CLUBUL MICROBISTILOR!!!

cfr...castiga in min 77!

u. craiova -steaua =1-1 in min 30 ..pare meci fain!
superbus
Postat pe 7 Decembrie 2009 21:11
2-1 pt steluta..

iar a marcat szekely... in minutul 90!! cre'ca moare mititelu!!
superbus
Postat pe 8 Decembrie 2009 13:41
primele calificate in optimile CL:

Grupa A Bordeaux 16 puncte
Bayern 10

Grupa B Manchester 13
CSKA Moscova 10

Grupa C R.Madrid 10
AC Milan 9

Grupa D Chelsea 14
Porto 12

Doar Juve, un nume mare ,ramane in Europa league!

superbus
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:55
3-0 pt stuttgart in min 11!! oare-i blat?
superbus
Postat pe 9 Decembrie 2009 22:05
mda... nu fu blat, da' fu (era sa zic tush la gaurica!)altceva decat unirea stia sa joace... facura 8 puncte cu defensiva beton si specularea greselilor adversarilor, s-acuma cand le trebuia un 0-0 italienesc, se dusera in formula ofensiva...

necazu' echipelor romanesti la ora actuala este ca n-au jucatori de clasa, aia de pot face diferenta la o adica... s-atuncea la ce sa te duci tu prin lumea buna sa te dai artist in fotbalu' european?... unde e inflatie de artisti pe la alte echipe, alea de marcheaza banu' gros la interpreti...

pe de alta parte, nu cred ca e corect sa te duci mai sus in cl daca nu faci spectacol... lumea nu se uita, iar sponsorii nu investesc, simplu... si in fotbal, ca si in alte domenii, trebe sa-ti vezi lungu' nasului...
zambil
Postat pe 10 Decembrie 2009 08:58
iar ma uitai la bordeaux... un fel de unirea in grupa lor, da' la alt nivel... la nivelu' la care africanii inteleg mai bine decat romanii ca la talent trebuie adaugat efort si daruire... ca atunci cand joaca cioropinele, spectacolu' e oricum asigurat...

frumoasa echipa, bordeaux, chiar si fara patru titulari...
zambil
Postat pe 10 Decembrie 2009 09:03
pana la urma, fotbalul pedepseste antijocul.

Ma refer la fotbalul evoluat, nu la tzurca din campionatul nostru cel de toate zilele.

Mi-as dori in Europa League un meci Unirea - Liverpool.
anakin
Postat pe 12 Decembrie 2009 10:55
Radu Praschivescu
Dintre sute de clisee - aschii dintr-o limba tare

cu dedicatie,mai ales pt microbistii din voi...
preciouss
Postat pe 12 Decembrie 2009 15:30
De la: anakin, la data 2009-12-12 10:55:58Mi-as dori in Europa League un meci Unirea - Liverpool.

am avut dreptate in urma cu 6 zile, cu Liverpool au picat.
anakin
Postat pe 18 Decembrie 2009 15:21
da,bre..

vazui si eu,ne-am dat draq...

misto..
iasomia
Postat pe 18 Decembrie 2009 15:22
macar vor cadea de pe un cal ca lumea, nu de pe o martzoaga
ready_vivus
Postat pe 18 Decembrie 2009 15:29
Mie imi place un alt meci din Champions League: Inter - Chelsea. Adica Mourinho vs.Abramovici.
Tare e si Milan - Manchester, practic ambele echipe din Milano joaca cu locul 1 si 2 din Anglia.

Ce culoar misto au Bordeaux, favoritii lui Zambilu', vor juca cu Olympiacos, si sigur trec la pas de greci.
anakin
Postat pe 18 Decembrie 2009 15:31
dap..

tare..

bre da' ce a patit dinamo de la grecii aia...

unde-i superu'?...
iasomia
Postat pe 18 Decembrie 2009 15:32
Iaso, pune-te un pic in locul lui...

primo: Geoana sare de bucurie ca popandaul duminica seara iar de luni o da pe aia cu fraudatul alegerilor.
secundo: Dinamo ia bataie la courul gol de la greci + Djibrill Cisse, desi s-au laudat ca merg acolo la victorie. Bine, nu au specificat a cui victorie.

cum draq sa mai scoti capul prin lume?!?
anakin
Postat pe 18 Decembrie 2009 15:36
superu isi vopseste albul in rosu si rosul in albastru
se reprofileaza
ready_vivus
Postat pe 18 Decembrie 2009 15:37
oaliuuuu anakinu....
poate il sculam din morti cu postarile astea....
iasomia
Postat pe 18 Decembrie 2009 15:39
LA MULTI ANI! SA AVETI UN 2010 DE VIS!!

ce de pumnale in spate dar de la basescieni la ce sa te astepti??

Dinamo a fost cea mai buna echipa romaneasca din E.League! stiu ca multi mor de ciuda... dar..c'est la vie! o sa muriti si anu asta de ciuda! daca vine falcosu... luam titlul lejer!!

la atena am jucat , am avut multe ocazii...dar ce sa faci cu niste ratangii??

anakine....de u ..ce mai zici? pe unde jucati..pe la turnu-sev? va pregatiti anul asta ..pt divizia B!!
superbus
Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:35
tovarase autobus, noi ne ducem in B fie pentru ca la conducerea clubului este unul cu capul cat damigeana si mintea cat dopul, asa cum plastic l-a caracterizat Sorinaccio, fie ca avem bunul simt si lasam in prima liga echipele care joaca fotbal, si nu tzurca.

Voi insa, jucati tzurca de atatia ani cu Borcea si Turcu in conducere, dar vreti in champions league prin jocuri de culise... sunteti precum capra aia raioasa care sta cu coada in sus in competitia interna, insa in europa va bate si o echipa de juniori a lui Panathinaikos.

si nu te bucura prea tare, Andone nu va veni la Dinamo prea curand.
anakin
Postat pe 6 Ianuarie 2010 00:00
nea anachinu...cred ca il regreti pe dinel staicu, vad ca ai limbajul lui!! a fost cel mai tare patron al vostru....pacat ca s-a retras!!

oricum cred ca acum va pare rau dupa gigi netoiu !! aveati asigurat locul in divizia A!! acum tremurati pana ultima etapa si cred ca o sa cantati pe ritmuri de ABBA!!

in comparatie cu u craiova.......in ultimii ani,Dinamo a jucat un fotbal galactic!! voi in B...noi in primavara europeana!! cam peste cati ani mai ajungeti in cupele europene? 30-40?
superbus
Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:26
cam cand o sa ajungeti voi in champions league, autobuse tata...

te-ai ales cu apelativul de "tovarase" pentru ca esti sustinator de-al lui geonel (mihaela, dragostea mea), care va sa zica, ai trudit pentru el; deci ai de ce sa fii mandru.

pe de alta parte, autobuse, nu mi-e deloc rusine cu Turcu al vostru.. asta da academician,
anakin
Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:30
oricum o sa ajungem mai rapid ca voi!!

am precizat ca-s anti hahaici...jeoana era alternativa...ce-i drept cam palida..

oricum...am auzit ca ai abonament la muzeul lui dinel!(cel mai tare din zona)
superbus
Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:39
vrei sa incepem sa ne jignim?..
poftim: si eu am auzit ca vrei sa iti faci operatie de schimbare de sex.. e bine?

eu zic sa ramanem la fotbal.
anakin
Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:02
oh boy, oh boy
Anouk
Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:04
verbul corect era a "jic-ni" asa am auzit eu
fleurdelis
Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:05
dap...de la irinuca cetire....
tutankhamon
Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:09
dom' anakin... nu-s genu sa jignesc fara motiv!dar tu ai inceput cu pocirea nick-ului asa de-aiurea!

in fine...sorry daca te-am jignit!! am inteles gresit complimentele tale!!
superbus
Postat pe 8 Ianuarie 2010 17:05
hai fiti cuminti,s-asa e viata asta de kko....
iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2010 17:10
da mami...de cand a reiesit draku....chiar e jale!!
superbus
Postat pe 8 Ianuarie 2010 17:13
gura! mamoanta...

e criza mondiala...
iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2010 17:23
La toti ni-i greu (expresie folosita sub licenta ) ..

de ce sa ii fie numai lui superbu' usor?

ti-am spus "autobus" fiindca si tu ne bagasi direct in B.. nu ca nu ar fi sanse.
anakin
Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Box? 5 De la: garbo_1568 20 Aprilie 2012 21:59
pt.o viata sanatoasa,faceti miscare cel putin 30 minute pe zi... 17 De la: garbo_405949 23 Septembrie 2014 13:54
sportiv 32 De la: Adina_Radu 18 Octombrie 2010 18:20
cursuri dans sportiv 1 De la: garbo044653 29 August 2009 21:09
pilates 36 De la: preciouss 30 Noiembrie 2009 19:39
Setari Cookie-uri