CLUBUL MICROBISTILOR!!!

oi ce m-ai spariat kyrutz! am crezut ca ai microb d-ala !
blanca
Postat pe 1 Septembrie 2009 22:23
De la: anakin, la data 2009-09-01 22:07:59nu a stiut multa lume.. s-au prins ulterior, cand a intrat Borcea in direct, spunand ca e in strainatate fara sa specifice tara sau orasul mare afacerist Borcea asta, numai contracte pentru butelii incheia el pe unde mergea

maestrul sf-urilor... isaac asimov e mic copil... pai tu crezi ca nu se seziza nimeni....? sa pui 50 de mii pe o mega surpriza?? il saltau direct.... nu se risca si nici nu cred ca e genu... mai degraba mititelu....
superbus
Postat pe 2 Septembrie 2009 00:05
Superbe, ma abtin sa te intreb ce ai citit de Asimov, cu siguranta dau un search pe google si afli cateva titluri. Mai interesant sa imi spui care era personajul principal din ciclul "Fundatiei" sau din ciclul "Robotilor", ori sa imi spui un autor rus de talia lui Asimov.
In alta ordine de idei, nu il crede pe Borcea fata mare, ca omul stie ce face, si face foarte bine de multa vreme acest lucru. Ca dovada, uite atacul nesimtit la Razvan Lucescu, o mica razbunare pentru faptul ca Brasovul nu s-a dat la o parte in mai, ca sa luati campionatul.
anakin
Postat pe 2 Septembrie 2009 09:23
mi s-a parut o mare labisima ce s-a intamplat cu brasovu'.

un parlamantar intalian a luat initiativa,vrea ca guvernul italiei sa-l ajute cumva pe mutu.

noi boram in continuare....venin,desigur...
iasomia
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:03
Iar Mutu s-a declarat pe un post public insultat de "initiativele" gen "donati pentru Mutu"...
Poison
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:08
poison

normal,

nu ai vazut cum se pune problema la noi?

omu' a zis clar ca se descurca intrun fel,nu vrea ajutor banasesc,in schimb nu refuza intelegerea...

intelegerea romanilor...
iasomia
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:11
Nu ca as avea vreun nepartizanat cu vreo echipa, dar propunerea cu cheta nationala a facut-o presedintele executiv al lui dinamo, ala care vindea butelii acum cativa ani. Asta probabil ca tinea la el ca la ochii din cap, nu ca vroia sa iasa in fata, ca de obicei, cu aberatii.
anakin
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:19
corect,mami...

mi se intorc matele cand vad cum au manelizat clubu'..

iar norocul de acum, o sa se duca repede...astia cand se bucura,se cam imbata...

super-buss,

sa nu sari cu gura,ca am treaba zilele astea....
iasomia
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:23
Iaso, foarte bine ... ai sesizat nuanta de kitsch si prost-gust care domneste la clubul respectiv
..bine, nu inseamna ca la alte cluburi situatia e mai breaza.
anakin
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:30
tot sportul romanesc este in colaps...
iasomia
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:35
Da, se prabuseste.. incet dar sigur. Singurul sport care va ramane de actualitate va fi mistocareala televizata, la asta nu ne va intrece nimeni.
anakin
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:37
vorba lu' aia cu manifestu' pe net:

asta nu e romania noastra!

eu sper ca pana la urma se va produce o asanare ...

chiar cred ca binele va invinge....

ma rog,intelegi tu ce vreau sa zic,optimista d-aia incurabila...
iasomia
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:43
De la: anakin, la data 2009-09-02 09:23:02Superbe, ma abtin sa te intreb ce ai citit de Asimov, cu siguranta dau un search pe google si afli cateva titluri. Mai interesant sa imi spui care era personajul principal din ciclul "Fundatiei" sau din ciclul "Robotilor", ori sa imi spui un autor rus de talia lui Asimov.
In alta ordine de idei, nu il crede pe Borcea fata mare, ca omul stie ce face, si face foarte bine de multa vreme acest lucru. Ca dovada, uite atacul nesimtit la Razvan Lucescu, o mica razbunare pentru faptul ca Brasovul nu s-a dat la o parte in mai, ca sa luati campionatul.

n-am citit..pt ca nu-mi plac deloc sf-urile si pt ca sunt multi autori mult mai importanti...scenarita nu-i de mine !!

dar borcica are dreptate...lucescu isi aduce finii...si nu i-a luat pe Niculae & Cristea care sunt de 20 de ori mai buni ca surdu si restul finilor
superbus
Postat pe 2 Septembrie 2009 14:57
De la: iasomia, la data 2009-09-02 12:35:39tot sportul romanesc este in colaps...

oricum fotbalul e cat de cat dezvoltat...pt ca s-au bagat cativa euroi! si handbalul mai misca!! hai sa nu fim asa pesimisti!! avem talent...dar nu suntem organizati!
superbus
Postat pe 2 Septembrie 2009 15:01
nu suntem organizati?

suntem varza...sare copilul ala pe bureti,cica sare in apa..nu avem o sala ca lumea,nu avem un stadion...bazine..
la izvorani au facut complexul ala,da' cica nu au personal.
nu suntem de rasu' curcilor?

dar uita-te mai bine ce zisei sus ,acolo..ne-om descurca noi cumva....
si ce pusesi ochii aia mari asa a tristete?

ori esti deprimat si talica?...
iasomia
Postat pe 2 Septembrie 2009 15:28
De la: iasomia, la data 2009-09-02 15:28:48nu suntem organizati?

suntem varza...sare copilul ala pe bureti,cica sare in apa..nu avem o sala ca lumea,nu avem un stadion...bazine..
la izvorani au facut complexul ala,da' cica nu au personal.
nu suntem de rasu' curcilor?

dar uita-te mai bine ce zisei sus ,acolo..ne-om descurca noi cumva....
si ce pusesi ochii aia mari asa a tristete?

ori esti deprimat si talica?...

eu deprimat? ..niciodata!! doar confuz..cica asa...exprima ala... adica avem talent..dar il irosim aiurea! asta-i romanu....
superbus
Postat pe 2 Septembrie 2009 16:05
cat despre Mutamba...ce sa zic...deocamdata decizia e luata de instantele sportive....sa fim noi sanatosi... apoi poate ii da nasul lui niculetz gheara...mafiotu...trebuie sa fie putred de bogat ca si socrul din venezuela!!
oricum e ciudata decizia data pt Chelsea...o mare nedreptate..sa le stea in gat alea 17 mil
superbus
Postat pe 3 Septembrie 2009 13:23
super-buss,

confuz,hai?

asa mami nu te lasa,stai batz....
iasomia
Postat pe 6 Septembrie 2009 17:47
nationala finilor a jucat lamentabil la paris si doar un noroc chior ne-a salvat de la o infringere!

cel mai bun de p teren a fost surdu dupa ce rateaza ca un tantalau...nici nu stie sa sara la cap!M. Niculae era mult mai indicat decat pirpirica asta!

celalat piticot apostol...se credea messi si incerca sa dribleze...dar n-a reusit mai nimic..si a comis-o la gol..dormind in poarta!! roman, alt fin...n-are ce cauta la echipa asta!!! credeam ca se va schimba ceva la nationala fata de epoca satanei...dar mare branza nu s-a facut!! alti jucatori...cam la fel de slabi...dar acum sunt fini!!
macar de-ar fi fost nasul lui N'Doye, Kone de la cluj,etc

nationala de cumatrie...capitalism la fel....asta-i romanica!!
superbus
Postat pe 7 Septembrie 2009 08:39
lasati-l pe razvan sa lucreze,bre...

terminati cu nerabdarea asta....

mare labisima in fotbalul asta,suntem unici in lume,lasam antrenorii doua luni si ii punem sa-si dea demisia,o echipa se cladeste in timp.

si da!
eu am mare incredere in lucesti,punct.

iasomia
Postat pe 7 Septembrie 2009 09:59
De la: iasomia, la data 2009-09-07 09:59:09lasati-l pe razvan sa lucreze,bre...

terminati cu nerabdarea asta....

mare labisima in fotbalul asta,suntem unici in lume,lasam antrenorii doua luni si ii punem sa-si dea demisia,o echipa se cladeste in timp.

si da!
eu am mare incredere in lucesti,punct.

eu nu prea mai am intr-unul care transforma nationala in cumatrie.... sa fim seriosi....aia nu au ce cauta la nationala!!!! aprecieez si eu spiritul de echipa...vointa...dar daca nu e putinta, ce folos? ce sa faci cu niste piticoti..care inoata in propria neputinta... si incearca sa fie la inaltimea nasului??? e jenant ce se intampla...ar trebuie interzise de regulament relatie astea de rudenie...dar nimic nu ma mai mira in tarisoara noastra... si nasu-sanducu si-a adus gasca la frf...si cuza ..camarila....vai de noi..astia...talpa tarii!!
superbus
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:38
esti suparat rau pe viata astazi,vorbim data viitoare...
iasomia
Postat pe 7 Septembrie 2009 16:02
De la: iasomia, la data 2009-09-07 16:02:29esti suparat rau pe viata astazi,vorbim data viitoare...

dupa victoria chinuita , egalul sau infrangerea rusinoasa cu
Austria??
superbus
Postat pe 7 Septembrie 2009 18:42
superbe, tata, tu inca iti mai consumi energia ca sa repeti ce spune Borcea?.. pe bune acuma, dar o parere proprie nu poti sa ai si tu, ca doar nu esti un ecou al portavocei dinamoviste care propunea cheta pentru Mutu?
anakin
Postat pe 8 Septembrie 2009 14:03
mai au bani pentru mutu cei de la dinamo ,dupa ce tifosii lor au distrus un stadion?halal club, halal suporteri
si_totusi
Postat pe 8 Septembrie 2009 14:05
super,

da,da...dupa...

in alta dezordine...astazi era ziua lu' marian cosma saracutu',era nascut de sf marie mica,d-aia i-au pus numele... marian.

of,of....na! ca ma apuca tristetea,biet puisor...bietii parinti...
iasomia
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:36
De la: si_totusi, la data 2009-09-08 14:05:43mai au bani pentru mutu cei de la dinamo ,dupa ce tifosii lor au distrus un stadion?halal club, halal suporteri

au cat sa plangi 1000 de ani...tu si restul oitelor antidinamoviste din tot......universul!!!! muriti....DINAMO va da CLASA!!!!
superbus
Postat pe 8 Septembrie 2009 20:05
De la: iasomia, la data 2009-09-08 18:36:18super,

da,da...dupa...

in alta dezordine...astazi era ziua lu' marian cosma saracutu',era nascut de sf marie mica,d-aia i-au pus numele... marian.

of,of....na! ca ma apuca tristetea,biet puisor...bietii parinti...

DUMNEZEU sa-l ierte....a fost prea bun..ca toti DINAMOVISTII...de aceea l-a luat DUMNEZEU...sa il ajute...
superbus
Postat pe 8 Septembrie 2009 20:21
Superbe, din baiat simpatic si de treaba, ai reusit sa devii scabros, dezgustator si nesimtit. Felicitari pentru pasul facut.

anakin
Postat pe 8 Septembrie 2009 22:09
eh, era mai demult, dar acu s-a relevat
noroc cu Mercur retrograd
kyra
Postat pe 8 Septembrie 2009 22:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DESPRE PISCINE LOCURI BUNE SI PRETURI MODERATE 18 De la: lucky01 1 Iulie 2009 18:33
sport acasa 63 De la: daniilia 13 Martie 2010 19:39
Silicoane?!!! 46 De la: AdrianaStoleru 12 Aprilie 2016 13:32
tae bo 13 De la: verona_380 20 Februarie 2009 15:17
pilates 36 De la: preciouss 30 Noiembrie 2009 19:39
Setari Cookie-uri