![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 6 Iunie 2009 03:09 |
||
---|---|---|
superbule, ai dreptate. ce-as juca un tenis de camp... sau macar de masa. of. | ||
gianiblue Postat pe 6 Iunie 2009 06:39 |
||
bai super-buss, si ce?amoru' nu-i un virus?un microb?ehe,he,he... genica, "iaso, nu ma tranti pe taraba" nu te trantesc fetita nicaieri,incerc sa va fac sa relationati si altfel.. si nu ma refer la imbarligaturi acilea,ma refer la mai multa buna dispozitie... |
||
|
||
iasomia Postat pe 6 Iunie 2009 22:34 |
||
ahap, iaso. adicatelea sa relationam doar virtual asa, si doar de fun. am capiscat. io nu subscriu ca iar ma "face" Ion proasta. gabel nu stiu. anakin se simte vanat - ca orice roman care "se respecta". deci nu stiu daca tine gluma. |
||
gianiblue Postat pe 6 Iunie 2009 22:42 |
||
hai ca a inceput cu dreptu' razvan,romania-lituania:1-0 ne-au tras-o ei la cluj cu 3-0,da' un picut la matematica acolo..da bine... |
||
iasomia Postat pe 6 Iunie 2009 22:59 |
||
corect, iaso. tu postezi fara gresh pe topicuri. aici era vorba de fotbal. cooooreeect. si cine, razvanutz lucescutz? dragalashul? sau care? | ||
gianiblue Postat pe 6 Iunie 2009 23:04 |
||
nu cred geanico, anakinu` stie de gluma.. ![]() |
||
gabitzza Postat pe 6 Iunie 2009 23:25 |
||
daaaaaa? atunci sa-l vedem la triungi... la ala. ma omoara Ion ![]() |
||
gianiblue Postat pe 6 Iunie 2009 23:36 |
||
nea superbule, ia uite nene aici: http://www.youtube.com/watch?v=6kdNG9iSenk ca sa intelegi de ce spuneam eu, la un moment dat, ca pentru noi Craiova nu este o echipa de fotbal ci o stare de spirit. |
||
anakin Postat pe 9 Iunie 2009 22:40 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-06-06 06:39:37superbule, ai dreptate. ce-as juca un tenis de camp... sau macar de masa. of. de masa imi place(cand iti dau niste lectii??sml-confused0006: )...doar din asta am jucat!!! de camp...n-am jucat niciodata!! ![]() |
||
superbus Postat pe 10 Iunie 2009 12:52 |
||
azi ultima etapa...din campionatul asta!! nici nu stiu daca o sa ma uit ..poate doar sa vad daca e teatru ieftin la urziceni!! Hai Dinamo...macar locul 2... sa aducem o echipa mare! ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 10 Iunie 2009 12:55 |
||
superbule, astia pe la munca, pe la mine, se duc la meci... | ||
gabitzza Postat pe 10 Iunie 2009 13:05 |
||
superbule... astia de la dinamo nu prea se pricep sa faca echipe mari cu bani... ii baga bagabontzii-n buzunar pe bani, si fac acte false de transfer la ciurucari reshapatzi... |
||
zambil Postat pe 10 Iunie 2009 13:08 |
||
genica..spune ceva de un triunghi acilea,si nu observa niciunul... si vorba ceea..tot sport este....ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 13:51 |
||
iaso - ca de obicei - pe mare faza. dar au si baietii dreptate: macar aici fara... ALA... Superbule, te "bat cu mana stanga" la tenis de masa. Si eu sunt dreptace. |
||
gianiblue Postat pe 10 Iunie 2009 14:08 |
||
adica eu sunt de vina?..iote...ea zice,ea face gat... ![]() |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 14:11 |
||
nu, iaso. adica eu am fost de vina. si baietii m-au tratat cu "ignore". era si normal... ![]() |
||
gianiblue Postat pe 10 Iunie 2009 14:12 |
||
uite aici ceva fain: Scrisoarea lui Mo� Cr�ciun c�tre Cristi Borcea Drag� Borcic�, Am primit noua ta scrisoare �i nici m�car n-a fost nevoie s� o mai deschid, pentru c� �tiu ce vrei: s� joci �n Liga Campionilor. De obicei, nu r�spund la scrisori, pentru c� abia am timp s� �mpachetez cadourile, darmite s� r�spund la milioane de scrisori; acum �ns� m-ai prins mai liber, pentru c� e�ti singurul copil care �mi trimite scrisori �n luna mai. �tii bine c� �ntotdeauna �i-am adus cele mai frumoase cadouri. C�nd erai mic, �i-am adus biciclet� �i patine cu rotile. C�nd ai crescut, �i-am adus ochelari de soare, butelii, ma�ini frumoase, chefuri cu manele �i pe Marius Niculae (puteam s�-�i aduc chiar un fotbalist adev�rat, dar tu ai zis Marius Niculae). I-ai primit pe Lajos, Corpodean �i Ha�egan, �i-am f�cut cadou o mul�ime de penalty-uri �i te-am f�cut campion de toamn� (habar n-ai ce greu a fost s� deviez �n poarta Unirii �utul �la de c�cat al lui Kapetanos din ultima etap� a turului). Din p�cate, Borcic�, mai mult nu pot. �tiu c� ai fost cuminte tot anul �i c� ai dansat foarte frumos (am �n�eles c� dansezi ca o feti�� pe care o cheam� Shakira, �ns� eu n-o cunosc, pentru c� Mo�ul nu prea duce cadouri la copiii din Columbia), dar eu nu pot s� vin dec�t iarna. Tu e�ti un b�iat inteligent (sunt convins c� ai fi luat note mari la �coal�, dac� te-ai fi dus) �i �n�elegi. Totu�i, ca s� nu zici c� sunt c�c�nar �i c� nu vreau s� te servesc, o s� trimit scrisoarea ta �i altor persoane care te-ar putea ajuta: Sf�nta Vineri, vr�jitorul Merlin �i Rumburak. PS: I-a� trimite scrisoarea ta �i lui Iisus, dar El abia a reu�it s� fac� un olog s� umble; pe Tama� �i pe Mo�i nu cred c� e �n stare s�-i fac� s� stea pe picioare. PPS: Dac� nu se rezolv� nimic, mai scrie-mi �n decembrie; poate ��i fac o surpriz� �i-i conving pe �tia de la UEFA s� �nfiin�eze Liga Campionilor de Toamn�. |
||
anakin Postat pe 10 Iunie 2009 14:22 |
||
geaneto, nu prea am inteles, mami, faza aia cu triunghiul, din cauza asta nu am insistat pe detalii. | ||
anakin Postat pe 10 Iunie 2009 14:24 |
||
ce-mi place,ce-mi place.... ![]() |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 14:35 |
||
![]() iaso, esti - cumva - cu gura pana la urechi? |
||
gianiblue Postat pe 10 Iunie 2009 14:40 |
||
da,da,da... ![]() ce-mi place cand se fac ca ploua... ![]() |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 14:42 |
||
deci triunghiul e trapez?![]() of, iaso, trebuie sa imi strici tu repede placerea ... ![]() |
||
anakin Postat pe 10 Iunie 2009 14:52 |
||
anakin hai ma mami ca esti simpatic.... ![]() zii ca nu,zii ca tot n-ai priceput... |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 14:56 |
||
anakin, dar oricum nu te-as putea supune riscului sa mananci iar doua seri la restaurant... triunghiul poate fi "trapez" sau chiar si "paralele" |
||
gianiblue Postat pe 10 Iunie 2009 14:58 |
||
giani, esti sigura la "paralele"? ca mie imi iesi la citit "pasarele"... ori acolo ma duce pe mine imaginatia-mi bolnava? (ps - pot sa o intreb pe sorela cam ce inseamneaza/insemineaza?) | ||
anakin Postat pe 10 Iunie 2009 15:01 |
||
sau chiar shpagat...adica linie dreapta.... ![]() |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 15:02 |
||
ati dat-o-n gimnastica ritmica? bagati proba de maciuci.... ![]() |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 15:03 |
||
anakin, oameni buni. sa notam in calendar ziua, ora si minutul in care s-a dezlegat misterul triunghiului (intr-un fel.. al Bermudelor - intra cine vrea si scapa cine poate). Era vorba de sport, anakine. ca doar suntem la topic dedicat sportului. 1. in lumea circului - numere la trapez 2. in gimnastica - la paralele, sau pasarele... |
||
gianiblue Postat pe 10 Iunie 2009 15:05 |
||
deh, giani, era prea adanc pentru mine. Si eu in triugnhiul Bermudelor ma pierd rau de tot, ca sunt mai emotiv. |
||
anakin Postat pe 10 Iunie 2009 15:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DESPRE PISCINE LOCURI BUNE SI PRETURI MODERATE | 18 | De la: lucky01 1 Iulie 2009 18:33 |
Box? | 5 | De la: garbo_1568 20 Aprilie 2012 21:59 |
Eu practic aerobic si kangoo jumps | 1 | De la: kangooaerobic 27 Decembrie 2009 11:41 |
|
||
sport acasa | 63 | De la: daniilia 13 Martie 2010 19:39 |
Silicoane?!!! | 46 | De la: AdrianaStoleru 12 Aprilie 2016 13:32 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9