CLUBUL MICROBISTILOR!!!

De la: anakin, la data 2009-06-23 13:46:16 Vasile Turcu se retrage. �l va urma, se pare, Florian Walter - un tip care nu apare la televizor �i nu danseaz� ca Borcea, dar e mai greu dec�t mul�i dintre greii Ligii I.

Superbule, am scris asta acum o saptamana. Azi, Florian Walter s-a retras si s-a dus la U.Cluj... vezi ca incep sa am dreptate?
Acuma este loc pentru fratii Negoita.
anakin
Postat pe 30 Iunie 2009 00:18
De la: anakin, la data 2009-06-25 10:11:39corect, zambilu'. Au si bani, au si baze, si mai ales stiu cum trebuie sa sune un program pe termen lung. Daca vreun campionat mondial se va mai tine in SUA, (asa cum era preconizat in 2014, dar s-a dat Braziliei) s-ar putea sa avem surpriza sa ii vedem in semifinale.
Oricum, numai citind echipele la care joaca in momentul de fata iti dai seama ca valoric sunt peste Romania, si nu m-ar mira ca in curand sa creasca si valoarea MJL, prin includerea echipelor americane in Copa Libertadores.

nu cred...ca yankeii astia vor face mare branza...ei doar au jucat cu autobaza..cu spania si brazilia...le-a iesit cu primii,iar spaniolii erau super obositi!! ..dar cu brazilienii deloc...cat poate sa mearga aiurea. cat poti pacali fotbalul? e usor sa te bagi in poarta si sa prinzi un contraatac

oricum..aici si-au atins varful de forma...nu mai pupa ei nimic! a fost o exceptie...
superbus
Postat pe 30 Iunie 2009 19:44
superbe...

eu crez ca tu vazusi alt meci, nene... daca zici ca americanii s-au bagat cu curu' in poarta impotriva braziliei... n-au fost nici pe departe atat de penibili cum suntem noi in meciurile cu echipe mari... si chiar cu alea nu asa de mari, ca aia marii de-adevaratelea nici nu ne baga in seama...
zambil
Postat pe 30 Iunie 2009 19:50
Si cand pupa si pe la spate, tot exceptie este?
Ioana007
Postat pe 30 Iunie 2009 19:50
De la: anakin, la data 2009-06-30 00:18:12
De la: anakin, la data 2009-06-23 13:46:16 Vasile Turcu se retrage. �l va urma, se pare, Florian Walter - un tip care nu apare la televizor �i nu danseaz� ca Borcea, dar e mai greu dec�t mul�i dintre greii Ligii I.

Superbule, am scris asta acum o saptamana. Azi, Florian Walter s-a retras si s-a dus la U.Cluj... vezi ca incep sa am dreptate?
Acuma este loc pentru fratii Negoita.

lasa-i sa vina..sa toace banii...si asa au prea multi...cine stie cum i-au facut!!! dar poate aduc si un pic de calitate la nivelul de conducere , in management ca acolo e jaleeee
superbus
Postat pe 30 Iunie 2009 19:52
De la: zambil, la data 2009-06-30 19:50:16superbe...

eu crez ca tu vazusi alt meci, nene... daca zici ca americanii s-au bagat cu curu' in poarta impotriva braziliei... n-au fost nici pe departe atat de penibili cum suntem noi in meciurile cu echipe mari... si chiar cu alea nu asa de mari, ca aia marii de-adevaratelea nici nu ne baga in seama...

ce-i drept nu prea m-am uitat la meci..doar in anumite momente...si atunci se aparau ca disperatii//// dar la meciul cu spania...nu au bagat autobaza mai ceva ca sorinel cartu?
superbus
Postat pe 30 Iunie 2009 19:55
eu zic asa, nene...

americanii, ca nationala, sunt peste noi... indiferent ce zic clasamentele oficiale... inca n-au ei zvacu' ala financiar la intern, da' incet-incet ajung unde vor...

iar noi suntem pe nicaieri, traim din amintiri.. romania are fotbal ciclic, talentele apar rar, precum cutremurele de gradu' sapte din vrancea.. si-atunci cand apar, altii le dau la cap, ca sa-si fac ei bisnitzele...
zambil
Postat pe 30 Iunie 2009 20:02
De la: zambil, la data 2009-06-30 20:02:06eu zic asa, nene...

americanii, ca nationala, sunt peste noi... indiferent ce zic clasamentele oficiale... inca n-au ei zvacu' ala financiar la intern, da' incet-incet ajung unde vor...

iar noi suntem pe nicaieri, traim din amintiri.. romania are fotbal ciclic, talentele apar rar, precum cutremurele de gradu' sapte din vrancea.. si-atunci cand apar, altii le dau la cap, ca sa-si fac ei bisnitzele...

asa e nene...asta nu am contestat! sunt mult mai buni ca noi!! noi nu avem baza..juniorii sunt la pamant!!!la ei se construieste cum trebuie..la noi dupa ureche!!! nationala noastra traieste pe spatele lui mutu ,chivu si lobont.. in rest totu-i apa si pamant! nu are cum sa vina ceva din spate..daca nu se investeste in copii! desi s-a mai miscat... scoala gica popescu..academia hagi!! mai sunt vreo 2 cluburi care investesc..dar per ansamblu..slabutz tare!! aici sunt prea departe..de noi de aia ne-au luat fatza si la gimnastica!!
superbus
Postat pe 30 Iunie 2009 20:10
Interesant, am postat ceva azi de dimineata si a disparut. Ma rog, erau niste opinii referitoare la final cupei confederatiilor, dar nu mai conteaza.
anakin
Postat pe 1 Iulie 2009 16:09
De la: anakin, la data 2009-07-01 16:09:01Interesant, am postat ceva azi de dimineata si a disparut. Ma rog, erau niste opinii referitoare la final cupei confederatiilor, dar nu mai conteaza.

poate te-a deconectat! se mai intampla..altfel nu cred ca iti stergea cineva textul!!
superbus
Postat pe 2 Iulie 2009 21:04
cum zici tu jupane, ca prea le stii ca un om mare
Pe la voi ce mai e? haos total?.. ca pe noi ne aburi mititelul ca moghi e superantrenor si ca jucatorilor le e drag de el de nu mai pot. Probabil ca a ramas fara cascaval si prefera antrenorii cu 1000 de euro pe luna, pe care nu i-ai angaja nici la echipa de juniori B, intrucat un antrenor serios ii cerea, pe langa salariu lui, cel putin doi jucatori in locul lui dorel si rose.
Nu pot sa uit o faza cu prostul asta din Booveni.. in urma cu vreo 5 ani, toata lumea ii spunea sa bage mana in buzunar sa aduce niste jucatori daca vrea performanta, iar booveanul a raspuns nonsalant "care buzunar, dom'ne, care buzunar?"...
anakin
Postat pe 3 Iulie 2009 09:21
dadura dracii in astia acu',sunt ocupati.
incepura sa se dea in gat ...mai nou ,vad ca gica spune de cioban ca a dat note informative la secu.

hai ca la asta nu ma asteptam...da' la cat l-a umplut de rachat jiji,deh....ehe,he,he..

credeam ca machedonii sunt altfel,halal caracter...parca sunt mai urati ca noi...
iasomia
Postat pe 3 Iulie 2009 09:43
jiji crez ca-i machedon corcit, facut cu melitzianu' din coltz... oricum e omu' securitatii, ca doar d-aia-l pusera aia de om de paie la-naintare...
zambil
Postat pe 3 Iulie 2009 09:46
pai..io zic ca nu intamplator puse el mana pe steaua...
iasomia
Postat pe 3 Iulie 2009 09:50
pai ce, el conduce steaua?... e si aici ca si la dinamo, o gashca de generali burtosi au dat si ei un shmen mic... unde n-au mai incaput la marea imparteala din economie...
zambil
Postat pe 3 Iulie 2009 09:53
corect...
iasomia
Postat pe 3 Iulie 2009 09:58
zambilu, la dinamu este intr-adevar asa, in spatele acelor actionari sunt cativa generali plus personaje politice, insa la stoaia oierul a inceput sa nu mai raspunda la comenzi, si a intrat in conflict cu cativa generali care doreau sa i-o puna de un puci.
Am vazut ca in ultima vreme nu se mai intampla nimic spectaculos, ceea ce inseamna ca au cazut la pace cumva.
anakin
Postat pe 3 Iulie 2009 13:16
De la: anakin, la data 2009-07-03 09:21:05cum zici tu jupane, ca prea le stii ca un om mare
Pe la voi ce mai e? haos total?.. ca pe noi ne aburi mititelul ca moghi e superantrenor si ca jucatorilor le e drag de el de nu mai pot. Probabil ca a ramas fara cascaval si prefera antrenorii cu 1000 de euro pe luna, pe care nu i-ai angaja nici la echipa de juniori B, intrucat un antrenor serios ii cerea, pe langa salariu lui, cel putin doi jucatori in locul lui dorel si rose.
Nu pot sa uit o faza cu prostul asta din Booveni.. in urma cu vreo 5 ani, toata lumea ii spunea sa bage mana in buzunar sa aduce niste jucatori daca vrea performanta, iar booveanul a raspuns nonsalant "care buzunar, dom'ne, care buzunar?"...

pe la Dinamo?? habar nu am...nici nu ma intereseaza..asa tare.... lasa-ma sa imi revin!! sper ca e curatenie generala!!

cica zicu a acceptat injumatatirea salarului si a refuzat unirea!!! asta-i mare minune

in rest nu stiu mai nimic...sa plece figurantii,sa fie sanatosi..si sa manace pamantul..
superbus
Postat pe 3 Iulie 2009 18:00
De la: iasomia, la data 2009-07-03 09:43:05dadura dracii in astia acu',sunt ocupati.
incepura sa se dea in gat ...mai nou ,vad ca gica spune de cioban ca a dat note informative la secu.

hai ca la asta nu ma asteptam...da' la cat l-a umplut de rachat jiji,deh....ehe,he,he..

credeam ca machedonii sunt altfel,halal caracter...parca sunt mai urati ca noi...

iasomicoo....eu cred ca fost aruncat pe piata scandalul asta...cineva are un motiv sa abata atentia de la el..o fi baselu...care face campanie si in biserica...paganul drakului!!
superbus
Postat pe 3 Iulie 2009 18:05
cat despre generali,ciobani, butelii...nu stiu , "nu am informatii secrete" dar la cati securisti sunt in romanika,,, nu m-ar mira sa traga toate sforile pe la cluburile noastre
superbus
Postat pe 3 Iulie 2009 18:24
eheheee.. fotbalul este un ciolan bun de ros si e normal sa fie plin de tipi de genul asta, fosti baieti cu oki albastri.
Te asigur, nea superbe, ca nici unul dintre patronii din fotbal nu a iesit in pierdere. Tu de ce crezi ca s-a bagat copos in continuare la rapid?.. asta, daca pierde un leu, iese din afacere, ti-o spun eu. Sau mititelu?.. sezonul asta a iesit pe plus cel putin cu 1 mil de euro, doar ca are datorii la camatari.
anakin
Postat pe 3 Iulie 2009 22:46
tare a fost finala de la Wimbledon..pacat pt Andy Roddick!! a castigat antipaticul ala de federer..ultimele 2-3 mingi jucate de Roddick..nu au fost out! roddick trebuia sa-l bata lejer..daca nu pierdea tiebreak-ul setului 2 avand 4 mingi de set!!

oricum..mare noroc are elevetianul asta!!daca nu se accidenta Nadal il invingea lejer!!! de-abia astept sa-si revina..sa-l cocoseze,sa-i scoata tenisul din cap!!

a inceput si turul Frantei...parca nu mai are farmec fara cei 2 comentatori, Naum si Banciu , desi a revenit LAnce!!
superbus
Postat pe 6 Iulie 2009 14:49
superbu'

ajungem sa dam in paranoia cu scenarile astea,eu cred ca ne este greu sa recunoastem ca suntem neam de circari...

nu cred ca e base peste tot,asta e poporu'..acu' a prins apetenta asta pt scandal,si nu se mai satura...

iasomia
Postat pe 6 Iulie 2009 17:22
iasomicoo... nu vezi ce proportii a luat scandalul cu aia..de sport.. ridzi..mare gagica..mare caracter!!! afecteaza puternic..pdl-ul...si -asa vai de mama lui! si daca afecteaza pdl-ul....clar il coboara si pe baselu... maestrul tuturor combinatiilor..si hahaielilor!!
cred ca de asta a fo aruncata pastila...dar nu prea a prins!!
superbus
Postat pe 6 Iulie 2009 19:34
superbu'

joco di mano,baiatu'...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2009 20:16
tare, tare !!!
kyra
Postat pe 6 Iulie 2009 20:19
ce-i e tare gabitzzule??? eu nu vad nika... iasomica...fii clara!!! iti place jocul ala?
superbus
Postat pe 7 Iulie 2009 00:17
Dinamo la pregatire in Franta..amicale tari..acelasi lot...ce sa zic.. vom trai si vom vedea!

s-a stabilit programul noului sezon...Dinamo incepe bine...la craiova !! Anakine...iar jeliti din prima etapa?!!

superbus
Postat pe 7 Iulie 2009 19:42
stelutza...a speriat pe unii..cu vreo 2 rezultate bune...in compania unor anonimi!! acum vad ca-s condusi cu 2-0 in min 65...asta le e valoarea!! parca vad ca-i elimina...maghiarii!!
superbus
Postat pe 7 Iulie 2009 20:57
superbule, om vedea ce va fi pe 1 august.. cred ca atunci sunt in concediu, deci probabil ca ajung in craiova. Deci ma duc si la meci.
anakin
Postat pe 7 Iulie 2009 22:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Silicoane?!!! 46 De la: AdrianaStoleru 12 Aprilie 2016 13:32
sportiv 32 De la: Adina_Radu 18 Octombrie 2010 18:20
buuna!:) 2 De la: garbo271509 1 Aprilie 2012 15:44
cursuri dans sportiv 1 De la: garbo044653 29 August 2009 21:09
pilates 36 De la: preciouss 30 Noiembrie 2009 19:39
Setari Cookie-uri