CLUBUL MICROBISTILOR!!!

si ma gandesc ca,moldovenii au castigat! ...asta asa ca sa-i incurajez!
rica_mld
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:39
1-1 cu nemtii..mare rezultat pt campioana de la urziceni!! n-am vazut meciul...dar bv lor! poate ies pe 3..glasgow rangers sunt mai slabi ca nemtii,pot fi depasiti!!
superbus
Postat pe 30 Septembrie 2009 21:47
Asta-seara propun sa fim romani pana la capat si sa tinem, nu neaparat in aceasta ordine, cu Panatha, Twente, Cluj si Timisoara.
anakin
Postat pe 1 Octombrie 2009 16:55
daa..o seara fabuloasa .....pt unguri!! 1 pct din 12!!

degeaba a batut borcica la tobe si a cantat ,incurajat echipa!! finul lui preferat a facut-o de oaie!! un punct ar fi fost acceptabil
bravo claudiu.....cand te lasi de fotbal?!!! lasa-neeeeeeeeeeeee..ca ne-ai omorat!!!
superbus
Postat pe 2 Octombrie 2009 00:45
ioi,superule...

mai bine nu intram acilea,mi-am adus aminte de meciurile de aseara, si m-a intepat inima...
iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:40
Hai bre superbe, ca scaparati de Bonetti mai degraba decat de Niculescu.. ca doar unu' e finul lui Borcica. Iti dai seama ca Boneta asta al vostru nu l-a antrenat bine pe fin, de rateaza el penaltiul din meciul cu grecii.
Aaa, normal, nu exista nici o legatura intre ratare si cumetrie, nu-i asa?
anakin
Postat pe 5 Octombrie 2009 16:37
giovanni facea clabuci,cica:

dinu a zis ca bonetti este un antrenor bun?inseamna ca era beat.

Doamne,cum a ajuns fotbalul din tara noastra pe mana infractorilor...

macar daca ar lua neamtu' ala rapiduletu'....
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 16:45
bine ca s-a dus macaronaru...9 goluri in 9 etape???/ culmea secetei, a rusinii!! sa ne bata acasa otelul, intern. pitesti si alti prapaditi din astia??? stilul italian nu e de noi!! noi suntem brazilienii Romaniei, echipa spectacol,etc bine ca s-a dus..prea se lua in gura cu turcu , borcica si fratii behehecali!! si-a semnat singur sentinta!!! noi sa fim sanatosi...cu sapaliga e mai bine!!!

cat despre expiratii aia(niculescu, zicu, bostina) ...nush..dar vor pleca cumva.. mai degraba de frica suporterilor decat de rusine!!!
superbus
Postat pe 5 Octombrie 2009 16:46
Eu zic ca v-ati facut de bacanie din nou, fiindca problema nu era Bonetti, ci jucatorii, impreuna cu cei care ii impun la echipa.
anakin
Postat pe 5 Octombrie 2009 16:56
bonetti era bun,daduse o alta fata echipei,acu' iar zici ca au iesit de la discoteca...beti paula....
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:00
ba avea si el mari probleme...daca nu esti in stare sa faci o echipa ofensiva acasa...sa castigi cu niste neica nimeni a cui e vina? doar a jucatorilor??? nu cred... apoi mai sari si la gatul actionarilor??? pleaca nene la tine in cizma..fa fente acolo!!! Dinamo era o boneta prea mare pt el!
superbus
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:01
iaso ..mami...ce fatza a dat echipei??? hai sa fim seriosi...doar i-a organizat putin in aparare...dar si asa tot o comiteau petardele in frunte cu tamas!! iar vitoriile cu cfr , steaua si urziceani au fost cam norocoase....deci...meritul lui nu prea se vede!!! doar cu slovan in retur la ceahlaul si craiova ...a jucat ceva echipa!! in rest ..praf!!
superbus
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:05
baiatu'

de ce l-au gonit pe ando?
pe sapaliga?etc.

ba mami,eu am ajuns la concluzia ca javrele alea intra in cateo perioada cand nu mai au bani, si d-aia ii elibereaza din functii asa repede, apoi iar se umple buzunaru',iar...bla,bla...

nu's ce sa mai zic...
suntem de rasul curcilor...
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:06
pai ii demit din lipsa de rezultate ori pt ca nu corespund intereselor actionarilor!! intr-o vreme erau si multi..acum au ramas trei..de fapt doi ,ca turcaletu..cica plateste doar performanta!!!
superbus
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:22
uneori performanta se face in ani...ferice de aia care au rabdare....
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:29
da asa e...dar nu e cazul la noi!! aici nimeni nu are rabdare!!! nici actionari, nici suporteri! toti vor cupa si campionatul an de an!!! uite... unde e liniste..la urziceni, la cfr..vin rezultatele interne!!
superbus
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:34
bolnavi de nervi....
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:35
si cand la asta...se mai adauga si managementul super slab al sefilor... iata unde ajungem...la balamuc!!!
superbus
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:47
hai rapidu'... he,he,he...
zambil
Postat pe 5 Octombrie 2009 18:47
As spune si eu Hai Craiova, dar astia merg taras-grabis, mai mult pe burta.
anakin
Postat pe 6 Octombrie 2009 14:03
pai si ce are una cu alta?no amu...
iasomia
Postat pe 6 Octombrie 2009 14:16
Am o jena ca, din nefericire, brandul Universitatii a incaput pe mana unui brutar incult, aservit; din pacate, prin iesirile sale dese si dezechilibrate din peisajul televiziunilor sportive, acest ajunge sa creeze o impresie falsa despre sustinatorii echipei. Realitatea de la Craiova este insa alta, sustinatorii plus intreg orasul se disociaza de individ, in primul rand prin absenta de pe stadion.
anakin
Postat pe 6 Octombrie 2009 23:36
astia mici de vin din urma,(ma refer la suporteri)inteleg altfel dragostea pt un club,chiar sunt ingrijorata de violenta de pe stadioane,e adevarat, am si o intamplare nefericita in fam...pe subiectul asta.

iasomia
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:23
iaso..care dintre ai tai si-a luat-o pe stadion..sau mai nou ..in afara lui??

ca veni vb de suporteri... am fost de vreo cateva ori in peluza catalin haldan...si din ce am vazut sunt mult dezaxati , frustrati pe acolo!! genul baieti de cartier...smekeri de 2 lei!!
cam astia intra in galerie!!

cat despre restul "suporterilor" (cei de la tribune) cred ca-s suporteri de conjunctura, de interes... tin, incurajeaza echipa doar la bine!! cand merge rau..isi iau talpasita!! si cam asa e la toate echipele bucurestene...sunt plictisiti de fotbal si vin doar sa injure!!
superbus
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:42
io cred ca sunt si suporterii pe masura jocului din teren!!

si, ce-i prea mult, strica!
zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:46
io cred ca te inseli tare.....suporterii adevarati sustin echipa la greu!! exemplul cel mai bun vine din anglia...aia canta tot meciul..chiar daca echipa lor e pe ultimul loc!! la noi se huiduie , apar injuraturile!
superbus
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:50
pai bine, bre superbe, aia din anglia-si fac treaba, acolo, in teren.. chiar si cand echipa-i pe ultimu' loc... dau totu', chiar daca de multe ori nu-i prea mult...

acilea la noi e fushereala chiar si cand echipa poate mai mult... crezi ca baietzasii din tribuna nu-si dau seama cand se joaca la shmen?...
zambil
Postat pe 7 Octombrie 2009 13:52
eheee, cine stie sa citeasca printre randuri, mai si pricepe cate ceva
zambila
Postat pe 7 Octombrie 2009 13:58
stiu, o sa-mi spui ca si aia din tribunele de la noi, cand se duc pe la treburile lor, o cam fusheresc.. de unde ar trebui sa aiba ceva intelegere pt scenetele din campionatu' romanesc...

corect - am sa-ti raspund - numa ca e valabil la campionatu' comunal, unde in timpu' meciului jucatorii ling o bere si trag si ei o tzigara la marginea tapsanului, impreuna cu spectatorii...

la astilalti intrarea-i pe bani, asa ca omu' are pretentii, deh...
zambil
Postat pe 7 Octombrie 2009 13:59
nea zambile...la meciurile la care am fo pe Dinamo...biletele au costat 10 roni la peluza si 20 la tribuna...meciuri europene!! deci e un mizilic!pai pe banii astia....tre sa fii suporter, sa ii incurajezi.. nu sa te apuci de injurat si intrat in teren... sunt niste huligani! chiar daca unele petarde de jucatori merita apostrofati, majoritatea suporterilor trebuie sa incurajeze... nu sa sparga samanta...si sa huiduie... dar mai au multi ani pana sa ii ajunga pe civilizatii suporteri din england!!
superbus
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sportiv 32 De la: Adina_Radu 18 Octombrie 2010 18:20
judo 21 De la: michelle_ 21 August 2011 18:03
arte martiale 4 De la: Ciresica 30 Martie 2010 18:56
DANS 7 De la: bibicrau 4 Septembrie 2013 13:10
Kite surfing si water rafting 2 De la: al_ma 7 Mai 2012 11:44
Setari Cookie-uri