Aha,deci nu ma pot apuca de pariuri ca nu urmaresc meciurile....dar ma pot informa de la voi...... | ||
DORI_ Postat pe 22 Octombrie 2009 17:24 |
||
---|---|---|
super-buss eram sigura ca faci gat.... in loc sa fii fericit ca iti tinem casuta calda.... |
||
iasomia Postat pe 22 Octombrie 2009 17:27 |
||
mami....nu ma incalzesc deloc cancanurile, barfele si furtunile intr-un pahar cu apa!!! asadar...incalzeste-ma cu opinii,stiri, comentarii fotbalistice ori sportiste!!! succes echipelor noastre in seara asta! acum au si un exemplu foarte bun: unirea urziceni!! haideti pe ei...haideti pe ei..... |
||
|
||
superbus Postat pe 22 Octombrie 2009 19:32 |
||
pai ce neneaca?! nu vazusi?bagai: jos becali! jos borcea! eu am fost on topic, sa stii..ma gasisi pe mine acu' deh...am zis ceva si de trica,da' nu mai stiu... |
||
iasomia Postat pe 22 Octombrie 2009 19:34 |
||
da..mami...parca i-ai dat vreo 2-3 injuraturi le merita golanu i-ai fi dat si niste palme peste fatza.....dar te suspendau astia... politaii di pi garbo!!! |
||
superbus Postat pe 22 Octombrie 2009 20:00 |
||
tu ce faci mami acilea? scenarii,mama ta de talentat.... |
||
iasomia Postat pe 22 Octombrie 2009 20:10 |
||
da ...mami ..asa-s io mai talentos din fire!!! iaka steluta lui jiji si cfr-ul au luat-o!! ratam incredibil..boala grea si veche... si aia inscriu lejer!! hai Dinamooooooo...macar noi... sa ii spulberam pe turcaleti!! |
||
superbus Postat pe 22 Octombrie 2009 22:06 |
||
mai sunt stelisti cu venele netaiate? | ||
pik_nik Postat pe 22 Octombrie 2009 22:23 |
||
1 punct si 1 gol---- maretz bilant in europa league!!! 3 infrangeri si 1 egal --- bravos jucatori!!! galata-Dinamo 4-1...ei au inscris tot,noi am dat pe langa minge! macar am murit frumos...adica nu am bagat autobaza in poarta..desi era mai mult indicat ! am jucat,am avut ocazii imense ! poate faceam un egal..sau reuseam o victorie norocoasa!! asta e diferenta dintre jucatori profesionisti si pacalici !!! dintre eficacitate si ratangii!!! sa dea Domnul sa terminam macar pe 3 |
||
superbus Postat pe 23 Octombrie 2009 01:18 |
||
superbe... nu mai vazui de multisor asa descriere frumoasa la o infrangere... sufletist, deh... | ||
zambil Postat pe 23 Octombrie 2009 08:19 |
||
eh..zi si tu..nu au jucat spectaculos?...chiar de au luat 4 boabe...au incercat sa dea si ei...un 4-4 ar fi fost mai apropiat de ce s-a jucat dar asta e cand nu ai valoare...ratezi exasperant...numai in plopi o dai! | ||
superbus Postat pe 23 Octombrie 2009 10:01 |
||
jos becali! jos borcea! huooooooo! |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2009 10:03 |
||
mami..ai ramas setata....pe huiduieli??? fa si tu o analiza a meciului!!! | ||
superbus Postat pe 23 Octombrie 2009 10:09 |
||
baiatu' care meci? ai nostri?bambilici... |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2009 10:13 |
||
ei da...oricum a fost cel mai frumos, spectaculos dintre toate cele 4!! auzi bambilici!! of of.... asa e cand femeile comenteaza meciuri!!! | ||
superbus Postat pe 23 Octombrie 2009 10:20 |
||
anakine.... atunci(1989) turcii era palizi de tot la fotbal!!un fel de feroezi, luxemburghezi de azi!!! pai atunci ii spulbera apropae orice echipa de la noi!! ia si tu de aici....tot in 89: http://www.youtube.com/watch?v=lrrbC5ZDS50 |
||
superbus Postat pe 24 Octombrie 2009 12:21 |
||
super-buss, esti copilas,nu ma pun la mintea ta,doar stii.... |
||
iasomia Postat pe 24 Octombrie 2009 13:03 |
||
steaua -rapid fara spectatori? f bine le face! jos ciobanu'! hai rapiduletu'! he,he,he... |
||
iasomia Postat pe 25 Octombrie 2009 18:49 |
||
iar au comis-o megavedetele....1-1 cu ultima clasata!!! cica sunt suparati ca nu isi iau paraii!!! de aia a fugit si sapaliga!!! e jale in vestiar!! pe langa toate astea ne mai fura si un papagal de arbitru.... sigur a fost pus de tata jan...dupa fatza se vedea ca e un arbitru mafiot....nasol...naspa zile am ajuns super meci...Liverpool-Manchester.... ce steaua-rapid...ori cluj- timisoara....ala meci adevarat!!! desi am tinut cu manchester nu mi-a fost ciuda ca au pierdut!!! bravo lor...! |
||
superbus Postat pe 26 Octombrie 2009 19:40 |
||
derbiuri au fost peste tot. Si Fener-Galata a fost derby mare in turcia, se apropie Il Clasico Barca-Real.. | ||
anakin Postat pe 26 Octombrie 2009 22:27 |
||
anakine, da de derbiurile cu deselnicu si taralunga vaz ca nu carai... | ||
zambil Postat pe 26 Octombrie 2009 22:32 |
||
nu carai, bre zambile, ca la unele nici nu eram, iar la cele la care am inceput sa le fiu contemporan nu ma uitam, fiind ocupat cu umplutul scutecelor. | ||
anakin Postat pe 26 Octombrie 2009 22:37 |
||
anakine, pierdusi, nene... ce dreacu' o lungira atata ai tai pana sa se puna pe treaba?... | ||
zambil Postat pe 26 Octombrie 2009 22:44 |
||
nea zambilu, oamenii nici nu pot mai mult, doar ca "Tati" - asa cum i se zice lui Miti- continua sa le bage prostii in cap cum ca au valoare de Champions League, dar conditiile istorice ori arbitrii nu le dau pace.. | ||
anakin Postat pe 26 Octombrie 2009 22:46 |
||
pai vrea sa-i scoata la mezat, anakine... shmenar, tati ala al vostru... | ||
zambil Postat pe 26 Octombrie 2009 22:48 |
||
Da, s evede ca e brevetata metoda lui Dinel de acum 5 ani. O duce in B ca sa vanda jucatorii la negru si sa evite plata impozitelor. | ||
anakin Postat pe 26 Octombrie 2009 23:25 |
||
hai ca voi oltenii sunteti baieti destepti, va prindeti una-doua... | ||
zambil Postat pe 26 Octombrie 2009 23:27 |
||
apoi si la Dinamo se faceau din astea cum era un pic pe val...hop il marita jeovani in strainatate la un pretz mic si un comision mare!si toata lumea era fericita!! .... acolo isi dadea arama pi fata ...iar venea behehecali si-l aducea mocca acasa!! astia mi-s zicu, tamas, niculescu,bratu,mitea,etc.... ti doare capu!!! vai de mama lor...prinde champions league cu ei... |
||
superbus Postat pe 27 Octombrie 2009 12:47 |
||
jos becali! jos giovanni! jos jiji!... |
||
iasomia Postat pe 27 Octombrie 2009 16:56 |
||
asa mami......arde-i pe magari! pe hoti si parveniti!! hai si eu: joz zicu---esti penibil fratioare! jos niculescu--- cand ne lasi?!! jos tamas--- huu betivule!! la echipa a doua puturosilor!!! rusineee!!! |
||
superbus Postat pe 27 Octombrie 2009 18:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dependenta net | 13 | De la: garbo031575 20 Februarie 2013 07:36 |
arte martiale | 4 | De la: Ciresica 30 Martie 2010 18:56 |
tae bo | 13 | De la: verona_380 20 Februarie 2009 15:17 |
|
||
Silicoane?!!! | 46 | De la: AdrianaStoleru 12 Aprilie 2016 13:32 |
pt.o viata sanatoasa,faceti miscare cel putin 30 minute pe zi... | 17 | De la: garbo_405949 23 Septembrie 2014 13:54 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri