Aha,deci nu ma pot apuca de pariuri ca nu urmaresc meciurile....dar ma pot informa de la voi...... | ||
DORI_ Postat pe 22 Octombrie 2009 17:24 |
||
---|---|---|
super-buss eram sigura ca faci gat.... ![]() in loc sa fii fericit ca iti tinem casuta calda.... ![]() ![]() |
||
iasomia Postat pe 22 Octombrie 2009 17:27 |
||
mami....nu ma incalzesc deloc cancanurile, barfele si furtunile intr-un pahar cu apa!!! ![]() ![]() ![]() asadar...incalzeste-ma cu opinii,stiri, comentarii fotbalistice ori sportiste!!! ![]() ![]() succes echipelor noastre in seara asta! acum au si un exemplu foarte bun: unirea urziceni!! haideti pe ei...haideti pe ei..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
superbus Postat pe 22 Octombrie 2009 19:32 |
||
pai ce neneaca?! nu vazusi?bagai: jos becali! jos borcea! eu am fost on topic, sa stii..ma gasisi pe mine acu' deh...am zis ceva si de trica,da' nu mai stiu... |
||
iasomia Postat pe 22 Octombrie 2009 19:34 |
||
da..mami...parca i-ai dat vreo 2-3 injuraturi ![]() i-ai fi dat si niste palme peste fatza.....dar te suspendau astia... politaii di pi garbo!!! ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 22 Octombrie 2009 20:00 |
||
tu ce faci mami acilea? scenarii,mama ta de talentat.... |
||
iasomia Postat pe 22 Octombrie 2009 20:10 |
||
da ...mami ..asa-s io mai talentos din fire!!! ![]() ![]() iaka steluta lui jiji si cfr-ul au luat-o!! ratam incredibil..boala grea si veche... si aia inscriu lejer!! hai Dinamooooooo...macar noi... sa ii spulberam pe turcaleti!! ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 22 Octombrie 2009 22:06 |
||
mai sunt stelisti cu venele netaiate? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
pik_nik Postat pe 22 Octombrie 2009 22:23 |
||
1 punct si 1 gol---- maretz bilant in europa league!!! ![]() ![]() 3 infrangeri si 1 egal --- bravos jucatori!!! galata-Dinamo 4-1...ei au inscris tot,noi am dat pe langa minge! ![]() ![]() ![]() sa dea Domnul sa terminam macar pe 3 ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 23 Octombrie 2009 01:18 |
||
superbe... nu mai vazui de multisor asa descriere frumoasa la o infrangere... sufletist, deh... | ||
zambil Postat pe 23 Octombrie 2009 08:19 |
||
eh..zi si tu..nu au jucat spectaculos?...chiar de au luat 4 boabe...au incercat sa dea si ei...un 4-4 ar fi fost mai apropiat de ce s-a jucat ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 23 Octombrie 2009 10:01 |
||
jos becali! jos borcea! huooooooo! ![]() |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2009 10:03 |
||
mami..ai ramas setata....pe huiduieli??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 23 Octombrie 2009 10:09 |
||
baiatu' care meci? ai nostri?bambilici... |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2009 10:13 |
||
ei da...oricum a fost cel mai frumos, spectaculos dintre toate cele 4!! auzi bambilici!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 23 Octombrie 2009 10:20 |
||
anakine.... atunci(1989) turcii era palizi de tot la fotbal!!un fel de feroezi, luxemburghezi de azi!!! ![]() ![]() ia si tu de aici....tot in 89: http://www.youtube.com/watch?v=lrrbC5ZDS50 ![]() |
||
superbus Postat pe 24 Octombrie 2009 12:21 |
||
super-buss, esti copilas,nu ma pun la mintea ta,doar stii.... ![]() |
||
iasomia Postat pe 24 Octombrie 2009 13:03 |
||
steaua -rapid fara spectatori? f bine le face! jos ciobanu'! hai rapiduletu'! he,he,he... |
||
iasomia Postat pe 25 Octombrie 2009 18:49 |
||
iar au comis-o megavedetele....1-1 cu ultima clasata!!! cica sunt suparati ca nu isi iau paraii!!! de aia a fugit si sapaliga!!! e jale in vestiar!! ![]() ![]() pe langa toate astea ne mai fura si un papagal de arbitru.... sigur a fost pus de tata jan...dupa fatza se vedea ca e un arbitru mafiot....nasol...naspa zile am ajuns ![]() super meci...Liverpool-Manchester.... ce steaua-rapid...ori cluj- timisoara....ala meci adevarat!!! desi am tinut cu manchester nu mi-a fost ciuda ca au pierdut!!! bravo lor...! ![]() |
||
superbus Postat pe 26 Octombrie 2009 19:40 |
||
derbiuri au fost peste tot. Si Fener-Galata a fost derby mare in turcia, se apropie Il Clasico Barca-Real.. | ||
anakin Postat pe 26 Octombrie 2009 22:27 |
||
anakine, da de derbiurile cu deselnicu si taralunga vaz ca nu carai... | ||
zambil Postat pe 26 Octombrie 2009 22:32 |
||
nu carai, bre zambile, ca la unele nici nu eram, iar la cele la care am inceput sa le fiu contemporan nu ma uitam, fiind ocupat cu umplutul scutecelor. | ||
anakin Postat pe 26 Octombrie 2009 22:37 |
||
anakine, pierdusi, nene... ce dreacu' o lungira atata ai tai pana sa se puna pe treaba?... | ||
zambil Postat pe 26 Octombrie 2009 22:44 |
||
nea zambilu, oamenii nici nu pot mai mult, doar ca "Tati" - asa cum i se zice lui Miti- continua sa le bage prostii in cap cum ca au valoare de Champions League, dar conditiile istorice ori arbitrii nu le dau pace.. | ||
anakin Postat pe 26 Octombrie 2009 22:46 |
||
pai vrea sa-i scoata la mezat, anakine... shmenar, tati ala al vostru... | ||
zambil Postat pe 26 Octombrie 2009 22:48 |
||
Da, s evede ca e brevetata metoda lui Dinel de acum 5 ani. O duce in B ca sa vanda jucatorii la negru si sa evite plata impozitelor. | ||
anakin Postat pe 26 Octombrie 2009 23:25 |
||
hai ca voi oltenii sunteti baieti destepti, va prindeti una-doua... | ||
zambil Postat pe 26 Octombrie 2009 23:27 |
||
apoi si la Dinamo se faceau din astea ![]() ![]() cum era un pic pe val...hop il marita jeovani in strainatate la un pretz mic si un comision mare!si toata lumea era fericita!! ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 27 Octombrie 2009 12:47 |
||
jos becali! jos giovanni! jos jiji!... ![]() |
||
iasomia Postat pe 27 Octombrie 2009 16:56 |
||
asa mami......arde-i pe magari! pe hoti si parveniti!! ![]() ![]() joz zicu---esti penibil fratioare! jos niculescu--- cand ne lasi?!! jos tamas--- huu betivule!! la echipa a doua puturosilor!!! rusineee!!! ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 27 Octombrie 2009 18:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CLUBUL MICROBISTILOR!!! | 1918 | De la: Aemulus 19 Februarie 2013 23:00 |
sportiv | 32 | De la: Adina_Radu 18 Octombrie 2010 18:20 |
DESPRE PISCINE LOCURI BUNE SI PRETURI MODERATE | 18 | De la: lucky01 1 Iulie 2009 18:33 |
|
||
buuna!:) | 2 | De la: garbo271509 1 Aprilie 2012 15:44 |
pilates | 36 | De la: preciouss 30 Noiembrie 2009 19:39 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9