Ellutzo, pai daca ceteai mai cu antentie, vedeai ca macar unu' planse de ciuda |
||
Thor Postat pe 27 August 2009 10:00 |
||
---|---|---|
Nu, barbatii nu pling cind Pik-a,pregatesc atacul urmator sau se ascund printre fomei ori aparati de ele... | ||
iar_eu Postat pe 27 August 2009 10:02 |
||
la asha razbel,s-or "evaporat"...sarmanii de ei | ||
|
||
LILO Postat pe 27 August 2009 10:03 |
||
Ella, fantomele nu se bat ele racaie, instiga, barfesc, provoaca, apoi fug in conturile in care apar onorabile si fac pe oripilatele. mie mi-e sila... ce numiti voi certuri, cele la vedere, au fost simple intzepaturi. pacat ca... |
||
pik_nik Postat pe 27 August 2009 10:03 |
||
pikule, iar_tu-ule, haidati, mei, la o bericioaica rece chiar daca e cam dimineata. e mai buna aia decat pipa pacii, parol hai c-o dau eu, cate una la fiecare sa nu o luam pe ulei, ce naiba ori preferi un Jidvei, pik? |
||
Thor Postat pe 27 August 2009 10:06 |
||
De la: Thor, la data 2009-08-27 10:00:48Ellutzo, pai daca ceteai mai cu antentie, vedeai ca macar unu' planse da? Haideti mai, ca mai rezolvaram o dilema... deci, "plange" domnule si barbatii, doar de ciuda, dar ce mai conteaza...?! Quod erat demonstrandum! Acum putem inchide topicul... |
||
Ella34 Postat pe 27 August 2009 10:07 |
||
Cum mi-mi veni rindul sa fac tura prelungita, as prefera o cafa un pic aromata cu coniac... | ||
iar_eu Postat pe 27 August 2009 10:09 |
||
Thor, daca spuneai de o bere si un Pedigree, tind sa cred ca ti-ar fi dat ascultare. Acum citesc si eu macelul de azi-noapte, si cele din zilele trecute, si gasesc acelasi grup de personaje in centrul atentiei, numai adversarii si-i schimba... |
||
blairwitch Postat pe 27 August 2009 10:11 |
||
"cafa"... hmmm... numai prin zona wifei mai foloseam si eu termenul asta. stii vorba, "cand esti la Roma"... da' hai ca ai dreptate, un strop de coniac sau, poate mai bine, de rom, ar merge mai bine intr-o cafea. berea o lasam pe mai tarziu. |
||
Thor Postat pe 27 August 2009 10:12 |
||
blairo, unde vazurati voi macel mai, nepoatelor? si iote ca n-o nimerisi berea a fost refuzata pe considerente mai acceptabile la ora asta, iar pedigree-ul nici nu a avut cautare. |
||
Thor Postat pe 27 August 2009 10:13 |
||
Gata, mi-a venit schimbu...copiii, v-am ,pe toti.Si pe tine da din bitchi... | ||
iar_eu Postat pe 27 August 2009 10:14 |
||
Bine Thor, rectific, nu a fost macel ... mi s-a parut mie doar ca unii si-au umflat muschii in discutii contradictorii, interminabile, si atata tot. OK, acuma nu inseamna ca toata lumea trebuia sa se pupe in Piata Independentei, insa nu pot sa nu remarc eleganta lui wife, a carei interventie a diminuat mult din vehementa unor postari. | ||
blairwitch Postat pe 27 August 2009 10:21 |
||
hello people...ce faceti bre ? pikule, ce zici tu colo sha ? ca sunt neni si tanti care au mai multe conturi ioi...pai asta se stie deja de mult, mami... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 August 2009 12:54 |
||
sunt multi care nu primesc acceptul de a intra in lista cuiva de prieteni sau au avut o altercatie cu cineva si atunci isi fac alte conturi ca, vei-doamne, pe curat sunt acceptati.....si io am in asteptare vreo 5 care mi-au cerut prietenia, dar nu i-am vazut postand pe aici.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 August 2009 13:51 |
||
wife, ca existau pentru problemele lor private, da, se stia, si fara mari pericole. acum insa au navalit fatzis in forum, iar cei intregi la minte se vor retrage curand in tribune. nu te pui cu tembelii... apropos, tocmai am aflat la care cucoana simandicoasa si respectabila duce ip-ul poponautei , si se pare ca nu se poate face mare lucru, e infipta bine in adm. sitului. |
||
pik_nik Postat pe 27 August 2009 15:07 |
||
La niste unii pica fisa cu tot cu receptor | ||
iar_eu Postat pe 27 August 2009 15:10 |
||
ha ? avem o cocoana poponauta ? da pe gura, mami...sa stim si noi |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 August 2009 15:11 |
||
e treaba voastra sa va administrati cretinii eu doar o sa-i mai trag cate una peste rat, din cand in cand, sa nu putrezeasca in ignore |
||
pik_nik Postat pe 27 August 2009 15:15 |
||
hai bre, pikule...ca ma simt ofensata pai ce ? sunt cretinii nostrii ? i-am adus noi de-acasa ? ha ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 August 2009 15:18 |
||
pik!! te-ai nervat rau.. | ||
blanca Postat pe 27 August 2009 15:18 |
||
mielu, acum chiar ma distreaza, dincolo de scarba "respectiva" ca sa-i raspund si lui wife, n-a adus nimeni pe nimeni. "E tot aia" |
||
pik_nik Postat pe 27 August 2009 15:22 |
||
crez c-am sa-mi schimb id-ul | ||
blanca Postat pe 27 August 2009 15:25 |
||
dap...cum mi-ar sta barbat ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 August 2009 15:30 |
||
altfel | ||
blanca Postat pe 27 August 2009 15:32 |
||
Se știe ca b�rbații au o viata mai scurta, sunt mai sensibili �n fata infecțiilor și nu rezista la fel de bine ca femeile �n fata bolilor. Cu alte cuvinte, b�rbații sunt, de fapt, sexul slab.Ei nu sunt preg�tiți sa sufere,sa treac� peste anumite principii.P�dure f�r� uscaturi nu o sa g�sești. Daca vrei sa fii fericit o clipa, r�zbuna-te... dac� vrei sa fii fericit o viata, iart�! http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5253.html#http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5253.html# |
||
ddsv97 Postat pe 27 August 2009 16:34 |
||
Se știe ca b�rbații au o viata mai scurta, sunt mai sensibili �n fata infecțiilor și nu rezista la fel de bine ca femeile �n fata bolilor. Cu alte cuvinte, b�rbații sunt, de fapt, sexul slab.Ei nu sunt preg�tiți sa sufere,sa treac� peste anumite principii.P�dure f�r� uscaturi nu o sa g�sești. Daca vrei sa fii fericit o clipa, r�zbuna-te... dac� vrei sa fii fericit o viata, iart�! http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5253.html#http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5253.html# |
||
ddsv97 Postat pe 27 August 2009 16:34 |
||
eu cred ca unii mai plang si de ciuda | ||
fleur_de_lis Postat pe 27 August 2009 23:43 |
||
Draga....Ella! Dar ...fumele de ce plage draga?????Nu de ciuda ca nu le este satisfacut ...ambitul???Crezi ca da sensibilitatea fara ...din ele??? |
||
TEODORRD Postat pe 28 August 2009 19:30 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-08-28 19:30:52Draga....Ella! Sorry...m-a luat valul.....Fumeile.....Afara..... |
||
TEODORRD Postat pe 28 August 2009 19:32 |
||
nu barbattiiii...saracuti..dulci de ei.. | ||
AGAPI_MOU Postat pe 28 August 2009 21:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
party | 21 | De la: si_totusi 6 Septembrie 2009 19:09 |
Barbatii | 57 | De la: anika 14 August 2010 18:51 |
Barbatii gemeni | 28 | De la: estela 24 Iunie 2010 04:37 |
|
||
vreau sa ma impac cu fostul meu prieten .help me | 8 | De la: garbo26121996 23 Martie 2012 18:09 |
Oare ma place?! | 69 | De la: garbo_467177 7 Octombrie 2017 19:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară