CLUBUL MICROBISTILOR!!!

rebuturi din start,pana si in fotbal in ziua de astazi iti trebuie creier....

nu mai tine treaba cu instinctu'....
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:44
hai bre mami, ce creier?... ti s-a parut ca sarbii aveau priviri de shopenhaueri in ochi?...

fizicu' si munca-s buba... nici la brazilieni nu prea mai tine numa cu fitze... nu vazusi ce calai au si aia-n echipa?...
zambil
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:47
ioi zambilu'...

nu prea ma pricep,ca-s muiere,...

da' tare-s tampiti,stii ca stau langa un stadion,pai ce-mi vad mie ochisorii acilea..

stii ce vad la tinere sperante?
numa' negriciosi cu lantane la gat...si pispirii nenica...de un metru juma'...

hai ca plec,ca se mai risipii ceata la bucale....
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:51
he,he,he.. zici c-au pus pitici de gradina aia pe teren...
zambil
Postat pe 11 Octombrie 2009 09:53
mama mia...tare am sfeclit-o!!! lasand la o parte baza de selectie care nu prea exista , pt rusinoasa infrangere e vina lui il luce(era sa ii zic altfel)!! pai cand stii ca sarbii au peste 1 85 inaltime ,tu vii cu piticoti gen apostol , varga ,iar centrali radoi si chivu ????!!! centrali trebuiau jucati goian si ghionea.. sau altii mai inalti!!!

apoi ii joaca pe maftei, varga ,apostol(abuzeaza de driblinguri si pierde mai mereu mingea la mijloc) care mi se par foarte slabi!

trompeta meciului a fost chivu...care a comis-o la golul doi si apoi a cautat si eliminarea !! ar trebui introduse in regulament amenzi de mii de euro..sau in functie de venitul fiecaruia pt cei care isi bat joc de munca echipei..si comit greseli din astea!!! datorita eliminarii lui am mai luat 3 goluri!!

coman si el foarte slab...cred ca putea sa scoata vreo 3 goluri daca era mai bine plasat!!!

se da vina pe mutu si cristea ca vezi doamne iesirea aia cu doua seri inaintea meciului ar fi dus la infrangerea asta!! a fost doar vina lui il luce, el a gresit componenta si tactica!!! mutu oricum a avut doua ocazii..i-a lipsit putina sansa sa inscrie!!! aia din prosport spuneau ca razvanel are de gand sa renunte la mutu si cristea definitiv doar pt ...ar fi cea mai mare greseala...sunt cei mai buni , cei mai tehnici..doar trebuie convinsi sa joace la adevarata valoare!!!

p.s. nush ce ma-sa au mancat sarbii astia de mici de-s asa de inalti!!!
superbus
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:19
iasomia
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:20
* doar pt iesirile nocturne nu poti sa ii dai afara..

si la tv sport expertii aia in sport..chican si inca unu.. loveau in Mutu si Cristea !!! daca astia sunt vinovati..eu mi-s popa....apoi chivu ..cum a fost la meciul asta?? trompeta trompetelor!!

superbus
Postat pe 12 Octombrie 2009 20:49
afara cu toti!

huooo!

iasomia
Postat pe 13 Octombrie 2009 15:46
cica lucica al' batran: sa-l parasca federatia pe grecoteiu' care ne-a arbitrat cu sarbii... cica d-aia am piedut, c-a fluierat ala pt sarbi... ehhh, suflet de tatic de baetzel...

pai normal nene ca astia fluiera pt aia mai buni... turneu' final e afacere de miliarde de euroi, doar nu dau aia banu' sa-l vaza pe alde mutu, varga sau apostol, ascunsi la firu' ierbii... aia vor gladiatori, calai, sange... crez ca fifa-i instruieste p-astia clar sa nu-i lase pe coate goale la calificare...
zambil
Postat pe 13 Octombrie 2009 18:09
deh..oricine e vinovat... mutu , cristea si arbitrul!! numai baietelul razvanel nu!!!
superbus
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:42
super-buss,

nu ai copii,mami?

este?...
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:44
am.....vreo 200!!! putini, nu?? ce-i drept nu-s chiar ai mei..doar vreo cateva ore pe saptamana!!! dar imi ajung...deja imi ies fire albe!!! si ce e cu asta?? chiar daca as avea...si ar comite-o in halul in care a facut-o razvanel...as recunoaste ca e vinovat si as sta in banca mea!!!
superbus
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:51
locul 4 Romania

acasa 5 1 2 2 8-10 5p

depl. 5 2 1 2 4-8 7p

total 10 3 3 4 12-18 12p

pitzy 5 1 1 3 4p

Romania - Lithuania 0-3

Faroe Islands - Romania 0-1

Romania - France 2-2

Romania - Serbia 2-3

Austria - Romania 2-1

il luce 2 2 1 8 p

Lithuania - Romania 0-1

France - Romania 1-1

Romania - Austria 1-1

Serbia - Romania 5-0

Romania - Faroe Islands 3-1

naspa zile am ajuns..penultimul loc in grupa!

oare luce e de 2 ori mai bun ca pitzy???

superbus
Postat pe 15 Octombrie 2009 22:36
ce e astea , super?!

marimi de sosete?!
preciouss
Postat pe 15 Octombrie 2009 22:40
pretzy..iar ti baji ca musca-n lapte? e evolutia mult iubitei noastre nationale de fuuutbol!!!
superbus
Postat pe 15 Octombrie 2009 22:50
gata,musca decoleaza....

bzzzzz...
preciouss
Postat pe 15 Octombrie 2009 22:53
super,

hai ba mami ca ai fost pricinos....
iasomia
Postat pe 19 Octombrie 2009 15:39
adeca bate si dinamo odata pe sezon pe cineva, si superbu' uite cu ce s-ocupa... statistici la natzionala... pai bre superbe, cand mai prindeti nene ocazia asta, sa te bucuri si tu?... zi-ne ceva cu caini, covrigi, chestii, lasa-l pe lucica...
zambil
Postat pe 19 Octombrie 2009 15:59
dati-mi si mie un pronostic pt pronosport,sa mai castig si io nesthe malai,ca acu cu crizele am dat si noi de greru...

parol ca impart castigul cu gascha de pe garbo...
LILO
Postat pe 19 Octombrie 2009 17:42
nea zambile...eu am facut statistica asta (15 oct)inainte de meciul cainilor rosii de la bv(19 oct)!! ma asteptam sa si-o ia pitbullii lu' tata! pt ca si anu trecut am bifat 2 infrangeri cu brasovu!! dar au castigat ,cam cu noroc, bravos lor..s-o tina tot asa...1-0 pana la finalul campeonatului!!!

p.s. --- astia de la prosport zvonesc ca vine Uhrin la noi!! tare as vrea sa-i vad lesinati la antrenamente pe zicu, printu, claudiu,etc!!!

superbus
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:12
lilo..vezi pe pariori.ro
superbus
Postat pe 20 Octombrie 2009 13:16
* pe 18 oct au invins cainii la bv!! invingem echipele bunicele din campionat si esuam lamentabil cu piticii!!!

superbus
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:08
Debrecen-Fiorentina ---2-4 min 38....Adrian Mutu a inscris doua goluri in minutele 6 si 20!!! sigur, nu e cu inter, nu e la nationala ...dar e in CL.!

urziceni a egalat la glasgow....bilasco...bun asea!!!hai cu punctele , macar pe astia sa ii bateti!!!
superbus
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:24
inter - dinamo kiev 1-2 si barca - rubin kazan 0-1 la pauza!!!

cineva bengos a pariat pe 2 la pauza 1 la final!!!
superbus
Postat pe 20 Octombrie 2009 22:35
bv urziceni...4-1 la glasgow! am zis ca astia,scotienii, sunt slabanii grupei!!! deja urziceniul candideaza la locul 2...daca nu li se urca la cap!!!

surprize mari la barca-kazan si inter-kiev!!
superbus
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:44
bravo Unirii Urziceni!!!
eladaela
Postat pe 21 Octombrie 2009 07:08
inter - dinamo kiev 2-2 si barca - rubin kazan 1-2 !!! rezultatele echipelor rubin si dinamo kiev ne demonstreaza ca se poate!! probabil au bugete de 10 ori mai mari decat Steaua, Dinamo, Cfr... jucatori foarte buni... dar nu se compara cu acesti giganti ai fotbalului.. Barca si Inter!! si totusi i-au invins!!! iata ca se poate... hai si noi!
superbus
Postat pe 21 Octombrie 2009 15:31
lu' trica ii dadura doar doua etape de suspendare,s-a facut ca da in arbitru,auzi...cica "erau prieteni" si d-aia,da?
pai d-aia e circoteca asta in fotbalul romanesc.

A!

jos becali! jos borcea!
iasomia
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:55
superbu, ai dreptate, au mai pariat si altii
zambila
Postat pe 22 Octombrie 2009 09:59
bai..e o d-asta de pariuri la mine acilea in cartier,e plina ochi....

nu-mi vine sa cred ce vaz....
iasomia
Postat pe 22 Octombrie 2009 10:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Spinning pentru slabit! 8 De la: garbo_1155 16 Martie 2012 17:49
Box? 5 De la: garbo_1568 20 Aprilie 2012 21:59
Drumetii 165 De la: carmen64 25 Ianuarie 2019 13:41
arte martiale 4 De la: Ciresica 30 Martie 2010 18:56
DANS 7 De la: bibicrau 4 Septembrie 2013 13:10
Setari Cookie-uri