CLUBUL MICROBISTILOR!!!

steaua
garbo197784
Postat pe 7 August 2009 16:09
STEAUA
garbo197784
Postat pe 7 August 2009 16:10
garbo197784
garbo197784
garbo197784
Postat pe 7 August 2009 16:11
STEAUA
garbo197784
Postat pe 7 August 2009 16:11
bravo pentru ce?
pentru ca nu s-a impiedicat de niste ilustri necunoscuti?
cand vor face ce a facut Clujul cu Roma anul trecut, in deplasare, ori Timisoara cu Sahtiorul, sau macar ce a facut Urziceniul in campionatul trecut, atunci da, bravo Steaua! cu majuscule!
pana atunci insa, la munca, parazitilor de la steaua, nu la pomana!!!
Thor
Postat pe 7 August 2009 16:12
CHIAR DACA NU E CEA MAI BUNA ,STEAUA VA FI MEREU ECHIPA MEA FAVORITA
garbo197784
Postat pe 7 August 2009 16:13
BRAVO PENTRU CA E O STEA ,STAI CALM SI O SA VEZI ,E SPORT NU RAZBOI ,FAC SI EI CE POT SI DACA PIERD TOT BRAVO ,IUBESC STEAUA
garbo197784
Postat pe 7 August 2009 16:16
ei, 784, mai usor!
eu nu am zis ca nu trebuie sa fie echipa ta favorita!
problema este ca ne entuziasmam prea usor la niste victorii in fata unor neica nimeni si capotam si mai usor atunci cand e de pus serios osul la treaba! adica ne imbatam cu apa rece, fratioare!
deci, din nou: NU "bravo, Steaua!" ci "La munca, Steaua, ca sa confirmati!"
ca greul de abia de acum incepe...

PS: si eu ii simpatizez, dar asta nu inseamna ca trebuie sa dau pe spate in urma unui meci cu o echipa mult prea neinsemnata fata de ei.
Thor
Postat pe 7 August 2009 16:17
O SA BATA SI CLUJUL SI DACA NU AVEM O VIATA INAINTE ,NU TREBUIE ACUM SA NE SPARGEM CAPUL CA TU TII CU X SI EU CU Z SI SINT SI EI NISTE OAMENI NU PARAZITI STAI CALM PRIETENE CA TOT ACOLO AJUNGEM
garbo197784
Postat pe 7 August 2009 16:19

garbo197784
Postat pe 7 August 2009 16:20

PENTRU TINE THOR
garbo197784
Postat pe 7 August 2009 16:21
Dinamo a inceput bine la Craiova...desi ne-a furat bozgorul ala prost(scuzati pleonasmul) cat a putut...alea nu au fo greseli... au inceput magariile din prima etapa...cred ca cfr-ul e la butoane.. nu pot sa cred ca ala a gresit neintentionat!! oricum Dinamo merita victoria..am avut mai multe si mai clare ocazii! daca nu o facea de oaia asistentul cu furaciunile alea...bateam lejer cu 2,3-0!

bravo timisoarei pt eliminarea sahtiorului! nasol de magarii aia ce l-au huiduit pe IL LUCE!! in viata lor..n-or sa faca nici 0,000000001% din cat a facut cel mai bun dar si cel mai ghinionist antrenor roman din toate timpurile!
va fi nasol cu nemtii..dar cine stie...poate merge si cu astia!

adversari modesti pt stoaia si cfr...mai grei pt Dinamo si Vaslui!

pt fanii stelisti...de fapt..unul singur si agitat, prea devreme sariti in sus de bucurie...ati intalnit niste echipe de divizia d....meciurile cu cfr, urziceni, Dinamo si cele din europa league...vor fi adevaratele meciuri!! pana acum...a fost o joaca...de duminica incepe campionatul pt voi!
superbus
Postat pe 7 August 2009 18:07
super-buss,

pana cand o sa dati nenica vina pe arbitri,ha?

echipa manelistilor a ajuns dinamo....
iasomia
Postat pe 7 August 2009 22:10
pai iasomico...

acu' dau vina pe arbitrii ca nu-i ajuta sa manareasca jocurile... complexe d-alea, fata...
zambil
Postat pe 7 August 2009 22:11
e ca la balamuc,eu aveam sange de dinamovist in mine...caine pan' la moarte, ce palaria mea!

dar nu se mai poate,cand ii vad pe borcea si pe turcu..fac bube pe mine.

m-a mai umplut de draci si n badea,si-a tras ponton exact unde se antreneaza canotoarele....
iasomia
Postat pe 7 August 2009 22:22
pervers, mami... ii plac astea cu bataturi in palma...
zambil
Postat pe 7 August 2009 22:23
muncite,da...

iasomia
Postat pe 7 August 2009 22:25
iar au facut-o de oaie....idiotii astia!! tocmai cu o nou promovata si-au gasit!! nezeii...nici nu m-am uitat la prima repriza...fiind sigur ca le dam vreo 2-3 !! si cand colo...ce mai freamat..ce mai zbucium...deja 2 erau out....la ala micu..e explicabila greseala..dar la bovina de tamas... sa-l zboare... pe idiot..sau mai bine sa joace la echipa a doua tot sezonul!!!nici la aia nu merita!!

acum am vazut fazele pe net...tampitul ala de craciunescu junior.. ne-a rupt!! niciunul nu era de rosu...la primul nici nu l-a atins..a sarit in sus, deci era de galben!! iar la tamas...l-a calcat neintentionat....chiar ne-a nenorocit tampul ala de cracila junior!

rau ai ajuns...borcica...de isi permit toti idiotii de arbitrii sa isi bata joc de Dinamo ..acasa!!
superbus
Postat pe 7 August 2009 23:02
lasa bre, ca nici craiova n-o duce mai bine...
zambil
Postat pe 7 August 2009 23:06
bre,

nici nu te-am citit,te-am vazut nervos asa...
iasomia
Postat pe 7 August 2009 23:07
De la: iasomia, la data 2009-08-07 23:07:14bre,

nici nu te-am citit,te-am vazut nervos asa...

si-a batut joc de noi idiotul ala!!
il stiam pe tac'su antidinamovist.... si pe el cel mai incompetent...dar de ce l-au scos de la naftalina? doar ca sa ne termine??.. borcica... fa revolutie e impardonabil, inadmisibil ce a facut ala! nu-s fanatic....dar daca l-as prinde... nu ar mai arbitra in viata lui , cica nici baremele nu le-a indeplinit! cum se poate ca un mare arbitru sa aiba un fiu asa...distrus..asa penibil???
superbus
Postat pe 7 August 2009 23:15
De la: zambil, la data 2009-08-07 23:06:32lasa bre, ca nici craiova n-o duce mai bine...

bre zambile...ce treaba am eu cu oltenii? sau am.... ca si marele arbitru..cracila jr... e oltean!!

ei oricum nu conteaza... nici pt europa , nici pt titlu... sunt o pata de culoare... mereu vise,declaratii pompoase ,scandaluri,etc
superbus
Postat pe 7 August 2009 23:19
Zambilu', Craiova va lupta sa scape de retrogradare anul asta. Etapa viitoare vin Pandurii si sper sa-i bata pe neavenitii astia de frati Costea, carora li s-au urcat fumurile la cap.

Superbule, dinamo culege ce a semanat sezonul trecut. Toti arbitrii va vor arbitra la sange, fii sigur, iar rosiile au fost clare, la primul s-a pedepsit intentia violenta, la al doilea, sa fim seriosi, l-a calcat pe baiat pe tibie dupa ce nu mai avea treaba cu mingea, gest de golan.. si apoi, cu figuranti gen Tamas, Cristea, Moti sau Niculescu, va calca in senile Slovan Liberec.
Si mai usor cu petele de culoare pe aici, ca eu nu am zis de moldoveni nimica.
anakin
Postat pe 8 August 2009 18:38
anakinu'

lasa bre mami ca vine si timpul oltenilor....nu mai fi necajit...
iasomia
Postat pe 8 August 2009 20:52
hai steaua pe cluj 3-1 si chiar mai mult
garbo197784
Postat pe 9 August 2009 11:30
superbe...

ma uitai si eu de enshpe mii de ori la reluartile de la faulturile alea.. golanisme, nene, si-au meritat cartonasele alea rosii... erau numa' uimiti cum de are ala curaj sa le dea...
zambil
Postat pe 9 August 2009 12:28
De la: anakin, la data 2009-08-08 18:38:40Zambilu', Craiova va lupta sa scape de retrogradare anul asta. Etapa viitoare vin Pandurii si sper sa-i bata pe neavenitii astia de frati Costea, carora li s-au urcat fumurile la cap.

Superbule, dinamo culege ce a semanat sezonul trecut. Toti arbitrii va vor arbitra la sange, fii sigur, iar rosiile au fost clare, la primul s-a pedepsit intentia violenta, la al doilea, sa fim seriosi, l-a calcat pe baiat pe tibie dupa ce nu mai avea treaba cu mingea, gest de golan.. si apoi, cu figuranti gen Tamas, Cristea, Moti sau Niculescu, va calca in senile Slovan Liberec.
Si mai usor cu petele de culoare pe aici, ca eu nu am zis de moldoveni nimica.

doar daca esti fan cr. jr. sau cel mai mare antidinamovist in viata poti fi de acord cu cele 2 rosii acordate fix de-am...pl.... pana la urma cred ca jegul ala de arbitru a facut-o ca sa fie si el vedeta pt cateva zile ..pt ca sa fim seriosi pe cat de mare a fost taica'su pe atat de prost e el..si deh apar frustrarile!!

acum nu stiu de care sa te suspectez.... dar cred ca de ambele.....pt ca DINAMO e cea mai iubita echipa in oltenia.... oricum va doresc....sa patiti la fel....sa va arbitreze un tampit ca ala in fiecare etapa... o meritati....

si despre moldova chiar nu ai ce zice de rau noi nu le comitem in halul asta.... si exemplul cel mai bun e vasluiul lui porumboiu....treaba moldoveneasca ce ma bucur...ca s-a calificat pt europa league chiar in baniee!!
superbus
Postat pe 11 August 2009 07:15
De la: zambil, la data 2009-08-09 12:28:44superbe...

ma uitai si eu de enshpe mii de ori la reluartile de la faulturile alea.. golanisme, nene, si-au meritat cartonasele alea rosii... erau numa' uimiti cum de are ala curaj sa le dea...

bre zambile.... hai ca si tu esti un mare antidinamovist in viata... ce s-o mai frekam...zi pe bune.. nu te mai codi!!! doar voi vedeti faulturi...poate primul a fost...dar la al doilea n-a fost nici pe pz da ma-sii... l-a calcat neintentionat.... se vede si de pe marte...cum dracu sa dai rosu????? doar daca esti cretinul cretinilor...... daca iar pierdem campionatul la mustata...va fi doar din vina jegului asta....de mare arbitru...pe viitor..sper sa mai arbitreze la oi... la zoo... acolo ar fi la el acasa.... si mai sper sa-l prinda cativa ultrasi dinamovisti...sa-l trezeasca la realitate....prea ne-a hacuit .. o va pati oricum ...o merita
superbus
Postat pe 11 August 2009 07:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Jogging / Alergare 7 De la: garbo203234 28 Aprilie 2011 22:15
sport acasa 63 De la: daniilia 13 Martie 2010 19:39
DANS 7 De la: bibicrau 4 Septembrie 2013 13:10
Eu practic aerobic si kangoo jumps 1 De la: kangooaerobic 27 Decembrie 2009 11:41
Box? 5 De la: garbo_1568 20 Aprilie 2012 21:59
Setari Cookie-uri