anakin, qui s'aime etc. numa' sa nu facem confuzie. caci pentru mine iubire-n virtual c'est ne pas possible. va iubesc pe toti astia faini (si aici nu intra marculetz din cotetz...) dar nu ca-n vorba cu "qui s'aime...". | ||
gianiblue Postat pe 25 Iunie 2009 05:34 |
||
---|---|---|
genica, de poza ta a zis? atunci trebuie sa-l facem musai mitocan. cat despre anakinu'...baga ce v-am zis eu voua,pricinos si un pic gelos,pai..nu cu el te contrai?... se poate asa ceva? |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2009 09:02 |
||
bai, ia s-o dam pe sport, nene... sua bate spania in cupa confederatiei... tare de tot... desi gurile spurcate la teoria conspiratiei zic c-ar fi fost manareala... carcotasi, deh... |
||
|
||
zambil Postat pe 25 Iunie 2009 09:37 |
||
pana si moi s-a gandit ca ar fi o manareala.... | ||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2009 09:38 |
||
giani, aici termenul "qui s'aime" se traduce prin "cine se place", iar asta se refera strict la o mica glumitza, sicana, si atat. Ca uite cum ma dete de gol iasomica, hehehe.... Cat priveste reactia de tzoparlan a lui marcusica vizavi de poza gianettei, nu vreau sa spun prea multe. Cateodata IQ-ul este relevat de echipa cu care tii. |
||
anakin Postat pe 25 Iunie 2009 09:59 |
||
anakin bravo... |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2009 10:01 |
||
uite nene, microbisti adevarati... se rastoarna fotbalu' mondial si ei mananca seminte si-arunca cornete goale dupa gianeta... | ||
zambil Postat pe 25 Iunie 2009 10:02 |
||
gata, zambilu' tata, back to futbol.. ori soccer in curand? nene, ce imperial a fost Ognyewu aseara in apararea americanilor, dar si spaniolii prea il luau la tinta cu centrarile.. sincer, i-am vazut pe iberici jucand si mai bine decat au facut-o aseara. |
||
anakin Postat pe 25 Iunie 2009 10:04 |
||
anakine... americanii astia cand se iau serios de treaba le iese orice... cine credea acu' vreo 20 de ani ca or s-ajunga o putere in gimnastica feminina, cu grasancele alea ale lor?... |
||
zambil Postat pe 25 Iunie 2009 10:06 |
||
corect, zambilu'. Au si bani, au si baze, si mai ales stiu cum trebuie sa sune un program pe termen lung. Daca vreun campionat mondial se va mai tine in SUA, (asa cum era preconizat in 2014, dar s-a dat Braziliei) s-ar putea sa avem surpriza sa ii vedem in semifinale. Oricum, numai citind echipele la care joaca in momentul de fata iti dai seama ca valoric sunt peste Romania, si nu m-ar mira ca in curand sa creasca si valoarea MJL, prin includerea echipelor americane in Copa Libertadores. |
||
anakin Postat pe 25 Iunie 2009 10:11 |
||
doamneee, ce manea e la dinamo..pur si simplu nu mai pot sa ma uit. acu' cica s-a (re)intors rednic... cat despre americani,vrem nu vrem, devin o forta pe plan mondial si in fotbal...acusica... nu suntem noi obisnuiti cu ei in sportul asta. |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2009 10:13 |
||
knowhow- u nene... asta si aplicarea stricta a procedurilor... astea-s secretele... si au mai invatat ei ceva de la romanii antici, taticii lor in ale strategiei... daca nu poti sa-l invingi, cumpara-l... |
||
zambil Postat pe 25 Iunie 2009 10:16 |
||
iubitilor, eu doar i-am aratat lui markuletz cum e sa fii nedreptatit. nu se referea la poza mea ci a lui superbus. markushor nu a fost atent la faptul ca eu si superbul suntem frati. suntem frati, anakin. nimic altceva. stiu ce inseamna vorba "qui s'aime"... si toti, absolut toti terminati cu conotatiile reprobabile... eu sunt o foarte buna camarada a barbatilor. si atat. cu atat mai mult in virtual. chiar credeti ca imi poate da vreun fior cuvintele unui barbat insirate aici? ar putea fi foarte bine ale unei femei. poate sunt si femei care se dau barbati aici. eu - una - nu cercetez asta. eu raspund unor cuvinte si nu unor oameni. din pacate virtualul nu-ti poate da mai mult decat niste cuvinte... |
||
gianiblue Postat pe 25 Iunie 2009 13:29 |
||
anakinu' auzi mami,sunt doar frati... |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2009 17:17 |
||
Aud mami.... ne cam pacalira. in ziua de azi, de nimic nu mai poti fi sigur. Nici macar de florinache. |
||
anakin Postat pe 25 Iunie 2009 19:01 |
||
hai, mai, suspiciosilor. hai ca va dau un argument "suprem": un leu nu-mi mai poate fi decat frate. ca altceva... Am testat candva un leu si nu a trecut testul. nu s-o fi denominat in ron, nu stiu ce sa zic. cert este ca am mari probleme cu totalitarismul, aroganta si egoismul leilor. acum sunteti lamuriti de ce nici picata cu ceara nu mai accept decat platonismul in relatiile cu leii? hai, mai... eu sunt serioasa. voi de ce nu sunteti?! ce sa faci pe virtual? voi puteti face ceva? va invidiez. eu nu am reusit... |
||
gianiblue Postat pe 25 Iunie 2009 19:43 |
||
evident ca nici nu am incercat... dar nici nu este de incercat. mi s-a parut mie sau ne-am adunat pe aici sa facem mult haz de necaz si cam atat?! tztz. iaso, ai tendinte matrimoniale clare. te inteleg. dar nu ar fi mai dragutz sa-mi trimiti pe Mel Gibson in colet? Sa am parte in carne si oase? iti dau adresa? asa... neni de pe aici, destepti - nu zic nu - nu sunt decat niste povesti dragute si atat. |
||
gianiblue Postat pe 25 Iunie 2009 19:46 |
||
Giani..cam multe explicatii...si savante!! da iaso...si mie pe Scarlett Johansson ...de manutza cu Charlize Theron!!! | ||
superbus Postat pe 25 Iunie 2009 20:18 |
||
superbule, ti le aduc eu. ca si mie imi plac mult tipele. si da: am dat din maini cam mult. eh. am un cumul de magarii extreme in viata mea si simt nevoia sa ma descarc... | ||
gianiblue Postat pe 25 Iunie 2009 21:20 |
||
genica, " iaso, ai tendinte matrimoniale clare. te inteleg." mami... nu te intoarce nimeni cu cracii in sus,am glumit si io.. uite anakinu'..are umor...hai ca nu mai fac ... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 09:40 |
||
iaso, ca sa fiu in ton sau macar semiton: ce pacat ca nu ma intoarce nimeni cu cracii in sus. nasol... chiar si cand am spus ca-s serioasa eu nu am uitat ca am venit aici pentru mult fun. totusi, mi-ar placea ca baietii de pe aici sa nu se lase indusi in eroare de poza mea ademenitoare (asa mi s-a explicat ca ar fi...). eu nu am intentionat decat sa expun cel mai frumos suras al meu. nu de altceva, dar toata lumea deja ma stie de mare amatoare de tzintirime, lacrimi et comp. Am vrut sa nu fiu tratata ca o bocitoare. Nu ca nu as fi... |
||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 10:43 |
||
baga si tu o poza in care esti suparata pe viata.... | ||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 10:45 |
||
adica toate celelalte poze ale mele... exagerez. e adevarat ca nu-s fotogenica. sunt minunata in realitate si ce poze nashpa imi ies... |
||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 10:49 |
||
FOTBAL! Asta-seara, finala Confederations Cup: USA - Brazil. Parca am fi la Copa America. |
||
anakin Postat pe 28 Iunie 2009 21:18 |
||
exact la asta ma uit acum | ||
pik_nik Postat pe 28 Iunie 2009 21:23 |
||
gol de sua!!! | ||
pik_nik Postat pe 28 Iunie 2009 21:43 |
||
s-a-ntors fotbalul cu crampoanele-n sus!!! sua 2 - brazilia 0! |
||
pik_nik Postat pe 28 Iunie 2009 22:01 |
||
dap.. remarca de genul asta a scos-o Graur in 1994 dupa meciul Belgia - Arabia Suadita 0-1, ca sa il citez exact :"S-a intors fotbalul cu fundul in sus!" | ||
anakin Postat pe 28 Iunie 2009 22:32 |
||
prieteni, desi sunt o profana, si eu am remarcat ca s-a intors cu fundu' in sus. da' ce ne mai mira. asta-i trendu'! se poarta popoul la vedere in loc de cap. | ||
gianiblue Postat pe 28 Iunie 2009 22:48 |
||
Faina intoarcerea rezultatului, americanii au simtit ca si-au depasit conditia dupa superbul gol al doilea, insa e greu doar cu entuziasmul in fata unei Brazilii care te toaca marunt. Victorie meritata, pana la urma. | ||
anakin Postat pe 28 Iunie 2009 23:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DANS | 7 | De la: bibicrau 4 Septembrie 2013 13:10 |
sport | 9 | De la: garbo122620 19 Octombrie 2017 07:38 |
buuna!:) | 2 | De la: garbo271509 1 Aprilie 2012 15:44 |
|
||
Ce sport este potrivit pentru o gravida? | 9 | De la: IrinaAlbu 21 Martie 2017 12:15 |
Spinning pentru slabit! | 8 | De la: garbo_1155 16 Martie 2012 17:49 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri