CLUBUL MICROBISTILOR!!!

super,

in afara lui,da' nu mai vreau sa-mi aduc aminte,ma ia cu frison...
iasomia
Postat pe 8 Octombrie 2009 08:35
superbe, civilizatii aia de englezi au ajuns asa ca s-a pus poltia pe capu' lor, nenica... sper ca n-ai uitat fenomenu' hooligans din anii 70... i-au luat la maciuci, bulaie, chestii... i-au urmarit the caralees pana-n panzele albe, au fost infiltrati de agenti secreti, razboi in toata regula... nu de alta, da' erau miliarde in joc, la ei acolo...

la noi, si daca-ti baga cutzitu-n spate in fatza politailor, si tot scapa ala, il elibereaza judecatorii... cica nu reprezinta pericol social, un cutzit, acolo...
zambil
Postat pe 8 Octombrie 2009 08:55
da..

politistii prind infractorii,iar judecatorii ii elibereaza...este valabil pt orice tip de infractiune,mai putin pt batranii octogenari care infig cateun tarus in mosia cuiva.

nu vreau sa ridic in slavi pe nimeni,dar am apropiati politai ,au facut o academie,muncesc de la sar capacele la anchete,si?

si infractorii sunt eliberati,desigur...
iasomia
Postat pe 8 Octombrie 2009 09:03
ei, inainte ma mai duceam si io la meci la poli, dar am renuntat!

am fost acum vreo 3 ani, jucau cu steaua...viataaaa, am crezut ca ma calca in picioare!!
adica, oameni civilizati, ce mai!
zambila
Postat pe 8 Octombrie 2009 09:03
clar ..si la noi trebuie masuri dure impotriva huliganilor!! dar cum toate merg aiurea...vom mai vedea scene de violenta! desi s-a miscat ceva..parca e prea putin!!si eu cred ca justitia asta putred de corupta e buba nr 1 a romanicii!!

acu am citit, pe gsp, ca nush ce comisie de la lpf ne-a dat o etapa fara suporteri...tocmai la meciul cu rapidu... a turbat borcica ..iar isi bat aia joc de el!!
superbus
Postat pe 8 Octombrie 2009 10:24
dap..

am vazut si eu,fara spectatoti...fotbal fara spectatori,nunta fara lautari...
iasomia
Postat pe 8 Octombrie 2009 10:26
eu am incredere in borcica ....intoarce el decizia!a reusit cu arbitrii straini, de ce nu ar face-o si acu?

...cine naiba se mai crede si comisia asta???? cica pt injurii aduse conducatorilor... hai sa fim seriosi....se baga si astia aiurea in seama!! or s-o fi suparat mitica...ca prea il trimit aia din galerie la puscarie..
superbus
Postat pe 8 Octombrie 2009 10:39
mami,

tu la care tii mai mult?

la dinu,sau la borcea?
iasomia
Postat pe 8 Octombrie 2009 10:42
la mister..clar!! dar acu sa fim realisti ,a devenit filozof, nu prea mai ajuta clubul sau nu se vede, nu stiu exact ce face pe acolo...din afara pare ca baga strambe!!!

borcica baga banii...e infocat ..vrea rezultate..se vede ca sufera!!
nu prea stie sa conduca...el a adus expiratii..pe finutzu! are intentii bune...dar nu prea ii iese!! il apreciez si pe borcica...are si el merite...dar ..sigur... nu se compara cu mister!
superbus
Postat pe 8 Octombrie 2009 10:51
acu' il vrea pe bergodi,ca tot spunea manelistu' ca are trei variante:
andone,andone,andone....

stai ca il ia si pe bergodi o luna, si il pune pe liber...

tigania de pe lume...

stiu,andone inca nu e liber de contract,sa vedem ce fac cu regula aia..ca un antrenor nu are voie sa antreneze doua echipe in acelasi sezon...

da' cica exista un precedent..

si uite asa..bla,bla...ma ia greata,si il dau draq de fotbal...

iasomia
Postat pe 9 Octombrie 2009 08:28
e vreo problema cu nea Ando?nu-i bai...borcica rezolva..............schimba regulamentele!!!
superbus
Postat pe 9 Octombrie 2009 18:43
tricotatii astia mici au sfeclit-o in letonia!! acum sper ca astia mari sa nu se faca de ras !! macar un egal sa scoata...ca victoria pare imposibila!! hai Romanica!!
superbus
Postat pe 10 Octombrie 2009 11:07
superu'

pai vezi tu,mami?
asta-i marea problema,ca baietii de baieti nu se supun regulilor,unde nu exista lege..nu exista normalitate....

si de aici..haosul...care este....
iasomia
Postat pe 10 Octombrie 2009 20:19
bre superule,

unde esti bre?

ca imi fac draci cu meciul asta....

tampit arbitru,

si ce echipa de doi lei avem,bietu' razvan....
iasomia
Postat pe 10 Octombrie 2009 22:26
noi sa fim sanatosi, iaso, ca iar ne-o luam!

cat timp n-am pariat pe meci, nu-s curioasa
zambila
Postat pe 10 Octombrie 2009 22:29
sunt solo acasa, si suport infrangerea mai greu...

ai draq ce inalti sunt sarbii aia pe langa ai nostri...

ioi...ce baieti scunzi avem...
iasomia
Postat pe 10 Octombrie 2009 22:31
pai mami, uite-te si tu la un film din ala de dragoste, siropos asa, baga niste ciocolata si lasa naibi meciurile astora
zambila
Postat pe 10 Octombrie 2009 22:43
nu pot...

am microbu' in sange....
iasomia
Postat pe 10 Octombrie 2009 22:45
De la: zambila, la data 2009-10-10 22:43:10pai mami, uite-te si tu la un film din ala de dragoste, siropos asa, baga niste ciocolata si lasa naibi meciurile astora

Zambilo, n-am mama nicio treaba cu meciurile... de cand nu mai joaca fiu-meu la juniori, la poli, nu ma mai duc la niciun meci, iar la tembelizor n-am chef sa ma uit. iar in loc de cioco bag ceai cu miere si cu lamaie ca ma freaca gatu' de mor.
dihoritza
Postat pe 10 Octombrie 2009 22:48
dihor,

aici nu-i cabinet medical,mami..

5-0..neneaca...
cica au iesit mii de sarbi in strada.
pai di she bre?
ci? baturati vreo campioana mondiala?

ehe,he,he....
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:12
tara de manelisti, mami... afaceristi, politicieni, fotbalisti... de unde sa jucam bine?... doar la fitze ce cred ca-i mai luam....

imi placura comentatorii aia ai nostri... cica, sa vezi ce si-o ia serbia la mondiale... capra vecinului... comentatori manelisti...
zambil
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:16
greseala lu' razvan ca a chemat fitzosii la nationala... asa e cand faci compromisuri... daca jucam cu o combinta urziceni - brasov nu crez ca luam cinci goluri...
zambil
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:18
asa-i.. tati..

f prosti comentatori,macar razvan a zis ca o sa tina cu ei ..cu sarbii adecatelea....
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:19
dap...

nu mai vreau chivu,nu mai vreau mutu&comp...

pacat, o sa-l dea jos....
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:21
de zeci de ani ni se dovedeste ca fotbalu-i efort si viteza, si noi tot cu fente-n cap... c-asa-i romanu', pus pe fente, in toate domeniile... da' cand dai de d-astia suparatii, nu prea mai merg fentele...

bine ca nu zisera comentatorii aia de sarbi ca si-au luat-o prin razboaiele alea balcanice... asa, la oftica...
zambil
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:24
mi-a placut de ei..

nu a fost loc de suparare prea mare,eu ma necajesc cand ne bat cu 1-0...

nu prea mai vad linia orizontului,fotbalul romanesc are nevoie de o asanare....

este atat de urat ce se intampla...
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:28
nu prea mai e baza de selectie, mami... copii vanjosi pozeaza-n chiloti pe la paradele lu' botezatu...
zambil
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:31
iar pricajitii pozeaza-n chiloti pe terenurile de fotbal... he,he,he...
zambil
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:32
eu iti raspund,da' ma da asta afara intr-o veselie..

spuneam ca trierea nu se mai face din randul pustilor talentati,pt ca nu mai exista maidane,ora de sport in scoala a disparut...etc.

fotbal in ziua de astazi fac copiii cu bani, pt ca fotbalul a ajuns un sport scump,pe cine gasim pe terenul de fotbal?

iti spun eu:
pe baietii manelistilor..
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:38
dap.. exista o baza de selectie, da' pe invers... fotbalisti se fac ia de nu le place cartea si munca... s-acilea baza de selectie e imensa...
zambil
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Kite surfing si water rafting 2 De la: al_ma 7 Mai 2012 11:44
judo 21 De la: michelle_ 21 August 2011 18:03
Drumetii 165 De la: carmen64 25 Ianuarie 2019 13:41
Spinning pentru slabit! 8 De la: garbo_1155 16 Martie 2012 17:49
Ce sport este potrivit pentru o gravida? 9 De la: IrinaAlbu 21 Martie 2017 12:15
Setari Cookie-uri