Si barbatii..plang.... (?)

tu ai o pb cu mine in fiecare seara cam pe la aceeasi ora vad eu! te straduiesti sa ma trimeti la culcare sau care-i pb??/ k nu pooooooot sa cred ca e fazanul ala nenorocit nici daca imi dai fo caruta cu flori, in momentul asta ! ce ai???! ignora-ma si lasa-ma in pace! du-te si te joaca....jocul ala....nu te-mpiedica de mine acum, zau!
fleur_de_lis
Postat pe 27 August 2009 00:18
ce-aveti, bre ? sunteti tzaca ? va luati in bete pentru un fazan ?

ia vedeti ca am facut un topic nou, il gasiti la intalniri, se numeste pipa pacii...mereti acolo sha, numarati pan' la 10, trageti o tigara si va calmati, ce pana mea ?

val, multumesc de mesaj, dar din pacate nu pot sa deschid pagina...mi-ai lipsit
wife_de_zmeu
Postat pe 27 August 2009 00:19
Fetelor, pe cuvint, nu-mi plac agresivitatile.Cred ca ne putem recreea p-aci, nu incarca de nervi... , pt amindoua.
valentino
Postat pe 27 August 2009 00:21
bai love, fata..... care e problema ta??? acuma faci si confuzii de persoane??? fataaa...esti dusa rau...cand m-am mai luat eu de tine??? esti cu capul??? controleaza-te, mami....ca nu se stie ce complicatii faci....suferi cumva de mania persecutiei??? fa-ti, mama, un tratament, ceva...hai...ignore total...fa-ti tratamentul intai....
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 00:22
pai da..val...trebe sa spui pt cine-i prima floare, mai intai!
fleur_de_lis
Postat pe 27 August 2009 00:22
De la: wife, la data 2009-08-27 00:19:10ce-aveti, bre ? sunteti tzaca ? va luati in bete pentru un fazan ?

ia vedeti ca am facut un topic nou, il gasiti la intalniri, se numeste pipa pacii...mereti acolo sha, numarati pan' la 10, trageti o tigara si va calmati, ce pana mea ?

val, multumesc de mesaj, dar din pacate nu pot sa deschid pagina...mi-ai lipsit

Vorbeste cu Gabita. Ea stie ce ti-am scris , fara interpretari rautacioase, va rog...
valentino
Postat pe 27 August 2009 00:23
De la: loveactually, la data 2009-08-27 00:22:42pai da..val...trebe sa spui pt cine-i prima floare, mai intai!

Pun mai multe, sa fie pe alese si fara suparare, va rog
valentino
Postat pe 27 August 2009 00:24
wifo....aceasta fetita/domnisoara/doamna a bagat lumea in aiureli si abureli numai de ea inventate cum ca eu am stabilit niste reguli la rahatul de joc de fazan.....dar nu le-a redat cum am scris eu, ci cum a vrut ea sa inteleaga...si, initial, pe topicul respectiv, am luat-o in gluma, chiar ne-am pupat reciproc, pentru ca sa vin aici si sa gasesc ca ma ia la traiasca republica, ba cica mai am si ceva cu dumneaei, ca vezi doamne fix la ora asta in fiecare seara eu ma iau de ea....doamne, pacatele mele.....chiar nu m-am luat niciodata de ea pana acuma...dar acuma a intrecut masura...cred ca vrea sa se certe si nu stie cu cine...
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 00:25
val, dragul meu, te rog eu...ofera-i-le ei pe toate sa nu mai scoata vorbe ca m-am luat de ea si i-am luat si florile.......

p.s. eu stiu ca tu esti un cavaler desavarsit....si, pentru tine, ai de la mine...
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 00:26
Am vazut mai nainte si disputele cu piku si celalalt, cum se cheama...inteleg, idei diferite, dar atacuri la persoana, e pre mult...Prefer sa nu raspund provocarilor si focul se stinge.
valentino
Postat pe 27 August 2009 00:30
De la: valentino, la data 2009-08-27 00:30:00Am vazut mai nainte si disputele cu piku si celalalt, cum se cheama...inteleg, idei diferite, dar atacuri la persoana, e pre mult...Prefer sa nu raspund provocarilor si focul se stinge.

Subscriu
lady67
Postat pe 27 August 2009 00:31
daca era thor prin preajma o dadeati pe pupat!
hai fiti asa cum zice El: "fomei" serioase....
garbo015564
Postat pe 27 August 2009 00:31
mey, calmati-va...ce dreaku ?

tuto, du-te baga o tigara si numara pan' la 10

hai mai, gagici...un amarat de fazan mi se pare al mai tampit motiv sa va spuneti cuvinte grele...mai intelegeam daca era vorba de o chestie serioasa, de-o discutie de-aia dashteapta, da' pentru un fazan ?

io zic ca v-ati pierdut simtul proportiilor, ce naiba...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 August 2009 00:37
wifo...eu am incheiat de mult.....nu vezi ca ea a tot racait ce nu trebuie????
tutankhamon
Postat pe 27 August 2009 00:39
ee....nu depsre fazaan e vorba...ce dzeu!
fleur_de_lis
Postat pe 27 August 2009 00:40
stii ce sa'ntelegi pisoias?? unu, k nu -mi plac mincinosii si detractorii, care promit si nu fac si doooooooooooi....ca eu,,,,

Eu? Imi apar saracia si prostimea din tot neamul...
Si de-aceea tot ce misca-n curtea asta, porcu, hamul,
Mi-e prieten NUMAI MIE, iara tie dusman este,
Dusmanit vei fi de toate, fara pantaloni si veste;
N-avem osti, dar oisti sigur si de-om da cu ele-n zid
Nu-i problema ta, e-a noastra...te-ai salvat, ca esti rigid...

multamesc de viersuri, nu trebea sa te consumi...m-ai emoticonat, toata...si ca sa crezi, uite la ce ora am scris...
iar_eu
Postat pe 27 August 2009 05:41
opa, da'azi noapte aici a fost macel. oare or fi plans barbatii ?
si_totusi
Postat pe 27 August 2009 08:42
nu cred, ca din pacate s-au cam certat fetele
nelly05
Postat pe 27 August 2009 08:48
nelly, adevarul, ca de obicei e pe la mijloc. ca nici dumnezeu nu poate fi sigur de sexul "samantei de scandal"
pik_nik
Postat pe 27 August 2009 09:33

Vaaai...!!! Ce vad aici?
Mai, ce facurati azi noapte? Cine s-a batut cu cine si de ce?

Love, dar tu ce-ai avut fetita de te-ai aprins asa? N-ai vazut ca oamenii glumeau? Hai, scoate pipa pacii si vino aici...
Ella34
Postat pe 27 August 2009 09:43
asta cam asa e
nelly05
Postat pe 27 August 2009 09:44
cine? ce? unde? cind? cine ramine (de)fazan
LILO
Postat pe 27 August 2009 09:48
PIPA PACII,,,da ar trebui dusa si prin alte topice
LILO
Postat pe 27 August 2009 09:50

Tu nu vezi Lilo, ca fu macel aici? Unii au iesti cam sifonati, dar isi revin ei...
Ella34
Postat pe 27 August 2009 09:51
Acu sufla-n goarna sa-si adune oistile(ca ostile au murit), si revin cu forte noi...ca la Rovine in cimpii
iar_eu
Postat pe 27 August 2009 09:54
ba da! s-or duelat..si se luptara,se luptara,zi de vara pina-n seara..da or fi iesit fantomele sa-si faca de cap,avind in vedere ora postarilor
LILO
Postat pe 27 August 2009 09:55
eh, e greu sa sifonezi o fantoma ...
ip-ul unui mascul feroce, care te duce la contul unei dame simandicoase
azi noapte au discuta cel putin 3 conturi fara "stapan", si daca nu intervin adminii, se duce naibii si forumul asta. cei mai vechi prin net stiu ce vreau sa zic...
pik_nik
Postat pe 27 August 2009 09:56
ce-i acilea, bre, bar de negri?
hop si io, ca vaz ca unora le era dor de pupaturi si nu indrazneau daca nu le dadeam eu binecuvantarea.
Thor
Postat pe 27 August 2009 09:57
Vorbe de duh...
iar_eu
Postat pe 27 August 2009 09:58
Ahaa... fu batalia fantomelor, zici? Mai, ce-am ratat!!!

Auziti, dar a plans vreun barbat aseara pe topicul asta?
Ella34
Postat pe 27 August 2009 09:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum se spala creierii barbatilor? 54 De la: eu_geminy 30 August 2010 16:41
ORE TOTI BARBATI SUNT LA FEL??CE ISI DORESC EI IN PRIMUL RIND DE LA O FATA?? 148 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:50
cat adevar...despre femei!!! 52 De la: racovus 18 Iulie 2010 14:33
Barbatii 57 De la: anika 14 August 2010 18:51
Glume proaste..care distrug un univers intreg.. 14 De la: iasomia 2 Noiembrie 2009 17:47
Setari Cookie-uri