Si barbatii..plang.... (?)

eu raman la parerea mea....kred k e cum zicea tuth...fantoma aia de la opera!
fleur_de_lis
Postat pe 26 August 2009 23:33
bre loveto, nu scuipa, fata...
kyra
Postat pe 26 August 2009 23:34
nope tuto...nu mi-am luat...inca lucrez la rolul de tampita, da' nu-mi iese, mama lui de rol...cica ar trebui sa-mi falfai genele si sa ma uit cu o privire bovina, da' nu-mi pushca deloc...

bag seama ca e greu al dreaku de greu sa faci pe proasta, e un talent naturel, mamicule...

love...is din timisoara, mamicule...

mdea...incerca val sa iti explice o chestie legata de dragoste, si tu aberai cu prima dragoste care nu se uita, si val, care e un maestru la a pune punctul pe i te-a incuiat

si nah...mie mi s-a parut atat de fin modul in care a facut-o incat am zis ceva de set, game si meci

si tu ai explodat, mamicule...de parca io eram inamicul no 1...

nu conteste, ca am inteles eu ca n-ai fii reactionat asa daca val nu ar fii atins un punct sensibil...deci a fost o chestie pozitiva reactia ta
wife_de_zmeu
Postat pe 26 August 2009 23:34
De la: Thor, la data 2009-08-26 23:31:57lovo, matale ce faci amu'?

imi apar barbatuuuuuuuuuuuuu' thor! astaaaaaaaaa fac! io!~
fleur_de_lis
Postat pe 26 August 2009 23:35
mda... si asa, ca inainte de culcare, adevar va spun eu voua: fericiti cei saraci cu duhul!

bateti si vi se va deschide, cereti si vi se va da!

mie tocmai mi s-a dat
Thor
Postat pe 26 August 2009 23:35
lovo, vorba kyrei mami, e urat, zau asa!
Thor
Postat pe 26 August 2009 23:38
De la: loveactually, la data 2009-08-26 23:32:30il, scuip pe mel...bre!ce tis e pare k fac?

Sa-nteleg ca tu esti chiar indragostita de Pik, sau iti place cearta???
iar_eu
Postat pe 26 August 2009 23:40
asa era wife?? deci daca ai sti cat m=-am chinuit sa0mi aduc aminteeeeeee....da..astea erau cuvintele....set , game SI meci!deci exaaaaaaaaaact asa eram eu atuncia! si cand te-am auziiiiiiiiiiiit....nu k acuma as fi prea departe....da'n fine! las'ca ma marit eu si-mi trece (nu-i asa piiiiiiiiik?? )
fleur_de_lis
Postat pe 26 August 2009 23:40
De la: Thor, la data 2009-08-26 23:38:13lovo, vorba kyrei mami, e urat, zau asa!

da thooor.........numa' un strop! nu mult
fleur_de_lis
Postat pe 26 August 2009 23:41
De la: tutankhamon, la data 2009-08-26 23:32:41Muma Padurii iese la plimbare prin tinutul proaspat inverzit, cu un corb asezat pe umar.
Pe drum, vrajitoarea intalneste un tanar ratacit si, patrunsa de valul primavaratic, ii spune acestuia:
- Daca recunosti faptura care sade la mine pe umar, iti voi darui o noapte de dragoste!!!!
Tanarul vede cat de urata este, se "concentreaza" si zice:
- Un bou?...
La care vrajitoarea:
- Nu!...... dar treaca de la mine.

Multumesc de idee...
iar_eu
Postat pe 26 August 2009 23:41
dragilor, si pentru ca se pare ca nimic nu e ceea ce pare (ce redundant suna ), eu va spun noapte buna.

lovo, esti fata, mami, nu mai scuipa
pikule, o bere tati!
iar_tu, hai ca ai avut o intrare beton, ia si matale ca ti-am promis

wifo, kyra si celelalte, sar'na si noapte buna tuturor.
Thor
Postat pe 26 August 2009 23:45
somn usor, bre domnu thor. si poate-i dai lu' poponautu' adresa aia de pe langa gara mica
pik_nik
Postat pe 26 August 2009 23:47
De la: iar_eu, la data 2009-08-26 23:40:04
De la: loveactually, la data 2009-08-26 23:32:30il, scuip pe mel...bre!ce tis e pare k fac?

Sa-nteleg ca tu esti chiar indragostita de Pik, sau iti place cearta???

stii ce sa'ntelegi pisoias?? unu, k nu -mi plac mincinosii si detractorii, si doooooooooooi....ca eu,,,,

Eu? Imi apar saracia si nevoile si neamul...
Si de-aceea tot ce misca-n tara asta, raul, ramul,
Mi-e prieten NUMAI MIE, iara tie dusman este,
Dusmanit vei fi de toate, far-a prinde chiar de veste;
N-avem osti, dara iubirea normala e un zid
Care nu se-nfioreaza de-a ta faima, draga mel
fleur_de_lis
Postat pe 26 August 2009 23:47
Thor, am doar un dubiu...barba ti-a crescut ca o consecinta a intelepciunii, sau invers???. Noapte buna, la toti.
iar_eu
Postat pe 26 August 2009 23:49
loveto...te-a pus val la podea atunci, si asta in felul lui teribil de delicat...

da' abia dupa ce ai avut iesirea aia cu mine pe topicul cu poezii am inteles eu ca te-a nimerit la marele fix...

ca oamenii reactioneaza atat de dur doar in momentul in care ii doare, cand ceea ce aud ii face sa-si puna intrebari, si asta e un semn bun

da' asta e istorie...

eule, si zi-i asa ? ma respecti ? he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 August 2009 23:49
si uite asa.... se facu topicu de 41!!!
garbo015564
Postat pe 26 August 2009 23:52
,,loveto...te-a pus val la podea atunci, si asta in felul lui teribil de delicat..."

...si azi facu bis...Wife. Noapte buna.
iar_eu
Postat pe 26 August 2009 23:54
dap pash unu de pagini si nici nu mai stim care era idee, dohh...

tuto...vaz ca ai disparut...ma duc su io sa-mi dau jos masca de par din za cap, stii tu care...aia cu lubrefiant...

love, sa fii iubita, mami...

thorica, vaz ca te-ai retras in vastele apartamente deja...vezi ca astept un raport in detaliu cum a fost in thailanda, sau pe unde ai fost

eu, noapte buna si tie

wife_de_zmeu
Postat pe 27 August 2009 00:00
nu disparui bre...i-o dadui lui loava pe la nas ca a aberat pe fazan la adresa mea...

waaliuuuuuuu... cu lubrefiant???parca era miere.....ioi...ce facusi matale pe acolo sha cu pro cat ai lipsit de acilea, mamicule???
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 00:01
da mai wife, deh ce sa-i faci??? asa-i cu iubirile astea deh....mai alees cu cele care e ele primelee
fleur_de_lis
Postat pe 27 August 2009 00:03
si tu tuth eu ma straduisa ma fac k n-am auzit, poti tu sa te exprimi mai frumos oare?/ macar ignora-ma ...e mai constructiv, zau!faci riduri....
fleur_de_lis
Postat pe 27 August 2009 00:04
bre tanti lovo...cand oi abera eu la adresa ta si oi pune cuvinte nerostite de tine in gura ta atunci iti dau dreptul sa te iei de mine...pana atunci...pas.....clar??si chiar mi se rupe mie ca fac riduri....uite ca te vei oftica sa-ti spun ca la varsta mea de 36 de ani inca nu am riduri.....ei?? te oftici???
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 00:06
era cu miere, da' trebuia sa-i pun si ulei de laslime, soro...

n-am facut nimic cu pro, pacatele mele...sunt home alone de duminica seara...yessss !!!

iote acu' vorbesc cu el la za fon, si imi face declaratii de-alea hot

ooofff, crez ca vrea pussy
wife_de_zmeu
Postat pe 27 August 2009 00:07
Cu dedicatie, pt delectarea prietenilor nostri Gay:

Doi homosexuali se duc la piscin�.
- Cum e apa?
- Apa e ghea�� ca p**a!
- Atunci sar �n c*r.

Cum se invita doi homosexuali la masa?
- Imbuci ceva?

Cum se �ntreab� �ntr-un restaurant de homosexuali dac� un loc e liber?
- Pot s� m� �nfig �n "scaunul" t�u?
La tribunal, un homosexual este �ntrebat de judec�tor:
- Inculpat, de ce ai violat-o pe biata c�lugari��? Doar �ie nu-�i plac femeile!
- P�i, domnule judec�tor, de la spate sem�na cu Zorro?
Ce le place homosexualilor la un calculator? S� intre �n DOS.
valentino
Postat pe 27 August 2009 00:08
soro, prin za fone???? asa lung ii firu???draga...io ma refeream la toata perioada cat ai lipsit de p=acilea...sau te pusa pro la embargou si nu ai mai avut net??? iti taie chiar el firu'????
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 00:08
Si un altul, in loc de ,,bun venit":

Un om �n v�rst� dore�te s� emigreze. La completarea formalit��ilor, este �ntrebat de c�tre oficialit��i de ce.
- Datorit� homosexualit��ii...
- Cum a�a?
- P�i, �n timpul nazi�tilor se pedepsea chiar cu moartea, dup� aceea cu �nchisoare, iar acum este permis� prin lege. A� dori s� emigrez p�n� nu devine obligatorie.
valentino
Postat pe 27 August 2009 00:10
eu zic sa o tinem asa pana dimineatza tuth...pt minunatia aia de fazan...k nu de alta da asa...iese la iveala caracterul unora...
fleur_de_lis
Postat pe 27 August 2009 00:11
draga nu am aberat cu succes dand vina pe tine ca asa ai zis tu.....tu ai pus niste tampenii in gura mea....asa ca mai gandeste-te la treaba cu tipul de caracter......
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 00:14
Mai! da nu va mai certati... mai bine ati juca fazan!!!!!!!!!!!!
lady67
Postat pe 27 August 2009 00:16
ce facurati bre? plecara ei, venira-ti voi?!!!
garbo015564
Postat pe 27 August 2009 00:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeie indragostita de un baiat mai tinar pe net 141 De la: zambila 21 Aprilie 2010 10:31
el mai tanar cu aproape9ani 24 De la: garbo089273 18 Mai 2010 09:48
coopiii 19 De la: snowflake 17 August 2009 13:21
peniss mai mare!!! 44 De la: Rha 30 Iunie 2010 14:08
Ajutati-ma, va rog 78 De la: _Auras 29 Noiembrie 2014 03:46
Setari Cookie-uri