si eu sunt de vreo doua saptamani..si pana la 1 sept!! dar la craiova nu ma duc...numai acolo nu am ajuns!! doar cand se va bate craiova cu Dinamo la titlu!! deci peste mult timp!! e frumos orasu? ai ce vizita? sau doar fitze.. | ||
superbus Postat pe 7 Iulie 2009 22:39 |
||
---|---|---|
nici nu il putem compara cu un alt oras, vorbim totusi de capitala Olteniei, oras ce are individualitatea si istoria, traditia lui. | ||
anakin Postat pe 7 Iulie 2009 22:45 |
||
cuuuuuuuuuuuuuuum, superbule? nu te duuuuci la Craiova? Hai Universitatea Craiova! m-ai ranit de moarte, superbule. sa stii! |
||
|
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:21 |
||
geani asa te vreau : white-blue. | ||
anakin Postat pe 7 Iulie 2009 23:39 |
||
anakin, ma vrei, ma vrei?! | ||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:49 |
||
Toata numai in alb-albastru, geaneto.. body-painting, evident. | ||
anakin Postat pe 8 Iulie 2009 00:29 |
||
asa, ca sa se oftice superbu ... ca simpatizantele Craiovei sunt mai misto decat cele ale lui Dinamo. | ||
anakin Postat pe 8 Iulie 2009 00:29 |
||
De la: anakin, la data 2009-07-08 00:29:51asa, ca sa se oftice superbu ... ca simpatizantele Craiovei sunt mai misto decat cele ale lui Dinamo. o fi Genishor minunata...dar suporterele dinamoviste..sunt mult mai multe si mai frumoase decat...cele oltene!!! |
||
superbus Postat pe 8 Iulie 2009 13:47 |
||
De la: anakin, la data 2009-07-07 22:45:23nici nu il putem compara cu un alt oras, vorbim totusi de capitala Olteniei, oras ce are individualitatea si istoria, traditia lui. lasa patriotismul local....eu cred ca multe orase sunt mai frumoase decat urbea voastra!! exemple ; sibiu , timisoara, iasi, cluj, etc!! |
||
superbus Postat pe 8 Iulie 2009 13:49 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-07-07 23:21:11cuuuuuuuuuuuuuuum, superbule? nu te duuuuci la Craiova? iaka...cre'ca... nu mai poti tu de U craiova... cate meciuri ale echipei ai vazut? |
||
superbus Postat pe 8 Iulie 2009 13:51 |
||
m-am uitat putin peste monumentele din craiova..cam putine...slabute atractii turistice!!! nici nu se compara cu iasiul, de exemplu!! | ||
superbus Postat pe 8 Iulie 2009 14:01 |
||
superbule, nu vorbi fara sa stii, si mai ales nu vorbi urat despre orasul meu, ca las politetea la o parte si discutam de pe alte pozitii. Am spus ca nu pot sa il compar cu un alt oras, intrucat fiecare este diferit prin cultura si prin traditia sa. Iar Craiova are o istorie extrem de bogata, incepand de la atestarea documentara din anul 225 d.C. din Tabula Peutingeriana, asa incat nu compari un oras prin multitudinea de monumente, unele utile si altele nu. Ca idee, sa nu mori profan, ar trebui sa stii ca in Craiova este cel mai mare parc natural din intreaga Romanie, construit in 1908 de primarul de atunci, Romanescu. |
||
anakin Postat pe 8 Iulie 2009 15:41 |
||
de parc stiam... frumos! dar ma refeream la biserici..palate.. cladiri vechi...etc | ||
superbus Postat pe 8 Iulie 2009 16:28 |
||
superbule, las-o asa. tipic leonin! tztz. dai cu tifla inainte sa te documentezi. pai te stiu de baiat ghigal si simtit. anakin, nu ai idee ce bine imi vine albastrul. si chiar si albul. ar fi o culoare si non-culoare in deplina armonie cu fizicul meu de blonda cu ochi albastru-gri. Hai Universitatea Craiova! Majoreta ma fac. |
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 16:33 |
||
genico, faceai gat ca vreau sa te arunc eu in bratele barbatilor,ca am aplecari d-astea....pupa-o-ar mama de sportiva. |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 16:35 |
||
am inteles, iaso. anakin poate lua totul doar ca pe o simpla teorie. nu las pe nimeni sa ma picteze cu albastru si alb pentru delectarea si desfatarea nimanui... a vorbit doar artistul si microbistul din mine (hai U.C.!!!). dar nu si femeia. | ||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 16:43 |
||
barbatii nu prea sesizeaza nuantele astea....stiu ei ce stiu... | ||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 16:50 |
||
corect. dar si noi stim ce stim... | ||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 16:51 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-07-08 16:33:36superbule, las-o asa. tipic leonin! tztz. dai cu tifla inainte sa te documentezi. pai te stiu de baiat ghigal si simtit. m-am documentat putin...acum nu era..sa citesc o zi intreaga despre craiova... vazusi 3 biserici vechi... un palatutz...si cam atata!! iote la ea.... ce atacuri... ai fo in craiova????? |
||
superbus Postat pe 9 Iulie 2009 00:08 |
||
Bai superbule, vad ca o tii pe a ta. Si ce e ciudat, vorbesti urat despre un oras in care nu ai apucat sa ajungi. Sfatul meu e sa mai cresti un pic, sa il vizitezi, si apoi sa vorbesti. Eu ti-as putea vorbi despre Cistoria si monumetele Craiovei ore in sir, fara sa ma repet, si sunt lucruri pe care nu au de unde sa le cunoasca nici macar aia care au bagat pe net chestiile alea. Ca sa nu spun ca multe din casele cu istorie ale Craiovei au fost demolate in perioada anilor 80 pentru a face loc blocurilor si bulevardelor. Iti fac o mica istorie? Vrei o monografie? Nu e greu. Pe de alta parte, eu nu am zis nimic de Botosani unde probabil ca monumentul principal al orasului il constituie masina noua a primariei, asa ca shut up, ok? |
||
anakin Postat pe 9 Iulie 2009 09:25 |
||
bai anakin..nu sari asa in sus!! stiu si eu istoria Craiovei..doar ma miram.. ce putine monumente au mai ramas!! dar asa e ... comunistii au ras multe dintre ele!! cat despre boston city.. nu se compara intr-adevar,ca istorie,dar la personalitati..batem orice judetz, oras : Eminescu,Enescu, Iorga, Luchian...asta ca sa iti enumar doar titanii!! |
||
superbus Postat pe 9 Iulie 2009 12:53 |
||
hai, superbule. nu te mai fali atat! parca i-ai fi nascut tu pe toti astia... | ||
gianiblue Postat pe 9 Iulie 2009 13:50 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-07-09 13:50:22hai, superbule. nu te mai fali atat! parca i-ai fi nascut tu pe toti astia... "Dumnezeul geniului m-a sorbit din popor , precum soarele soarbe un nour de aur din marea de amar"!!! pamantul asta ,de aici...e prielnic pt genii...pt oamenii mari!! de ce sa nu ma laud cu ei... o asa densitate de titani nu prea exista in romanika!! si anakin s-a laudat...cu orasul natal!!! |
||
superbus Postat pe 9 Iulie 2009 14:10 |
||
Dimpotriva, ai inteles total aiurea. Nu m-am laudat cu nimic. Am spus ca este un oras individual, prin traditie, cultura. Iar in ceea ce priveste personalitatile, te asigur ca avem destule, si oameni care au facut ceva marcant pentru Romania. De la Ionita Asan, primul imparat al Imperiului romano-bulgar din anii 1200 si pe care nu cred ca il stii, ori poftim, Mihai Patrascu (cunoscut si ca Mihai Viteazul), pana la Nicolae Titulescu ori Henri Coanda. Insa te asigur ca e un oras mult mai verde decat altele; ca de exemplu Constanta. |
||
anakin Postat pe 9 Iulie 2009 15:24 |
||
ce-i acilea nenica?ala io,ala io..da' de laszlo tokes ati auzit,ha? ehe,he,he....stiu,stiu..halt! sa nu va aud ,destind si eu atmosfera..ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 16:20 |
||
Ok. Hai Stiinta!! e bine? |
||
anakin Postat pe 9 Iulie 2009 18:07 |
||
superbule, de la Birlad s-ar mai gasi cativa titani. primul sunt eu. | ||
gianiblue Postat pe 9 Iulie 2009 18:43 |
||
anakine ...stiu si eu...Craiova e plin de istorie...asta nu am contestat! doar am zis ca nu vad monumente... au disparut...fie comunistii...fie timpul!! in alte orase au ramas dovezile... cat despre asanesti..., romanii de la sud de Dunare...clar stiu cine sunt!! dar ce zici tu..ca ionita...ar fi fost oltean..ba mai mult si craiovean...asta nu cred(doar L. Candea �i V. Oghin�, ..vin cu teoria asta + legende) pt ca nu e nici o dovada palpabila!! sunt doar niste teorii..bla-bla-uri.. e usor sa iti dai cu parerea...despre ce a fost...dar sa vedem argumentele ....DOCUMENTE... nu vrajeli!! timpurile acelea sunt prea indepartate ..de aceea.. se poate specula la maxim! in rest....recunosc aveti destule personalitati...dar nu prea se compara cu geniile noastre... |
||
superbus Postat pe 10 Iulie 2009 00:45 |
||
superbule, nu te pune cu cineva care a studiat istoria din placere, desi meseria este alta. In general Oltenia, si in special zona Craiovei, este o zona plina de legende; si cum legendele au un sambure de adevar, poti face speculatii sustinute. | ||
anakin Postat pe 10 Iulie 2009 01:13 |
||
anakin, esti un scump. mi-a placut argumentul cu samburele de adevar. pai cum, anakin, un pasionat de istorie ca tine, sa nu caute confirmari si sa se legene la umbra samburelui de adevar?! zi drept: tie iti place mai mult literatura decat istoria. |
||
gianiblue Postat pe 10 Iulie 2009 06:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
judo | 21 | De la: michelle_ 21 August 2011 18:03 |
Kite surfing si water rafting | 2 | De la: al_ma 7 Mai 2012 11:44 |
Silicoane?!!! | 46 | De la: AdrianaStoleru 12 Aprilie 2016 13:32 |
|
||
Jogging / Alergare | 7 | De la: garbo203234 28 Aprilie 2011 22:15 |
ce parere aveti despre dansatoarele din cluburi? | 78 | De la: politistul 12 Martie 2012 11:19 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri