eh, eu credeam ca nu te vezi de... triunghi, in triunghi. inainte de a fi emotiv. | ||
gianiblue Postat pe 10 Iunie 2009 15:21 |
||
---|---|---|
Stii cum e la sporturile astea, gianeto, tragi tare la antrenamente ca sa dispari in triunghiuri cu emotivitate cu tot. In caz ca nu reusesti, tot mai ai varianta b, aia cu meciurile altora. | ||
anakin Postat pe 10 Iunie 2009 15:27 |
||
anakine... hai ca-mi placusi cu antrenamentele alea, neica... |
||
|
||
zambil Postat pe 10 Iunie 2009 15:28 |
||
De la: zambil, la data 2009-06-10 13:08:55superbule... Zambile.....eu vb de altceva!! de pe locul 2 putem aduce o mare echipa europeana la buc. sau unde s-o juca!!! ce palaria mea ai inteles? logic..din anii 1980-1990 la DINAMO nu a mai fost o MARE echipa!! mama ei de revolutie...ni-a stricat echipa magica!! intr-un an -doi luam cup campeonilor !!! asta-i viata....mereu ghinionisti!! |
||
superbus Postat pe 10 Iunie 2009 15:58 |
||
hai steaua!! | ||
Postat pe 10 Iunie 2009 16:01 |
||
adicatelea revolutia-i de vina ?? atunci a fost... divina! |
||
gabitzza Postat pe 10 Iunie 2009 16:31 |
||
Anakin..hai sa compun si eu o scrisoare..de la mos Craciun spre mititelu!! Scrisoarea lui Mo� Cr�ciun c�tre mititelu Drag� mititelule, Am primit noua ta scrisoare �i nici m�car n-a fost nevoie s� o mai deschid, pentru c� �tiu ce vrei: s� joci �ntr-o cupa europeana si bati pe DINNAMO. De obicei, nu r�spund la scrisori, pentru c� abia am timp s� �mpachetez cadourile, darmite s� r�spund la milioane de scrisori; acum �ns� m-ai prins mai liber, pentru c� e�ti singurul copil care �mi trimite scrisori �n luna mai. �tii bine c� �ntotdeauna �i-am adus cele mai frumoase cadouri. C�nd erai mic, �i-am adus biciclet� �i patine cu rotile. C�nd ai crescut, �i-am adus ochelari de soare, praz, ma�ini frumoase, chefuri cu manele �i pe fartii costea (puteam s�-�i aduc chiar un fotbalist adev�rat, dar tu ai zis fratii costea). I-ai primit pe dina, njock si dorica stoica; �i-am f�cut cadou o mul�ime pusti talentati �i te-am f�cut patronul celei mai iubite echipe din oltenia (habar n-ai ce greu a fost s� il conving pe dinel staicu sa iti paseze echipa si sa sa ii fac pe cei de la DNA sa treaca cu vederea multele tale smenuri). Din p�cate, mititelule, mai mult nu pot. �tiu c� ai fost cuminte tot anul �i c� ai te-ai dat in spectacol tot anul, foarte frumos , dar eu nu pot s� vin dec�t iarna. Tu e�ti un b�iat inteligent (cred ca de la ochelari ti se trage) (sunt convins c� ai fi luat note mari la �coal�, dac� te-ai fi dus) �i �n�elegi--nu toti suntem amatori de praz. Totu�i, ca s� nu zici c� sunt c�c�nar �i c� nu vreau s� te servesc, o s� trimit scrisoarea ta �i altor persoane care te-ar putea ajuta: Sf�nta Vineri, vr�jitorul Merlin �i Rumburak. PS: I-a� trimite scrisoarea ta �i lui Iisus, dar El abia a reu�it s� fac� un olog s� umble; pe d.stoica �i pe Mitchell nu cred c� e �n stare s�-i fac s� joace fotbal iar pe fratii costea sa stie sa citeasca. PPS: Dac� nu se rezolv� nimic, mai scrie-mi �n decembrie; poate ��i fac o surpriz� �i-i conving pe �tia de la UEFA s� �nfiin�eze Liga Prazului . |
||
superbus Postat pe 10 Iunie 2009 17:07 |
||
bine...a fo un cover la repezeala...dupa scrisoarea aia obosita...ce mai circula si pe messenger!!! | ||
superbus Postat pe 10 Iunie 2009 20:45 |
||
hm...langa o ciocolata amaruie si un tort de inghetata merge perfect...victoria stelei...he he...goooo steaua! | ||
mia79x Postat pe 10 Iunie 2009 20:48 |
||
Superbule, ar fi fost ok si chiar amuzanta daca te-ai fi oprit inainte de a spune Liga Prazului. Aici insa ai depasit masura si ti-ai aratat limitele si rautatea, mai ales ca eu nu m-am legat de faptul ca esti moldovean. Ca idee, scrisoarea asta "obosita" este un articol publicat de Julius Constantinescu in "7 plus"... in cazul in care nu stii, asta e un cotidian bucurestean, si gazduieste niste editoriale bune, din cand in cand. |
||
anakin Postat pe 10 Iunie 2009 23:24 |
||
De la: anakin, la data 2009-06-10 23:24:25Superbule, ar fi fost ok si chiar amuzanta daca te-ai fi oprit inainte de a spune Liga Prazului. Aici insa ai depasit masura si ti-ai aratat limitele si rautatea, mai ales ca eu nu m-am legat de faptul ca esti moldovean. sorry Anakin!dar asta era cea mai logica continuare!! si oricum....prin ce cupa jucati..dupa victoria razesilor lui Porumbica??????????? hey man..ai fost la meci?? clasa v-au dat moldovenii!!! |
||
superbus Postat pe 10 Iunie 2009 23:44 |
||
Nu am fost si bine am facut. Pe de alta parte, atata vreme cat ai nevoie de un singur punct din ultimele doua meciuri si nu esti in stare sa il obtii, asta inseamna ca nu ai valoare si atunci degeaba te mai bati cu pumnii in piept, ca ramai la nivelul mocirlei. Sa nu fie insa pretul acordarii licentei, fiindca de multa vreme nu am vazut Craiova sa nu joace fotbal, asa cum au facut-o cu Steaua si vasluiul. |
||
anakin Postat pe 10 Iunie 2009 23:47 |
||
oricum nu a fost cu rautate!!! n-ai de ce sa te superi!!! recunosc un pic de ironie!!! dar na..c'est la vie!!! ati batut DINAMO...si asta e cea mai mare realizare a voastra in sezonul asta!!!sa fim seriosi..U nu avea fata de Europa league!! e o echipa mediocra..care joaca din entuziasm!! poate peste 2-3 ani...se va face o echipa buna acolo...dar pana atunci...mai e cale luuungaa!! mult succes!! | ||
superbus Postat pe 10 Iunie 2009 23:48 |
||
De la: anakin, la data 2009-06-10 23:47:26Nu am fost si bine am facut. Pe de alta parte, atata vreme cat ai nevoie de un singur punct din ultimele doua meciuri si nu esti in stare sa il obtii, asta inseamna ca nu ai valoare si atunci degeaba te mai bati cu pumnii in piept, ca ramai la nivelul mocirlei. ee..tu mereu vezi sfori trase!!! poate asta o fi fost!!! licenta contra victoria Vasluiului?? cine stie..peste 50 de ani le vom afla!!! cumva Craiova a patit-o ca Dinamo!!! aceleasi fitze...aceiasi jucatori mediocri...aceleasi rezultate: un sezon RATAT!!! |
||
superbus Postat pe 10 Iunie 2009 23:52 |
||
Te contrazic aici, avea mai mult decat steaua, cfr, dinamo ori vaslui, insa si brasovul avea, poate chiar mai mult. Se pare ca au fost niste dedesubturi la craiova, nu stiu insa cum a stat treaba. |
||
anakin Postat pe 10 Iunie 2009 23:53 |
||
De la: anakin, la data 2009-06-10 23:53:12Te contrazic aici, avea mai mult decat steaua, cfr, dinamo ori vaslui, insa si brasovul avea, poate chiar mai mult. pai cum palaria mea nu le stii tu? doar ai toate informatiile din bucataria echipei! mititica e de vina....huooo..... s-a dat cu spagarii ...cu frf!! cu mafia!!! |
||
superbus Postat pe 11 Iunie 2009 00:12 |
||
Un suporter al �Campioanei unei mari iubiri� �tie s� conjuge verbul �a astepta�. eu astept�...mult si bine tu astepti ...� degeaba el asteapta ...� pomana noi asteptam�....craiova maxima voi asteptati �.... sa mearga in cupele europene ei asteapta......sa ia banii |
||
anakin Postat pe 11 Iunie 2009 16:11 |
||
iaka o luat cfr-ul cupa...cu mare tambalau!! cu ajutor de la balaj! dar au fo mai buni!!! LA Lakers... a castigat finala NBA(i love this game! )invingandu-i cu 4-1 pe cei de la Orlando Magic!! acum e cupa confederatiilor!!pe ce canal e televizata? n-am chef de google!!:) |
||
superbus Postat pe 15 Iunie 2009 20:02 |
||
gataaa ..nu sariti prea multi!! .. gasisi pe google!! e tvr 1 sua- italia in seara asta!! cam neinteresant!! |
||
superbus Postat pe 15 Iunie 2009 21:58 |
||
Foarte misto meciurile de ieri, in special Egiptul mi-a placut. Se joaca alt fotbal prin straini... | ||
anakin Postat pe 16 Iunie 2009 16:15 |
||
da da...Brazilia - Egipt..a fost super din ce am vazut in rezumat!! 7 goluri...multe faze de poarta..un meci super!de fapt mai toate meciurile Braziliei sunt o delectare! la mai multeee..!! hai si la noi asa..la romanika!! e greu...dar nu imposibil!! avem jucatori tehnici(sigur mult sub brazilieni) dar mai trebuie un antrenor ofensiv si super profesionist!! ne trebuia un olandez...vezi guus hiddink!! |
||
superbus Postat pe 17 Iunie 2009 00:19 |
||
super-buss auzi cocos,cica pune anaf sechestru la dinamo,naspa.. |
||
iasomia Postat pe 18 Iunie 2009 08:05 |
||
De la: iasomia, la data 2009-06-18 08:05:34super-buss eh..vrajeala..de popa de tzara!!! nu ai vazut ca Nicu Badea nu are o greatza? tocmai la DINAMOOO....si-a gasit anaful...sa faca fente? cancanuri de presa... tre sa mai pape si astia ceva!!! perioada asta e secetoasa in fotbal...si trebuie...petarde aruncate!!! din partea mea...sa puna sechestru... pe toti prapaditii aia..sa liciteze matzele lesinate!!! adorm ..mi-e somn... mi-e somn...adorm.... |
||
superbus Postat pe 19 Iunie 2009 01:10 |
||
Cred ca Dinamo da faliment in vara asta, superbule, ca sa nu spun ca nici licenta europeana nu ii va da UEFA.. si va merge Craiova in Europa League in locul ei. | ||
anakin Postat pe 20 Iunie 2009 15:12 |
||
ar cam trebui sa dea faliment, neneaca... si dinamo si steaua si altele....trebuie taiat raul din radacina. stai ca acu' il inghesuira pe prunea,sa te tii ...cand si-o da asta drumu' la gura va fi nenorocire...d-aia babana,nu vedeti ca se dau macinati ca au pierdut titlurile? va spun eu...au rachatu' la cour,le tremura grisinele.... |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 07:54 |
||
iasomeaua... demolarea traditiei din fotbalu' romanesc este doar un alt semn ca tara e pe mana manelistilor... toti vor sa traga tunuri... peste tot in lumea asta fotbalu' e ca arta... nu se castiga bani, ci se baga bani... doar manchester ce e cotat la bursa, da' aia vand blazoane, la fel ca turnu' londrei sau buckingham palace... |
||
zambil Postat pe 21 Iunie 2009 08:19 |
||
zambil, nu stiu decat ca trebuie sa se faca ceva,ma doare sufletul cand vad ce se intampla in fotbalul romanesc..nu stiu ce,sunt prea mica.. |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 08:26 |
||
De la: iasomia, la data 2009-06-21 07:54:59ar cam trebui sa dea faliment, neneaca... asa e, dinamo si steaua au fost infiintate de comunisti si bagate direct in prima divizie, inca din 1948. |
||
anakin Postat pe 22 Iunie 2009 17:52 |
||
De la: anakin, la data 2009-06-20 15:12:54Cred ca Dinamo da faliment in vara asta, superbule, ca sa nu spun ca nici licenta europeana nu ii va da UEFA.. si va merge Craiova in Europa League in locul ei. vise ..vise Anakine!!! daca nu puteti pe cont propriu..macar in locul lui Dinamo ..visati sa intrati!!! !! in banie..vara asta e tristaaaa! de aceea ...accederea in cupele europene pe spatele lui Dinamo ar fi mai ceva ca un titlu..... keep dreaming... it's free! |
||
superbus Postat pe 22 Iunie 2009 21:06 |
||
Infiintarea cluburilor Dinamo si steaua...a fost unul dintre putinele lucruri bune facute de comunisti!! s-au strans valorile din toata tara la aceste doua cluburi si au adus sute de medalii si faima tarii!!asa ca ..voi carcotasii...mai usor cu atacurile....uitati-va la palmaresele lor si apoi..inghititi in sec!!! e usor de demolat...dar greu de construit!! | ||
superbus Postat pe 22 Iunie 2009 21:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
judo | 21 | De la: michelle_ 21 August 2011 18:03 |
Jogging / Alergare | 7 | De la: garbo203234 28 Aprilie 2011 22:15 |
Eu practic aerobic si kangoo jumps | 1 | De la: kangooaerobic 27 Decembrie 2009 11:41 |
|
||
Kite surfing si water rafting | 2 | De la: al_ma 7 Mai 2012 11:44 |
Box? | 5 | De la: garbo_1568 20 Aprilie 2012 21:59 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn