pai dca nu ei atunci ciniii??? noi nuu?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 21:14 |
||
---|---|---|
ce-ai vrut sa spui, pedi mou ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 28 August 2009 21:15 |
||
ca cineva trebuie s-o faca nuu?? k sa mentina echilibuuuuuuuuuuu' ! by the way...ce inseamna pedi mou?? |
||
|
||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 23:07 |
||
wifo...de aceea de la inceput am bagat la deruta nume masculin la profil si poza enconnu......asa de bine dorm fara sa fiu mereu sacaita de toti desteptii care imi cer prietenia.....ioi... | ||
tutankhamon Postat pe 29 August 2009 00:12 |
||
love...inseamna copil in limba greaca | ||
wife_de_zmeu Postat pe 29 August 2009 01:20 |
||
Eu sincer am plans dupa ce ne-am despartit destul de mult zic eu ... | ||
Ultras1984 Postat pe 29 August 2009 08:45 |
||
Da ...si barbatii plang ..e adevarat ca mai rar ,dar lacrimile pot sa curga si din ochii lor ...sunt la fel de sarate ca ale noastre iar ochii sunt la fel de tristi ca ale noastre .Pot sa planga de fericire si de fericire ...... | ||
elisz49 Postat pe 29 August 2009 09:01 |
||
eliz, parca am vazut si eu filmul ista. da, mai demult. pe cand indienii turnau capodoperele cele gen "nu e pace sub maslini" , "o floare si doi gradinari" sau "vagabondul ". | ||
si_totusi Postat pe 29 August 2009 09:44 |
||
De la: foreverme06, la data 2009-05-24 02:46:59desi mi se pare un peisaj jalnic cand un barbat plange (mai ales daca e beat si isi plange de mila) am una din cele mai profunde amintiri, care ma rascoleste si astazi a barbatului care a plans stiind ca viata nu a fost dreapta cu noi si constatasem asta dupa 30 de ani. Eu nici macar nu am fost in stare sa plang, sa ma exteriorizez, doar in sufletul meu...Asta e! |
||
annnnnnaaaaaa Postat pe 29 August 2009 23:58 |
||
esti atit de sigura ca toti barbatii sint actori? atunci ce se poate spune despre femei...in general? sint situatii in care se intimpla ca si barbatii sa plinga din motive diverse. se intimpla sa ii mustre constiinta (chiar dak pare greu de crezut) la un film romantic pot sa plinga pt ca asa ar vrea sa arate viata lor sa se mai simta si ei iubiti si apreciati si ar mai fi dest de multe sit in care si barbatii pot sa plinga si asta fara sa fie neaparat actori oricum toti sintem fiinte umane si avem simtaminte se spune ca asta si vb ne deosebesc de animale. cert este ca fiecare se exteriorizeaza dupa cum simte nu neaparat dupa cum crede ca e cazul(acum trebuie sa pling sa o impresionez sau sa o recistig cu lacrimi de crocodil) | ||
garbo027784 Postat pe 30 August 2009 09:01 |
||
Desigur k si barbatii plang: al meu a plans de multe ori de fericire pt mine sau pt noi doi, de suparare cand am avut si ''condimente'' in relatie, si asta se intampla pt k eu l-am reeducat si l-am invatat prin discutii diverse, k nu este o greseala sa plangi, fiindca este firesc sa te exteriorizezi. S-apoi...barbatii sunt f f sensibili, parca sunt niste copiii mai mari. Este un lucru bun sa-ti incurajezi barbatul de la langa tine sa isi arate sensibilitatea, gandurile si trairile. | ||
amor77 Postat pe 30 August 2009 14:45 |
||
Femeile care cred despre barbatii care plang ca sunt doar actori, sunt slabe, gandesc f prost...indiferent ce aspecte le-a rezervat viata. Barbatii sunt fiinte sensibile, poate mult mai sensibile decat femeile, si pot sa se exteriorizeze prin plans. Fraiera este acea femeie de langa el care nu-i observa sensibilitatea...si nu i-o mangaie cu sufletul ei! | ||
amor77 Postat pe 30 August 2009 14:50 |
||
lady_corina Postat pe 30 August 2009 14:52 |
||
sunt de acord cu tine pusha, toti amicii mei au plans in fata mea, m au considerat cea mai buna prietena mi au pov [problemel lor si mi spuneau ca le vine sa planga...au si plans...mi se pare normal ca orice om sa planga. cu totii radem,atunci d c nu am putea plange la fel de bine? | ||
l_erika Postat pe 30 August 2009 14:53 |
||
De la: l_erika, la data 2009-08-30 14:53:37sunt de acord cu tine pusha, toti amicii mei au plans in fata mea, m au considerat cea mai buna prietena mi au pov [problemel lor si mi spuneau ca le vine sa planga...au si plans...mi se pare normal ca orice om sa planga. cu totii radem,atunci d c nu am putea plange la fel de bine? Si tu nu te-ai convins ca ai un talent deosebit???, ori fa-te psiholog ori popa protestant(ca ortodox nu poti).Io nu ma pot nici spovedi, nici plinge, la niciunii... |
||
iar_eu Postat pe 30 August 2009 14:57 |
||
ei, ei Gibson sa stii ca m am gandit sa ma inscriu la psihologie, dar nu am mai facut o. nu cred ca am nevoie de studii ca sa inteleg anumite lucruri. e de ajuns o discutie cu un om sa mi dau seama de multe. nu vb de preoti!! nu mi plac oricine la un mom dat simte nev sa se planga despre una sau alta,sa se exprime, iar faptu ca te exprimi sentimentele( pozitive sau nu) nu inseamna ca esti un om slab. eu cred ca tocmai faptul ca nu ti le exprimi( nu poti , nu vrei) nu este tocami un semn de vitejie |
||
l_erika Postat pe 30 August 2009 15:04 |
||
Enrika, esti tinara papusa...oricum, e bine ca asculti oamenii, e un lucru, din ce in ce mai rar... | ||
valentino Postat pe 30 August 2009 15:08 |
||
da valentino, dupa varsta esti tentat sa spui ca sunt tanara, insa ma simt mult mai in varsta decat 19... mai ales ultimii ani au fost atat de incarcati,incat am impresia ca am trait intr un an cat in 10! prea incarcati si nu cu lucruri bune in orice caz. tocmai de asta cred ca au oamenii incredere in mine si si deschid sufletul in fata mea,pt ca simt ca ii ascult cu adevarat. eu o fac pt ca imi place sa i ascult,stiu ca astfel ii ajut si ma ajut si pe mine, am atatea de invatat.. |
||
l_erika Postat pe 30 August 2009 15:16 |
||
da si barbatii sunt tot oameni ,... , si fiecate om are sentimente si resentimente | ||
yamy Postat pe 30 August 2009 17:52 |
||
De la: strumfitoaia, la data 2009-05-24 20:47:25Barbatii n-ar trebuiisa planga.Ca de-aia sunt barbati. Atat femeile cat si barbatii,sunt "fiinte vii" si cred ca au aceleasi drepturi! Diferenta este ca nu toti trebuie bagati in aceeasi "oala", fie femei, fie barbati...Unii sunt mai sensibili, altii sunt "macho",...altii(fie femei, fie barbati)"dau tare cu pumnul", sau "toarna alcool in ei pan' se fac CUI"... TU DECRETEZI CA CINE PLANGE NU-I BARBAT! Eu imi permit sa spun ca cine plange "INCA ESTE OM"!!! |
||
MAN_IN_BLACK Postat pe 31 August 2009 08:34 |
||
De la: valentino, la data 2009-05-24 21:24:42Eu sint unul care nu-si aminteste cum e sa plingi cu lacrimi...dar imi plinge sufletul ori de cite ori vad o nedreptate sau cind nu pot ajuta dupa cum simt... CATA DREPTATE AI...!!! |
||
MAN_IN_BLACK Postat pe 31 August 2009 08:44 |
||
Teo, ai dreptate! Femeile pling ca nu li s-a satisfacut ambitia si durerile de cap le au din acelasi motiv: satisfactia. Acuma tu hotarasti daca nu cumva in ambele cazuri e vina voastra pentru lacrimile lor. |
||
Ciresica Postat pe 31 August 2009 18:46 |
||
Sunt cu sotul meu de 11 ani dar nu l-am vazut plangand niciodata. Dar la moartea bunicului sau mi s-a spus ca a plans, eu fiind plecata din tara si nevazad.A fost o situatie trista, bunica sa, paralizata, vazand ca sotul cu care avusese o casnicie de 50 de ani era inmormantat,a scos un sunet de durere dupa omul sau de-o viata, dincolo de geamul masinii in care se afla, fiind in imposibilitatea de a fi aproape de groapa.Si atunci....sotul meu a realizat cat de mult inseamna prietenia pe viata intre doi oameni care s-au suportat unul pe altul, cu bune si rele.Si a plans......O data....la 11 ani! | ||
maya73 Postat pe 4 Septembrie 2009 21:01 |
||
De la: Ciresica, la data 2009-08-31 18:46:16Teo, ai dreptate! Femeile pling ca nu li s-a satisfacut ambitia si durerile de cap le au din acelasi motiv: satisfactia. Da ,de obicei este vina celuilalt daca cineva plange.....adica un om plange,nu? In viata apar si situatii care iti provoaca plansul,..........si daca plangi,te linistesti,......citeam undeva ca plansul este chiar sanatos,lacrimile spala tetina!!! |
||
TEODORRD Postat pe 5 Septembrie 2009 17:19 |
||
Sorry....RETINA !! |
||
TEODORRD Postat pe 5 Septembrie 2009 17:21 |
||
Da, si barbatii plange!!! Sa plange, sa plange. Lasa ca asa e frumos! Jumi - juma...fantastic, barbatii sunt duri, sunt duri pana le pune cate ceva capac si atunci sa te ti. Sunt momente in viata cand nu poti sa dai cu pumnu, sa te descarci prin putere. Am o mare boala pe voi mai barbatilor acum in secunda asta, si am sa va toc,unu cate unu!!! P.S. palalila!!! |
||
mika_mika Postat pe 5 Septembrie 2009 19:38 |
||
Ce-ai patit, mika? Si crezi ca razbunarea, mai ales pe cine nu merita, ajuta? Asa apar cercurile vicioase... |
||
lady_corina Postat pe 5 Septembrie 2009 19:42 |
||
mika_mika: la fel canta si soricelul cel viteaz, cu referire la pisica, dupa ce a gustat din must... |
||
Poison Postat pe 5 Septembrie 2009 19:43 |
||
Nush ce am patit dragii mei. Sunt pusa pe fapte mari, nu razbunare, doar asa , sa si dea seama, sa invete, sa realizeze. In plm am niste draci!!! |
||
mika_mika Postat pe 5 Septembrie 2009 20:17 |
||
Invata-i minte |
||
lady_corina Postat pe 5 Septembrie 2009 20:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
intimplarea mea | 73 | De la: asteroid 7 Decembrie 2011 22:59 |
Berbec | 1 | De la: pustoaik89 8 Aprilie 2010 13:15 |
Glume proaste..care distrug un univers intreg.. | 14 | De la: iasomia 2 Noiembrie 2009 17:47 |
|
||
nu inteleg motivul | 20 | De la: jeanette40 6 August 2010 10:25 |
Barbatii gemeni | 28 | De la: estela 24 Iunie 2010 04:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară