bre superbule, nu ti-ai dori sa fii tu iubit cum e Dinamo in Oltenia, fii sigur de-asta. Am fost de acord cu Vasluiul ca are o echipa foarte buna, mult peste Craiova, si ma bucur ca s-au calificat mai departe in play-off-ul Europa League, si sper sa treaca si de AEK. Este o echipa care a inceput sa joace fotbal, fara a mai fi ajutata de arbitri (iti amintesti meciul din ultima etapa a turului trecut, cand au egalat Craiova dintr-un ofside imens, iar Porumboiu a spus ca dorea sa egaleze, dar nu cu sprijinul arbitrilor?). In alta ordine de idei, Craciunescu jr. chiar a fost corect in acordarea rosiilor. Poate ca tu, avand panza rosie pe ochi, nu ai izbutit sa vezi, dar te asigur eu ca in Europa gesturi de genul asta, golanesti, nu au ce cauta pe terenul de fotbal. Hai sa iti amintesc o faza cand Dinamo a pierdut cu 1-0 un meci cu niste bulgari (TSKA Sofia), si unul de la voi, Cristea parca, a luat rosu din doua simulari de fault iar golul l-ati luat in min.90, cand linia de fund s-a oprit ca sa se fluiere ofside, desi atacantul ala venea de la 3 m din spatele fundasilor. Mai pe romaneste, una se mananca in campionat ca arbitraj, alta in Europa. Iar campionatul trecut l-ati pierdut pentru ca a intervenit DNA-ul si Borcica nu a mai putut umbla la butoane, ati avut arbitri straini cu care nu ati castigat decat punctul din Ghencea.. eheee, unde sunt vremurile cand corpodean sau lajos vedeau 11 portari la voi in echipa??? |
||
anakin Postat pe 11 August 2009 08:50 |
||
---|---|---|
man...n-am nimic impotriva oltenilor..sa nu se inteleaga gresit.. doar furaciunea astuia m-a deranjat ... intamplarea face ca e oltean... si oricum nu face cinste regiunii.... ba o dezonoreaza! acum nu stiu de ce a facut magaria asta.... ori ca e antidinamovist, ca toti oltenii.... ori e incompetent..ori frustrat... ori e servil si a executat un ordin!! cred ca toate la un loc....si asta e e cel mai nasol..ca altfel de specimene...ajung pe teren si strica tot spectacolul!! da o fi fost Dinamo ajutata de arbitri... in sezoanele trecute!! dar asta nu inseamna ca acum trebuie furata pe fata!! si cum zicea unul din prosport... la un astfel de fault din spate al lui dananae la meciul nostru...de ce nu s-a dat eliminare? de ce nu se judeca cu aceiasi masura? si oricum in meciurile pt care arbitrii au tras pt noi, cred ca "gresilele nu au fost asa de clare..de pe fatza!! nu tin minte meciuri..in care arbitrii sa elimine adversari(doar o data cu steaua), sa inventeze penaltiuri, etc.... ne-au ajutat finutz.... nu marlaneste...cum ne fura acu'!!! nu cred ca vreun arbitru strain( hai unul doi, mai dilii ) ar fi eliminat jucatorii in situatiile astea! poate la primul da....intentia a fost criminala....dar ala a sarit , nici nu cred ca a fo atins! dar la al doilea...la calcare neintentionata....sa dai rosu...asta da rea intentie...culmea magariei , a tupeului...bleah..de aia ne merge asa bine... craciunesti din astia..avem si in fruntea tarii... |
||
superbus Postat pe 11 August 2009 10:37 |
||
stii ceva, nu o sa iau din istorie cam in ce fel a fost ajutata dinamo... mai pe fata cu lajos si corpo, mai pe dos, adica la comisii, pe la scaderea punctelor timisorenilor, samd. stiu ca s-a pus problema cu dananae, cand l-a blocat pe danciulescu.. nu stiu cum ai vazut tu faza, dar eu iti spun ca mingea a fost blocata, nu conteaza ca danciulescu a tras apoi in blocaj, in timp ce grigore ala a bagat sanie direct la gleznele argeseanului, nu a avut nici o treaba cu mingea.. si apoi, vorba lui zambilu', tot ei erau mirati de tot ca li se da rosu. |
||
|
||
anakin Postat pe 11 August 2009 12:06 |
||
ba ce timp a scos bold ala la 100m ,9,58... m-a fascinat pur si simplu.. cine stie ce o fi inghitit si asta... |
||
iasomia Postat pe 17 August 2009 21:11 |
||
De la: iasomia, la data 2009-08-17 21:11:55ba ce timp a scos bold ala la 100m ,9,58... o carutza..de pastile noi...nedepistabile de astia de la antidoping!! va fi gasit peste cativa ani.. dar nu va mai conta... |
||
superbus Postat pe 19 August 2009 09:13 |
||
in sfarsit si-a luat-o timisoara.... cu autobaza in poarta nu poti emite pretentii de champions league!! chiar nu se putea!! s-au calificat nemeritat in dauna sahtiorului, avand un car de noroc!! dar gata cu vrajeala..nu putea tine la infinit asta e valoarea lor..nu te poti califica doar din entuziasm! |
||
superbus Postat pe 19 August 2009 09:17 |
||
doar antidinamovistii ii dau dreptate... slabanului si speriatului ala de cr. jr..patima va orbeste!! la primul ..se putea da.... pt intrarea criminala...dar daca ne uitam atent...ala a sarit..si nici nu l-a atins..dar la al doilea...repet..pt calcare neintentionata...nici in congo nu se dadea rosu!! uite..cum ne-au lasat sa jucam..deja am facut scorul etapei!! acus revine la moda refrenul..."cine intra in groapa..fara 5 nu scapa" !! lasati-ne sa jucam...lasati-ne sa ne pregatim pt liga campionilor!!! fara furaciuni....arbitri straini!! dar competenti....nu ca aia din retur!! |
||
superbus Postat pe 19 August 2009 09:23 |
||
si sa poarte si tricou alb-rosu, nu? app. stii cat a avut cota pentru 2 la Dinamo- Curtea de arges? 10,5 ... combinat cu esecul craiovei la medias (4,5), se facea o cota de 40, mai exact, daca puneai 50 de mii, luai 2 milioane. In coco. Nu la casele de pariuri din Romania, ci la alea din afara, cam pe unde a umblat borcica acum doua saptamani. |
||
anakin Postat pe 19 August 2009 16:18 |
||
Ia uite aici superbule: "Comitetul Executiv al FRF a decis ieri cu nou� voturi "pentru" �i dou� "�mpotriv�" ca �n Liga �nt�i s� vin� brig�zi de peste hotare. Capii CCA, Huzu �i L�z�rescu au demisionat." Declaratie L�z�rescu: "Unora li se �nfundaser� butoanele!" Scopul semideclarat a fost plecarea lui Huzu, care nu se afla sub influenta presedintilor de cluburi, nu il putusera agata cu nimica pana in momentul asta. Intr-un final, nu cred ca vor abunda arbitri straini in meciurile cu miza mica, numai un CFR-Dinamo sau un Timisoara-CFR, despre restul, sa zicem un Medias-Dinamo, un Dinamo-Otelul sau un Ceahlaul-Bistrita vor fi conduse de arbitrii romani pe care ii vor solicita unii care vor sa se pregateasca de Champions League. |
||
anakin Postat pe 20 August 2009 12:18 |
||
Nici nu stiu cum sa va spun cat de mult ma bucur pentru Dinamo de asta-seara. Poate ca UEFA va face ceea ce Romania trebuia sa faca demulta vreme: excluderea acestui club anacronic din fotbal. Pe aceasta cale, tin sa multumesc suporterilor dinamovisti care au intrat pe teren.. fara voi nu ar fi fost posibil! Bine, restul echipelor si-au vazut de fotbal: Steaua -St.Patrick's 3-0, Clujul a facut 1-1 la Sarajevo, si Vasluiul a furnizat surpriza invingand pe AEK Atena cu 2-1. Dinamo a ramas aceeasi echipa de pacalici, asa cum va ajunge in curand si Craiova. |
||
anakin Postat pe 21 August 2009 00:18 |
||
Bun articolul de azi din GSP, al lui Alin Buzarin. Imi permit sa il redau: "Preg�ti�i-v� de Liga Campionilor!" Bucura�i-v� cu gura p�n� la urechi de succesul mizerabil de la Piatra Neam�, unde un adversar placid v-a a�teptat cu picioarele desf�cute! Numi�i-l pe Cristea briliant, care dac� avea �n fa�� cinci pari, nu cinci adversari, nu era �n stare s�-i ocoleasc�! Dup� ce l-a�i d�r�mat pe Huzu, suna�i �i la UEFA �i schimba�i �i �efii de Comisii de acolo! Aduce�i juc�tori vopsi�i, umple�i-v� buzunarele de comisioane pentru diverse paparude �n ghete �i fura�i-v� singuri c�ciula! B�ga�i-v� mereu pe sub pielea lui Mircea Sandu, sufla�i-i �n ureche prin diverse deplas�ri ale echipei na�ionale, ca s� v� dea c�tig cu Julio Cesar, s� ia 6 puncte Timi�oarei �i am�gi�i-v� c� a�a ve�i ajunge departe! M�nji�i suporterii ani la r�nd s� strige ce vre�i voi, manipula�i tribuna �i apoi mira�i-v� c� �n dou� luni se sare de dou� ori gardul, la Pite�ti �i cu Liberec. Folosi�i-v� de masa vie de manevr�, l�sa�i-o s� vi se suie �n cap, finan�a�i deplas�ri, f�ce�i-v� c� nu vede�i c�nd unii s�nt aresta�i prin Bulgaria �i al�ii dau foc la stadion �n Olanda! Scutura�i-v� iute de Ioan Becali, singurul care a reu�it �n ultimii ani, cu riscul de a fi antipatic, s� �in� suporterii �n fr�u! Coopta�i �n r�ndurile voastre diver�i analfabe�i �mbog��i�i de tranzi�ie, care v� fac firma de r�s pe ecranele televizoarelor! Umple�i Comitetul Executiv cu ciraci de-ai vo�tri, l�ng� Walter �i �vai�er mai aduce�i ceva telemea sau urd�, ca�cavalul cam lipsindu-v� �n ultima vreme! Milogi�i-v� de Vizer s� v� dea ceva bani �i f�ce�i-v� c� nu vede�i cum v� planteaz� pe banc� o nulitate �tampilat� (asear�, la 0-1 �n minutul 5, inexistentul Bonetti a �inut doi �nchiz�tori pe teren!) care nu e �n stare s� c�tige nici un meci dac� nu v� b�ga�i voi, ac�ionarii! Privi�i nep�s�tori cum v� elimin� pergola fotbalistic� a Europei, cum to�i veleitarii �i semiamatorii �i fac firm� cu voi! Aduna�i to�i be�ivii din cluburile de noapte �i to�i betegii din clinicile de ortopedie, da�i-le salarii de 400.000 de euro, apoi min�i�i c� le-a�i redus contractele la jum�tate, s� nu v� sar� D�nciulescu �n cap, c� el a dat peste o sut� de goluri �i c�tig� abia pe sfert! Acum da�i-v� jos �i vede�i ce-a�i f�cut! Duce�i-v� la UEFA, ruga�i-v� de Mircea Sandu s� v� pun� pile ca m�car peste patru-cinci ani s� v� reprimeasc� �n Europa! �i dup� aia, preg�ti�i-v� iar�i, cu acela�i entuziasm �i acelea�i mijloace, de Liga Campionilor! PS. Felicit�ri celorlalte 3 echipe rom�ne�ti, care merg cu caii �naintea c�ru�ei! Mai ales Vasluiului, care a �nvins un adversar pe care Dinamo n-o s�-l bat� �n urm�torii 10 ani! |
||
anakin Postat pe 21 August 2009 14:57 |
||
Bre superbule, daca nici in seara asta nu canti pe strazi ca va calificarati, impotriva tuturor asteptarilor, inseamna ca nu esti dinamovist, bre... | ||
anakin Postat pe 28 August 2009 00:09 |
||
De la: anakin, la data 2009-08-28 00:09:57Bre superbule, daca nici in seara asta nu canti pe strazi ca va calificarati, impotriva tuturor asteptarilor, inseamna ca nu esti dinamovist, bre... Dupa multi, multi, dar multi ani, au trebuit sa aiba si ei o performanta notabila in Europa ! |
||
Summer_ Postat pe 28 August 2009 05:23 |
||
Da, chiar daca nu imi place de ei deloc, tot respectul pentru ceea ce au facut aseara, cand au demonstrat ca se poate, important este sa crezi. In buna traditie romaneasca, este foarte posibil sa se culce pe o ureche in meciurile din grupe. | ||
anakin Postat pe 28 August 2009 09:08 |
||
De la: anakin, la data 2009-08-28 09:08:39Da, chiar daca nu imi place de ei deloc, tot respectul pentru ceea ce au facut aseara, cand au demonstrat ca se poate, important este sa crezi. In buna traditie romaneasca, este foarte posibil sa se culce pe o ureche in meciurile din grupe. Este tipic romanesc sa te culci pe o ureche tocmai cand nu trebuie ! Remember Middlesbrough ! |
||
Summer_ Postat pe 28 August 2009 09:43 |
||
Iti spun eu ce va fi tipic romanesc.. vor pune tunurile pe campionatul romanesc, intrucat au castigat ragaz ca sa se lupte in liniste pentru campionat. Anul asta e mai greu, nu au decat doua echipa subordonate direct, dar daca vor intra Clujul si Petrolul de la anul, vor fi si mai multe. | ||
anakin Postat pe 28 August 2009 12:09 |
||
Sa curga SAMPANIA.....faceti valuri....mii de aplauze....DINAMO a dat CLASA...in ciuda tuturor carcotasilor si mai ales a antidinamovistilor(multi si-au aruncat tv-urile, ros unghiile, smuls parul,etc )! a fost o saptamana magnifica...am invins cfr-ul , stoaia si mai ales am reusit o calificare istorica in europa league!! muriti de ciuda...si o sa va oferim muuulte cosmaruri din astea...sezonul acesta!!! anakine...zi-mi drept...te-ai ofticat rau de tot dupa saptamana asta in care am spulberat tot???!! |
||
superbus Postat pe 31 August 2009 20:16 |
||
sa revenim cu picioarele pe pamant..jocul nu a convins cu cfr-ul si stelutza..doar cu slovan! dar cel mai important e ca am invins!jucam italieneste...deloc spectaculos dar castigam si asta ramane in statistici!! sper sa o tinem tot asa pana la finalul campionatului!! apropo..anakin & zambil ati vazut in supercupa europei cum l-a calcat ratz pe toure???? ce a facut arbitrul ala top class????nu i-a dat nici galben!! ce a facut petarda de cr.jr cu tames??? i-a dat rosu! ce trebuie sa faca cca cu obositul de cr. jr? un sut in dos...si trimis la divizia d..sau exclus pt totdeauna din arbitraj!! daca nu ar fi arbitrii hoti Dinamo ar bate pe toti!! trebuia sa avem 15 puncte...daca nu ne furau ca in codru!!! oricum le-am dat o palma tuturor!! de acum vom fi tratati cu respect!! |
||
superbus Postat pe 31 August 2009 20:28 |
||
superbule, inviasi tata?.. ca parca erai cam galben in obrajori acum o saptamana. | ||
anakin Postat pe 31 August 2009 21:18 |
||
De la: anakin, la data 2009-08-31 21:18:36superbule, inviasi tata?.. ca parca erai cam galben in obrajori acum o saptamana. eram mai viu ca niciodata ,dar nu am mai intrat pe net pt ca eram in concediu!ce-i drept... ma pregateam sa ii desfiintez(oricum tames,zicu,bostina,niculescu..nu au ce cauta la prima echipa) dar s-au revansat !! pana la urma intrarea huliganilor.. a fost de bun augur pt megavedetele noastre!! |
||
superbus Postat pe 31 August 2009 21:48 |
||
si marele neica nimeni buzarin(parca se dadea dinamovist si asta ) ce mai zice acu?? si-a dat demisia? vinde ziare??? pe unde a ajuns?? vai mama lui!!! | ||
superbus Postat pe 31 August 2009 22:00 |
||
De la: superbus, la data 2009-08-31 20:16:56Sa curga SAMPANIA.....faceti valuri....mii de aplauze....DINAMO a dat CLASA...in ciuda tuturor carcotasilor si mai ales a antidinamovistilor(multi si-au aruncat tv-urile, ros unghiile, smuls parul,etc )! A dat clasa pe naiba...s-au invartit ambele echipe pe teren ca niste curci bete ! |
||
Summer_ Postat pe 1 Septembrie 2009 01:36 |
||
Superbule, lasa, tata, ca buzarin este mai bun ca ziarist decat este tamas ca fotbalist; si nu l-am vazut pe dinamovist vanzand tricouri si ghete de fotbal in bazar. Pe de alta parte, Alin este craiovean, il stiu personal si pe el si pe frate-sau, si sunt convins ca nu a fost niciodata dinamovist. Stii ce cred eu?.. ca asta a fost varful de forma al lui Dinamo. Desigur, ii doresc sa castige grupe de Europa League si sa se califice mai departe, ca sa aduca puncte Romaniei, dar tare mi-e teama ca se vor concentra pe campionat, mirajul potului din Champions League fiind prea dulce pentru grupul de la dinamo. |
||
anakin Postat pe 1 Septembrie 2009 09:16 |
||
nu-s prea sigur..sunt cam de aceiasi nonvaloare e logic ca borcica vrea in CL... pt banet si faima... dar ce mai zici de idolul tau cr. jr???????? |
||
superbus Postat pe 1 Septembrie 2009 20:46 |
||
nu e idolul meu, ca arbitru roman imi place Balaj, insa ma repet si iti spun ca eliminarile au fost meritate si cautate. Te asigur ca daca ai tai jucau fotbal, asa cum au jucat la Liberec, in loc sa intre la intimidare, nu pierdeau cu Curtea de Arges. Insa, asa cum ti-am mai spus, meciul ala, plus pariul pe gaz cu craiova 2 pauza 1 final, se scotea o cota de 40. Daca puneai 50 de mii de coco, luai 2 milioane. |
||
anakin Postat pe 1 Septembrie 2009 22:02 |
||
ca n-am stiu io... | ||
kyra Postat pe 1 Septembrie 2009 22:04 |
||
nu a stiut multa lume.. s-au prins ulterior, cand a intrat Borcea in direct, spunand ca e in strainatate fara sa specifice tara sau orasul mare afacerist Borcea asta, numai contracte pentru butelii incheia el pe unde mergea | ||
anakin Postat pe 1 Septembrie 2009 22:07 |
||
om, ma faceam.. | ||
kyra Postat pe 1 Septembrie 2009 22:10 |
||
Dinamo a jucat pe bune doua meciuri in campionat, cu Clujul si cu Steaua, Craiova a practicat cumetrii cu pandurii, brasov si bistrita. Si ar mai fi si alte echipe. Timisoara insa a jucat totul pe teren. Rapidul, de exemplu, cu Astra s-a dat la o parte, ca il dea jos pe Hizo. Aaaa... imi vine sa si rad. Ce-ar fi sa speculam pe seama faptului ca sponsorul principal al lui Slovan Liberec este o cas� de pariuri?... |
||
anakin Postat pe 1 Septembrie 2009 22:13 |
||
sushanele, zici ? ai draq... | ||
kyra Postat pe 1 Septembrie 2009 22:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DESPRE PISCINE LOCURI BUNE SI PRETURI MODERATE | 18 | De la: lucky01 1 Iulie 2009 18:33 |
cursuri dans sportiv | 1 | De la: garbo044653 29 August 2009 21:09 |
Spinning pentru slabit! | 8 | De la: garbo_1155 16 Martie 2012 17:49 |
|
||
ce parere aveti despre dansatoarele din cluburi? | 78 | De la: politistul 12 Martie 2012 11:19 |
CATARARE INTERIOR | 9 | De la: quasaria 28 Februarie 2010 20:24 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri