Si barbatii..plang.... (?)

nu printesa,gresit,avem pe pik care ii reprezinta si pe care il apreciem.
allexanndrra
Postat pe 22 August 2009 10:09
pikule nu cred ca au plecat sa planga.sunt la cafelute sau la plimbare.se intorc ei ,caci noi ii asteptam sa mai inveseleasca atmosfera.
allexanndrra
Postat pe 22 August 2009 10:15
Ei, nu chiar pe toti, Allexutzo... unii ar face bine sa ramana pe unde sunt...
Ella34
Postat pe 22 August 2009 10:21
asa pe uscat vrei?
pik_nik
Postat pe 22 August 2009 10:21
-ai dreptate doar la bautura dar cred ca nu isi dau seama ce se intimpla...
garbo040945
Postat pe 22 August 2009 11:33
De la: Shy, la data 2009-04-05 20:13:53Ma intreb daca barbatii sunt atat de duri pe cat vor sa para...? Unii dintre noi am zice ca sunt superficiali...ca nu stiu sa iubeasca,,,ca nu sufera...E adevarat ?
..NU...sufera si poate mai mult ca o femeie cand iubesc cu pasiune chiar sant uneori mai dulci ca noi..si apoi noi iubim uneori si cu interes ei nu prea o fac...plang..si sant sentimentali..romantici..dulci..depinde unnde cauti si ce barbat..
AGAPI_MOU
Postat pe 22 August 2009 12:29
imdaaa..plang...
fleur_de_lis
Postat pe 22 August 2009 17:59
oallliiiiiuuu si cum mai plang.....atunci cand isi dau seama ca au stricat totul cu prostia lor si cu ignoranta si cu indolenta si cu nepasarea....
tutankhamon
Postat pe 22 August 2009 18:05
immmm, eu n-am vrut sa zic asta! dar cam tot in contextul asta le-am "cunoscut" si eu cam dupa ce au stricat tot...asta fac!
fleur_de_lis
Postat pe 22 August 2009 18:06
Eu cred ca si barbatii plang uneori, poate nu plang cu lacrimi vizibile , dar cu siguranta plang.Plang cand sunt raniti sau singuri sau deznadajduiti, plang in situatiile acelea in care tuturor oamenilor le vine uneori sa planga.Bineinteles, nu ne putem astepta ca un barbat sa planga la filmele de dragoste sau chestii de genul acesta, trebuie sa recunoastem ca nicio femeie nu ar vrea sa-si vada perechea plangand ca un copil din te miri ce.Cred ca barbatii cand plang o fac pt. ca sufera cu adevarat, renunta pantru o clipa la rolul lor de protectori si isi arata sentimentele.
serenity
Postat pe 22 August 2009 18:47
Stii cind pling cel ma al dreak?, cind simt ca nu au cu ce ajunge in fundul raftului prafuit al partenerei...si cu cit le mai ciuda, cu atit nu ajung...si de ciuda pling...
iar_eu
Postat pe 22 August 2009 18:52
persidadamian
Postat pe 22 August 2009 18:55
persi....hell...yes.....am avut pe unu care se tavalea la picioarele mele ca ma doreste.....io...nemtudom.....ala bocea - sau se facea ca plange al dreak.....io nimic.....iesi.....si a plecat neconsular, sireacu.....
tutankhamon
Postat pe 22 August 2009 19:59
ce inima rea tuto!!
blanca
Postat pe 22 August 2009 20:37
Te cred, baiatu veni sa viziteze Egiptu, ca turist...si ce daca o statuie nu avu usa dechisa, gasi dupa colt o alta
iar_eu
Postat pe 22 August 2009 20:41
da, gibsoane.....intelept grait-ai......dar macar nu eram eu galeata lui de usurare....
tutankhamon
Postat pe 22 August 2009 20:48
thut
daria_
Postat pe 22 August 2009 23:24
Tuta, eu m-asi fi mirat daca l-ai fii acceptat, mai ales ca plangea asa ca depresatu.....
persidadamian
Postat pe 23 August 2009 00:33
Psihologii susțin c� femeile suport� mult mai bine durerile dec�t b�rbații pentru c� acestea se confrunt�,de-a lungul vieții,cu suferințe(�nt�mpl�ri) mult mai intense și pe o perioad� de timp mai lung�. Femeile trec mai frecvent,prin episoade de durere fizic� ele se concentreaz� pe aspectele emoționale ale durerii, �n timp ce b�rbații se concentreaz� strict pe aspectele fizice. Daca nu crezi vizioneaz� ddsv97 și vezi ce se �nt�mpl� cu un b�rbat �nșelat dup� 15 ani. http://www.garbo.ro/comunitate/forhttp://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5253.html#um/post_reply/5253.html#
ddsv97
Postat pe 23 August 2009 08:10
sa ne uitam chiar daca nu ala-i barbatelu' interesant??...
blanca
Postat pe 23 August 2009 08:38
Numai barbatei interesanti.....cautati?
TEODORRD
Postat pe 23 August 2009 14:34
toti aveti dreptatea voastra.fiecare barbat sau femeie,are cate una

sau mai multe experiente,mai triste sau fericite.daca am povesti

fiecare cate o experienta prin care am trecut,poate am avea

ce sa invatam,din experientele altora si ne-ar ajuta f mult,sa nu

cadem in aceeasi greseala,sau din contra,cum sa fim mai fericiti!

allexanndrra
Postat pe 24 August 2009 03:54
De la: picaturaderoua, la data 2009-08-21 12:01:52 E treaba ta ce faci pe aici pe forum... Ca faci parada de cunostintele tale pe care poate multi dintre noi le au...! [...] Dar "desteptaciunea" nu consta in a-ti arata cunostintele de orice natura pe net. Scuza-ma!E usor sa judeci in stanga si in dreapta.Eu cred ca aici ar trebui sa te simti bine, sa devii mai relaxat si sa incerci sa devii mai tolerant!

Nu tin neaparat ca postarea de acuma sa fie un raspuns, insa sa nu creada cineva ca nu am citit prostiile care s-au scris in coalitie, lucru care confirma ipoteza ca intr-un grup coalizat ad-hoc in vederea dezavuarii ori a linsajului virtual, inteligenta ramane constanta, doar numarul membrilor poate creste.
picaturo, nici nu am chef, in plus mi-e si lehamite sa iti raspund la ceea ce ai scris.
Hai, enjoy!

anakin
Postat pe 24 August 2009 09:04
Nu ma deranjeaza ca nu vrei sa comentezi Anakine... si nici afirmatia ta cu privire la constanta inteligentei...
Doar ca sunt o fiinta care detesta cearta...
Si m-am rasculta si eu impotriva ei, pentru ca tu dadusei tonul... indiferent de motive.
Si eu iti doresc o saptamana minunata si cu mult mai mult calm!
picaturaderoua
Postat pe 24 August 2009 13:03
ana ,te rog sa recitesti ce am postat si sa vezi ca nu am scris nimic impotriva barbatilor deoarece si ei traiesc uneori tragedii sufletesti sau de alta natura.aceste lucruri nu tin de inteligenta sau de cultura,ci pur si simplu de feetbak.gandesti urat si vb urat despre seamanul tau,aia primesti.eu consider ca si barbatii au dreptatea lor.de aceea nu generaliza in presupuneri si catalogari asa cum nici femeile,nu o fac.ci doar spun prin ce au trecut cu unii din semenii tai.sigur ca exista padure cu uscaturi ,in ambele sexe.cu drag alexa
allexanndrra
Postat pe 24 August 2009 16:47
tare haiosii sunt
leady_angel
Postat pe 25 August 2009 12:57
ha ha
leady_angel
Postat pe 25 August 2009 12:58
da asa e
leady_angel
Postat pe 25 August 2009 13:03
asa o fi...
Ella34
Postat pe 25 August 2009 13:08
Draga alexandra.......as spune si eu ceva....in legatura cu uscaturilii.....o uscatura,doua uscaturi.......este la feminin....de ca ai sps de ambele sexe????
TEODORRD
Postat pe 26 August 2009 20:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
as dori un sfat 8 De la: dolce_farnientte 25 Decembrie 2011 17:20
Vreau sa aud !!!!! 27 De la: dor72 8 Martie 2011 20:58
Sunt o femeie extraordinara, zic ei, dar ma vor doar pe mine...eu in schimb vin la ..."oferta 2in1", am un copil de 9 ani 95 De la: estela 19 Aprilie 2010 03:11
Interpretul,formatia,muzica,care v-alina sufletul....? 125 De la: rosioara61 24 Mai 2011 11:36
el mai tanar cu aproape9ani 24 De la: garbo089273 18 Mai 2010 09:48
Setari Cookie-uri