CLUBUL MICROBISTILOR!!!

superbus, ia vezi tu cum te exprimi cand mi te adresezi. asta , ca sa nu ne certam.
si_totusi
Postat pe 8 Septembrie 2009 22:16
azi imi permit orice....cica e onomastica mea! sf Maria imi da voie!!scuze...daca ati luat-o personal...mai exageram si noi , dinamovistii... atata lume ne uraste...tre sa le-o zicem... mai pe intelesul tuturor!!!

gabitzu...te rog ..nu te mai agita asa tare....mai bine da o tura de stadion!!!
superbus
Postat pe 8 Septembrie 2009 23:27
bre mariane chiar nu ma agit, dar ai niste scuze de prezentat, ca e onomastica ta, asta nu e scuza..sa avem rezon..

mie, stii pentru ce, si totusicai pentru cele de mai sus..
kyra
Postat pe 8 Septembrie 2009 23:30
De la: kyra, la data 2009-09-08 23:30:53bre mariane chiar nu ma agit, dar ai niste scuze de prezentat, ca e onomastica ta, asta nu e scuza..sa avem rezon..

mie, stii pentru ce, si totusicai pentru cele de mai sus..

te roooogg tare frumos sa ma ierti Gabitzule!! dar tu te iei la tranta cu LEUL..... n-am vrut...sa fiu nesi...dar ironizeaza pe altcineva...nu pe maestrul ironiilor!!!

si totusi......scuzele mele!! promit sa nu mai fiu.....decat de 3 ori pe an.....la paste, craciun si in fiecare zi!!! sa traiesti stratane

acum pe bune...forgive me...azi am luat-o pe ulei....traiasca Sf. Maria!!
superbus
Postat pe 9 Septembrie 2009 00:12
ce fac ?? , asta a fost un act ratat, ori ce ? iote maestru unde era..ioi, si ce-mi place narcisismul tau...

auleu mariane...
kyra
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:55
iaka 1-1 ...nationala finilor isi arata valoarea!! lasa-ne luce... cu finii tai cu tot!! jenant!!
superbus
Postat pe 9 Septembrie 2009 22:46
Ooo, desigur ca dinamo singura matura pe jos cu austriecii, cu antrenorul Porcea la timona.. pardon, Borcea, dar la butoane.
anakin
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:12
ai ce ai cu porcea dar are dreptate omu... hai aduci un fin, hai doi...dar chiar pe toti patru...doar ca sa le ridici cota??(vai de mama ei) nu aduci toata familia la nationala!! desi e mult mai bun ca pitzi...cu finii a dat-o rau in bara! bine ca nu m-am uitat la meci!!

Dinamo ii spulbera pe descultii de austrieci!!
superbus
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:24
Pai asta am spus si eu, ca ii spulbera, insa numai daca ii arbitra corpodean.
anakin
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:46
cu oricine in afara de marele cr. jr!!!
superbus
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:51
Da, numai daca extensoul cuvantului "oricine" converge spre Tibi Lajos. Dar ce, sta dinamo intr-un simplu arbitru? ei nu joaca fotbal, ei reinventeaza jocul. Si am mai auzit ca borcea nu se uita le filme, ci filmele se uita la el.
anakin
Postat pe 10 Septembrie 2009 17:43
anakin...asta e din ciclul behehecali, dar mere si la borcica:

Daca Gigi Becali are un milion si tu ai tot un milion, atunci Gigi Becali are mai multi bani decit tine.

La tastatura lui Gigi Becali nu exista tasta Ctrl. Gigi Becali detine controlul tot timpul.

Gigi Becali poate stranuta cu ochii larg deschisi.

Gigi Becali a distrus tabelul periodic al elementelor. Singurul element pe care el il accepta e banul.

Gigi Becali doarme cu lumina aprinsa. Intunericului ii e frica de Gigi Becali.

Gigi Becali nu citeste carti. Se holbeaza la ele pina afla ce vrea.

Din cauza lui Gigi Becali se ascunde Elodia.

Gigi Becali a numarat pina la infinit.De doua ori.

Gigi Becali e atit de rapid incit daca ar alerga in jurul pamintului ar putea sa-si dea palme dupa ceafa.

Gigi Becali nu poarta ceas. El decide ora exacta.

Cind era tinar Gigi Becali a mincat un tort intreg inainte ca prietenii sa poata sa-i spuna ca inauntru e o stripteuza.

Gigi becali nu scrie. De frica cuvintele se scriu singure.

La unii barbati testicolul sting este mai mare decit dreptul. La gigi Becali fiecare testicol este mai mare decit celalalt.

Contrar credintei populare, pamintul nu se invirte in jurul soarelui. Pamintul se invirte in jurul lui Gigi Becali.

Daca pentru noi toti ora are 60 min, pentru Gigi Becali are 20 min.

Nu exista arme de distrugere in masa in Irak. Gigi Becali traieste in Bucuresti.

Unii inca mai cred ca englezii au inventat fotbalul. De fapt Gigi Becali l-a inventat.

superbus
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:24
le stiam, bre superbe, dar le-am adaptat si eu nitel.
anakin
Postat pe 11 Septembrie 2009 23:47
da .. dar merg mult mai bine la jijiot decat la borcica!!! jiji e cel mai mare fanfaron din romanica!! al nostru e modest , e un baiat bun ...fata de megaparlamentarul european!!!
superbus
Postat pe 12 Septembrie 2009 14:49
iar a comis-o petarda de tamas... nu stiu ce mai cauta pe la noi, cred ca borcica vrea sa ia bani pe el....dar ne distruge! deja e a doua oara cand o face lata! tames....lasa-te ..lasa-te!!sau macar..lasa-ne ..lasa-ne!
superbus
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:40
* tamas...tames e un mijlocas bun!!
superbus
Postat pe 13 Septembrie 2009 19:14
anakine ..ma mir cum de nu ai ras ori zis ceva nasol de
Dinamo!! meciul de diseara iti da mari emotii?!! si astfel nu te-ai mai bucurat de moartea caprei vecinului!!!
superbus
Postat pe 14 Septembrie 2009 15:48
mi se rupe de amandoua echipele, am fost plecat weekendul asta.
Dar vad ca tu iar ai derapat prin balarii.
anakin
Postat pe 15 Septembrie 2009 00:22
te credeam mai infocat..dar poate e de la forma slaba a echipei!!!

doar am raspuns (destul de decent pt cat merita ele) atacurilor murdare ale unor inchipuite madame!!!!
superbus
Postat pe 15 Septembrie 2009 21:06
Aa, nu la discutiile tale cu altii ma referisem, ci la faptul ca inca pui suflet pentru niste golani pentru care suporterii care sufera sunt doar niste fraieresteni .. treburile tale cu alta lume, de prin alte parti, sunt personale si acolo poti avea dreptate sau nu, insa fotbalul este prea frumos ca sa fim patimasi, mai ales pe topicul asta.
anakin
Postat pe 16 Septembrie 2009 00:10
orice suporter pune suflet!!! ce sa facem...sa fim la toate rece? nu se poate! ai dreptate...cu gogomanii astia de jucatori chiar nu se merita sa te mai implici! dar ramane dragostea de echipa..indiferent de numele jucatorilor , de prestanta conducatorilor!
superbus
Postat pe 16 Septembrie 2009 20:29
asa mami,

consens...ce pastele ma-sii...

hai ca incepe fotbalul mare,o sa va uitati pana la loc comanda....
iasomia
Postat pe 17 Septembrie 2009 09:15
si-au luat-o urzicatii!!au scapat lejer ,cu 2-0.. din ce am citit!! nu m-am uitat la meci....eram convins ca o sa fie macel!!

diseara vom juca cu 4 echipe..nici nu stiu cand am mai avut 4 echipe intr-o seara in europa!! sper sa facem cat mai multe puncte!!
superbus
Postat pe 17 Septembrie 2009 10:38
moama,

ce zi...chiar sunt curioasa ce se intampla,ce de fotbal neneaca....
iasomia
Postat pe 17 Septembrie 2009 16:47
bafta tuturor si...la mai multe puncte
eladaela
Postat pe 17 Septembrie 2009 17:00
slabanul de tamas s-a mai scos cu golul din seara asta!! am bifat inca o victorie in deplasare!!! am inceput cu dreptul campania europeana, meritand victoria!bravo baieti ! dar greul de acum incepe...galata e prea buna , dar si panathinaikos e peste noi!! calificarea in primavara europeana va fi greu de realizat!!

bv timisoarei...0-0 la ajax!! cfr are 1-0 ..doar stelutza ne face de ras!!! hai banel ..nu mai ai foarfeca in buzunar?!!!
superbus
Postat pe 17 Septembrie 2009 23:33
bv cfr pt 2-0....jiji vai de steaua ta!!!
superbus
Postat pe 17 Septembrie 2009 23:52
hai ca sunt multumita,normal ca se putea mult mai mult,da' mi-a fost drag de toti,parol..

jiji il dadu afara pe bergodi,vai de capu' lui..nu-i mai zic cioban sa nu jignesc bietii pastori autentici...

macar pleaca cu fruntea sus italianu',l-a dat pe jiji afara din vestiar,ehe,he,he....
iasomia
Postat pe 18 Septembrie 2009 08:16
Da, azi dimineata citii si eu despre asta. Chiar sunt bucuros ca l-a dat afara, ca asta avea de gand sa faca echipa in ciuda opozitiei lui jiji.
Cat de frumos a jucat Poli la Ajax, insa ramane sa vedem cum se va descurca si acasa, mai ales ca am vazut o mostra de contraatac a lui ajax la un moment dat, dupa 3 pase au si tras periculos la poarta.
anakin
Postat pe 18 Septembrie 2009 10:39
pai nu crez ca poli mai joaca si acasa.. cu ajaxu'...
zambil
Postat pe 18 Septembrie 2009 10:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Kite surfing si water rafting 2 De la: al_ma 7 Mai 2012 11:44
dependenta net 13 De la: garbo031575 20 Februarie 2013 07:36
Silicoane?!!! 46 De la: AdrianaStoleru 12 Aprilie 2016 13:32
CLUBUL MICROBISTILOR!!! 1918 De la: Aemulus 19 Februarie 2013 23:00
Box? 5 De la: garbo_1568 20 Aprilie 2012 21:59
Setari Cookie-uri