicatie pt lady corina Merci |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 13:48 |
||
alexandra pt cuvintele intelepte..si pt suferintele indurate ge mult hulita noastra generatie,,, " vive la liberte!" | ||
LILO Postat pe 21 August 2009 13:50 |
||
lilo asa este ;traiasca libertatea ,cu jertfe castigata.si ca sa inchidem,acest ''razboi" dintre generatii,hai sa revenim totusi la subiectul acestui topic,atat de bine ocolit sau deviat,chiar de catre cei in cauza;Barbatii.este si asta o tehnica de a invalui raspunsul in subterfugii.si apropo de DECI,barbatii PLANG?sau doar se PLANG? |
||
allexanndrra Postat pe 21 August 2009 14:16 |
||
bre allexandro,io nus' daca plang...da de plans,se plang!!!!!!! | ||
eladaela Postat pe 21 August 2009 14:18 |
||
Alexa... E mare lucru sa inveti sa fi tolerant... Si sa iti dai seama de animte lucruri din experientele trecute... Ai ramas umana... si asta e tot ce conteaza! Poate mai umana decat multi! Si hai si noi la cafeluta! |
||
picaturaderoua Postat pe 21 August 2009 14:27 |
||
tot timpul se pling barbatii..si mai au pretentia sa li se plinga de mila | ||
LILO Postat pe 21 August 2009 14:28 |
||
Si`o plang,da. Cauta un umar pe care sa o faca si uite asa..legam discutia de alt topic. | ||
AMELYY Postat pe 21 August 2009 14:30 |
||
draga mea, si eu stiu unul care plinge de nu mai poate cind bea,,si o face des,,dar e dracu gol,,ride ,plinge si face taraboi, de i bun de dus atunci la socola,, | ||
mylayv Postat pe 21 August 2009 14:44 |
||
draga mea, si eu stiu unul care plinge de nu mai poate cind bea,,si o face des,,dar e dracu gol,,ride ,plinge si face taraboi, de i bun de dus atunci la socola,, | ||
mylayv Postat pe 21 August 2009 14:44 |
||
Sa`asteptam ceasul al 3-lea? | ||
AMELYY Postat pe 21 August 2009 14:52 |
||
de ce? | ||
mylayv Postat pe 21 August 2009 14:55 |
||
imi pare rau sa observ,ca au cam disparut barbatii,de pe acest topic.eu cred ca nu asta ne-a fost intentia.cu defecte si calitati ei sunt totusi,iubitii,amantii,sotii nostri si ce este si mai frumos,prietenii nostri.de multe ori,nici noi nu suntem mai breze, dar asta e una din calitatile noastre,sa-i iubim ,mai ales ca unii dintre ei chiar merita.ce ar fi fetelor,sa formam un grup si tpic femina garbo,atentie nu feministe.ii primim cu drag si ba barbati sa raspunda la diferitele noastre,teme de discutie,poate dau si sfaturi,dar in limitele bunului simt.radem glumim ,ne destainuim atat cat ne permitem si ne imprietenim,ne sfatuim reciproc. deci hai sa deschida una din fete topicul femina-garbo.si ca sa fie si mai interesant,sa deschida si barbatii un topic;barbatii- garbo.acolo discuta ce vor ei,dar sa ne permita,sa ne dam si noi cu cu parerea tot in limitele bunului simt.cred c este util si interesant,sa ne cunoastem si sa devenim prieteni,ingropand securea razboiului,dintre sexe.e super ideea!!!eu subscriu.alexa |
||
allexanndrra Postat pe 22 August 2009 00:22 |
||
Alle.. barbatii au disparut ca au venit "veteranele" si i-au alungat... vezi poate mai sunt vro cativa prin recicle bin Un weekend placut la toata lumea! |
||
Printz3s Postat pe 22 August 2009 09:40 |
||
barbatii au plecat un pic sa planga. pe ascuns, fireste | ||
pik_nik Postat pe 22 August 2009 09:47 |
||
iote printesa daca-i tare la istorie ! stie ce e cu cei veterani si veterance | ||
si_totusi Postat pe 22 August 2009 10:00 |
||
e jmekera, totusico. a cautat si ea barbatii, da' mai de dimineata, si a avut vreme sa afle raspunsul | ||
pik_nik Postat pe 22 August 2009 10:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Relaxare | 36 | De la: nathalie 15 Octombrie 2011 19:21 |
ce credeti despre prieteniile facute pe net,,,,sunt bune sau poate face rau,,, | 66 | De la: garbo098250 23 Septembrie 2014 10:49 |
IMPORTANT PT FIECARE DINTRE VOI | 8 | De la: tutankhamon 4 Octombrie 2009 13:43 |
|
||
FEMEILE POLUEAZA MEDIUL MAI PUTIN DECAT BARBATII | 73 | De la: fleurdelis 15 Decembrie 2009 09:03 |
Regasire dupa vreo 8-9 ani | 16 | De la: AdrianaR 19 Februarie 2010 13:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară